26 Април, 2017 18:29 2 266 22

Руснаците щастливи, както никога досега

  • русия-
  • щастие-
  • нива-
  • рекорд-
  • анкета-
  • статистика-
  • семейство

Рекордно високи показатели в Русия

Руснаците щастливи, както никога досега - 1
Снимка: Shutterstock

Броят на руснаците, които се чувстват щастливи, достигна рекордни високи нива, пишат руските медии. Процентът е най-големият, откакто са започнали подобни изследвания през 1990 година.

Според руския Център за изследване на общественото мнение (ВЦИОМ) нивото на щастие е достигнало забележителните 85%. Този процент е висок във всички социално-демографски групи, се казва в информацията на центъра ВЦИОМ.

Щастливи правят руснаците преди всичко семейството и децата - 32 на сто от анкетираните се чувстват щастливи благодарение на семейството си, като въпросният показател е нараснал с 12 на сто през последните 6 месеца.

За 21% от анкетираните доброто самочувствие е необходимо условие за щастието. Удовлетворение от живота носи на руснаците също хубавата работа – 14%.

Нещастни правят руснаците материалните трудности, ниските заплати лошото самочувствие. Допитването е извършено между 31 март и 2 април 2017 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Russia

    16 8 Отговор
    Браво.
  • 2 ТиквунЯ

    11 19 Отговор
    "Допитването е извършено между 31 март и 2 април 2017 година."
    Е то значи е правено на 1-ви април, всеки е излъгал и затова е такъв резултата...
  • 3 Брат ми

    16 16 Отговор
    Водката прави чудеса :-)
  • 4 Реалист

    9 20 Отговор
    Публикувано във факти.бг: руския Център за изследване на общественото мнение (ВЦИОМ) - всичко е ясно. Обществено мнение в страна управлявана от несменяем диктатор от КГБ - та това си е чист виц. Ако намали цената на лосиона за баня ще са още по-щастливи(докато са живи).
  • 5 Контра

    16 8 Отговор
    РУСНАКА ПРАВИ С КЕФ СИЧКО ОМРАЗНО ОТ НАС.ДОРИ И ХОДЕНЕТО В КАЗАРМА

    Коментиран от #8

  • 6 гост 2

    9 21 Отговор
    “...Броят на руснаците, които се чувстват щастливи, достигна рекордни високи нива, пишат руските медии...“ Така ли? Тоигава защо към 1200 руски граждани ВСЕКИ МЕСЕЦ кандидатстват за българско гражданство? Защо не си останат с руското гражданство и с имот в България, а? Когато човек ги попита, мънкат и превантивно посочват, че не са гласували за путлер и че уж бягали от него, а всъщност си гласуват точно за него! Парадоксът е, че руските ракети в Крим,насочени срещу България и Румъния, са насочени и срещу техните собствени ваканционни жилища във Варна и Бургас и по Черноморието ни и въпреки това, руските граждани не се стряскат- гласуват си за путлер, като стой та гледай....България трябва да премахне двойното гражданство с държави извън ЕС и по-специално с турция и русия, и да приеме много рестриктивни мерки за придобиване на българско гражданство, защото руснаците се подиграват с него! В случай на руска военна агресия те ще се върнат в русия, но ще бъде унищожена НАШАТА- НА БЪЛГАРИТЕ държава и ние- етническите българи - нямаме “резервна“ държава и Родина, в която да се скрием или да избягаме!

    Коментиран от #20

  • 7 Да го кажем направо

    25 10 Отговор
    Истината е,че след отеглянето на Елцин станаха много положителни промени в Русия и Путин успя да обедини държавата и народът си-факт.Че в момента имат някакви затруднения-имат...но руснака това не го плаши-той знае че докато държавата му е силна те ще са добре..
  • 8 гост 2

    8 11 Отговор

    До коментар #5 от "Контра":

    Глупости! Колко руснака са съгласни да кОпат като луди из нивите ни и полята? НИТО ЕДИН! ВСИЧКИ ИСКАТ ДА ВЪРТЯТ ТЪРГОВИЯ В БЪЛГАРИЯ И НИКОЙ НЕ ЩЕ ДА РАБОТИ НА ПОЛЕТО! Ще ти бъде много благодарна да ми посочиш ЕДИН руснак, който, след като е придобил българско гражданство, отива да става земеделец и да работи НА ПОЛЕТО! САМО ЕДИН! НЯМА ТАКЪВ!

    Коментиран от #11

  • 9 КУЛТУРА ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ

    16 8 Отговор
    РУСНАКА КОЙТО Е ВИЖДАЛ Е ОБЛЕЧЕН ВИНАГИ В ДВУЦВЕТНИ ДРЕХИ И МНООГО РЯДКО ТРИЦВЕТНИ.ТУКАШНАТА ЦИГАНИЯ И ПОШЛОСТ НЯМА ДА Я ВИДИТЕ.

    Коментиран от #10

  • 10 гост 2

    6 13 Отговор

    До коментар #9 от "КУЛТУРА ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ":

    Ма много сте културни , руснаците;) Двуцветните дрехи са еталон за култура- според руснаците- така ли?:) Тцъ, тцъ, тцъ....А що се отнася до България и българите в нея- още не се е родил руснак, който да учи нас- етническите българки - на стил, шик и собствена визия за модата! Естествено, пиша за собствен формиран стил и елегантност, които не се купуват и не се продават, а са продукт на светоусещането на българката!
  • 11 onq s konq

    9 12 Отговор

    До коментар #8 от "гост 2":

    Ако кажа че не си в час-ща излъжа.ТИ НЕ СИ В ЕПОХАТА!За какво "копане" от Живково време дрънкаш,след като цяла Добруджа се оборудва със супер земеделска техника,с която МАЛКО ЗАПАДНИ ЗЕМЕД. СТОПАНСТВА МОГАТ ДА СЕ ПОХВАЛЯТ?И не виждаш ли с каква И КОЛКО техника митингуват от време на време българските фермери,та си седнал да говориш за "копане"?И понеже не си си задавал въпроса защо се обезлюдяват голяма част от бълг. села,ще те открехна.-ЗАЩОТО ТЕХНИКАТА ИЗХВЪРЛЯ ХОРАТА!

    Коментиран от #19

  • 12 ОТ ПЪРВО ЛЕЦЕ

    12 3 Отговор
    ГОСТА ДВЕ НАПОМПАНИТЕ ДЖУКИ И Ц.ЦИ ТОЯ КИЧ ЛИ МИ ПРЕВЪЗНАСЯШ.ПЪК ЗА КИЧЕЦИТЕ ГРАНИЦАТА Е НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ НА ИЗТОК ТОЯ ЦИГАНИЯ Я НЯМА ДА ЗНАЕШ.

    Коментиран от #14

  • 13 Нико

    22 5 Отговор
    Може би е истина. Където и да отидеш по света на почивка е пълно с обикновени руснаци. Българи съм виждал наистина изключително рядко. Дотолкова са много, че на много места има менюта по заведенията на руски освен на английски. Щом средния руснак може да си позволи да ходи на места, където средния българин не може и да си помисли значи са добре там. Който е пътувал може да каже така ли е.
  • 14 гост 2

    8 7 Отговор

    До коментар #12 от "ОТ ПЪРВО ЛЕЦЕ":

    Аз СЪМ жена и нямам “напомпани джуки“. Много български жени НЕ СЕ ЗАНИМАВАМЕ с такива простащини, но от къде да го знаете Вие това, след като ви привличат единствено певачките из кръчмите и танцьорките на пилон из вертепите? Социалният Ви кръг се ограничава до тях. Вие лично имате ли приятели- жени , които работят като лекари, юристи, счетоводители, ИТ , мениджъри? Не, нали?:) Те са извън Вашите контакти:) Е- тогава НЕ ОБОБЩАВАЙТЕ, защото има огромен кръг жени, които не познавате ....
  • 15 стоян георгиев

    5 16 Отговор
    да рекордни резултати се дължат на сериозните групи от всички възрасти дето са в опиянено състояние.русия е африка със сняг ,но явно болшинството руснаци тва ги прави щастливи ,особено с високите нива на корупция,ниската продължителност на живота,олигарсите и мизерията.

    Коментиран от #16, #17, #21, #22

  • 16 Антон

    9 2 Отговор

    До коментар #15 от "стоян георгиев":

    Троле, твоето мнение го знаем без да го пишеш
    Не пропусна да наплюеш пак

    Коментиран от #18

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 стоян георгиев

    2 9 Отговор

    До коментар #16 от "Антон":

    твоето също го знаем,но няма да ни ощастливиш да се изселиш към наи-щастливите,нали?иначе русия освен че е база на щастието ,там е и мястото с рекорди по самоубииства ,наркомании и алкохолизъм,все щастливи събития :)))!
  • 19 незнайко

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Много точен апостроф на коментарасте направили. Техниката вече е навсякъде.
  • 20 СССР

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "гост 2":

    Що си срещу комшиите ти и авери в НАТО Турция? Не се притеснявай от руските бомби, останалите ти авери от North Atlantic Treaty Organization ще те защитят, както защитиха Кипър от Турско нашествие, ма за тва нищо не казваш, че и втора държава СКТР си направиха там за да защитят малцинството си и ги пазят с голяма армия. Земи си вазелин, че като ти почукат на вратата турците, че имат голямо малцинство да пазят и в България, да не те боли много.
  • 21 СССР

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "стоян георгиев":

    Личи ти от коя група си. Първо, "русия" и "африка" се пишат с главна буква. Второ, сравнението ти е… Русия е "държава" с площ малко повече от половин "континент" Африка. И трето, в Африка има и планини. Четвърто, затова е зле България, защото е пълна с такива като теб.
  • 22 Смерч

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "стоян георгиев":

    "високите нива на корупция,ниската продължителност на живота,олигарсите и мизерията" За България ли говориш? Или вадиш тези данни, от "любимата ми" средна статистика? Реши следните средно статистическа задачи! "След завършване на обекта, шефа ни покани да почерпи. Той изяде 6 кебапчета, аз 3, а манго остана гладен. Средно статистически всеки изяде по 3 кебапчета. В нащо село чорбаджиите са 1/10 от населението, на нова година селяните ядоха готвено зеле, а чорбаджиите свинско. Осреднено цялото село яде, свинско със зеле." Аман от статисти! Комшията ми кара кола за 50000 а аз за 1000лв. значи и двамта караме хубави щото сме само двама на етажа…
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания