Last news in Fakti

14 Април, 2018 10:26 4 221 2

„Хизбула” за ударите в Сирия

  • сирия-
  • сащ-
  • удар
„Хизбула” за ударите в Сирия - 1
Снимка: АР/БТА

Шиитската партия „Хизбула” остро осъди нападението на САЩ и съюзниците й над Сирия. „Тройната агресия на САЩ, Великобритания и Франция, е грубо нарушаване на суверинитета на Сирия. Заявяваме нашата безкрайна подкрепа на сирийския народ. Високо оценяваме действията на сирийската противовъздушна отбрана”, се казва в изявление до медиите, цитирано от телевизионния канал Al-Manar.

Поводът за нанасяне на удари по Сирия стана инцидент на 7 април в град Дума, при който според редица неправителствени организации, е било използвано химическо оръжие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост2

    36 5 Отговор
    Към всички- ЕВРЕЙ,АМЕРИКАНЦИ,ФРАНЦУЗИ И АНГЛИЧАНИ - НЕ СТЕ ДОБРЕ ДОШЛИ В БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 2 Васил

    11 2 Отговор
    На тия които защитават измислената демокрация на САЩ, ако не знаят ще ги осведомя какво е САЩ. Това е една държава създадена от, избягали бандити мошеници, осъдени на смърт в Европа. Избили и ограбили жителите на континента Америка създали държава по свое образ и подобие, и тя си прилича на тях. Те са си завоеватели и поробители, колонизатори и интриганти. Това са те САЩ Великобритания и Франция такива са били и такива ще си останат. Който не вярва има история, нека да седне и да прочете.