24 Август, 2019 08:51 23 706 73

Руснаци се избиват показно в Берлин

  • моабит-
  • берлин-
  • руснаци-
  • чеченец-
  • убийство-
  • германия-
  • наркотици-
  • избиват-
  • показно

Мъж беше показно застрелян в германската столица

Руснаци се избиват показно в Берлин - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Показно убийство беше извършено в германската столица Берлин. Колоездач беше застрелян посред бял ден в главата, а според свидетели случилото се може да се определи като екзекуция, пишат германските медии.

Около 12 часа на обяд в петък в парк в района Моабит, убиецът е открил стрелба по колоездач. След като го ранил, мъжът се приближил до жертвата си и я застрелял в главата. Германските служби предприеха мащабна операция по издирването на извършителя, в която се включи и хеликоптер.

Според информацията на местните издания убитият е чеченец. Има данни, че убиецът е говорил руски. Най-вероятно става въпрос за разчистване на сметки в криминалния контингент. Има задържан за убийството.

"Берлинер Моргенпост" пише, че екзекуцията е била извършена на място, популярно сред наркоразпространителите. Прокуратурата в германската столица води разследване по случая.

Руснаци се избиват показно в Берлин
Снимка: БГНЕС/ EPA

Руснаци се избиват показно в Берлин
Снимка: БГНЕС/ EPA

Руснаци се избиват показно в Берлин
Снимка: БГНЕС/ EPA


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Наблюдател

    78 82 Отговор
    Русия е токсична държава!

    Коментиран от #3, #9, #28, #68

  • 3 Прав е

    85 58 Отговор

    До коментар #2 от "Наблюдател":

    Достоевски, който е казал за руснаците, че са:

    "Народ, който блуждае по Европа и търси какво още може да разруши и унищожи само заради развлечението” .

    Коментиран от #15

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 НКВД

    33 21 Отговор
    Добрата новина е, че не са използвали Новичок или полоний.

    Коментиран от #7, #55, #69

  • 6 Behemoth

    141 16 Отговор
    Чеченците са руснаци толкова колкото циганите българи....

    Коментиран от #8, #14, #72

  • 7 Бачо Киро

    39 9 Отговор

    До коментар #5 от "НКВД":

    Путин е бил зает и торбата с новичока е била с него. Старичока пък не действа на чеченци... Когато се гърмят разни мафиоти би трябвало полицията да не ги закача, а да ги поощрява.
  • 8 Путарина

    41 24 Отговор

    До коментар #6 от "Behemoth":

    убиеца е говорил руски , не дагестански или чеченски

    Коментиран от #16

  • 9 Реалист

    30 23 Отговор

    До коментар #2 от "Наблюдател":

    Имаш токсини в мозъка .

    Коментиран от #10

  • 10 Наблюдател

    48 45 Отговор

    До коментар #9 от "Реалист":

    Всички факти говорят, че казвам истината. Единствено болните от русофилия мозъци смятат, че Русия е велика и просперираща държава.
  • 11 6327820110

    31 15 Отговор
    Мале кво ше прайм, мале центъра на Берлин, мале егати сензацията, егати и заглавието един гръмнал друг в главата, па заглавието некво такова гръмко все едно касапница, мале нема такива журналя по света като нашите.

    Коментиран от #12, #48

  • 12 Само питам

    37 35 Отговор

    До коментар #11 от "6327820110":

    Какво квичиш бе путиноид? Има ли германци, англичани, американци или българи, които да се избиват в центъра на Москва? Единствено руските дегенерати се преследват и избиват като животни по световните столици.

    Коментиран от #24, #65

  • 13 Academeg

    18 11 Отговор
    СЛАВА РОССИИ
    така се пише, без "На".
  • 14 Borislav Popov

    36 8 Отговор

    До коментар #6 от "Behemoth":

    Не става въпрос за руснаци, а за руски граждани с руски паспорти.

    Коментиран от #73

  • 15 Бай хой

    29 16 Отговор

    До коментар #3 от "Прав е":

    Само че не го е казал Достоевски а неговия герой олицетворяващ упадъка, утайката на обществото. Приемайки неговите твърдения ти се едентифициеаш с тая прослойка. В състояние ли си да проумееш какво съм написал?

    Коментиран от #18, #19, #20, #34

  • 16 Тито

    44 10 Отговор

    До коментар #8 от "Путарина":

    Сега...да ви отворя очите малко...Бандите които в Европа вьрлуват са обикновенно от чеченци,дагистанци,лизгини,черкези,кабардинци и т.н....Та точно тези кавказци ,бяха приети в Европа като дисиденти и борци за свобода,когато имаше война в Русия. Но дойде чичко Вова и изби зьбите на брадатите терористи-а Запада пищеше--не така...-та тогава им дадоха убежище-факт.И точно след година две се появиха в Европа-особенно в Германия тези банди-като пьрво отвоюваха от албанската мафия голямо парче от"тьмният бизнес".През 2007 година Шрьодер каза в Бундестага-"Огромна грешка направихме сьс толеранса си кьм кавказките бунтовници".Тогава живеех в Германия и много се обсьждаше този вьпрос. Та това че уж говорел руски не е доказателство-защото и украинският ,срьбският,молдовският,беларуският ,бьлгарският та дори и полският приличат на руски език.

    Коментиран от #21, #22

  • 17 Бай хой

    36 13 Отговор
    Уау руснаци се избиват показно. Колко гръмко. А става въпрос за едно убийство. И то между чеченци избягали от Русия като врагове на "режима" на Путин. С политическо убежище(с една дума джахидисти) дадено им от Германия. А в братски сащ се избиват ежедневно в масови стрелби но не и показно а само демократически-цивилизовано.
  • 18 на Бай Хой дисагите

    13 20 Отговор

    До коментар #15 от "Бай хой":

    Всички знаят че сте грешка на природата и за никакъв чеп не ставате

    Коментиран от #39

  • 19 Бесен Язовец

    17 15 Отговор

    До коментар #15 от "Бай хой":

    А героя чий бе, тупи не е ли на Достоевски ? Просто, чрез героя създаден от него самия, той си изказва мнението за руснаците в чужбина, а това, че утайки били и не знам си какви били е съвсем друга история.

    Коментиран от #35

  • 20 А това

    19 10 Отговор

    До коментар #15 от "Бай хой":

    Герой на Михаил Булгаков ли го е казал неграмотнико
    : „Не сме народ, а скотове, наглеци, дива орда от душегубци и злодеи”.

    Коментиран от #33

  • 21 Иван Вазов

    23 22 Отговор

    До коментар #16 от "Тито":

    Българския език моля ви се приличал на руския ха ха ха По голяма тъпня не бях чувал И този русороб щял очите да ви отвори

    Коментиран от #23, #67

  • 22 Borislav Popov

    21 0 Отговор

    До коментар #16 от "Тито":

    Така е, но в интерес на истината, трябва да кажем, че във Германия на този момент има регистрирани над 2 млн. емигранти от бившия СССР и не всички от тях са кавказци, казахстанци, белоруси, украинци и т.н. Етническите руснаци също не са малко, за съжаление много трудно е да се определи точното число на руснаците, щото всичко е много объркано, всички говорят и родния си език и руски, има и много мешани...)
  • 23 Бесен Язовец

    11 18 Отговор

    До коментар #21 от "Иван Вазов":

    Да беееее, ти да видиш и молдовския език, който всъщност е румънски и той бил приличал на руския.... явно тролчето от заранка е прекалил с боярката.

    Коментиран от #27, #37

  • 24 Бачо Киро

    20 8 Отговор

    До коментар #12 от "Само питам":

    Има, просто евентуално не е в центъра на Москва. Което де факто не е минус, ако не схващаш. Руснаците не са по-хубави или по-лоши от когото си избереш от главните участници в геополитиката. Всеки от тези си гледа интереса, няма да гледа твоя я... Не ми дреме въобще, че някакъв руски мафиот гръмнал негов колега в Берлин, нито ми дреме за нашмъркан американец, който гръмнал реднек на улицата. Дреме ми обаче, че от другия край на света съсипаха близкия Изток и наринаха сума ти камилари към Европа.

    Коментиран от #32

  • 25 Оня с рикията

    15 3 Отговор
    Е що само един? От заглавието лъхаше инфо за поне 20...
  • 26 русия кочина

    17 10 Отговор
    какъв мизерник трябва да си, да стреляш и да убиеш колоездач, това са дилъри от най-ниско ниво, и какво направи Русия за тези републики в Кавказ за 200 или 300 години откакто ги владее, горе-долу нищо, даже напротив, дори и днес продължават да пропадат тези държавици всеки ден, най-силните им години са били точно когато са имали водачи, и са се сражавали с оръжие в ръка срещу империята

    Коментиран от #29

  • 27 Бачо Киро

    22 8 Отговор

    До коментар #23 от "Бесен Язовец":

    Ловим ли бас, че немския гражданин не прави разлика между български, руски, украински и тн и като го питат, ще рече, че е руски? Нали свидетели са го казали, да не мислиш, че някой езиковед е седял там да определя... Може и да е руски, но може и хич да не е.

    Коментиран от #30

  • 28 Kcaniba

    19 6 Отговор

    До коментар #2 от "Наблюдател":

    По токсични отинашите продажни мангасори от козяк нема!!

    Коментиран от #31

  • 29 Бачо Киро

    13 7 Отговор

    До коментар #26 от "русия кочина":

    Искаш да кажеш, че мафиотите трябва да се изчакват непременно да са в мерцедес примерно, преди да се трепят? Що за малоумен мозък.... Ти от Марс ли идваш? Колкото до останалото, владетелите се грижат за себе си, не за колониите. Индия викаш е като САЩ след толкова години под британско управление? Южните Американски страни? Всичките са като Ню Йорк, а? Абе на коя планета живеете...
  • 30 Бесен Язовец

    7 15 Отговор

    До коментар #27 от "Бачо Киро":

    А ма ти сериозно ли мислиш, че немеца не може да различи румънския език от руския ?? Ама ти хептем ги взе намците за мезе бе, единия език е от романската група на езици, а другия е от славянската, и немеца нямало да може да ни различи. Аре бегай бе !

    Коментиран от #45

  • 31 Наблюдател

    15 15 Отговор

    До коментар #28 от "Kcaniba":

    Няма по токсични и продажни безродници от руските роби. 150 години ежедневно го доказвате!

    Коментиран от #42, #49

  • 32 ДОЧЕВ

    8 7 Отговор

    До коментар #24 от "Бачо Киро":

    МНОГО ТОЧЕН КОМЕНТАР.....И ++++++ ОТ МЕН
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Е добре

    6 3 Отговор

    До коментар #15 от "Бай хой":

    Неговия герой сам ли си избира репликите ?

    Коментиран от #40

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Бай хой

    2 6 Отговор

    До коментар #35 от "Бай хой":

    Кириак Стефчов. Да еа и кьопавия хандроидски редактор да еа.
  • 37 Бай хой

    13 4 Отговор

    До коментар #23 от "Бесен Язовец":

    Дженди в Молдова има българско малцинство което си говори на Български който пък изобщо не прилича на румънския. И огромно руско такова което тоже говори на руски. Демократично ли е да ги задължават да шпрехат Копанарски? Тачанка молдованка - мургавелка.

    Коментиран от #43

  • 38 Румяна Костова

    16 19 Отговор
    Руснаците са първично дивашко племе /статията го доказва/ и не трябва да бъдат допускани в страната на Адолф Хитлер, колкото и да им се иска да живеят и работят там. За тях това е райската градина на животът им, но го превръщат в АДА както е в родината им.

    Коментиран от #46

  • 39 Бай хой

    8 3 Отговор

    До коментар #18 от "на Бай Хой дисагите":

    Значи да ти кажа че нямам царска или неква друга благородническа жилка тъй че си говоря в единствено число.
  • 40 Бай хой

    10 5 Отговор

    До коментар #34 от "Е добре":

    Всеки автор изгражда произведението си чрез положителни и отрицателни герои. Почти винаги мислите и речите на положителните герои са идеите на автора. Обратно, изказванията и мислите на отрицателните герои са това което автора смята за погрешно и невярно. Понял? А сороспиите тук ни мислете за неграмотни гейбери и се опитват да ни измамят. Именно затова не разрушено Българското образование.
  • 41 Scout for funn

    2 6 Отговор
    Ти в състояние ли си да си ебеш майката е така А ?
  • 42 Kcaniba

    4 9 Отговор

    До коментар #31 от "Наблюдател":

    То раята си рая и от преди 150 години!!!
    Поне 650 години го доказвате - нведени

    Коментиран от #51, #52

  • 43 Бесен Язовец

    5 3 Отговор

    До коментар #37 от "Бай хой":

    Няма значеник бе, тупи, колко и какви малцинства има в Молдова, официалния език им е молдовски (румънски), а на малцинствата никой не им забранява да си говорят на родния език. Аз съвсем друга мисъл визирам тупи, ама на теб ти е късо пипето и ти не можеш да схванеш смисъла на разногласието - просто онзи трол Тито, седнал тук да ми разправя, че молдовския и руския език си били приличали и немците можели да ги помислят за руснаци....) Както виждаш, става въпрос за молдовския език, тупи, а не за руския или българския на които говорят малцинствата в Молдова.
  • 44 Бесен Язовец

    4 3 Отговор

    До коментар #35 от "Бай хой":

    Не бе, тупи, не съм от ония, които смятат, че е нямало турско робство, това са си твои фантазии на съвсем друга тема, която нема нищо общо с дадената статия. Нерде руските емигранти в Германия, нерде Турското робство в България ??..Ти съвсем си объркал конците, тупи !

    Коментиран от #56

  • 45 Typakurr

    5 6 Отговор

    До коментар #30 от "Бесен Язовец":

    Ne gi razlichawa werwai mi ;)
  • 46 Ahahahaha

    5 8 Отговор

    До коментар #38 от "Румяна Костова":

    Da ti go turq w mirizliwata dyrta putka ma mnogo gi razbirash rabotite ahahaha
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Марио

    12 3 Отговор

    До коментар #11 от "6327820110":

    Да бе а защо не пишат веч за продължаващите изнасилвания и безчинства на пришълците в Германия
    Те май вече и достойнство нямат. Германците де
  • 49 Бабушка

    4 6 Отговор

    До коментар #31 от "Наблюдател":

    Има русороби, има и такива, дето са се довлекли от русня-такива с двойно гражданство.
  • 50 Бесен Язовец

    8 6 Отговор
    А геьове и лесбоси в Берлин кофеят заедно с негри и арабери! Да живее сороснятааааааа и нейните педалски ценостииии
  • 51 Бабушка

    6 5 Отговор

    До коментар #42 от "Kcaniba":

    Рая са само руските граждани
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Роко

    7 4 Отговор
    Защо не виждам дежурните анти мигрантски коментари или щом са руснаци може да се държат като орки.
  • 54 Гриша

    12 3 Отговор
    Като говори на руски не значи че е руснак
  • 55 Яшко

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "НКВД":

    И аз търся ама било неефективно даже и за мишки, ама за пушилка и пропаганда ставало
  • 56 Бай хой

    8 3 Отговор

    До коментар #44 от "Бесен Язовец":

    Не се обяснявай. Кво си ревнал като вдовичка за муй? Не бил туй небил онуй. А развяваше по прашки байряка дъга на парада в София.
  • 57 Бай хой

    4 4 Отговор
    Благодаря на "модераторите" на факти че оставиха само май "стойностните" и "обективни" коментари. Матрял.
  • 58 Емил Рангелов

    6 6 Отговор
    Само така,да се избиват и да се самовзривяват !Това е пътя към.успеха им!Пожелавам им още по голям.успех в начинанията!Дано няма косвени жертви само,като тези в самолета над Украйна!Деа и изродите.....!!!

    Коментиран от #59

  • 59 Дух

    5 6 Отговор

    До коментар #58 от "Емил Рангелов":

    Не се коси!Такиви философи,като теб и семейство ти един ден ще забьршат цигани.И дай боже!

    Коментиран от #60

  • 60 Рангелов

    9 10 Отговор

    До коментар #59 от "Дух":

    Не е вярно, че ромите нямат държава. Русия е държавата на светлите роми. Има и някои по-жълти, с дръпнати очи.

    Коментиран от #62

  • 61 abv

    13 1 Отговор
    От чеченец до руснак има разлика, доста подвеждащо заглавие.
  • 62 Дух

    8 12 Отговор

    До коментар #60 от "Рангелов":

    Цигански локали има навсякьде.
    Что тогава,вие,бьлгари,ставате нервни и не припознаете бьлгарски роми,от които европа се сьсипва.Что,мерише на позор?
    Та ваши цигане ще ви смачкат след някоя година.
    И европа ще мьлчи.И дано!

    Коментиран от #64

  • 63 Барчо

    8 3 Отговор
    Не виждам нищо невероятно в тази новина. Със сигурност в този ден са разстреляни поне 10-15 афро-американци в братска Америка показно. Демек на територията на Америка са убити африканци, живеещи там. Пишете за тях, та да се учудим.
  • 64 Барчо

    8 7 Отговор

    До коментар #62 от "Дух":

    За голямо съжаление си прав. До десетина години както вървят нещата, България ще е населена предимно с римляни. Ще се нуждае от име, което да съответства на преобладаващото население и сигурно ще звучи нещо като Мангария. Това е горчивата истина, независимо кой какво ще дрънка.

    Коментиран от #66

  • 65 Костадин

    4 2 Отговор

    До коментар #12 от "Само питам":

    Стрелят мъже не джендъри.
  • 66 Хгртуихф

    8 3 Отговор

    До коментар #64 от "Барчо":

    Да се надяваме че братска Германия ще ни помогне и приеме по голяма част от римляните
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Nik

    11 8 Отговор

    До коментар #2 от "Наблюдател":

    Да живее Русия ,тя е спасителят на света,тя ще избави света от зловонните боклуци прикриващи се под името ,,демокрация"
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 гост

    4 1 Отговор
    Е бах тоя бандит с колело. Поне да си беше купил бронирано колело.
  • 71 Пешо

    1 0 Отговор
    Оправил си е борчовете, чист е вече. 😂
  • 72 Мирко

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Behemoth":

    Я го кажи на Рамзанчо
  • 73 Идиот от Ф.М.Досторвски

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Borislav Popov":

    И от бивши съветски републики,или?
Новини по държави: