Last news in Fakti

15 Април, 2018 14:10 1 829 3

19-годишен гази пешеходци във Великобритания

  • великобритания-
  • кола-
  • пешеходци

Шестима са пострадали в Блекпул

Кола връхлетя върху пешеходци във Великобритания, съобщи Evening Standard.

Инцидентът е станал в Блекпул. Колата е била управлявана от 19-годишно момче. То е започнало да гази минувачи, след като е било изхвърлено от местен бар.

Пострадали са шестима души. Момчето е било под влиянието на алкохол и наркотици. На този етап извършителят няма да бъде съден за тероризъм.

Той е от Източен Йоркшир. Полицията проучва дали зад действията му стоят и други мотиви.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дознател

    15 1 Отговор
    Кажете му името на момчето и дали е викало "Ала-бала..." докато е газело, пък ние можем сами да си преценим за "мотивите" му - тероризъм ли е било, или културни, религиозни и етнически особености.
  • 2 no name no face no number

    8 1 Отговор
    Да мачка,но не обикновените хора по улицата а такива като Мей и да не спира докато не изравни еквивалента на 105 те томахоук.
  • 3 Ник

    8 0 Отговор
    Тереза Мей, съжалява че не е бил руснак, за да има още поводи.
Новини по държави: