Last news in Fakti

24 Ноември, 2019 16:18 2 999 13

Пилот на самолет почина при кацане

  • самолет-
  • пилот-
  • кацане-
  • русия-
  • почина-
  • шереметиево

Трагедия на борда на руски самолет

Пилот на самолет почина при кацане - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Пътнически самолет, излетял от московското летище "Шереметиево", извърши аварийно кацане на летището в Ростов на Дон, след като на втория пилот му станало лошо. По време на приземяването той е починал, съобщи за ТАСС източник от регионалните служби за извънредни ситуации.

Самолетът е излетял от "Шереметиево". Към 10 часа на втория пилот му прилошало и било отправено искане за писта за извънредно кацане, предаде Новини.бг. По време на приземяването вторият пилот, роден през 1970 г., е починал, каза източникът.

Според летищната пресслужба става въпрос за самолет на авиокомпания "Аерофлот", изпълняващ полет от Москва за черноморския град Анапа. Властите изясняват обстоятелствата около случилото се.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ддддддддд

    22 8 Отговор
    Спира ти сьрцето и край-не пилот да си-а дори да си като нашата Тиква Сльнце-все някога ще ти спре машинката.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 КУРнинов

    3 24 Отговор
    ВОДКАААА! ПРЕПИЛ ЧОВЕКА ВЕЧЕРТА И СЪРЦЕТО НЕ Е ИЗДЪРЖАЛО!
  • 3 гост

    10 17 Отговор

    До коментар #1 от "Ддддддддд":

    Да де , ама става въпрос за 49 годишен човек , който трябва да е в идеално здраве и да минава пълен преглед всеки месец , за да му важи разрешителното да вози хора и то със самолет , а не с автобус примерно !! Да си чул някъде другаде по-света на пилот да "му стане лошо" и то без причина !!! То не че в Раша средния живот при мъжете няма и 60 години , ама барем пилотите да бяха следили !! Само се моли сред пътниците да не е имало чужденци , че иначе на Аерофлот ще му се стъжни !!!

    Коментиран от #5, #12

  • 4 ТТТТ

    14 8 Отговор

    До коментар #1 от "Ддддддддд":

    Е така и на нашата Тиква да му спре сърцето на връщане от Америка! Надали, ние цял живот си нямаме късмет Пфу

    Коментиран от #6, #8

  • 5 гост

    20 1 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    А ти да си чул за германецът с шизофрения, който разби самолет в скалите преди 10г.? Кое е по-зле според теб?
  • 6 Руньо Решетников

    2 8 Отговор

    До коментар #4 от "ТТТТ":

    Да се връща всичко което си пожелаеш на децата ти!

    Коментиран от #7

  • 7 ТТТТ

    7 4 Отговор

    До коментар #6 от "Руньо Решетников":

    Явно, че си му близък! Явно и ти заблажваш от Мафиоза, но пък на мен и останалите шест милиона можем само да го кълнем, както и грозната му дебела мъррша дъщеря му, и на нея й пожелавам да падне със самолет, за да види мафиоза колко болка е причинил на народа на България !

    Коментиран от #9, #10, #11

  • 8 Пич

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "ТТТТ":

    Нали знаеш,кой кълне,него стига,цървул такъв
  • 9 Пич

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "ТТТТ":

    Цървула си е цървул,мафиозите си ги направихте вие бе още при вашия Луканов та години не можем да се оттървем,макар,че не ми пука кой ще е на власт,защото аз работя,а не като комунизолизците които все им е виновен някой
    На крив х...й и вълната му пречи ,цървулани такива
  • 10 Пич

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "ТТТТ":

    И още нещо,защо мислиш,че след като ти си за БСП всички останали в бг са за тях
    Ти си май наистина цървул и то скъсан
    И защо си мислиш че на теб трябва няко да ти дава бе
    Зашо не погледнеш управляваната до сега северозападна българия от БСПари на какво прилича
    Не мога да расбера що за отрепка може да си мисли ,че той щом е за БСП и всички и всички трябва да са от БСП ТА СПОМЕНАВАШ 6 МИЛИОНА
    ВАС СА ВИ ДРОГИРАЛИ БЕ
  • 11 Пич

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "ТТТТ":

    И ще ти кажа ,болката ти си я причиняваш сам,шото си бил заплетен с комунягите и сега нещата са ти се срутили и си подлога на някого вече
    6 милиона цирки да ти излезат на дупето и да има някой да ти ги попука сичките хихи😛
  • 12 НАТО ВЕЦ

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Чувал ли си пожеланието: "Да сме живи, че много здрави си заминаха."
  • 13 1488

    2 1 Отговор
    Всяка година се правят прегледи на всички пилоти независимо какви са и откъде са . Спомнете си Румънския пилот капитан на самолет който почина при излитане пак беше минал всички прегледи. Понякога се случват такива неща никой незнае какво го чака утре. Така че не кълнете има една поговорка НЕ ПОЖЕЛАВАЙ СМЪРТ НИКОМУ. Всичко се връща рано или късно. Гледайте Разследване на Самолетни катастрофи и ще разберете. Защо хора които не са се качвали на самолет дават акъл кое как е. Ако те е страх да летиш не се качвай на самолет и не давай акъл поне. Има експерти те ще дадат становище хубавото е, че поне не е станала самолетна катастрофа и да има повече жертви както при румънския пилот. Жалко за човека БОГ ДА ГО ПРОСТИ.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания