3 Юни, 2019 11:24 1 719 8

Тръмп стъпи на британска земя

  • доналд тръмп-
  • великобритания-
  • сащ-
  • посещение-
  • президент-
  • лондон

Драконовски мерки за сигурност в Лондон

Американският президент Доналд Тръмп и първата дама на САЩ Мелания Тръмп стъпиха на британска земя. Започна посещението на държавния глава на Острова. В програмата на президента на Съединените щати са включени срещи с кралица Елизабет Втора, както и с министър-председателя Тереза Мей. Огромен пенис беше направен на тревна площ близо до летището, където кацна Тръмп.

Тръмп ще участва и в церемония по отбелязване на 75-ата годишнина от Десанта в Нормандия. Посещението на Тръмп предизвиква недоволство на Острова. Редица политици обявиха, че ще бойкотират официалната вечеря, а кметът на Лондон е в открита война с милиардера.

Недоволството е предизвиквано от политиката на Тръмп по редица въпроси, но и от последните съвети, които американецът даде на Лондон как да управляват страната. Все пак на Тръмп ще бъде спестена неловка среща с Меган Маркъл. Двамата американци си разменяха нападки в медиите преди време, но съпругата на принц Хари няма да бъде на официалните събития, защото е в майчинство.

Мащабна полицейска акция по сигурността ще бъде в действие в Лондон заради визитата на американския президент. Лондон е буквално под обсада, предаде "Новини Лондон". Миналата година, за сигурността на визитата на Тръмп, бяха ангажирани 10 хиляди полицейски служители, като почти от всеки град в страната беше изпратено подкрепление.

Доналд Тръмп ще започне посещението си с обяд с кралица Елизабет Втора, но кулминацията се очаква да бъде държавния банкет тази вечер в Бъкингамския дворец, на който са поканени около 150 гости с културни, дипломатически и бизнес връзки със Съединените щати. Трима от тях обаче вече обявиха, че ще бойкотират банкета. Това са лидерът на лейбъристите Джеръми Корбин, лидерът на либералдемократите Винс Кейбъл и председателят на Камарата на общините Джон Бъркоу. При държавни посещения гостуващият държавен глава обикновено произнася реч пред двете камари на парламента, но поради съпротивата на Бъркоу това не е предвидено за Тръмп, предаде БНР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТРЪМПЕGEYyyy

    8 0 Отговор
    Родната милиция го пази! :D
  • 2 БОко ДОко

    7 1 Отговор
    Тръп ще каже своя избор и ще духне...
  • 3 Доню

    11 1 Отговор
    Доню е нумбер уан по простотии!
  • 4 Градинарят

    9 1 Отговор
    Кво го пазите тоо шнорхел...?
  • 5 Булгар

    10 1 Отговор
    Тая дядка сега и в ЕС започна да се бърка
  • 6 Мария Атанасова

    3 1 Отговор
    Това на първата снимка ...е българска запазена марка / х-икс, y-игрек и й-непозната буква за чужденците / .
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Румяна Костова

    0 1 Отговор
    Чудя се дали светлозелената фигурка на по-тъмно зелен фон символизира усрема на Тръмп? Или обещание какво може да се случи в политическата кариера на тъпи кметове, както този а Лондон, които нервират американския президент
Новини по държави: