Last news in Fakti

4 Март, 2020 19:19 1 167 4

Блумбърг се отказа от битката, ще подкрепи Байдън

  • майкъл блумбърг-
  • демократическа партия-
  • джо байдън-
  • бърни сандърс

Решението беше обявено след т.нар. Супер Вторник, в който милиардерът се представи разочароващо

Блумбърг се отказа от битката, ще подкрепи Байдън - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Американският милиардер и бивш кмет на Ню Йорк Майк Блумбърг се отказва от надпреварата за президентската номинация на Демократическата партия в САЩ, предадоха световните агенции, като се позоваха на изявление на Блумбърг.

В него милиардерът казва, че оттук нататък подкрепя бившия американски вицепрезидент Джо Байдън.

Решението беше обявено след т.нар. Супер Вторник, в който Блумбърг, вложил стотици милиони долари в предизборната си кампания, се представи разочароващо.

"Преди три месеца се кандидатирах за президентските избори, за да победя Доналд Тръмп. Днес се оттеглям от надпреварата по същата причина, за да бъде победен Доналд Тръмп, защото за мен стана очевидно, че това щеше да бъде по-трудно, ако бях продължил да участвам", допълва Блумбърг.

Милиардерът допълва, че подкрепя Байдън, защото според него той представлява умереното крило в Демократическата партия и защото сега той е най-добрият кандидат, който може да победи републиканеца Доналд Тръмп през ноември.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    10 2 Отговор
    Блумберг е сатанинска сперма като Дойче Веле.
  • 2 Иван

    8 3 Отговор
    Сатанинската ционистка мерэавска сперма Джо Байден е международен престъпник.
  • 3 Иван

    5 2 Отговор
    Проклета сатанинска еврейска хаэарска сперма е новият премиер на Украйна.Иэненада???
  • 4 Факт

    0 0 Отговор
    Евреите управляват САЩ, съответно и целия свят. Ето защо живеем в толкова несправедлив и жесток свят изпълнен с войни и умраза.