31 Юли, 2018 14:50 2 587 41

Имигрантите са свежа кръв за Европа

  • испания-
  • имигранти-
  • европа

Испанският външен министър Жозеп Борел смята, че имиграцията има позитивно влияние

Имигрантите са свежа кръв за Европа - 1
Снимка: Shutterstock

Външният министър на Испания Жозел Борел заяви, че имигрантите са нужни на Европа, съобщи El Pais.

Борел заяви, че Европа има нужда от прираст. Според него обаче той едва ли ще дойде от раждания.

„Европа има нужда от свежа кръв, но тя едва ли ще дойде от склонността на европейците да раждат. Европейците са притеснени от безсистемния характер на имиграцията. Според мен обаче 600 души не е масовостта, като тази от 1.3 млн. души, които в момента са приети от Йорднания. Трябва да се замислим над това“, заяви Борел.

Според него, ако Еворпа не приеме имигрантите, ще се превърне в застаряващ континент. Той говори по време на посещение в Йордания и срещи с лидерите на страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 моля моля

    71 1 Отговор
    Който има нужда от свежа кръв да си вземе имигрант за персонално отглеждане и да му бъде настойник. Нямам против, ама не като една влиятелна баба, дето кани гостите на баница, ама се оказа, че баницата я плаща не само тя, а цялата и държава и Европа.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Bulba

    63 1 Отговор
    Скоро ще усетите и вие ,,свежата кръв ,, по задните си части
  • 4 Свежаров

    44 2 Отговор
    Те са свежа кръв, ама и свежа сперма...
  • 5 Луд Коч

    59 3 Отговор
    А редно ли е да идват в Европа неканени, да крадат, пребиват, изнасилват и убиват ?
    Писна ми от прекалено толерантни и неолиберастки евроценности. Трябва ни мащабно антиимигрантско европейско движение оглавявано от Виктор Орбан, Марин Льо Пен, Геерт Вилдерс, Себастиян Курц, Андрей Бабиш, Джузепе Конте, Матео Салвини, Ярослав Качински, Анджей Дуда, Роберт Фицо, Борис Джонсън, Найджъл Фарадж и Владимир Путин и веднъж завинаги да изгоним тази арабско-азиатска напаст от нашата Европа. Да действаме, НЯМАМЕ ВРЕМЕ ЗА ГУБЕНЕ. ДРУГАРИ, ДА ТРЪГНЕМ НА БИТКА СЪДБОВНА ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО И ЗА ПО-ДОБРО БЪДЕЩЕ !!!

    Коментиран от #16

  • 6 Без

    50 1 Отговор
    Този е изключително и зловредно изтрещял. За съжаление има още като него, и то на влиятелни постове. И това са тези, които задават тона и ни поучават как трябва да се действа. Жалка картинка. Не, благодаря, от подобна "свежест" нямаме нужда. Да си припомним старата поговорка, че лъжица нечистотия каца мед разваля...

    Коментиран от #10

  • 7 S74LK3R

    43 1 Отговор
    Каква свежа кръв бе, некадърнико. Същата тая свежа кръв направи изнасилвания в Германия, същата свежа кръв буйства в цигански катуни във Франция. Ама ти си на 1000 години какво ти пука, младите да му мислят нали. Аман от изкуфели политици, на който некролога им се подава от джоба.
  • 8 Калин Орелът

    38 2 Отговор
    Бежанците са напаст безбожна.
    На Меркел са грешка греховна.
    Да спрем да каним бежанци.
    Защото у нас сме вече чужденци.
    Не се чудете ако в Европа чуете силен плач.
    Предизвикан от тази паплач.
    България трябва да вземе своето решение.
    С кои държави да сключи споразумение.
    Трябва да бъдем близки с тези пет страни:
    Унгария,Полша,Чехия,Словакия и Австрия.
    Тези пет страни са най-големите борци.
    Срещу жестоките и нагли бежанци.

    Коментиран от #11

  • 9 Шаран БГ

    37 1 Отговор
    Още един политик - некадърник, готов да затрие собствения си народ, поради финансово"рамо" отвъд океана !!! За него е по-лесно да докара отново маврите на испанска земя........
    Тъй като той трябва да се понапъне и да създаде добри условия за собствения си народ да работи , живее и се множи !! Но това е много трудно.! И от испанец не очаквах подобна глупост, но явно Меркел няма да е сама.......
  • 10 Ицо справката

    29 2 Отговор

    До коментар #6 от "Без":

    Злодейте на високи постове:
    Този смешник Жозел Борел-външен министър на Испания
    Ангела Меркел-канцлер на Германия
    Еманюел Макрон-президент на Франция
    Бойко Борисов-премиер на България
    Зоран Заев-премиер на Северна Македония
    Алексис Ципрас-премиер на Гърция
    Тереза Мей-премиер на Великобритания
    Жан-Клод Юнкер,Доналд Туск и куп други еврочиновници мразени от народите си, но угодни на еврейските задкулистни господари на Земята. Най-голямата марионетка на евреите е фашиста-ционист Нетаняху
  • 11 Комшията Иван

    21 3 Отговор

    До коментар #8 от "Калин Орелът":

    Калин Орелът много точно отрази случващото се в Европа заради тази мюсли напаст наречена бежанци.
  • 12 00359

    35 2 Отговор
    Да не стимулираш възпроизводството на по- продуктивната част от населението натоварвайки ги с нови данъци и задължения и да внасяш "свежа кръв", полуграмотна и агресивна е меко казано недалновидно. Това показва, че политиците в Европа са малоумни и нямат визия за собствената си кръв. Създай условия на хората с висше образование да имат повече многодетни семейства и така ще решиш в бъдеще част от проблемите. А то е обратното! - Товариш по- умните и по- изпълнителните за да се развиват по- агресивните и по малоумните. - Чиста проба геноцид към собствената си раса. Ние се оплакваме, че Борисов е тъп... - Те и в Западна Европа са на същото ниво.

    Коментиран от #15

  • 13 Бате Борко

    19 18 Отговор
    Знаете ли защо мюслитата или мюсюлманите си го връщат на Европа с милионната орда от убийци,изнасилвачи,трафиканти на дрога,органи,оръжия и проституция. Заради четирите кръстоносни похода преди 800-900 и почти 1000 години. Не забравяйте, че именно Германия и Франция предизвикаха походите, а сега приемат с отворени обятия за всякакви извращения тази сган и напаст. Аз не съм расист, на не съм и толераст. Европа си е заслужила съдбата. Преди 10 века избиваше на мюсюлманите прадедите, а сега техните наследници избиват именно германци и французи. Това е вид възмездие.

    Коментиран от #21, #35

  • 14 ХанкоБрат

    34 1 Отговор
    Вие сте свикнали на освежаване от маврите почти 800 г., но не знам как така като една видна бабица говорите от името на цяла Европа?
    Дръж ти си ги при вас и се освежавайте на воля. Ако са ви малко пратете писмо до Бойко-Тиквоча да ви изпрати от тук 2-3 милиона тъмнозелени освежители.
  • 15 Дядо Веско

    15 1 Отговор

    До коментар #12 от "00359":

    На Борисов, кои му дърпат ушаците като се ръгя кат магаре и не слуша: Меркел и Сорос

    Коментиран от #26

  • 16 Орлин

    9 4 Отговор

    До коментар #5 от "Луд Коч":

    Дано новото популистко,националистическо, консервативно и евроскептично движение на Стивън Банън да промени облика на Европа и света към по-добро. Да не забравяме, че Банън е бил мениджйр на кампанията на Тръмп през 2016 и закратко му беше главен стратег в Белият Дом. Именно Банън е човекът, помогнал на Доналд Тръмп да влезе в Белия Дом като 45-ят му стопанин.
  • 17 Дедо Грую

    18 1 Отговор
    Няма нищо за чудене. Просто влиза в изпълнение поредната точка от осъществяването на пъкления, ционистски план на жида калерги за унищожаването на бялата раса и световно господство на жидовете. Между другото идеята за създаването на ЕС- еврейския съюз е негова.Роден е в Япония, фърля топа в Австрия. Награден е с нобелова награда както всички "миротворци" до сега. Изводите си ги правете сами. За справка потърсете плана калерги.
  • 18 САМО ОРБАН ИМА ОРГАН МЕЖДУ

    15 1 Отговор
    КРАКАТА СИЧКИ ДРУГИ СА МИРИЗЛИВИ СЛИВИ И ГЕЙЧЕТА.
  • 19 11ап

    18 1 Отговор
    Този ми мяза на нещо на Сорос
  • 20 1122

    19 1 Отговор
    Глупав. Измекяр.
  • 21 5ко

    14 2 Отговор

    До коментар #13 от "Бате Борко":

    Щом такива ги редиш, и ти си от патладжанените. Удряш ли редовно къфътъ в килимчето?

    Коментиран от #39

  • 22 Koko

    6 6 Отговор
    Емигранти не ни трябват. На нас ни дайте емигрантки.
  • 23 JPower

    13 1 Отговор
    ЧИФУТИТЕ имат хората за ""гой""- добитък....За тоз въмпир, всички сме Гой, който не се разпложда, иска свежа кръв, защото негър и арабин не става за нищо. Но с малко бяла кръв....ще бачка, а ЧИФУТИТЕ ще си живеят...първия им опит-османаската кочина се провали... Никой не иска да ражда деца на негри и араби. Сега опитват с ""добро"", белия човек сам да поиска...
  • 24 Хк+йххххйххх

    7 1 Отговор
    Умни красиви млади с хубава фигура. За жалост истината е друга
  • 25 Djend

    11 2 Отговор
    Те ще точат кръвта на социялните системи.За това са дошли.другото са мулти-култи безумия!
  • 26 00359

    10 1 Отговор

    До коментар #15 от "Дядо Веско":

    Е разбира се! Нека не забравяме, че партията му бе създадена точно с пари от дойчовците.
  • 27 Ads

    10 2 Отговор
    Грешни сметки. Къде сте видели циганин да работи. Ще ни изядат ушите тез.
  • 28 Биде

    11 1 Отговор
    Тежко и горко на Европа и всички нас с такива политици!!!Този министър дали не е бил надрусан, за да изтърси подобна глупост или иска да е политкоректен и трупа точки пред Меркел.И ако тая измет от Африка и Азия ще е свежата кръв за континента бая ще има да чакаме „ да се освежим” Единици от тях успяват да се интегрират, да загърбят вяра и порядки, да мислят цивилизовано и това го показват вече много поколения на араби и негри в Франция, Англия, Германия и т.н.
  • 29 Дрън дрън

    8 1 Отговор
    Европа се освежава с нови мързеливци
  • 30 ГосТ

    8 1 Отговор
    Тоя има чифутски гени,сигурен съм само като му гледам фенотипа. Един от спасилите се при почистването в Испания. Пфууу да му се невиди,що не ги е почнал по отрано Хитлер, ами ги е бавил толкова.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Кикимора

    7 0 Отговор
    Още един Кристалинчо! Защо не си гледат пенсията спокойно , ами ръсят глупости! Дай си поста на млад човек и ще получиш прираст! Елементарно , нали?!
  • 33 МАК

    3 0 Отговор
    Съгласен и то скоро трябва да започне тази акция!!
  • 34 Барчо

    4 0 Отговор
    В Испания има много българско-ромска свежа кръв.
  • 35 Абе

    3 1 Отговор

    До коментар #13 от "Бате Борко":

    Какво възмездие, неграмотнико? ДОнесоха на камиларските пастири малко култура.

    Коментиран от #38, #40

  • 36 благопожелание

    2 0 Отговор
    Тоя Борел дано да има пет дъщери и всичките да ги вземат ония със "свежата кръв"!
  • 37 Кръст

    1 0 Отговор
    Свалиха десния премиер Мариано Рахои и ето какво идва. Идват социалисти-интернационалисти. Забравиха те че земята им беше завладяна от маврите. Социализмът е смърт за всяка една нация. Големи лозунги имат, но после все трябва някой друг да им оправя бакиите. Забравиха че трябваше Франко да ги спасява от самите себе си с кръв, с много кръв. Понеже тук в България такъв няма, все сме си вътре в тинята, ей така, докато някой ден тинята ни погълне.
  • 38 Бате Борко

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "Абе":

    Ако не ги бяха избивали преди 1000 години сега тези терористи нямаше да избиват нас. Това е истината. Неудобна и противоречива но е самата истина.
  • 39 Бате Борко

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "5ко":

    Какво имаш в предвид приятел. Дано не се заяждаш, аз просто изразявам мнение.
  • 40 Бате Борко

    2 0 Отговор

    До коментар #35 от "Абе":

    Да те питам каква култура: Да бъдат масови убийци и терористи ли ? Защото не са изискани джентълмени каквито явно еврочиновниците ни ги представяха.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: