Last news in Fakti

22 Юни, 2019 14:30 40 555 132

Иран предупреди САЩ: Дори един куршум да бъде изстрелян...

  • иран-
  • куршум-
  • сащ-
  • предупреждение

Америка стои върху барутно буре

Иран предупреди САЩ: Дори един куршум да бъде изстрелян... - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Иранската армия предупреди Съединените американски щати, че и най-малката атака срещу територията на страната ще има опустошителни последици за американските интереси в региона, предаде AFP.

“Дори един куршум да се изстреля срещу Иран, това ще подпали интересите на Америка и нейните съюзници" в региона, заяви говорител на генералния щаб на иранските въоръжени сили в интервю за агенция Тасним. По думите му "обстановката в региона дава предимство на Иран".

"Ако врагът - в частност Америка и нейните съюзници в региона - направи грешката да изстреля куршум срещу барутното буре, върху което стои Америка, нейните интереси ще се възпламенят", увери иранският военен. Външното министерство на Иран също предупреди Вашингтон.

Иран ще отговори твърдо на всяка заплаха на САЩ срещу него, заяви говорителят на външното министерство Абас Мусави пред агенция Тасним. "Няма да позволим никакво нарушение на иранските граници. Иран твърдо ще се противопостави на всяка агресия или заплаха от Америка", каза говорителят. Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза вчера, че в последния момент е отменил военен удар в отговор за свалянето на дрона, защото при удара е можело да загинат 150 души и даде сигнал, че е готов на преговори с Техеран.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 72 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Jeik

    281 30 Отговор
    Иранците са сериозни!
  • 2 Шампиона

    277 28 Отговор
    Чудят се с кого да започнат войната, но ги е страх от всички..Щом даже и Иран им се опъва, смятай...

    Коментиран от #34, #36, #54

  • 3 Bahti

    38 323 Отговор
    СЛАВА НА САЩ

    Коментиран от #6, #42, #74

  • 4 Bahti

    224 29 Отговор
    Персите не се шегуват. Кравария да помисли, ако може де...
  • 5 Шаолина

    165 21 Отговор
    Руския флагман на Тихоокеанския флот ракетния крайцер,, Варяг" е тръгнал към залива! Очаква се и атомния крайцер,, Москва" от Черноморския флот и той да се придвижи да слеядят обстановката от близо

    Коментиран от #73, #91, #114

  • 6 Bahti

    6 55 Отговор

    До коментар #3 от "Bahti":

    Пак ли вие църя6ли! Хаххаа. Върти Безумието!
  • 7 коки

    151 13 Отговор
    Тръмпи сега какъв си го вкара не е истина,ако тръгне да напада не се знае какъв ще го яде ако седи и гледа ще кажат бат ти пъзльото е тоа,направо да фърля оставка и да бега
  • 8 ****

    187 15 Отговор
    На обора не му се воюва без голяма коалиция,нещо ЕС този път стоят на срана и не подкрепят краварите,а обора се върти в района като куче пред касапница.
  • 9 КОНСТАНТИНОПОЛ

    38 195 Отговор
    Ирански смешници...

    Коментиран от #87

  • 10 Койчо

    127 17 Отговор
    САЩ и нейните съюзници. Та тогава и ние горим.
  • 11 hahaha

    128 13 Отговор
    НЕ ИМ ВЪРВИ НА КРАВАРИТЕ И ТЕА Е...ДО СКОРО БЯХА ЗАД РЕВОЛЮЦИЯТА С МАДУРО ,А СЕГА СА ПРЕД МАДУРО.....
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Томчо Томов

    31 13 Отговор
    Откъде да си купя куркума? ЯДЕ ми се много а нема.
    Ако знае некой да пише.
  • 14 Gogo

    85 12 Отговор
    САЩ ще държат напрежението с Иран до като Туркия получат С400.А след това Перчема ще каже АБЕ щяхме да склоним Турките да се откажат от руските ракети АМА възникна проблема с Иран.След туй ще поиска да продаде 100-те Ф35 на Турките ама крайната дума ще е на Ходжата.Докато не си вземе безвъзмездно дадените 1500 Тира оръжие на ПКК или ПЙД от страна на Туркия няма няма да има сделка.

    Коментиран от #18

  • 15 ссссс

    41 133 Отговор
    Пълни глупости.Иран няма нищо с което може да застраши САЩ,най-много да направят някаква отделна поразия.Имат някакви балистични ракети с далечен обсег ,но те са безсилни срещу САЩ и най-вероятно ще пропуснат Америка ,а като знаем и какви примати са ,може и да пропуснат целия континент.

    Коментиран от #28, #59

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Джудже

    138 8 Отговор

    До коментар #12 от "Гого":

    "Мотиката" я въртят американците, но не смеят да копнат, че Иран не е Ирак, а и вече никой не им вярва на лъжите. Навремето излъгаха за оръжията за масово унищожение на Ирак (още ги търсят) и накараха и Европа да им играе по свирката, но никой не се хваща два пъти на една и съща лъжа.
  • 18 Барчо

    50 12 Отговор

    До коментар #14 от "Gogo":

    Тия стоте ефки ги набутаха на японците. Та те сега японците много, ама много ги искат. Направо си умират да ги купят. Чудя се, че и да ги има и да ги няма е се тая. Толкова и работа ще вършат, та в тоя ред на мисли, може проста да и дадат парите и да не ги вземат, че ефките след закупуването започват с големите разходи. Набутването е след закупуването. Един приятел за нещастие му бяха подарили една скъпа кола и беше изчислил, че ако я изкарва един път в годината за обиколчица от до 5-6 км, а през останалото време му седи в гаража ще му струва за всеки един ден по 8 лв.

    Коментиран от #88

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Бай хой

    84 10 Отговор
    Сащисаните едно време така се дръвчета и на Виетнам. Бегаха от покривите после. Свалиха им хиляди самальоти. Загинаха десетки хиляди. А тогава Виетнам нямаше нищо. Ей затова напълниха гащите вчера американците и вместо да атакуват Иран отидоха за помощ при психолог. Няма лошо вместо оръжията ще върви ксанакса. Е някой ще изперкапак и ще си изпълни американската мечта като постреля в някой университет.

    Коментиран от #32, #65

  • 22 райхстаг

    25 156 Отговор
    Не бутай русия при големите.Най-могъщата и влиятелна страна на тоя свят е САЩ,а след нея е Китай.русия е дребна риба и не я бутай между шамарите и там дето си ги мерят големите.

    Коментиран от #24, #98

  • 23 България ЕС Нато

    18 93 Отговор
    Дайте ги на Израел да ги под пука Откога ги чакат да им паднат на волето

    Коментиран от #25, #124

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Kcaniba

    84 9 Отговор
    сороснята е в траур!!!
    Памперсите не стигат!!!
  • 27 Бай хой

    38 4 Отговор

    До коментар #19 от "Main Fürher":

    Направо си изперкал. Ако не ми вярваш отиди на психиатър. Фантазиите ти са те обсебили и виждаш това което ти се иска. Нищо чудно утре да се почувстваш от другия пол. Или вече си почнал хормонални процедури по смяната и от това са тия халюцинациите.

    Коментиран от #48

  • 28 зъркела

    79 7 Отговор

    До коментар #15 от "ссссс":

    Иранците са с десетилетие поне технологично пред България.Нали гладните за пари политици слугуват на чужди наредби, че съсипаха и образование тук и прогониха умните навън. За да тлъстеят търтеи на постовете, прогреса ни бе съсипан.Иран имат остарели техники, но имат нещо, което е по-силно от техниките - желанието да се защитят.Биха умрели, но0няма назад. Това ще донесе много смърт за САЩ и всеки, който воюва с Иран. А, техниката им е нелоша и ще им свърши работа. Ония не са като нашите дето за облаги разпродадена техника и поделения. Там сини, десни, червени, жълти не виреят....
  • 29 ПЕНКО

    55 3 Отговор
    ЯПОНИЯ /ВЪПРЕКИ- ВСЕ ОЩЕ ИЗПОЛЗВАНИЯ ОТ САЩ ДОГОВОР ЗА КАПИТУЛАЦИЯ/ ТРЯБВА ДА СЕ ОРИЕНТИРА КЪМ КИТАЙ И РУСИЯ !!! ИРАН Е СНАБДИТЕЛЯТ НА ЯПОНИЯ С ПЕТРОЛ . РУСИЯ /С 20 МИЛ. ЖЕРТВИ/ СЕ ОТКАЗА ОТ ДОГОВОРИТЕ ЗА КАПИТУЛАЦИЯ С ГЕРМАНИЯ И ЯПОНИЯ -ЦИОНИСТЕТЕ НА САЩ НЕ !!!!!
  • 30 Фактолог

    81 9 Отговор
    Първо Путин им отвъртя два шамара – с Крим и Сирия. После и Ким им овътя един и те се осаполивиха: колко мил човек бил! Мадуро направо им влезе с прав, а сега и Иран им разцепи... дрона!!! Чувам от Африка, че Бабу Гугу - местен кмет на сели от десетина къщи, се качил на един Боабаб и чака с прашка... Ама F-крантите се спотайват на самолетоносачите и си спомнят славните времена отпреди десет години, когато смело са летели!!!
  • 31 ПЕНКО

    50 13 Отговор
    КЪМ ЗАСТРАШЕНИТЕ ДЪРЖАВИ : НЕ ВОЮВАЙТЕ СЪС САЩ НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ- ВОЮВАЙТЕ НА ТЯХНА !!! ПРИМЕР : 100 СНАПЕРИСТИ ВЪВ ВАЖНИТЕ ПОЛИСИ / ЕДИН ОСНОВЕН И ЕДИН РЕЗЕРВЕН / -РАЗСТРЕЛВАТ БЪДЕЩИ ВОЙНИЦИ НА САЩ В ПОЧИВНИТЕ ДНИ -МОЖЕ И В РАБОТНИ -БЕЗ ПОДБОР / ПО- ЕФИКАСНО Е ЕВРЕИ / !!!!! ПУСКАШ КАФЕМЕЛАЧКАТА -СТРЕЛЯШ СЪС ЗАГЛУШИТЕЛ И ОТИВАШ НА РАБОТА -ИЛИ НА РАЗХОДКА !!!!!!
  • 32 Фактолог

    88 3 Отговор

    До коментар #21 от "Бай хой":

    На времето имаше една снимка, как виетнамец 1.50, види с прашка пленен двуметров американец,. После изчезна тази снимка. Както и онази с изгореното малко момиченце с напалм – покъртителна, стои детето и въпреки болката гледа с добри очи. От тази снимка намразих американците.
  • 33 Gogo

    51 2 Отговор
    Ако Австралия Канада Нова Зеландия Англия Франция Гърция+Израел дойдат да помогнат на Перчема както се е случвало преди Хамерите може да се окуражат.А ако има поткрепата им няма начин и Китай,Русия Индия да не вземат отношение.Цялото ЗЛО идва от Саудитите и Израел.Ако платят фактурата може да има екшън.Печелиш война печелиш избори.Залога е скъп защото има и кирка на КАМЪК

    Коментиран от #35, #41

  • 34 Бачо Киро

    71 3 Отговор

    До коментар #2 от "Шампиона":

    Какво значи даже и Иран? Човекът Ракета ги направи смешни, та Иран ли... Човек по-добре да мълчи и да действа, а не само да плямпа и плаши. САЩ обаче никога не са нападали такива, които имат шанс за защита... Ако Ирак имаше биологично оръжие, въобще нямаше да помислят дори да влязат там. За САЩ войните са бизнес, те не желаят териториите, нито имат да защитават нещо, затова не искат жертви, защото тогава почват въпросите "какво на майната си дирим там" и бозите от типа "освобождаваме ги и носим демокрация" почват да не вървят.... Затова и приказката е "говори тихо и си носи голяма тояга", но когато пищиш през 5 минути като момиченце, тоягата изглежда смешна, особено когато си пропуснал да я използваш вече и никой не ти се връзва. Няма как да си добър рекетьор, ако се плашиш от жертви. Тогава ти се връзват само дупедавци като нашите...
  • 35 Бачо Киро

    58 3 Отговор

    До коментар #33 от "Gogo":

    Само дето Алианса се опари с лъжите при Ирак, доопари се с истината за ИДИЛ и "белите каски" и вече се не връзва така лесно на глупостите на американците.
  • 36 Бай Шиле

    52 5 Отговор

    До коментар #2 от "Шампиона":

    Струва ми се ,че нямаш представа какъв икономически и военен потенциал има Иран.
  • 37 Дойде време

    53 2 Отговор
    Някой да най-после да сложи ултиматом на каУбойците, стига само са се репчили и раздавали заплахи и санкции
  • 38 Бай Шиле

    21 11 Отговор

    До коментар #19 от "Main Fürher":

    Гей парадите са дело на комунистите.Или се бъзикаш или си много тъпо парче.

    Коментиран от #128

  • 39 Тръмп

    9 20 Отговор
    Леле,тия са по-страшни от Саддам и Кадафи!!!:):):)
  • 40 Бай Дони не знае на кой свят се намира

    35 5 Отговор
    След османлийските шамари сега му раздават арийски текмета
  • 41 Зайко Байко многознайко

    29 3 Отговор

    До коментар #33 от "Gogo":

    Прав си, най-сладко е да правиш бизнес с парите на другите! Точно попадение, поздравления!
  • 42 Eee

    34 5 Отговор

    До коментар #3 от "Bahti":

    Хайде стига с тоя САЩ,видяхме ги вече.
  • 43 незнайко

    40 5 Отговор
    Браво, най накрая някой официално да се противопостави ( опълчи ) на САЩ . Това може би е началото на края на хегемонията на САЩ по света !!!

    Коментиран от #97

  • 44 111

    12 1 Отговор
    Kyr za usa iran klati kato iska rezaniq
  • 45 Bingo

    19 15 Отговор
    Ако беше Буш вече да е паркирал още няколко самолетоносача и ракетоносци и да е изстрелял наколко стотин ракети към чалмите. Бат Дони нещо много мекушав го дава, за 150 човека се трогнал. Дано всичко се размине, че при конфликт, цената на петрола ще скочи и дизела ще фръкне над 3 лв.
  • 46 Браво!!!

    44 7 Отговор
    Иран е люлка на цивилизациите и е създател на нов ред в миналото. Да се надяваме, че ще е създател на нов ред и в настоящето!
  • 47 Дони блондито

    8 37 Отговор
    Излезе голям страхливец, досега трябваше да прегази резаните карабини, и не само тях и онова дебелото момченце дето си играе с ракетки, имаш най могъщата Технологична армия на света, какво ги бавиш тия примитивни фесове, нкщо нямат оръжията им са морално остарели, с Израел за една седмица ще ги прегазите както направи Фюрера с Франция и другите държави от западна Европа.

    Коментиран от #51

  • 48 Ловеца на боклуци.

    9 3 Отговор

    До коментар #27 от "Бай хой":

    Не обиждай човека всеки има право да изразява свободно мнение тук, а като стана въпрос за ориентацията ника ти е объркан напиши го правилно -Бай Путю.😂😂😂😂😂😂
  • 49 ВАНКО БЪЛГАРИНА

    37 6 Отговор
    НАЙ-НАКРАЯ ТЕЗИ АМЕРИКАНСКИ ВАРВАРИ ЩЕ СИ НАМЕРЯТ МАЙСТОРА.ЩЕ СИ ПЛАТЯТ И ЗА АТОМНИТЕ БОМБИ НАД НАГАЗАКИ И ХИРОШИМА.ПЕРСИЙЦИТЕ НЕ СИ ПОПЛЮВАТ.ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ТАЗИ СГАН ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЛОМЕНА!
  • 50 При Аллах

    6 36 Отговор
    Бай Дони им каза почне ли война с тях ще ги заличи от земята Сега им гледа сеира докъде имат наглост да стигнат и най малката провокация от тяхна страна и ги почва

    Коментиран от #66, #80

  • 51 1234

    36 4 Отговор

    До коментар #47 от "Дони блондито":

    Тъпанар, и Римската империя преди да се разпадне е била най технологична. Хитлер превзе Франция, а знаеш после какво му се случи. Лоши съвети даваш на господарите си. Като им потопят един самолетоносач и ще кротнат за 70 г като Германия.

    Коментиран от #53

  • 52 Гого

    28 7 Отговор
    Май ще му трябват доста памперси на Тръмп. Мисля, че две големи регионални военни сили врайона (Русия и Китай) доста ясно дадоха да се разбере, че такива удари няма да се толерират. Ако русата перука се чалне дотолкова, че започне удари, ми се струва, че този път американците ще го отнесат доста яко и ще им държи влага дълго време (ако все още ги има на картата де).
  • 53 ВАКИЧА

    18 23 Отговор

    До коментар #51 от "1234":

    АКО ХИТЛЕР БЕШЕ ПИБЕДИЛ СЕГА ТУК В БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА Е РАЙ , А И НЕ САМО ТУК.
  • 54 Шанко

    25 5 Отговор

    До коментар #2 от "Шампиона":

    Глупако тъпако от иран зависи петрола за половин и повече свет хД
  • 55 това им стига

    22 5 Отговор
    до 15 СССС-НЕ ЗНАМ ЗАЩО ЛИ ВИДЯХА НЕВИДИМИЯ БЕЗПИЛОТНИК КАТО НЯМАТ НИЩО

    Коментиран от #67

  • 56 ПРОСТ българин

    12 1 Отговор
    НА МРЪСНИКА СЪС МРЪСНО ЩЕ МУ ИГРАЕШ КОЛКОТО МРЪСНО ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ ДОКАЗАНО
  • 57 Ураа ше има умрели кравари😂😂

    16 2 Отговор
    Нали сашовските оръжия са уникални как са изчислили че ше има 150 утрепани😂😂😂😂нали са вся и всэ
  • 58 Груз 200

    8 18 Отговор
    Той и Саддам така се пенеше и накрая увисна на въжето...
  • 59 sergo

    4 11 Отговор

    До коментар #15 от "ссссс":

    na vremeto i SADAM GOLEM GO POKAZA ama golem go yade...İran moje edinstveno da zadeystva TERORİSTİÇNİ TE si GRUPİ...nişto drugo a Rusiya nema da se mesi edin "ortak" po malko v Siriya...
  • 60 Грешни сметки

    15 3 Отговор
    Ким първи им би чемберите! Следва Иран. А после може и Вануату...
  • 61 Ф 35

    4 21 Отговор
    Ф 35 ще им разбие цолажа , а другите азиатци ще гледат от страни и ще се напикават от страх
  • 62 NWO

    7 26 Отговор

    До коментар #16 от "onq s konq":

    Идиот за 15 минути и всичко е на прах!
    God Bless USA!
  • 63 NWO

    11 16 Отговор
    Ей комунягуи с промити мозъци!
  • 64 Шалом

    6 21 Отговор
    Повечето сте толкова зле, че бъркате финикийците /Ливан/ с Иран...Там е люлката на цивилизацията.. Персите още Македонски ги е разбил. Спартанците и Гърците и те. А сега Израел ще ги изяде за 1 седмица. Прочетете за 6 дневната война. Сирия, Йордания и Египет нападат Израел по време на празник..... Резултата Египет е разбит и губи територии, Сирия също губи Голанските възвишения.... И това за 1 седмица. Израел отдавна се готви да разбие Иран. Мосад знае всичко....
  • 65 руска измет

    10 13 Отговор

    До коментар #21 от "Бай хой":

    Руслямистите едно време така се дръвчеха и на Финландия ,ама тям нямаше бягане и изядоха хойката като типична измет.Това е най-голямата гавра във военната история ,като пред нея ,войната във Виетнам е като игра пред блока.

    Коментиран от #127

  • 66 гост

    6 12 Отговор

    До коментар #50 от "При Аллах":

    Да им свалят хвърчилото малка провокация ли е? Или чакат да разрушат половин Америка и тогава да им отвърнат? Ако Дони не отговори веднага става страхливец и поставя силата на армията си под въпрос пред враговете си.

    Коментиран от #69

  • 67 руска измет

    8 9 Отговор

    До коментар #55 от "това им стига":

    RQ-4 Global Hawk ,не е стелт бе ,каскет неграмотен

    Коментиран от #72

  • 68 US AIR FORCE

    8 13 Отговор
    GOD BLESS THE UNITED STATES OF AMERICA !!!
  • 69 При Аллах

    7 15 Отговор

    До коментар #66 от "гост":

    Много елементарно мислене Това не е бой между двама души Тука става въпрос за война с милиони жертви Бай Дончо ясно им каза че при още една провокация ще ги Заличи от земята

    Коментиран от #75, #82

  • 70 Мурат

    12 29 Отговор
    Тези иранци са по смешни и от турците. Ако реши Тръмп, ще ги заличи от лицето на земята за един час!

    Коментиран от #71, #79

  • 71 NWO

    6 15 Отговор

    До коментар #70 от "Мурат":

    Еди час е много
  • 72 Рогозин е пиян от снощи

    5 9 Отговор

    До коментар #67 от "руска измет":

    Triton е сваления дрон , за ВМС и се различава от Global Hawk . Да ,не е стелт
  • 73 Голем смях

    8 21 Отговор

    До коментар #5 от "Шаолина":

    Кузя след тях ли идва?Целия свят заедно няма толкова военни кораби колкото САЩ .Руските боклуци с две корита ли ще ги плашат.

    Коментиран от #81

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 гост

    15 1 Отговор

    До коментар #69 от "При Аллах":

    При следващата пак ще каже така! Той само на думи ги заличава откакто е станал Капо ди тути капи. Излага нс опастност държавата си и съюзниците си! Утре ще ни праснат някоя ракета и на нас като съюзник, а той ще ги предупреждава отново и отново и отново, а ние ще дадем фира.

    Коментиран от #76

  • 76 При Аллах

    5 10 Отговор

    До коментар #75 от "гост":

    Спри с Мултфилмите на Кремъл Доста са ти размътели мозъка
  • 77 Ццц цц

    5 0 Отговор
    Трябва да имат хора в САЩ, да убият елит политически и финансов.
  • 78 Бай Яни

    3 8 Отговор
    Китай, та Китай, стига сте ръсили простотии бре хора,. На думи и кино ленти са царе, но в реален бой насират се и никви ги няма. Историята го доказва, винаги са яли големият и Япония ако не бе спряна от САЩ и съюзниците и сега тези малоумници нямаше да ги има. После на СССР се опънаха, война щели да водят с тях, и кво стана, за 1 ден им попиляха милиона армия.. И престанете да ли ите чужди задници.
  • 79 Дод

    8 1 Отговор

    До коментар #70 от "Мурат":

    Бастун кой ще разреши до Китай и Русия да се използва ядрено оръжие ,а бре ти имаш ли нещо между ушите ,то теорията е едно ,практиката е съвсем друго!
  • 80 хахахаха

    11 1 Отговор

    До коментар #50 от "При Аллах":

    Е какво повече да направят свалиха им дрончето бе брато още повече Иран ме търси конфликт седи си мирно и гледа тъпи номера от селски вечеринки

    Коментиран от #85

  • 81 Насрана соросня

    22 10 Отговор

    До коментар #73 от "Голем смях":

    Не, руснаците няма да ги плашат америте само с кораби, а направо ще вигнат ескадрилите с Миг-31, които са въоражени вече с противокорабни хиперзвукови ракети „Кинжал”, и охранявани от дузина Су-27 и Су-35, ще пратят самолетоносача „Ейбрахам Линкълн” и „разрушителите” им на дъното, за да станат дом на морските обитатели! Понимаш, соросня?! Не, защото си неграмотен, безполов соросоид, и с промит мозък!

    Коментиран от #96, #125

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Гост

    7 15 Отговор
    То и Садам Хюсеин говореше и заплашваше и Милошевич говореше и заплашваше САЩ абсолютно по същият начин и сценарии което значи че режисьорът е един и същ и въвежда тези държави в сериозна заблуда че могат да строшат Америка, която дава само тя за военни разходи колкото целият останал свят.
  • 84 Игралец

    7 17 Отговор
    Не знам какви ги мислите но Иран няма да издържи и 30 Мин на САЩ!Информацията е че от месец и половина САЩ са разработили план за мащабен ЯДРЕН удар,колкото и да не им се вярва на някои това е истината.

    Коментиран от #117

  • 85 Хайде малко по отговорно мислене

    6 5 Отговор

    До коментар #80 от "хахахаха":

    Е как да не си го търси като разработват оръжие за масово унищожение Не може с лека ръка да оставиш цивилизацията да е заложник на малоумни чалми Утре ще искат да пратят целия свят при Аллах
  • 86 А дано

    3 12 Отговор
    Повтаря се ситоацията, както с Ирак. И крайният резултат ще бъде същият. Дано иранците, като се освободят от брадатите алатуаси, да изградят по-умно държавата си.
  • 87 Опа

    7 2 Отговор

    До коментар #9 от "КОНСТАНТИНОПОЛ":

    Със средния, пръст ти ударих минуса. Да знаеш!
  • 88 Американеца

    3 6 Отговор

    До коментар #18 от "Барчо":

    Kаква е тая скъпа кола бе психо маняк,фолксваген поло?1997

    Коментиран от #93, #94

  • 89 Американеца

    6 18 Отговор
    САЩ са най великата сила в света!

    Коментиран от #101

  • 90 Yub

    4 9 Отговор
    Единстеенното нещо което спира сащ е останалите държави да не се съюзът срещу нея ето това спира америка да осъществи мечтите си

    Коментиран от #92

  • 91 докер 1

    4 6 Отговор

    До коментар #5 от "Шаолина":

    Да, точно така ..вчера товарихме допълнително лайномети на ,,Варяг'' а на ''Москва'' трюмовете са пълни с мидени черупки ( аятоласите ги ползвали за бръсначи ).
  • 92 Григор Колев

    7 3 Отговор

    До коментар #90 от "Yub":

    Е то това е лошото. Другите сили се съюзиха, не без помощта на Тръмп.
    Всички санкции водят към нов враг (разбирай нов съюзник на противника)
    и отслабване на ЕС (сам си го завираш с две думи)
  • 93 Барчо

    4 2 Отговор

    До коментар #88 от "Американеца":

    Ами за автомобил произведен 2018 г и на цена 120 000 левчета. Та като сметнеш само гражданската, каското и наема на гаража и се получават даже повече. И това беше само един елементарен лек пример. Когато на някой не му изнася и няма какво да каже, винаги се заяжда за нещо незначително за да отклони вниманието от важното.
  • 94 Барчо

    13 0 Отговор

    До коментар #88 от "Американеца":

    И не знам дали си спомняш, че преди година две нашите самолети не летяха, защото нямахме пари за скъпо струващо специално масло точно за тези машини. Главните разходи за самолетите идват след закупуването и. Явно ти не можеш да си направиш сметката. Достатъчно е да направиш справка колко струва един летателен час с Ф 35 в който се включени естествено и амортизационни отчисления и поддръжка и да ги сравниш с подобен руски. Тогава може пак да приказваме.
  • 95 Дабе

    5 9 Отговор
    Ама тука ври от червени тролове ..май директно от масква се включват..жслко,че им личи акцента..
  • 96 Ддддд

    2 9 Отговор

    До коментар #81 от "Насрана соросня":

    Ти си.много прост бе..!
  • 97 ???

    9 2 Отговор

    До коментар #43 от "незнайко":

    Ми те и турците им се опънаха, на Северна Кореяне смеят да се опълчат. Както е тръгнало и Европа не им се връзва вече. Без съюзници за пушечно месо само дрънкат оръжия.
  • 98 Просто така

    3 1 Отговор

    До коментар #22 от "райхстаг":

    Нещо май си настинал
  • 99 Бат Мишо

    9 5 Отговор
    Мащабен ядрен удар по Иран Е НЕВЪЗМОЖЕН -ще бъде отразен от руската ПВО
  • 100 Бат Мишо

    8 3 Отговор
    Избийте си от кратунките ядрени удари по съседни на Китай или Русия държави - ша стане когат Русия нанесе мащабен ядрен удар по Мексико или Канада ......
  • 101 Просто така

    4 1 Отговор

    До коментар #89 от "Американеца":

    Само на приказки обаче
  • 102 Бат Мишо

    9 4 Отговор
    имате ли идея радиация в иран колко руснаци ще убие - и дъл някой ще ги бави докът нанасят тос мащабен удар на Иран ...къкто го нанасят и рашките ще им скочат с 2 крака в гъзът -ем барабар с КУБИНКИТЕ ще им ги напъхат-ша ги остаят да нанесът мащабен ядрен удар на 100 км от Русия НАШ ГА

    Коментиран от #108

  • 103 Бат Мишо

    12 6 Отговор
    Точно+ 8 мин след мащабния удар на 100 км от руската граница -белия дом ще стане ЧЕРНАТА КОЛИБА
  • 104 Бат Мишо

    9 5 Отговор
    И както ви се струва майтап с новото си ПВОРусия има шанс да преживее 3 СВ и да смъкне над 70 проц от всичко изстреляно по нея с новите С400 С 500 и свръх звукови ракети ще успеят да затапят немалко силози на САЩ
  • 105 Бат Мишо

    5 4 Отговор
    Обединени С 400 в Турция Иран Китай ще смъкнат НАД 70 процента от СИЧКО което НАТО може да изстреля ....Дано на някой в Русия не му скимне да се възползва от преимуществото че сме зян Бг
  • 106 GEMI

    4 4 Отговор
    Ей, тук вече ще ядат хурката с двете кадели краварите
  • 107 Ха ха ха ха ха ха ха

    4 7 Отговор
    Иран може да духа супата като Ирак... Ще летят чаршафи...
  • 108 Bingo

    3 8 Отговор

    До коментар #102 от "Бат Мишо":

    Пияните ушанки докато се усетят кво става, краварите ще затрият половината Иран. Те не можаха да спрат Израел докато бомбиха иранските бази в Сирия, че USA ли ще спрат. Не забравяй, че единствения им ,,парен" самолетоносач е още в ремонт заради пиянското изпълнение в ремонтния док, когато им се изсипа крана върху палубата. Стига сте ги възхвалявали тези пияници. Те ако ставаха за война нямаше да дадат 20 милиона жертви във ВСВ.
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 НЕО

    6 4 Отговор
    Когато се мачка Русия военно, се мачка малко преди нея Украйна. Няма случай досега, Русия да е смачкана, преди Украйна. Така ще бъде и в Апокалипсиса, първо ще бъде унищожена Украйна, и веднага /секунди/ след нея Русия. Опитват се да играят ''доброто и лошото ченге'', но не им върви нещо в ''играта'':):)
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Хари

    10 5 Отговор
    Хайде не берете грижата на руснаците. Те са много напред по отношение на въоръжаването. Имаха плазмено оръжие още през 80 година. Не случайно Брежнев беше казал
    Ние можем да разцепи земното кълбо на две и ненужната половина да изпратим в ефира.
    Не е зле да сме в добри отношения с тях
    Но нашите подлоги винаги залагат на губещата страна
  • 114 гостенин

    1 9 Отговор

    До коментар #5 от "Шаолина":

    Те са там да разузнаят обстановката и при най малка опасност от американците да бъде уведомен Путин за да се покрие вдън бункерите си които вече били заредени с памперси даже и за Лавров.
  • 115 Коко

    8 2 Отговор
    Това е много сериозно полужение. 75 години мир е много така ли. Америка където и да е започнала локална война все е губила . Виетнам , Камбоджа, Сирия . Нападнаха западните Балкани. Бомбардираха мостове на Дунава . И там българска техника свали невидим самолет . Не пишете глупости които ще се изсипят на главата ти!!!!!! .
  • 116 ИСТИНАТА

    3 3 Отговор
    Едва сега янките разбраха че стоят върху "БАРУТНО БУРЕ" и съвсем не са неуязвими!!! НАПРОТИВ !!! Само едно нареждане на водача им АЛИ ХАМЕНЕЙ и една голяма вълна цунами може да отнесе десетки градове по американското крайбрежие!!! Кой ще я предизвика ли??? Персите са умен народ и добре знаят за СЪВЕТСКАТА СИСТЕМА "РЪКАТА НА МЪРТВЕЦА" при която един морски ядрен удар може да измете от лицето на земята мегаполиси разположени по американското крайбрежие !!!! Защо пък това да не го направи природата???? На 2 юли предстои ПЪЛНО СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ чиито пик е в АМЕРИКАНСКАТА АКВАТОРИЯ НА ТИХИ ОКЕАН. Защо ИРАНЦИТЕ да не помогнат на природата да свърши това което човечеството отдавна чака !!!
  • 117 И от

    0 0 Отговор

    До коментар #84 от "Игралец":

    Мхм. Инот къде е тази "информация"???
  • 118 Рум

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "onq s konq":

    Е това е истината
  • 119 Bai Gandy

    1 5 Отговор
    Много русолайнофили тука ве, врещят квичат...
  • 120 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    Иран не е РБ ! Територията им е 18 пъти по- голяма - населението 10 пъти по-вече. Не вярвам и във военно отношение да са безпомощни. Но колко му е на този свят, да го подпалят каубоите. Навсякъде по земята са разположили войски и се мислят за световни господари !? "Гордостта е начало на всеки грях" - така е написано !! Че на г-н Тръмп много му е домъчняло за 150 човека. Само след ВСВ президентите на САЩ колко чужди и свои избиха? Само самоубилите се американци след ужасите във Виетнам в последващите години, се пресмята грубо , че са над 50 000 човека !?
  • 121 Къде сте ястребиййй

    2 0 Отговор
    Плевню и Монката с трабанта да се запишат доброволци или те са мераклии да се пробват, но само срещу Русия щото е по-слаба :-)
  • 122 Иван

    1 3 Отговор
    Иран трябва дасе смачкат задето обработват уран?
  • 123 Иван

    1 3 Отговор
    Иран трябва дасе смачкат задето правят ядрени и химически оръжия?
  • 124 Име

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "България ЕС Нато":

    Абе глупак евреите и САЩ си ядат лайната един на друг за да не миришат.А понеже са много гладни се опитват да вкарат цял свят в менюто си.Да ми ядат х....я боклуците
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Нострадамус

    0 2 Отговор
    О ВЕЛИКИ ИРАН ДАЙ СИ ХАЛКАТА НА ХАМЕРИКАСКИЯ ХОЙ.И СА ДРЪЖ ЗДРАВО
  • 127 Историк

    2 2 Отговор

    До коментар #65 от "руска измет":

    Явно не си дочел докрай историята с анексирснето на Финландия след края на ВСВ, СТАЛИН трдно е забравил поражението от 1939г. И затова през 1945г. С настъплението на запад червената армия мина през Фин ландия, като тайфуна Катрина през южни Американски щати, така че Финландците, дойдоха да молят за милост, СТАЛИН им прости, но им каза изтеглям червената армия и взимам най богатите твритории с желязна руда на север, ето така отърваха кожите Финландия
  • 128 Добро

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "Бай Шиле":

    Добро утро. Ще почнеш да схващаш, ама ти е още рано.
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 asd

    1 1 Отговор
    абе не знам върху какво буре седи ама американците ако поискат ще ги изравнят тия със земята това е като пинчер да се репчи на питбул
  • 131 С отмяната на

    1 0 Отговор
    удъра им дава отсрочка, ама чалмите са яко захапали канваса, та чак и не усещат за кво иде реч.
  • 132 Тони Пловдив

    0 1 Отговор
    Мале, мале- Русия била малка риба.
    Ти селянино слушаш ли се какво пишеш, от кое село си, че си толкова Неграмотен, тъпчо. Краварите, търсят само и единствено разидинение и Война да има, цялата им нещастна икономика им се крепи на Войни, продаване на оръжие, и конфликти, ти МАЛАУМЕН ли си. Руснаците имат такова оръжие, където във твоето съзнание не можеш да си представиш.
    Още след втората световна война, когато гадните Шваби кризнаха дървото, и болния мозък Хитлер, тръгна да завзема Най могъща страна, наречена Русия, от тогава Започна Русия да се въоражава. А сега разполага със такова оръжие, че се моли на Господ да не го използва, защото не Краварите, а и теб няма да те има, МНОГО си простичък наистина.