Last news in Fakti

5 Юли, 2018 18:00 1 737 4

Наздраве в чест на Тръмп и Путин

  • финландия-
  • бира-
  • хелзинки-
  • доналд тръмп-
  • владимир путин

Финландска пивоварна пуска специална бира за срещата в Хелзинки

Наздраве в чест на Тръмп и Путин - 1

Финландска пивоварна, разположена в град Куопио, ще пусне специална бира по случай заплануваната среща в Хелзинки между президентите на Русия и САЩ Владимир Путин и Доналд Тръмп, съобщава ТАСС.

На финландския пазар ще се появят 10 хиляди бутилки за събитието. Ръководството на пивоварната възнамерява да изпрати отделни партиди в посолствата на Русия и САЩ, а също така и в конгресния дворец "Финландия", където ще бъде разположен главният пресцентър на срещата.

За специалната серия бира са отпечатани етикети с изображението на държавните глави, като между тях стои надпис :"Нека се разберем като възрастни хора!". Компанията възнамерява също да пусне в продажба 160 специални опаковки кафе по 250 грама и фланелки.

Наздраве в чест на Тръмп и Путин

Срещата между Тръмп и Путин е предвидена за 16 юли, припомня агенцията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ккк

    10 9 Отговор
    Ужас,омразния на русофилите Тръмп ще се срещне с най-голямата им любов!Толкова са объркани,че не знаят какъв коментар да напишат!

    Коментиран от #2

  • 2 Хаххаааааааа

    10 8 Отговор

    До коментар #1 от "ккк":

    Какво толкова се ужасяваш бе тролче-че Путин назначи Тръмп в Б.Дом...или че Тръмп шока репите на пуделите в Брюксел-кое повече те ужасява?

    Коментиран от #4

  • 3 Грантаджийче

    5 8 Отговор
    ИнтEресно зАщо на карИкатурите са ги нарисувАли каТо мъЖе а те не са МЪже и са полу-жени полу-мъже дженДъри
  • 4 Ултра националист

    9 6 Отговор

    До коментар #2 от "Хаххаааааааа":

    Ужасяваш го ти чифуте който ближеш задниците на двама рижави червенокожи еврейски чифута които си мислят че ще продължат да управлават планетата Ти какво мислиш по този въпрос чифуте ще ги бъде ли още Аз лично се съмнявам
Новини по държави: