Last news in Fakti

3 Октомври, 2019 10:49 3 904 14

Ураганът Тръмп отнесе всички

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • джо байдън-
  • украйна-
  • саули нинистьо

Президентът на САЩ отправи гневни критики срещу Байдън, конгресмени и медиите

Ураганът Тръмп отнесе всички - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Заплашен от процедура по импийчмънт, президентът на САЩ Доналд Тръмп даде гневен израз на своето недоволство, като се впусна в гневни критики срещу Джо Байдън, конгресмени и медиите, предаде Франс прес.

Той даде съвместна пресконференция в Белия дом с финландския си колега Саули Нинистьо, който на моменти се чувстваше неудобно.

Много агресивен, Тръмп до голяма степен избегна въпросите по темата, заради която демократите в Конгреса искат да го отстранят: искането, отправено в телефонен разговор с украинския президент Володимир Зеленски през юли, за разследване срещу Джо Байдън и сина му Хънтър.

"Това бе великолепен разговор", подчерта Тръмп, без да навлезе в подробности. Президентът на САЩ увери, че изпитва "голямо уважение към разобличителите, но само когато са истински".

Той визираше мистериозния човек, чиито разкрития стоят в основата на започнатата от контролираната от демократите Камара на представителите процедура по импийчмънт. "Байдън и синът му са истински мошеници", каза Тръмп.

Решени да поддържат натиска върху президента, демократите в Конгреса заплашиха вчера, че ще принудят Белия дом да им предостави исканите от тях документи. Те ще изпратят официална призовка на изпълнителната власт в петък, ако дотогава документите не бъдат предадени доброволно.

"Демократите, които не правят нищо, би трябвало да се концентрират върху нашата страна, а не да губят времето и енергията на всички с ГЛУПОСТИ", написа в Тwitter Тръмп малко преди пресконференцията.

Джо Байдън, който е фаворит за номинацията на демократите за президентските избори в САЩ догодина, каза, че Тръмп, "неговите маши и специалните интереси, финансиращи атаките му", няма да успеят да го съсипят.

Ураганът Тръмп отнесе всички

"Няма да ходя никъде. Няма да ме съсипете. И няма да съсипете моето семейство. Не ме интересува колко пари изразходвате или колко мръсни стават атаките", каза Байдън на предизборна проява в Рино, Невада.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да го застреля некои

    7 1 Отговор
    После да фанат некои луд и да обере пешкира в саш имат опит с това😂😂😂
  • 2 Като цяло

    11 11 Отговор
    Да определиш като великолепен един разговор, в който си заподозрян за оказване на натиск, е типична проява на празнодумство с цел отклонение от темата. Реално показва слабост. Все пак е прав за байдън.
  • 3 четвъртит

    18 4 Отговор
    Удри бай Дончо либералистите по задниците. Що да го не разследват Байдън бе , като е пикал на криво.
  • 4 Тръмп

    16 4 Отговор
    Байдън и Демократите са хора на Лъжата и Измамата,а Тръмп е боец за Истината!!!:):):)Познайте кой ще победи в конфликта???:):):)

    Коментиран от #5

  • 5 Бай хой

    13 3 Отговор

    До коментар #4 от "Тръмп":

    Естествено че победител ще Е Путин.
  • 6 Анти милиционер

    3 3 Отговор
    Законът за защита на нацията срещу масони, ротарианци, грантаджии, гей-парадисти и прочие еврейски агенти и нпо-та в България https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Закон_за_защита_на_нацията
  • 7 Владимир Путин

    6 0 Отговор
    Още не съм решил дали да пусна процедурата по импийчмънт срещу Тръмп.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Тодор

    7 1 Отговор
    Подкрепям Тръмп ! Байдън и синът му са мошеници !
  • 10 бай Тодор

    0 2 Отговор

    До коментар #8 от "Пърцанян Мерцедесов Фактов":

    Не съм съгласен ! И мен са ме трили,но не се сърдя,защото писаното от мен е било провокативно ! Дори са много либерални,защото допускат много нецензорни коментари,които аз бих изтрил !
  • 11 Ввв

    4 4 Отговор
    Изтрещял дъртак е дедо Тръмп,пък и оная емигрантката явно вече отдавна е спряла да свири на кларинета и гледай какви ги върши....трагедия
  • 12 Цялата истина

    8 1 Отговор
    Ами Тръмп вчера така ги подкара демократите , че те се изпокриха масово ... Защо се занимавате с глупости? Нанси Полоси, направи атака срещу него , без да разполага с материалите и когато ги видяха скалъпиха разни смешни обвинения. "В същото време, не прави нищо за Калифорния и Лос Анджелис за това , че града е пълен с бездомници, които са опънали палатки по улиците необезпокоявани. " .Отделно, че 78 г. Джо Байдън вчера бе приет в болница и се чудя , дали това не е предпоставка за демократите , да сменят корумпираният си кандидат си за президент ?
  • 13 ПЕНКО

    0 3 Отговор
    "ПАТОКЪТ" Е ДАЛ НАЙ- МАЛКО ПАРИ НА РУСИЯ ЗА ДА Е ПРЕЗИДЕНТ !!!
  • 14 Челмето

    9 2 Отговор
    Семейство Клинтън са най мръсните хора в Америка.Това са хора убийци и подстрекатели на войни.А Байдън е абсолютен мошеник