Last news in Fakti

23 Май, 2017 15:01 2 499 2

Арестуван във връзка с атентата в Манчестър

  • тереза мей-
  • атентат-
  • манчестър

Вече е разкрита самоличността на нападателя

Арестуван във връзка с атентата в Манчестър - 1
Снимка: БТА/AP

Британската полиция е арестувала един човек във връзка с атентата в Манчестър през тази нощ, съобщи 'Гардиън“.

Информацията беше обявена от британския премиер Тереза Мей, която се обърна към британците след атентата по време на концерт на Ариана Гранде.

Полицията вече е разкрила самоличността на нападателя. В момента е арестуван 23-годишен мъж по подозрения за връзка с атентата. Той е бил задържан в южните части на града.

По последни данни в атентата са загинали 22 души. Други 59 са пострадали.
„Всеки акт на тероризъм е страхлива атака срещу невинни хора. Тази атака обаче се отличава със своята ужасяваща страхливост. Тя беше насочена срещу беззащитни деца и млади хора. Те трябваше да се зарадват на една от най-паметните нощи в живота си. Това не бива


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаран БГ

    6 0 Отговор
    Европолитиците изпълнявайки заръките оттатък Океана, друго не могат!! Те са факири в раздаването на съчуствия и съболезнования !?!? Защо не предприемат някакви радикални мерки? Защото тях ги вардят- те са от "скъпите". Тях и техните близки. Да мре демоса - в една демократична държава, кой да е на"топа на устата"? Ама всички вкупом ругаят Орбан нали? Ще лишават Унгария от "глас" - те "гласовитите" Само какви крокодилски сълзи леят безсрамниците......!
  • 2 ддд

    2 0 Отговор
    аз не че нещо
    но има арестуван той има
    семейство маика баща сетри
    а тях защо не ги накажат?
    екстрадация примерно
    все пак те са го възпитали така
    куче ако нахапе някой
    кучето ли наказват или тоя дето го възпитава?
Новини по държави: