Last news in Fakti

6 Март, 2017 19:26 1 543 6

Тръмп с ново ограничение за имигрантите

  • доналд тръмп-
  • ограничние-
  • сащ

Забраната важи за жители на 6 държави

Президентът на САЩ Донадл Тръмп подписа нов закон, с който блокира достъпа на граждани от 6 държави до САЩ, съобщи Би Би Си.

Забраната е за срок от 90 дни. Забраната важи за граждани на Иран, Сомалия, Сирия, Судан, Либия и Йемен. От списъка е изваден Ирак, който фигурираше в първия указ на Тръмп.

Все пак указът гарантира правата на хората от тези страни с право за постоянно пребиваване или притежатели на зелени карти. На територията на САЩ няма да бъдат допускани бежанци за срок от 120 дни,


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър Анков

    9 1 Отговор
    На далаверата с "МИГРАНСТВОТО" трябва да се сложи край! Който иска да влезе в чужда държава следва да му бъде разрешено, а не чрез масиран натиск!
    Който е наредил на Меркел да си покани орди от "гости" да си бере плодовете, а не да натрапва на Европейските държави да и отнасят негативните!
    Право е на всеки държавен ръководител да брани държавата си от фанатизирани нашественици, които са много добре манипулирани, организирани и насочвани!!!
    Света би следвало да е благодарен за избора на Доналд Тръмп, защото, ако Клинтън бе заела тази позиция - света с гаранция ще приключи в кратки срокове съществуването си!!
  • 2 блокира достъпа

    10 4 Отговор
    Всички цветнокожи паразити ше го намразят - тоя е дезинфектант за микроби, а те са навсякъде- по минусите ми ще ги познаете!
  • 3 пешо

    6 1 Отговор
    Копнея за този момент в който нашите провалени политици ще прогонят тази дива паплач далече от нашата родина.
  • 4 Пеньо

    0 5 Отговор
    Като се наспи, като започне да мисли, като започне да чува, Тръмп може и да не е толкова първосигнален. Това обаче не е гаранция за нови изцепки.
  • 5 незнайко

    0 0 Отговор
    В САЩ може да има забрана, а при нас в Европа НЕ. Скоро света ще се разпадне ! Богатите са една шепа хора, които могат да бъдат пометени ! ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ !
  • 6 ТИКВОЧА

    0 0 Отговор
    АЗ СЪМ МУ ФЕН НА ТОЗИ ЧОВЕК ЗА ВАС НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА.