Last news in Fakti
  Тема: Украйна

18 Май, 2017 16:37 2 551 5

Киев и Москва в железопътен сблъсък

  • украйна-
  • русия

Украйна все пак не планира ограничения на жп връзките с Русия от 1 юли

Киев и Москва в железопътен сблъсък - 1
Снимка: Shutterstock

Украйна не планира ограничения на жп връзките с Русия от 1 юли, съобщи украинската жп компания "Укрзализница", цитирана от ТАСС.

По-рано телевизия Рен-ТВ съобщи, позовавайки се на информация от социалните мрежи, че Украйна от 1 юли може да отмени железопътните връзки с Русия.

След това първият вицепрезидент на руските държавни железници (РЖД) Анатолий Красношчек заяви, че компанията не е уведомена от Украйна за прекратяване на жп връзките с Русия.

Генералният директор на Федералната товарна компания (дъщерно дружество на руските държавни железници), попадаща под украинските санкции съобщи, че за две седмици ще изтегли вагоните си от територията на Украйна.

Пред журналисти в Москва Алексей Тайчер посочи, че вагоните в Украйна приключват курсовете си, а вече празните отпътуват за Русия. След приключване на тези операции компанията ще прекрати дейността си на територията на Украйна, изтъкна той, като уточни, че този процес ще продължи около две седмици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Sergiy

    14 22 Отговор
    Евала най-накрая! Време беше, едно по едно да спираме с тази московия. Ще е бавно, ама посока е вярна!

    Коментиран от #2

  • 2 Бай хой

    12 9 Отговор

    До коментар #1 от "Sergiy":

    И какво ще остане? Само глад и цигания.

    Това да обричаш собствения си народ на глад и мизерия е престъпно. Злобата и простотията водят само в тая посока.

    Коментиран от #3

  • 3 Sergiy

    7 3 Отговор

    До коментар #2 от "Бай хой":

    много гледаш и четеш московитски методички: "глад", "цигания" и бал-бла-бла ))
    да беше погледнал как продавах захар в московия по "акция", минус 7 стотинки, имаше сбиване на хора, ама ти пак откаде да знаеш такива неща, ти само знаеш дървени за които и "работиш". P.S. над 300млн.$ изхарчени за тролчета московитски само миналата година, ти колко си имаш от тези? ;)
  • 4 TTT

    8 4 Отговор
    Абе я се спрете най-накрая, страната си е тяхна и ще си спират връзките и интернет, и ЖД, и каквито още си пожелаят, и колкото си пожелаят, и с когото си пожелаят. Какво ги мислите хората, това е което искат. Вместо Бай Хой да гледа нашата страна и какво се случва тук, той е силно разтревожен за Русия. Във всяка тема за Русия е първенец :))) Родолюбец "блять"
  • 5 Карли

    0 0 Отговор
    P.S. над 300млн.$ изхарчени за тролчета московитски само миналата година, ти колко си имаш от тези? ;), СЕРГЕЙ, ХУБАВО ЧЕ ПИТАШ, ОЩЕ ПО- ХУБАВО ЧЕ ЗНАЕШ ЗА ТЕЗИ 300МЛ. ТОВА Е СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТЕЗИ ПАРИ. АЗ СЕ ПИТАМ ПА И ДРУГИТЕ УЧАСТНИЦИ В ДИСКУСИЯТА- ВЯРНО Е , ЧЕ КАТО СПЕЦИАЛЕН АГЕНТ СА ТИ СНЕЛИ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ , ЗА ДА УЧАСТВАШ В РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО. ВИЖ ТАМ ПОГРИЖИ СЕ И ЗА НАС КЛЕТИТЕ КОМЕНТАТОРИ!ПАК ШЪ ТА ПОЧЕРПИМ ПО БАЛКАНСКИ- С БОЙ И МАНАФСКИ ИШИРЕТИ!
Новини по държави: