Last news in Fakti

23 Юни, 2019 13:11 9 053 88

Конфликтът в Иран може да се разрасне неудържимо

  • иран-
  • сащ-
  • израел-
  • залив

Предупреждението е на ирански генерал

Конфликтът в Иран може да се разрасне неудържимо - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

„Всеки конфликт в района на Залива може да се разрасне неудържимо”, каза за аг. „Фарс” ирански генерал. Коментарът идва в резултат на сваления по-рано през седмицата американски дрон и решението на Доналд Тръмп да отмени военен удар, при който е можело да загинат 150 души. Така американският президент заяви ясно, че е готов на диалог с Техеран.

На свои ред Иран заяви, че ще реагира „твърдо” на всяка заплаха. „Ако в района избухне конфликт, никоя страна няма да е способна да контролира обхвата и времетраенето му. Американското правителство трябва да действа отговорно, за да защити живота на американските войници, като избягва неподходящо поведение в района” е мнението на генерал Голамали Рашид.

„При цялото уважение към факта, че на 150 иранци бе спестена жестока съдба, истински важното нещо е американската политика, която служи на интересите на света и на Израел, като пречи на Иран да се сдобие с ядрени оръжия", каза на свой ред израелският министър за регионалното сътрудничество Цахи Ханегби. Той обаче не изключи опасността Вашингтон да удари иранците при провокация срещу САЩ в Залива.

Ирански депутати скандираха "Смърт на Америка!" на парламентарна сесия, в която заместник-председателят на парламента Масуд Пезешкиан обвини САЩ, че те са „истинският световен терорист". „Америка е истинският терорист в света, като сее хаос в разни страни, дава усъвършенствани оръжия на терористични групировки, създава несигурност и въпреки това казва: "Елате да преговаряме", каза Пезешкиан в началото на заседанието, което се предаваше на живо по държавното радио.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Донълд Дък...

    49 9 Отговор
    Е психопат.
  • 2 El chochone

    53 22 Отговор
    Добре че има и умни хора в белия дом иначе тази Перука беше готова за война! :(

    Коментиран от #68

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Bahti

    96 10 Отговор
    Тия докато бе запалят света, няма да се кротнат. Чии го търсят краварите у Иран?
  • 5 бат Рамбо е гей

    76 7 Отговор
    Само да не се получи "заливат на прасетата" част 2 ! Иранците няма какво да губят.
  • 6 НЕО

    17 67 Отговор
    Като встъпи в длъжност беше ''послушния Чичо Дони'', който слушка Кремъл. Сега когато показва характер бил психопат?? Къде ви сърби къде да ви почешат?Сащ си защитават националните интереси и границите, които са там където има американски войници стъпили на таз земя или море. Направете си и вие армия и самолетоносачи и стъпвайте и вие??С ракети не става.С ракети най-много да го отнесете набързо и да отидем всички на второ ниво.Да не сте го назначавали Тръмп сега ще му берете плодовете.

    Коментиран от #9, #47, #71

  • 7 НАТО ВЕЦ И АЕЦ

    19 63 Отговор
    Иран няма да има ядрени оръжия . Ако не го разбере ще бъде изпепелен напълно .

    Коментиран от #10

  • 8 Батиста

    39 8 Отговор
    До сега бай доню разправяше как щял да нанесе удар на Иран , как щели да си платят !!! Сега почна да разправя как съветниците му искали да нанесе удар по Иран пък той бил против??!!! ...Според перчема -"Тези хора искат да ни вмъкнат във война, това е отвратително" ???!!! САЩ "вече не се нуждаят от война"???!!!
  • 9 Батиста

    44 13 Отговор

    До коментар #6 от "НЕО":

    Ама що перчема почна да го стяга чепика , че стигна до там да твърди че не искал война с Иран - другите искали ??!!! Май Императора му е дърпал ушите и му е казал че втори мандат няма да има ако не слуша !!!

    Коментиран от #15

  • 10 Бай хой

    41 9 Отговор

    До коментар #7 от "НАТО ВЕЦ И АЕЦ":

    Същите прекрасни простотии не ги ли пишеше и за северна Корея?

    Коментиран от #13

  • 11 Сесесере

    9 73 Отговор
    Да живее България в ЕС и НАТО ! Да живее САЩ !

    Коментиран от #84

  • 12 Сесесере

    8 59 Отговор
    Екстрадация за подлогите русофили, и бой по чутурата на ушанките и насраните чалми!

    Коментиран от #16, #61, #63, #77, #80

  • 13 НАТО ВЕЦ и АЕЦ

    9 29 Отговор

    До коментар #10 от "Бай хой":

    Че то и за тях се отнася . Спътника USA280 си стои ,само чака да изсипе "огън и ярост каквато светът не е виждал "

    Коментиран от #19, #20

  • 14 ФАКТИТЕ :

    51 9 Отговор
    Свален е не дрон , а БЕЗПИЛОТЕН САМОЛЕТ СТРУВАШ НЯКОЛКО СТОТИЦИ МИЛИОНА ДОЛАРА със системи за прихващане и нанасяне на удар по назимни обекти , който според американците е НЕВИДИМ за радарите и лети на космическата височина от 18 килиметра!!!! свалянето на този НЕВИДИМ , ОГРОМЕН БЕЗПИЛОТНИК е станало не с руска , а с ИРАНСКА РАКЕТА с работна височина 18 км. !!!! Опита да бъде подавено иранското ПВО е завършил с пълно фиаско НЕ ЗАЩОТО ТРЪМП ТАКА Е РЕШИЛ, А ЗАЩОТО СИСТЕМАТА ЗА КОМУНИКАЦИЯ НА АМЕРИКАНЦИТЕ Е БИЛА БЛОКИРАНА !!!! Американците и богоизбраните са в ШОК !!! Загубили битката те правят опит за СПОРАЗУМЕНИЕ с персите чиито водач Али Хаменей дори не желае да чуе за Тръмп и екипа му. Тази битка предопределя бъдещето на Тръмп на предстоящите избори. ПОБЕДИТЕЛ В ТЯХ ЩЕ СА ДЕМОКРАТИТЕ!

    Коментиран от #70

  • 15 НЕО

    11 28 Отговор

    До коментар #9 от "Батиста":

    Аз ви го казвах и тогава. Императорът ти е тъп и настрои цялото чевечество срещу Русия. Да беше назначил демократ за президент на САЩ. Няма републиканец който да не е започнал война и Тръмп също ще започне. На следващите избори, ако не му дръпнат шалтера на чутовно тъпия Кремълски император, самите руснаци защото довериет към него веч е 4,8% да избере подходяща кандидатура.

    Коментиран от #17

  • 16 бат Рамбо е гей

    26 6 Отговор

    До коментар #12 от "Сесесере":

    Що не дойдеш да ме набиеш и да ме екстрадираш бе манго ?

    Коментиран от #32

  • 17 Батиста

    25 9 Отговор

    До коментар #15 от "НЕО":

    Щото е настроил човечеството за това ли всички тичат на червения килим ? Всички искат подкрепа срещу едни бандити развяващи западни ценности !

    Коментиран от #21

  • 18 onq s konq

    14 31 Отговор
    НИКОЙ НЕ МОЖЕ да съчини и засипе Америка с по-цветущи и и смразяващи заплахи от "хората с чалмите".Така правеше Либия,така правеше и Ирак...докато НАТО не ги смачка почти на майтап!Разбира се Иран в случая са улеснени ,защото не им се налага да измислят нови Заплахи и Предупреждения,а просто ползват наготово тия на предходните 2 държави.Лично аз смятам,че войната с Иран е ГАРАНТИРАНА 99%,защото е НЕВЪЗМОЖНО Западният свят да остави някакви фанатици да се сдобият с Ядрено оръжие внушавайки си,че могат да носят отговорност ЕДИНСТВЕНО ПРЕД АЛЛАХ.И ще добавя,че за Америка ситуациите спрямо Иран и С.Корея са КОРЕННО РАЗЛИЧНИ,защото С.Корея СЕ КОНТРОЛИРА "ИЗКЪСО" от ОТГОВОРНИТЕ СПРЯМО СВЕТОВНИЯ МИР Русия и Китай.

    Коментиран от #22, #25, #27

  • 19 пълна лудница

    16 12 Отговор

    До коментар #13 от "НАТО ВЕЦ и АЕЦ":

    Тоя спътник е " за глобално позициониране Джи Пи Ес". Какъв огън и жупел ще сипа ???

    Коментиран от #23

  • 20 АБЕ ПИШОРКО

    34 11 Отговор

    До коментар #13 от "НАТО ВЕЦ и АЕЦ":

    ВИЖ КАКЪВ ПЕЗПИЛОТЕН БОЕН САМОЛЕТ СА СВАЛИЛИ С ИРАКСКА РАКЕТА И ТОГАВА ПИШИ ПРОСТОТИИИ!!! Знаеш ли , че минути преди американската атака срещу иранското ПВО системата им за комуникация е била блокирана??? Какъв Тръмп какво нареждане , когато те са били с вързани очи!!! ПЕРСИТЕ ПОКАЗА ТЕХНИКА И НАЧИН НА ВОДЕНЕ НА БОЙ ПРЕД КОЙТО ТЕЗИ С БИБЛЕЙСКИТЕ ИМЕНА НАПЪЛНИХА ПАМПЕРСИТЕ СЪС СЪДЪРЖАНИЕ!
  • 21 НЕО

    7 13 Отговор

    До коментар #17 от "Батиста":

    Тичаха... поправи се.. Вече никой не тича, даже на телевизионнот шоу миналата седмица с въпросите към чутовно тъпия, от 70-80% преди 7-8 години са го гледали 6%л Не искат руснаците това свръх въоръжаване да е за сметка на джобовете им.

    Коментиран от #24, #40

  • 22 Бай хой

    16 5 Отговор

    До коментар #18 от "onq s konq":

    Конь, това ли измундри докато миеше посудата? Много елементарно и не е трябвало да излиза от кухнята. Запрятай ръкави че виж по обяд баят посуда се натрупа. А международните въпроси остави на хората с ум в главата. Лека работа.
  • 23 НАТО ВЕЦ и АЕЦ

    9 15 Отговор

    До коментар #19 от "пълна лудница":

    Така ли ? Ти да видиш . А беше изведен с ракетата Фалкон Хеви . А ??? Дали е Джи Пи Ес ???

    Коментиран от #26, #31, #35

  • 24 Бай хой

    29 4 Отговор

    До коментар #21 от "НЕО":

    Обаче руснаците искат да имат джобове а оръжията им ги гарантират. Не са тъпанари като теб за жълти стотинки да си продават националните интереси.

    Коментиран от #30

  • 25 бат Рамбо е гей

    25 5 Отговор

    До коментар #18 от "onq s konq":

    Много интересно как ги псуваше Дуарте!! Какво се случи с Филипините ? А как ги псуваше президента на Боливия ! Какво се случи с Боливия ? А как ги псуваше Кастро - какво се случи с Куба ! А нещо да Ким водородния ?!! А като стъпиха в Афганистан какво стана - висят там 18 години като попарени с вряла вода ! А с Йемен какво стана - краварите се изнесоха на бегом от там ! А с Либия - същата история !!!

    Коментиран от #29

  • 26 Бай хой

    20 5 Отговор

    До коментар #23 от "НАТО ВЕЦ и АЕЦ":

    Ми с Фалкон какво може да се изведе. Сериозните спътници се извеждат от Байконур и Плисецк. С Фалкон само Тесла и на теслата дръжката. И завчера им видяхме "огъня" и "жупела". Трески и останки и огромно количество препълнени памперси. И гаврата на иранците с благодарността за спасените 150 човешки живота.
  • 27 ЗАБАВЛЯВАШ МЕ

    30 3 Отговор

    До коментар #18 от "onq s konq":

    Писал си големи простотии. ДА БЕШЕ СЕ ЗАМИСЛИЛ КАК ИРАНСКОТО ПВО С ИРАНСКА РАКЕТА СВАЛИ ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ БЕЗПИЛОТЕН "НЕВИДИМ" ЗА РАДАРИТЕ НА ПРОТИВНИКА БОЕН ДРОН МОДЕЛ RQ-4 Global Hawk ЛЕТЯЩ НА ВИСОЧИНА ОТ 18 КИЛОМЕТРА !!!!!
    Тръмп и екипа му още са в шок и не са в състояние да превъртят случилото се с атакуващите иранското ПВО американски самолети, останали без КОМУНИКАЦИЯ С ЦЕНТЪРА НЕЗНАЕЩИ В КОЙ СВЯТ СЕ НАМИРАТ. Оказва се, че системата на блокиране на КОМУНИКАЦИИТЕ на противника не е само РУСКИ ПАТЕНТ , но и ИРАНСКИ!!!! Сега на пилотите и екипажите има се налага да преминават през психолози за да бъдат лекувани от преживяната ДЕПРЕСИЯ!! ДАЛИ ЩЕ ИМА ВОЙНА??? Естествено, че "ДА" !! За съжаление такива като теб не правят разлика между АРИЙЦИТЕ каквито по народност са персите и дивите номадски племена на СЕМИТЕТЕ сред които са и тези с библейските имена.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Бай хой

    18 1 Отговор

    До коментар #25 от "бат Рамбо е гей":

    Пропусна един от най колоритните - Чавес. Той от трибуната на ООН ги правеше на мат и маскара.
  • 30 НЕО

    6 16 Отговор

    До коментар #24 от "Бай хой":

    Бъркаш се, от висок стандарт, по-висок дори за западна Европа, руснаците в момента имат стандарт кято нашия. Искат да живеят хората сега и пикаят на скапаните ти ламарини. Затова процентът на чутовно тъпия сруд руснаците от 70-80 преди 7-8 години сега е под 6. Като си ''умен'' и купуваше салама по 5-6 лв миналата година в кауфланд, а сега го купуваш по 35 същата марка, а луканката от 11-13 ЛВ, сега на 41-55 лв каква ти е далаверата от това свръхвъоръжаване???? какво те храни това?? Явно тъпотията на чутовнотъпия се предава и на вас почитателите му в България. Отивам да свърша една услуга на съседската женица рускиня, че е много сладка, а мъжът и е на работа и днес.:):)

    Коментиран от #37, #75

  • 31 пълна лудница

    4 8 Отговор

    До коментар #23 от "НАТО ВЕЦ и АЕЦ":

    Има сведения че или е претърпял авария или не е достигнал необходимата орбита ! Така че не се надявай много !
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Highspirited

    15 2 Отговор
    Имаше едно много старо пророчество, че войната ще започне от ормузкия проток и царят на Персия ще унищожи целия свят-сега това е много реалистично и в светлината на продължаващите световни събития е напълно възможно, това действително да се случи в близко бъдеще.
  • 34 Бай хой

    18 1 Отговор

    До коментар #28 от "Gosho":

    Ей Гоошу ти да не мислиш че иранците сами направиха хамитата за резил? И най лошото за крава бойс че желаещите и заинтересованите са много и хамитата дори и не разбраха кой, как и защо ги изплющя.
  • 35 пълна лудница

    19 4 Отговор

    До коментар #23 от "НАТО ВЕЦ и АЕЦ":

    Дали пък не са го свалили руснаците ? Или некадърниците от спейс екс не си свършиха работата ? - Тайният спътник на Пентагона с мисията "Зума" изчезна!!! ..Връзката с американския таен правителствен спътник, изстрелян в неделя, е изгубена. Спътникът не се е отделил от втората степен на ракетата 9 и, най-вероятно, се е счупил и паднал в морето .Това съобщава Wall Street Journal.

    Коментиран от #38

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Бай хой

    15 4 Отговор

    До коментар #30 от "НЕО":

    А ве ти гей ли си? Статия за военен конфликт той за телевизионен рейтинг и цени в Кауфланд. Ми отиди в града не си стой на село и там в Кауфланд ще видиш е и тук луканката вече не е 11лева а започва от 26. Прерастна работа коментираме конфликт между сащ и Иран прерасна се ура на Путин му е в устата. Гербави уроди.
  • 38 НАТО ВЕЦ и АЕЦ

    3 14 Отговор

    До коментар #35 от "пълна лудница":

    Много ги разбираш . Я сега обясни как така спътник ,който е паднал в морето има номер . Илон Мъск лично я опроверга тая информация Също се опитай да го проследиш тоя спътник и ще установиш , че не може да бъде проследен.

    Коментиран от #43, #45, #66

  • 39 Сесесере

    4 17 Отговор

    До коментар #36 от "бат Рамбо е гей":

    Какви са тия точки бе боклук мръсен комунист. Или те е страх да не ти блокират насраното ip и тогава блядовете ще ти спрат копейките мангал!

    Коментиран от #41, #42, #57

  • 40 Батиста

    15 2 Отговор

    До коментар #21 от "НЕО":

    Само на форума в Петербург ,Путин прие над 20 президента и премиера !!!!

    Коментиран от #76

  • 41 бат Рамбо е гей

    12 1 Отговор

    До коментар #39 от "Сесесере":

    Ей тия две точки - .I.

    Коментиран от #44

  • 42 бат Рамбо е гей

    12 3 Отговор

    До коментар #39 от "Сесесере":

    Трябва прокуратурата да се заеме с тебе за подстрекаване към расизъм !!!!
  • 43 пълна лудница

    13 3 Отговор

    До коментар #38 от "НАТО ВЕЦ и АЕЦ":

    Ми то номерът го има още преди изстрелването ! Да не мислиш че пращат после астронавти да го надпишат ???

    Коментиран от #49

  • 44 Сересересере

    0 15 Отговор

    До коментар #41 от "бат Рамбо е гей":

    Да ама активен а батушка Альоша пасивен като вожда с каскет Ленчето

    Коментиран от #46

  • 45 пълна лудница

    14 3 Отговор

    До коментар #38 от "НАТО ВЕЦ и АЕЦ":

    Според Reuters обаче Zuma не не е успял да се отдели от втората степен на ракетата-носители и или се е разрушил в космоса без да достигне набелязаната орбита, или се е разбил, падайки в океана. Въоръжените сили на САЩ са приели, че спътникът е "отписан от баланса". Wall Street Journal също съобщава, че в САЩ е започнато разследване, но признаци за диверсия или „външна намеса“ не са открити.
  • 46 бат Рамбо е гей

    11 2 Отговор

    До коментар #44 от "Сересересере":

    Ти както какъв се самоопределяш ? Да не си спал с Альоша ? Или при вожда ?

    Коментиран от #48, #72

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 НАТО ВЕЦ И АЕЦ

    1 7 Отговор

    До коментар #43 от "пълна лудница":

    Нищо подобно . Номера получават само действащите спътници.

    Коментиран от #50

  • 50 пълна лудница

    9 1 Отговор

    До коментар #49 от "НАТО ВЕЦ И АЕЦ":

    Класификация и номер получават още преди изстрелването . А и какъв смисъл има да обявяват сами че спътника е неуспешен ?!!

    Коментиран от #52

  • 51 бат Рамбо е гей

    15 1 Отговор

    До коментар #48 от "Сесесере":

    """ Екстрадация за подлогите русофили, и бой по чутурата на ушанките и насраните чалми""" -- Подстрекаване към омраза и саморазправа на базата на релегиозна или расова основа !!!...................... Наказателен кодекс:

    Чл. 162. (1) (Изм. - ДВ, бр. 27 от 2009 г., бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.05.2011 г.) Който чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност, се наказва с лишаване от свобода от една до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева, както и с обществено порицание.

    Коментиран от #62, #65

  • 52 НАТО ВЕЦ и АЕЦ

    2 7 Отговор

    До коментар #50 от "пълна лудница":

    Няма никакъв смисъл да ми обясняваш това ,защото не е вярно - Има ли спътник в момента под номер USA280 ? Че спътника е паднал се опитаха да излъжат от Пентагона , не особено успешно. А дори да беше успешно за аматьори , то професионалистите не се лъжат толкова лесно -за руснаците говоря.

    Коментиран от #60

  • 53 Гледач

    13 0 Отговор
    Американският президент е ПАЛЯЧО.ИМА СТРАТЕЗИ КОЙТО МУ НАБИВАТ КУХАТА ГЛАВА.А И ТОЙ НЕМОЖЕСАМ ДА НАРЕДИ ВОЙНА.НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТИЗИ ГЛУПОСТИ ЧЕ ОТ НЕГО ЗАВИСИ
  • 54 Български Владика

    1 15 Отговор
    Дочух че ислямската държава Иран, българските и руските мюсюлмани сте напълнили памперсите набързо вчера сутринта, когато Арахангел Михаил /Майкъл/ е издал заповед за въдушни ударри??Покайте се чада и се пъкръстете в БПЦ докато не е започнал Апокалипсиса, че нищо няма да остане от ИСЛЯМА:):)''Камък на камък не ще остане там''....а пустинята ще се превърне в кристал....

    Коментиран от #82

  • 55 Asterix

    3 13 Отговор
    Болшевишки мекерета,на плажа до мен лежи една мустаката ваша родственица,със три реда цици,от които,само на горния ред е сложила бански!Нещо да и предам....!?

    Коментиран от #56, #58

  • 56 Ernesto Guevara

    11 0 Отговор

    До коментар #55 от "Asterix":

    Няма нужда.Всички около тебе са разбрали какъв примат селянин си.

    Коментиран от #59

  • 57 5555

    13 0 Отговор

    До коментар #39 от "Сесесере":

    Момче,не разбирам за каква кауза се бориш и рипаш,ама да ти кажа само че с тая простащина само ще отблъснеш хората.От тъпотията и злобата всеки се отвръщава.
  • 58 onq s konq

    0 6 Отговор

    До коментар #55 от "Asterix":

    Ако си Истински мъж,ще й забиеш "Зачервеното знаме" малко по-надолу!Нооо,...Все пак нещата опират до "Прежалване":)
  • 59 Asterix

    0 10 Отговор

    До коментар #56 от "Ernesto Guevara":

    Така е,подпрял съм се ма мотиката,и се чудя,сега ли да я заровя,или по хладното?!Болшевика бързо се вмирисва....
  • 60 пълна лудница

    14 1 Отговор

    До коментар #52 от "НАТО ВЕЦ и АЕЦ":

    Кого ще излъже пентагона ? Руснаци , Китайци ,Индийци ?!! Че те да не са слепи ? На не мислиш че всеки спътник не се знае къде е и не се наблюдава ????
  • 61 no name no face no number

    11 0 Отговор

    До коментар #12 от "Сесесере":

    Да ти серем у устето
  • 62 Сесесере

    0 13 Отговор

    До коментар #51 от "бат Рамбо е гей":

    Ушанката и чалмата каква расова , етническа и ралигиозна принадлежност имат , а че нещо не разбрах. Бая си прост, ама иначе цитираме закони .

    Коментиран от #64

  • 63 bai ganio

    13 0 Отговор

    До коментар #12 от "Сесесере":

    ти си ЛУД на 100000000 степен, не си в час, вземи се гтръмни !!!!!!
  • 64 bai ganio

    13 0 Отговор

    До коментар #62 от "Сесесере":

    да го ,,,,ухаш,тапанар, краварска подлога!
  • 65 bai ganio

    7 0 Отговор

    До коментар #51 от "бат Рамбо е гей":

    точно ,,сесесереца,, тоест посеркото наистина трябва да влезе в пандела ама тогава как ще сере,,,,,
  • 66 Иван

    9 1 Отговор

    До коментар #38 от "НАТО ВЕЦ и АЕЦ":

    Как да бъде проследен спътник, който вече е на парчета на дъното на океана?
  • 67 Erectus Maxsimus

    6 0 Отговор
    Евреите под Персийска опека.
  • 68 Иван

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "El chochone":

    Май не са в Белия Дом,а в Пентагона. Всички в Белия Дом са ционисти.
  • 69 Доналд дък

    13 1 Отговор
    Иран е прав!!!!!!
    Цял свят видя.
    Америка разбута арабските страни,
    Произвежда оръжия, създава терористи....... Да не ги изброявам
    Тази държава се меси на всякъде по света
    Дефакто тя е във война от както е създадена - та до днешни дни
    Все им е виновен някой друг
  • 70 Иван

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "ФАКТИТЕ :":

    Може да няма победител.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 ???

    7 0 Отговор
    Четете книги, учете история и тогава пишете. За да няма толкова много глупости по форумите. Обаче е по лесно да се пишат глупости вместо да се прочете нещо! Поразмърдите си мозъка, не се хваща мускулна треска!
  • 75 Дивуй

    7 0 Отговор

    До коментар #30 от "НЕО":

    Обикновен хвалипръцко който си мечтае за сладки рускини.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Данката

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "Сесесере":

    Няма подлоги Българино,има тъпаци като нас русофилите и русофобите.А кога ще станем българофили???докога ще се застъпваме за чуждите интереси до кога ще се палим по глобалното зло Путин и носещия мир по света Тръмп кога ще си погледаме малко нашата чиния. Аман от кухите атлантически "ЦЕННОСТИ" и руските гадости като религия,азбука,език и култура
  • 78 Данката

    5 0 Отговор

    До коментар #76 от "ДДимитърдд":

    Имат много петрол,имат всичко,имат суверенитет,хубава азбука,Добро уръжие което ги държи не на колене. А бе ужасни хора....пък и православни християни
  • 79 Данката

    2 0 Отговор

    До коментар #76 от "ДДимитърдд":

    А за краденето да А БЕ ОТ КЪДЕ СЕ РОДИ ТАЗИ РУСКА ОЛИГАРСИЯ ДЕТО КРАДЕ???????????????????
  • 80 Кашпировски

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "Сесесере":

    Ти си болен мозък.Вземи си пий хапчетата.
  • 81 Данката

    5 0 Отговор

    До коментар #76 от "ДДимитърдд":

    За Путиновия режим:Путинов режим няма,той е президент но той не управлява еднолично. В руските управленски структури управляват две големи противоположности т.е.Руската ОЛИГАРСИЯ претежаваща 90%от находища на земни богатства генериращи мощни капиталови потоци в посока запад. И. Държавата,народа,военно промишления комплекс,военно космическия комплекс,църквата,армията и д-р. Тези два управленски клана са в непрекъснато противоречие, Путин е просто балансьор м/у тях и успешен менъжер във външната политика. Точно за това в Русия им става адски смешно като чуят че Путин бил диктатор налагащ авторитарен режим
  • 82 Бай Яни

    8 0 Отговор

    До коментар #54 от "Български Владика":

    Споко бре отче, че то има и християни в Иран, и са една от трите основни партии в тяхният парламент. Но тук конфликта е друг, и аз мразя евреете. А вместо да копувам тези F-16.Нали можеше да се инвестира в Българско производство. Има още живи инженери работили над нашите си самолети. А и можеше още да си си произвеждаме наше си оръжие. Да живее България.

    Коментиран от #83

  • 83 Данката

    3 0 Отговор

    До коментар #82 от "Бай Яни":

    Така е бай Яне,така е. Всеки българин без шезофрения би те разбрал.шезофренията обхванала доста хора а и имат следните признаци:не уважение на вяра,азбука,народ, уважение и като измислят ваксина да оздравеем дружно ще бъдем свидетели на впечатляващи резултати
  • 84 Garrincha

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Сесесере":

    Да живеят и тъпите *опелета, да има на какво да се смеем!
  • 85 Матей

    5 0 Отговор
    Тръмп отменил нападението ,след като преценил ,че не си заслужава да затрие само 150 иранци,а може би е имал предвид свои войници,тоягата има два края.Надявал се е да ги стресне,та белким кандисат на големи отстъпки,направо да капитулират.Той и зет му Джарет Кушнер,да не остане назад,искал да подлъже палестинците с 50 млрд. д.,как е могло да му хрумне изобщо!?
  • 86 Челмето.

    2 0 Отговор
    Сесесере се сере
  • 87 Ла ги маже със санкции

    0 0 Отговор
    та белким им дойде акъла в главата...що да трепе народа, като може да ги побърка от немотия. А иранците вече вият от глад, но той сега едва започва.
  • 88 1122

    0 0 Отговор
    До кога светът ще слуша какво ще му нареди САЩ какво да прави в собствената си държава?Всеки си има държава и може да прави каквото си иска без да пречи на никого.Защо тия американци се месят във вътрешните работи на всяка държава и до кога ще ги търпим?Крайно време е всички да им обявим бойкот и да не вземаме нищо от тях и нищо да не им даваме.То не остана държава не разбутана от тях.Все те ще кажат,все те ще обявява на тоз и на оня какво да прави.Аман от тяхната демокрация бастисаха ни държавата.Все на големи бабаити се правят,много важно.Интриганти.