Last news in Fakti

17 Април, 2017 15:22 1 306 0

Отстраниха бъбрека на единия от ранените в Италия шофьори

  • италия-
  • бъбрек-
  • катастрофа

Лекарите все още не се ангажират с прогнози за оздравяването му

Отстраниха бъбрека на единия от ранените в Италия шофьори - 1

Тежко раненият шофьор на българския автобус, който катастрофира в събота до Генуа, е претърпял операция по отстраняване на единия си бъбрек, съобщиха медиите в област Лигурия. Според тях той се намира в реанимацията на болницата "Сан Мартино" в Генуа.

Състоянието му е стабилно, но лекарите все още не се ангажират с прогнози за оздравяването му, пише "24 часа". В болницата е и вторият шофьор на българския автобус.

Според първоначалните предположения на пътните полицаи, които били на мястото на инцидента, най-вероятно тирът пред автобуса е забавил заради трафика, в резултат на което шофьорът на автобуса не е успял да натисне спирачки и се е блъснал в него.

Факти.бг припомня, че автобус с 40 деца от България, които са на екскурзия, се удари в тир на магистралата край Генуа на 15 април. Те са от 8 до 11 клас от столичното 22 СУ. При удара са пострадали двамата шофьори на камиона – в по-тежко състояние е единият шофьор – 58-годишен мъж от София, другият ранен е на 48 г. Сред децата няма пострадали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: