Last news in Fakti

7 Март, 2019 18:02 6 833 45

Русия е готова да разполага ракети

  • русия-
  • ракети-
  • сергей лавров

Сергей Лавров заяви, че страната ще отговаря на действията на САЩ

Русия е готова да разполага ракети - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Русия запазва правото си да разполага ракети със среден и малък обсег, съобщи РИА Новости.

САЩ вече се изтеглиха от споразумението за премахване на ракетите със среден обсег. Според Лавров това дава възможност на Русия да монтира свои ракетни установки в различни части на света.

„Руският президент Владимир Путин вече заяви, че с излизането си от споразумението, САЩ ще могат да разполагат ракетите, забранени от договора, в различни части на света. Ако някъде се произвеждат американски ракети, ние си запазваме правото да разполагаме и наши ракети в този регион“, заяви Лавров.

Той определи американските санкции като неправомерни. Според него е важно други страни да не последват тези действия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ььььььь

    62 13 Отговор
    А не бе...швепс ще им отваря на говедарите.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Реално

    96 10 Отговор
    Руснаците никога няма да клекнат пред говедата-братушките имат чест и гордост...достойнство и самоуважение
  • 5 Граф Монте Христо

    63 7 Отговор
    Каквото повикало, такова се обадило.... Тръмп нажежи обстановката и е вреден за Сащ, Европа, а нищо чудно и нас да ни въвлече в обсег на руските ракети. ЛАКЕЙСТВОТО НА НЕОКОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ''ГРОБ'', която засега унищожава само бизнеса и капитализма в България, скоро може да ни въвлече и в друга криза, КАТО НИ ПОСТАВИ ''В ДЕСЕТКАТА'' като мерник за руските свръхбързи ''кинжали''.
  • 6 Kcaniba

    51 9 Отговор
    значи време е за Венецуела, Куба, ирия, Сърбия и т.н
    Защото няма само фащ безнаказано и нагло да си разиграват коня!!!
  • 7 Рашка с чашка

    14 25 Отговор
    Украйна е страната където ще се произвеждат въпросните ракети. Ракетите на СССР се произвеждаха основно в Украйна, имат и опит и специалисти.

    Коментиран от #17, #31

  • 8 Borislav Popov

    13 33 Отговор
    И как по-точно се разполагат анимационни ракети?
  • 9 mom4eto

    23 7 Отговор
    Насочете ракетите към Банкя хех :)
  • 10 1944

    14 45 Отговор
    русия разполага, каквото си иска. вече е разположила в кочината жалка икономика, висока инфлация, ниски доходи, обезценена рубла, безумна корупция, ужасна инфраструктура и куп други екстри.

    Коментиран от #13, #21

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Граф Монте Христо

    33 8 Отговор

    До коментар #10 от "1944":

    Нали не искате да кажете с това, че ние като член на ЕК /ЕВРО КОМУНАТА/ сме по-добре икономически от руснаците, защото ще е най-големия майтап в този форум:)

    Коментиран от #16

  • 14 Бай ти

    9 5 Отговор
    В краварника не им трябват нито война нито ракети , но на дърпащите конците "богоизбрани" им трябват.
  • 15 1234

    12 6 Отговор
    искаме и тук руски ракети те ни пазят, американските никога няма да стрелят срещу истинския ни враг
  • 16 1944

    5 15 Отговор

    До коментар #13 от "Граф Монте Христо":

    иди и виж, по-добре сме. или от село нямате полети? поне до града ходил ли си?
  • 17 Borislav Popov

    8 7 Отговор

    До коментар #7 от "Рашка с чашка":

    Какъв опит имат хохлите ? И те като нас 30 почти нищо не произвеждат . И да са имали специалисти - вече са или пенсионери или починали !
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Вестерокс

    3 1 Отговор

    До коментар #18 от "Родопа планина":

    То е глупендер и от де да ги знае тез работи
  • 21 Черна Врана

    8 4 Отговор

    До коментар #10 от "1944":

    Отново ти ли бе шибалнино?
  • 22 ГАЛЕВ

    24 8 Отговор
    ГОВЕДАТА САЩ СИ МИСЛЯТ,ЧЕ ПУТИН Е КАТО ПРЕДАТЕЛЯ И АГЕНТ НА ЦРУ МИХАИЛ ГОРБАЧОВ И ЩЕ ПРЕДАДЕ СТРАНАТА СИ НА ТЯХ НО ВЕЧЕ СМЕ В 21 ВЕК ГОРБАЧОВ Н Е Е НА ВЛАСТ А В НЕБИТИЕТО-ОТВЪДНОТО С ЕДИНИЯ КРАК.ТАКА,ЧЕ ГОВЕДАРИТЕ ОТ САЩ ДА СЕ СВИЯТ В СЕБЕ СИ И ДА НЕ ДРАЗНЯТ БАБА МЕЦА ЗАЩОТО ТЯ ЩЕ ГИ ИЗПАПКА.

    Коментиран от #23, #25

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Руските свине

    11 10 Отговор
    Накрая трябва да изядат голямата тояга и са се кротнат. С тях е възможен диалог единствено от позиция на силата.
  • 25 Рубладжийче

    6 14 Отговор

    До коментар #22 от "ГАЛЕВ":

    Галев, ЕПМ, Путин е психопат, който трябва да бъде изолиран и озаптен.
  • 26 симпатягата

    5 8 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Русия запазва правото си да разполага ракети със среден и малък обсег, съобщи РИА Новости."
    Все ми се струва ,че да разположиш каквото и било първо трябва да го имаш (тоест да разполагаш с него), останалото са приказки за плашене на гаргите.
  • 27 Честен човекизпраатят атята

    7 7 Отговор
    Сега му е времето да се плюнчим на лошите американци ,дето само крави гледат ! Е ,от време на време изпратят някоя и друга станция на Марс ,то пък голяма работа ! Ние пък ще направим танк ,ама танк ,какъвто не сте виждали ! Имаме и нови ракети ,при това хиперзвукови и толкова бързи ,че и ние не знаем къде отиват ! Краварите лъжат за Луната ,ама ние ще проверим през 2035 г. дали пък не са били там наистина !

    Коментиран от #43

  • 28 Честен човек

    5 7 Отговор
    Сега му е времето да се плюнчим на лошите американци ,дето само крави гледат ! Е ,от време на време изпратят някоя и друга станция на Марс ,то пък голяма работа ! Ние пък ще направим танк ,ама танк ,какъвто не сте виждали ! Имаме и нови ракети ,при това хиперзвукови и толкова бързи ,че и ние не знаем къде отиват ! Краварите лъжат за Луната ,ама ние ще проверим през 2035 г. дали пък не са били там наистина
  • 29 Анонимен

    6 8 Отговор
    Приближаваме се към немислимото, рано иши късно ще се случи и сегашният свят ще изчезне. Русия иска да е велика сила, но в сегашният свят, в които икономиката е водещото, където отделните страни се съревновават да предлагат по-добър, по-богат живот на гражданите си, това е невъзможно. Русия няма икономически потенциал и тя го знае. Единствено разрушаването му е вариант за Русия. Живеем в златно време преди началото на тъмни времена.

    Коментиран от #32

  • 30 Барчо

    5 5 Отговор
    Тръм съсипа всичко, което беше създавано с много усилия и време. Със сигурност пак ще седнат да преговарят, но вече няма да са само УСА и Русия, а ще трябва да се включат ингилизите, французите, СК, ЮК, Япония, Китай, Иран, Индия, Пакистан и ако съм пропуснал и някоя и друга държава. Това означава, че няма да имаме сделка. Всеки ще дърпа чергата към себе си и ще се счита за прекаран.
  • 31 Москва

    10 4 Отговор

    До коментар #7 от "Рашка с чашка":

    Интелигентността ти, дали стига да се сетиш в кой руски град се намира МОСКОВСКИ ИНСТИТУТ ПО ТОПЛОТЕХНИКА. Ето там се произвеждат основните руски ракети Ярс ,Топол , и другите. Там се намира и концерна Алмаз -Антей създаден с указ на държавната дума 1994г. Ракетите при полет се нагряват до 2000 градуса от скоростта , и съприкосновението със въздуха , за това се изпълняват от най-ценните сплави на редкоземни елементи , за които украинците дори не предполагат , че съществуват.

    Коментиран от #33

  • 32 Барчо

    9 4 Отговор

    До коментар #29 от "Анонимен":

    Русия ли няма потенциал?? Смешно. Не знам дали си спомняш, но и Китай преди известно време нямаше потенциал. Правеше кецове, топчета за тенис на маса и хилки. И това беше до случая със студентите и прословутия площад през 1989 г. Ние тогава имахме цветни телевизори, а те не. Те нямаха никаква икономика, а ние имахме. И кво стана??? Къде сме ние, къде са те??? Русия за съжаление или за радост избра капитала и се развива по всичките му правила. Само че от 2000 г започва тяхното летоброене от нулата. Щото горби и елци ги доведоха до отрицателен прираст и разбита икономика склонно до нулата. Така че за 18 години от държава с която никой не се съобразява да стигне до такава с която никой не иска да се заиграва сериозно е показателно.
  • 33 Барчо

    9 6 Отговор

    До коментар #31 от "Москва":

    Гледах една документалка за американска космическа програма, която ползва естествено руски двигатели. Та американските учени и до сега не могат да разберат как така руските двигатели не изгарят, а работят безпроблемно, въпреки че на теория трябва да изгорят. Те точно по тази причина и продължават да купуват руските двигатели. Не че не могат да направят американски, но те ще изгорят. Явно руско ноу хау. Що ли ракетните руски двигатели не са под санкции??? Ми еуементарно. Няма да има американска космическа програма. Лицемерието е на висота.

    Коментиран от #36

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Чудя се

    6 5 Отговор
    До Барчо и Москва - то ясно, че гледате руска телевизия и вярвате на хвалбите им.Все пак погледнете икономически справки за брутен вътрешен продукт или за златен резерв или за продължителност на живота в отделните държави и може нещо ако да ви просветне. Това, че наричате Запада кравари и джендъри само говори за сляпо и безсилно невежество. А Китай се индустриализира активно от 70- те години на миналия век и в това време не се занимава с оръжия и агресии ,с геополитически мераци за господство, с намеси в чужди избори и шпионаж. Отделно безмерната корупция и разпищолване на олигарсите, които обезкръвяват икономиката. Така, че на Русия сметките за възхода и величието не излизат, както и да се надявате. И това е обезпокоително, защото този, който има по- малко за губене, по- лесно може да натисне копчето и да гръмне всичко.
  • 36 русофилска подлога

    2 4 Отговор

    До коментар #33 от "Барчо":

    Нямаш абсолютно никаква представа за какво пишеш.Абсолютно невеж. Какви руски двигатели, каквипет лева боже

    Коментиран от #40

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Гост

    3 2 Отговор

    До коментар #36 от "русофилска подлога":

    Май ти си нямаш представа за какви руски двигатели става въпрос.Ами за ракетите им бе.Още петдесетте години един физик даскал май беше ги измислил.Сащисаният високотехнологичен кравар открадна технологията,после я купува от нещастния руснак и пак не може да ги направи.Защото е кравар и каза че са невъзможни.И сега си ги купува.
  • 41 Гост

    2 0 Отговор
    Добре е че има държава готова да отстоява интересите си.Те са нашата гордост.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 US кравар

    0 1 Отговор
    Имаш крави - пиеш мляко, нямаш крави - жулиш водка (ако имаш).
  • 45 факт

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "цирк московски":

    оди се лечи бре
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания