Last news in Fakti

13 Юли, 2018 11:35 1 767 1

Наздраве с Тръмп и Путин

  • бира-
  • финландия-
  • доналд тръмп-
  • владимир путин

Във Финландия беше пусната в продажба специална бира за срещата на върха

Наздраве с Тръмп и Путин - 1
Снимки: БТА/АР

Във финландските магазини бе пусната в продажба бира, произведена специално по повод срещата между президентите на САЩ и Русия, Доналд Тръмп и Владимир Путин, в понеделник в Хелзинки. На места тя вече е разпродадена, предаде ТАСС.

Финландската бирена фабрика RPS Brewing е изобразила на етикета двамата държавни глави, а по средата - надпис: "Хайде да уредим нещата като възрастни хора".

Фирмата планирала първоначално да произведе партида от 10 хил. бутилки. Все още на места се среща по някоя останала бройка на цена 3,49 евро, като компанията е обещала да снабди и няколко ресторанта в различни градове, но на редица места в столицата тази бира вече е изчерпана.

По случай срещата на върха RPS Brewing е пуснала на пазара и специална партида кафе в опаковки по 250 грама.

Наздраве с Тръмп и Путин

В интернет магазините се предлагат освен това тениски със същата рисунка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цистит

    2 1 Отговор
    камък ножица хартия раз два три
Новини по държави: