11 Март, 2020 11:59 6 648 81

Ердоган: Ако Сирия не спазва примирието в Идлиб, ще отвърнем по-тежко от преди

  • сирия-
  • идлиб-
  • турция-
  • башар асад-
  • реджеп ердоган

Ще останем верни на дадената дума и на процес, при който режимът и подкрепящите го сили проявяват същата чувствителност, каза силният човек в Анкара

Ердоган: Ако Сирия не спазва примирието в Идлиб, ще отвърнем по-тежко от преди - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Ако сирийският режим не спазва примирието, нашият отговор ще бъде още по-силен, предупреди турският президент Реджеп Ердоган на заседание на парламентарната група на своята Партия на справедливостта и развитието, предаде Анадолската агенция.

"Ще останем верни на дадената дума и на процес, при който режимът и подкрепящите го сили проявяват същата чувствителност, но ако онези срещу нас не спазят обещанията, ние няма да се поколебаем да се изправим срещу тях още по-силно от преди", заяви Ердоган.

По думите на президента действията на Турция в Идлиб и започнатата от нея операция "Пролетен щит" са израз на решимостта ѝ да противодейства на заплахите по границите си.

По повод на осигуреното на преговори в Москва прекратяване на огъня в Идлиб Ердоган каза, че не е известно докога режимът и бойците, които сътрудничат с него, ще го спазват.

"Още отсега има нарушения на примирието, било то и дребни. Съобразно споразумението споделяме с руската страна тези развития и очакваме да бъдат взети мерки", каза още силният човек в Анкара.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El shebek

    11 50 Отговор
    АБЕЕЕ, КЪДЕ СЕ ПОКРИ УШАТИЯТ ШЕБЕК,?МНОГО СТРАННО,НЯМА ЛИ ДА ИЗЛЕЗЕ ДА РЕЦИТИРА НЯКОЯ НАЗУБРЕНА ОПОРКА СПУСНАТА ОТ БИВОЛИЦАТА.!?

    Коментиран от #68

  • 2 Ирем

    34 92 Отговор
    Мачкай Ердо само ти щеги спасиш!Да живее непобедимата Турска армия!

    Коментиран от #74, #80

  • 3 Лале

    22 84 Отговор
    Моя лидер Ердоган с една заповед ще прати Аскера да завладее за 2 часа Сирия като ще разгроми и Руските сили в Сирия
  • 4 Бесен Язовец

    69 32 Отговор
    Ще напукат скоро канчетата на фесовете ще се молят да ги беше косил вирус по добре!

    Коментиран от #26

  • 5 Осман

    23 67 Отговор
    Моя лидер Ердоган ще остане верен и предан на своята думи слава на Ердоган!
  • 6 Билкара

    70 26 Отговор
    Няма билка за тези шалвари ще ги боли много в Сирия!

    Коментиран от #8

  • 7 Зия

    26 57 Отговор
    Само Турската армия ще спаси Европа от бежанците
  • 8 Асан

    15 64 Отговор

    До коментар #6 от "Билкара":

    Аллах Акбар гяури

    Коментиран от #11

  • 9 стоян георгиев

    74 22 Отговор
    тоя турски клепар,лъже като циганин.преди ден хариза на руснаците нови 30% от идлиб,а сега обяснява как щял да отвърне?кво ще отвърнеш бе смехоран?с нова загуба на територии и нови бежанци?сега се мазни на путин да нападнат заедно американската зона с петрола!!!след шамарите от русия и иран се върти около тоягата на американците!пълен клоун е тоя ердоган.съсипа турция.

    Коментиран от #14, #22

  • 10 Дедо ви

    40 9 Отговор
    Вчера са убити 12 млн. сирийци, 5500 танка, 1800 самолета, 505 химични лаборатории и една външна тоалетна.
  • 11 Билкара

    25 10 Отговор

    До коментар #8 от "Асан":

    И за тебе няма билка, стомаха ти не преработва правилно и връщаш газовете обратно! Пробвай с хвощ но не гарантирам.!!!
  • 12 SICARIO

    33 4 Отговор
    Чакай малко бе, аз ли не разбирам или какво ....
    Значи, Сирия трябва да е “примерена” и да не трепе терористи аз така го разбирам........
  • 13 ⚡ Хрониките на Евразия

    14 15 Отговор
    Днес Генералният секретар на " Ислямски джихат " пристигна в Москва да се жалва от Ердоган , за неговите действия в Сирия , против техните опорни пунктове и бази там .
  • 14 Обичам свинска пържола

    27 10 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    Не виждаш ли какво казва не е сигурен до кога бойците които подкрепя ще спазват премирието😀😀😀. А те излязоха с декларация че няма да го спазват😀😀😀😀. Така че скоро ще има прочистване а Ердоган не може да каже гък щото се е подписал.

    Коментиран от #16, #23, #45

  • 15 Биоробот

    41 13 Отговор
    Абе, носят се слухове, че руснаците прехвърлили в Сирия няколко установки ТОС -1 Солнцепек. Тия дето изгарят всичко наоколо и ти обръщат хастара навън. Скоро ще мирише на изгорели потури чак до Австралия.
  • 16 Обичам свинска пържола

    13 4 Отговор

    До коментар #14 от "Обичам свинска пържола":

    Става въпрос за палестинска организация бореща се срещу окупацията на Израел, няма нищо общо с радикалният ислямизъм :))). Вие се въртите като ветропоказател последно подкрепяте ли палестинците или не?
  • 17 Гост

    14 17 Отговор
    Насочено към хейтърите на Ердоган: За разлика от Боко тиквата той има КУРАЖА да се изправя срещу почти всеки! А нашия дебелак какво прави я кажете ???
  • 18 Ххх

    12 5 Отговор
    Турският президент Реджеп Ердоган призова официално съюзниците си от Североатлантическия алианс незабавно да се намесят в ситуацията на територията на Сирия. По думите на турския президент, в настоящият момент турските военни се нуждаят от помощтта на своите военни съюзници, намеквайки за необходимостта от оказване на натиск на Сирия, а и на Русия. „Ситуацията в Сирия заплашна Европа. Нито една страна в Европа няма право равнодушно да наблюдава хуманитарната драма в Сирия. Ние очакваме от НАТО солидарност и допълнителна помощ“ – е заявил турския президент на съвместната пресконференция след срещата му с Йенс Столтенберг. Към настоящият момент САЩ са дали положителен отговор на Турция, обявявайки своята готовност да се намесят в ситуацията в Идлиб в случай на поява на такава необходимост, но подробности за американските намерения не са били съобщени. За Вашингтон съществуващата ситуация може да стане пореден повод за демонстрация на сила в района на Близкия Изток.
  • 19 Обичам свинска пържола

    4 14 Отговор
    Обичам здрав , прав , курав и голям турски банан но никой не ме разбира .

    Коментиран от #24

  • 20 Асад да внимава, че да не стане

    11 25 Отговор
    Като последният път за един ден да му намалее армията с 20% :))))
  • 21 Оня ден Путин е привикал Асад

    11 26 Отговор
    Да му дърпа ушите заради това, че поради действията му е стоял като напикано мушкато пред султана и то насред Москва.

    Коментиран от #25

  • 22 Ххх

    26 3 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    А за тебе американската зона с петрола какво е ? Някаква неотменна даденост ? Някаква международно - призната територия, в която другите нямат право да се бъркат, включително сирийците да претендират за собствените си територии и природни богатства ? Или щом Щатите решат да си присвоят чужди територии и природни ресурси следва да се подразбира, че правото задължително е на тяхна страна ?

    Коментиран от #48

  • 23 Не се притеснявай

    10 15 Отговор

    До коментар #14 от "Обичам свинска пържола":

    Ако трябва пак ще унищожи 154 танка, десетина пво установки и 3200 касапа и пак ще подпише :)))

    Коментиран от #27

  • 24 Обичам свинска пържола

    23 10 Отговор

    До коментар #19 от "Обичам свинска пържола":

    Турците са фалшиви мюсюлмани и твоят коментар го доказва Хасане. Режете глави в името на алах а вечерта пирувате със свински пържоли, гнусни сте.
  • 25 Обичам свинска пържола

    26 11 Отговор

    До коментар #21 от "Оня ден Путин е привикал Асад":

    Хахах има видеа 2 минути Ердоган чака Путин да го приеме във фоайето пред портрета на Суворив, знаеш ли го кой е. После на разговорите над главата му го гледа Екатерина велика пълна гавра с феса. Е то няма как да е като 2 дена военните му не удържаха Саракиб и то като знаят че на 5ти ще има преговори, срам за всяка армия😀😀😀😀😀.

    Коментиран от #31, #46

  • 26 Турчина

    15 23 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен Язовец":

    Е,нали видяхме как им ги "напукаха"!За 5 дена над 3 хил. души поддръжници на режима на Бешар Есад бяха ликвидирани.Страховитите " Байрактар" им разказаха играта.За унищожената техника няма да пиша дори.Винаги съм харесвал турската политика-когато светът ги коментира и санкционира,турците просто си вършат работата и си гледат интереса.

    Коментиран от #29

  • 27 Обичам свинска пържола

    12 3 Отговор

    До коментар #23 от "Не се притеснявай":

    В туитър Путин разрешава. Това е единственото което спечели от преговорите Ердоган, правото да говори😀😀😀😀😀.

    Коментиран от #59

  • 28 Руските свине

    6 15 Отговор
    Командват Асад и Ердоган го знае много добре. Сега заплашвайки Асад казва, че ще трепе руснаци и окото му няма да мигне.

    Коментиран от #34

  • 29 Обичам свинска пържола

    18 12 Отговор

    До коментар #26 от "Турчина":

    Хора защо не мислите Байрактар носи полезен товар....... 50кг😀😀😀😀😀😀. Даааа той стреля със любовни стрелички в сравнение със Су35 който носи 8000кг. И за капак байрактарите окапали като круши по земята не пролет а есента дошла за тях😀😀😀😀.

    Коментиран от #33

  • 30 БАЙ МАРИН

    13 28 Отговор
    При следващата атака Асад ще бъде отстранен, а Русия ще стане за смях пред света. Турция показа че когато опре до сигурността на страната за нея не съществува супер сила. Русия при една война с Турция ще се прости с достъпа до Средиземно море.
  • 31 Глупи,

    8 18 Отговор

    До коментар #25 от "Обичам свинска пържола":

    Такъв е протокола, от другата страна Путин също чака да влезе в залата. Това значи ли,бче Ердоган го кара да чака. Това са медийни психологически прийоми които целят да омаловажат стратегическата загуба. Едно е две минутно чакане, друго е разбит мит за безаналоговите в мире руско оружие :) А нормално е да има картини от руската история. Знам кой е Суворов, тоя дето избяга от Бородино :)

    Коментиран от #44, #77

  • 32 Анонимен

    13 18 Отговор
    Ггледайте в мрежата как турските дронове отварят сирийските танкове,като консерви.

    Коментиран от #36

  • 33 В Туитър ли са окапали

    9 16 Отговор

    До коментар #29 от "Обичам свинска пържола":

    Хахаха. Къде бяха тия су35 когато Ердоган размазваше армията на Асад и то само с дронове?

    Коментиран от #35

  • 34 Той изтрепа доста

    7 13 Отговор

    До коментар #28 от "Руските свине":

    Говори се, че сред 3200 касапа около 800 са хизбулаци, а 400 са вагнеровци. Два ИЛа пренасяха груз200 два дена
  • 35 Обичам свинска пържола

    14 7 Отговор

    До коментар #33 от "В Туитър ли са окапали":

    С кои дронове дето носят 50 кг бонбони ли???? Два дена два дена не можете да задържите един град докато САА беше на юг срам за всяка армия. 😀😀😀😀.

    Коментиран от #37, #39

  • 36 Обичам свинска пържола

    10 6 Отговор

    До коментар #32 от "Анонимен":

    В Либия ли или в ПС4😀😀😀😀. Един байрактар носи 2 любовни стрелички по 20кг дето даже не могат да пробият бронята на съвременен танк и не могат да убият повече от 10 човека на веднъж😀😀😀😀. Една бомба на Су35 е 250кг😀😀😀😀😀.

    Коментиран от #38

  • 37 Е за къв чеп ти е този град

    6 13 Отговор

    До коментар #35 от "Обичам свинска пържола":

    Струваше ли си 154 танка 2 Хил асадиста и 400 груз 200 за един град? Че то ако вземете още два такива"града" Асад ще остане без армия, а дроновете ще са си в небето с бонбоните :)))

    Коментиран от #41

  • 38 Е нали видя

    9 7 Отговор

    До коментар #36 от "Обичам свинска пържола":

    Ка какво станаха танковете на Асад? Хахаха
  • 39 Хайде успокой се

    5 8 Отговор

    До коментар #35 от "Обичам свинска пържола":

    Горчивия хап го преглътна, внимавай за примирието. Знаеш, че от тези хапове Ердоган има още много :)))

    Коментиран от #42

  • 40 хихихиххи

    7 8 Отговор
    Малееей, чалмосаните как са се одървили, като котета на суджук!
  • 41 Обичам свинска пържола

    9 6 Отговор

    До коментар #37 от "Е за къв чеп ти е този град":

    В Туитър не се плаща с долари а с тоалетна лира така че сигурно си струва. А струва ли си да четеш само анадолската агенция😀😀😀.
  • 42 Обичам свинска пържола

    7 4 Отговор

    До коментар #39 от "Хайде успокой се":

    Джихадистите казали фак оф Ердоган няма да спазваме споразумението ти така че Тик Так Тик Так Тик Так.
  • 43 Нико

    9 6 Отговор
    Те да не се изхвърлят толкова, да не забравят все пак че са влезли на чужда територия и че така или иначе ще им се наложи да се разкарат от там, при това скоро. А наистина ако придължават да наглеятрябва да им се обясни по-друг начин, засега това им е спестено, но те явно си го просят.
  • 44 Презвитер Козма

    7 0 Отговор

    До коментар #31 от "Глупи,":

    Бъркаш Суворов с Кутузов драги, Суворов е един от най великите руски генерали, многократно побеждавал турците. А Кутузов, който между другото е ученик на Суворов е главнокомандващ на руските войски в битката при Бородино срещу Наполеон. И не съм запознат с големи детайли, но руснаците не я губят тази битка, вероятно не я разгръщат в пълен успех обаче. Кутузов е бил много предпазлив. Все пак по това време Наполеон е разбил армиите на всички европейски велики сили, включително и руските.

    Коментиран от #47

  • 45 стоян георгиев

    4 2 Отговор

    До коментар #14 от "Обичам свинска пържола":

    руския сценарии е ясен.путин го пробва и изпълни два пъти до сега.първоначално има асадиско настъпление с руска подкрепа ,после се правят зони за сигурност между турците и русия и иран от другата страна ,при което без бои се заемат нови територии ,а после се заобикалят турските контролни постове и отново се напада.турция се опита да попречи ,но като загуби 150 човека свои и поне 10 пъти повече от наемниците видя че няма да се получи нищо,особено след като ердоган получи очаквания средне пръст от нато и сащ!вчера турския външен министър обяви официално че турция се отказва от територията южно от м 4ри,демек от поне 25% от останалата и територия в идлиб.сега руснаците и асад като я завладеят ,ще повторят сегашния сценарии,а клепара ердоган ще обяснява колко е страшен и ще обявява колко много асадиски воиници е изтрепал докато бяга през глава!тъп ,та вдлъбнат е тоя грузински геврекопродавач,жалко че наи-сероизната мюсулманска страна му се върза на акъла!

    Коментиран от #49

  • 46 Само смях

    5 0 Отговор

    До коментар #25 от "Обичам свинска пържола":

    Ето го готово ха,ха,ха
    https://www.youtube.com/watch?v=4e0KRl8vaT0

    Коментиран от #81

  • 47 Обичам свинска пържола

    2 3 Отговор

    До коментар #44 от "Презвитер Козма":

    Сега проверете коя е Екатерина велика и какво е направила в контекста на Турция и картинката ще се изясни!!!!!
  • 48 стоян георгиев

    2 6 Отговор

    До коментар #22 от "Ххх":

    източна сирия в момента се управлява от сирииските демократични сили и е единственото спокоино място в сирия.петрола го експлоатират те и го ползват доколкото могат за въстановяването на сирия.те са толкова легитимни колкото е легитимен и асад,дори повече предвид световното мнение за диктатора извън русия и иран.та в кюрдската зона до скоро нато и сащ бяха гаранти за стабилноста и там в момента не умират хора ,а и там са заключени поне 20000 ислямиста.при идването на тъпака тръмп обаче ,запада ерозира влиянието си там и сега зоната е на автопилот.реално в нея навлязоха и руснаците и асад и е много опасно да не избухне и там въоръжен конфликт.писал съм многократно за това ,което произтече от политиката на рижия идиот владеещ белия дом в момента.

    Коментиран от #51

  • 49 Обичам свинска пържола

    3 4 Отговор

    До коментар #45 от "стоян георгиев":

    Не съм съгласен за най-сериозната мюсюлманска страна?!?!? Това някакъв майтап ли е???

    Коментиран от #50

  • 50 стоян георгиев

    6 4 Отговор

    До коментар #49 от "Обичам свинска пържола":

    наи-сериозната мюсулманска страна е турция.като икономика ,военни възможности и политическа система .ако се сещаш за по-сериозна такава кажи коя е!

    Коментиран от #63

  • 51 Аладин

    6 2 Отговор

    До коментар #48 от "стоян георгиев":

    Публикувано във факти.бг: те са толкова легитимни колкото е легитимен и асад,дори повече предвид световното мнение за диктатора извън русия и иран

    Легитимността на едно управление се определя от местните, а не от някой си от вън.

    Коментиран от #52

  • 52 стоян георгиев

    7 5 Отговор

    До коментар #51 от "Аладин":

    именно местните като цяло нещат асад.около половината от населението на сирия избяга от сирия щото неще асад.и в момента хората бягат там където се настанява асад.при нормални избори асад ще събере около 10-15% т гласовете ,предимно на неговата секта ,както и на част от администрацията.

    Коментиран от #54, #56

  • 53 гост

    7 3 Отговор
    Какви глуписти пишат някои тука!Току-що гледах как танковете на Асад ги порят кат риби и цъфват като тенекии.

    Коментиран от #57, #62, #65

  • 54 Аладин

    4 3 Отговор

    До коментар #52 от "стоян георгиев":

    Щом някой е избягал, значи се е отказал от правото си да избира там. Същото както у нас с тези които са се чупили и след това отдалече искат да ни определят кой да управлява тук. А това доколко тези които искат непременно смяна на властта са повечето, изобщо не е сигурно че е така, но както и да е-при всички положения не може легитимността на една власт да се определя от това дали е одобрявана от някои определени държави или не, и от това коя от конкурентните местни фракции подкрепят те.

    Коментиран от #55

  • 55 стоян георгиев

    1 3 Отговор

    До коментар #54 от "Аладин":

    демек геноцида е нещо нормално?изтрипаш местните и те вече няма да гласуват или ги прогонваш и пак същото?евалата.демек турските зверстав в източна тракия 1913 година са били нещо нормално,а?ти талибан ли си или нацист или си комбинация?легитимацията на всяка власт другарю нацист трябва да се признае от останалите държави.това е от векове.без външна легитимация на власта всички съседи ,а и не само съседите ти могат да си правят квото решат в територията ти особено ако са по-силни от теб.по света има маса зони които се обявиха за държави ,но не получиха легитимация и бяха унищожени ,без останалия свят да възроптае.примери бол с чечня да речем или кюрдистан!

    Коментиран от #66

  • 56 787

    8 2 Отговор

    До коментар #52 от "стоян георгиев":

    Башар ал-Асад е избран чрез референдум за държавен глава на Сирия. На провелия се на 27 май 2007 г. референдум той е преизбран за нов 7-годишен мандат. Неговото управление се характеризира с важни промени в партията, засягащи икономиката. Баасистката партия заема 134 от 250 места в сирийския парламент.

    През януари 2011 година масови протести и вълнения заливат арабския свят. Размириците довеждат до свалянето на управляващите в Тунис, Египет и Либия. Началото на безредиците в Сирия е поставено с ареста на група младежи в гр. Дера с антиправителствени лозунги. Постепенно в страната започват да се организират протести „за“ и „против“ управлението на Башар ал-Асад. Сирия е поставена под международен натиск от страна на САЩ, Турция и ЕС. които впоследстивие финансират тероризма ва Сирия.

    През май 2012 година за първи път от 50 години насам са организирани първите многопартийни избори които печели Асад!
    Престани да тролиш Георгиев!

    Коментиран от #58

  • 57 стоян георгиев

    5 4 Отговор

    До коментар #53 от "гост":

    порят ги като риби ама завзеха голяма част от турската зона за месец и половина.тва що си го пропуснал?

    Коментиран от #60

  • 58 стоян георгиев

    5 9 Отговор

    До коментар #56 от "787":

    башар асад другарю е наследствен диктатор,нали прочете наследствен диктатор!баща му бе такъв сега тои го наследи,подобно у нас на живков и сина му владко които щеше да стане ако не бе дошъл 10 ти ноември,подобно на кимчовците в северна корея и т.н.та въпросния диктатор си провежда референдуми,подобно на изборите в бг до 1990 година.помниш ли как избирахме живков с 99,99999999%,тогава се чудех за кои е гласувал въпросния 0,00000000000001 % след като нямаше други кандидати?или по-скоро имаше ,кошаревци от така нареченото бзнс ,дето бе резервната гума на бкп то!та на сирииския народ му писна в един момент и се надигна.от там се случи всичко,но се намесиха джихадисти,иранци,руснаци,запада ,турция....и се стигна до тук.сега половината население на сирия ги няма ,а асад коли и трепа останалите заедно с русия и иран.реално армията на асад не е от сириици.хизбула,иранците,руските наменици са основните му ударни сили,местните по-скоро воюват в редиците на опозицията!

    Коментиран от #67

  • 59 .......

    2 6 Отговор

    До коментар #27 от "Обичам свинска пържола":

    аман от вашият путин та путин аман аман направихте го годпод бог бе дтига вече яяя не ви ли омръэна путин та путин
  • 60 гост

    8 7 Отговор

    До коментар #57 от "стоян георгиев":

    Мислиш ли,че ако аскера мобилизира цялата си налична боеспособност,Асад би ги спрял?Обикновено такива операции са за да изпробваш новаторските си попълнения.Да видиш как се борави с тях в реална обстановка.Мисля,че всяка съпротива на Асад е безмислена.Ако нямаше примирие,досега Асад щеше да бъде спомен.

    Коментиран от #61

  • 61 стоян георгиев

    10 6 Отговор

    До коментар #60 от "гост":

    а ти мислиш че ако русия и иран мобилизират цялата си налична боеспособност ердоган ще остане на власт?как мислиш ще се отрази на турския избирател смъртта на да речем 50-10000 турски момчета в една пълномащабна воина,която за турция е напълно ненужна?много лесно ги харизвате турските деца вие дето гледате на сянка от българия другарю турчин.ако обаче твоето го пратеха курбан незнам как щеше да се чувстваш!
  • 62 Обичам свинска пържола

    5 3 Отговор

    До коментар #53 от "гост":

    В туитър ли?? Или анадолската агенция???. Пак ти казвам турските дронове носят ракети 20см диаметър и са 20кг!!! Да стар танк може да бъде спрян, унищожен е силна дума. Има много клипове на потрошени байрактари и Анка така че всяко чудо за 2 дена. Толкова трая и тяхната радост😀😀😀.
  • 63 Георгиев,граматиката!

    4 1 Отговор

    До коментар #50 от "стоян георгиев":

    Пише се мюсюлманска,а не мюсулманска.
  • 64 ПЕНКО

    6 2 Отговор
    БГ-ТАПАНАРИТЕ УНИЩОЖАВАХА ГРЪЦКИ ПРОТИВОПЕХОТНИ МИНИ ,С КОИТО МЕЖЕШЕ ДА СЕ МИНИРАТ ПОЛОСИ ПО ГРАНИЦАТА И ДА СЕ ОСТАВЯТ ГРАНИЧНИ ПРОХОДИ !!! ВСЕКИ ДА ВОЮВА ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ В СВОЯТА РОДИНА -ДРУГОТО Е КАПИТАЛИСТИЧЕСКО ЛИЦЕМЕРИЕ НА НАТЮ -С ЦЕЛ ДОМОГВАНЕ ДО РЕСУРСИ !!!!!!!!!
  • 65 Borislav Popov

    10 5 Отговор

    До коментар #53 от "гост":

    Дай и ние да погледаме, защото до сега съм изгледал около 50 отворени М60( такива имат само фесовете и не може да се сбърка) дай да видя глрящ Т90 на Асад,хаха,когато ми го покажеш,аз ще ти изпратя чек и ти сам си напиши сумата вътре,смешници,и гледай да не ми показваш унищожени съветски танкове ползвани от терористите

    Коментиран от #70

  • 66 Обичам свинска пържола

    5 1 Отговор

    До коментар #55 от "стоян георгиев":

    Стояне умен човек си искам безпристрастно да отвориш статистиката за населението на Сирия. Там ще видиш от както Асад е на власт до войната населението на Сирия се увеличава с близо 4М човека. След това по време на войната докато ИДИЛ е на власт то спада с 5М човека и после от края на 2015 от настъпление на Асад до сега спада е незначителен с 0.5М. Искам да ми кажеш първо прав ли съм с това което пиша и второ как си го обесняваш???
  • 67 Обичам свинска пържола

    2 1 Отговор

    До коментар #58 от "стоян георгиев":

    Не си прав за последното. Обясни ми как на 30 държави едновременно им писва??? Арабската (ислямска) пролет беше организирана и добре спонсорирана не беше спонтанна. Целта и беше инсталиране на ислямисти във власта. Арабите са прости хора с правилният инструмент лесно се промиват мозъци. Само виж в Турция какво прави Анадолскара агенция това е страшно оръжие за масово поразяване а при арабите беше Алджазийра!!!
  • 68 БЕНОВСКА ЛАПА

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "El shebek":

    ДРЪСТИ МАА ТИ
  • 69 Лекар БГ

    5 2 Отговор
    Войнстващ турски ислямизъм.
    Не разбирам ЕС.САЩ пуснаха вълка в кошарата,Европа го храни.
    Факт е,че през 1933 г.,Кемал Ататюрк е поискал Алепо и Мосул в границите на Турция.2019г.,Ердоан прати там турското арми.
    Пошла и агресивна политика на турската,днешна хунта.
    Не ми се коментира кошмарът с местенето на стотици хиляди към Гърция.Колко от тях са бойци на ИДИЛ?!
  • 70 Анонимен

    3 2 Отговор

    До коментар #65 от "Borislav Popov":

    За теб гроздето винаги е кисело.
  • 71 ПЕНКО

    6 1 Отговор
    " РУСКА СИРИЯ" -ДЕКЛАРИРА , ЧЕ ЩЕ НПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА НЕ УБИВА ПОВЕЧЕ ТУРЦИ НА НЕЙНА СИ ТЕРИТОРИЯ !!!!!!!!!!!!!! ЕРДОГИ - НЕ СТЕ ТРЕНИРАНИ ДА ВОЮВАТЕ И ДА ЗАГИВАТЕ НА ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ ,А НАТЮ СИ Е: " ХАХО -ХИХИ - ХАХО- ХО " !!!!!!!!!!!!
  • 72 Размисли

    3 0 Отговор
    Имам усещането,че лъжата в политиката стана приоритет.Не отхвърлям факта,че политика е ку...ва не всеки го умее,но толкова лъжи ми идват в повече.
  • 73 Матей

    4 2 Отговор
    Ердоган какво се прави на улав,окупирал е сирийска област ,закриля и взаимодейства с ислямските терористи.Путин подходи отново предпазливо и временно прекрати войната в Идлиб,както се вижда от изказването на Ердоган.Той няма намерение да си изтегли войските от там,сирийците едва ли ще протакат това патово положение.Още повече,оттам минава стратегически път и струпването на терористи трябва да го ликвидират за да не създават опасност от ново нахлуване,освен това е доста близо до Латакия.Ердоган трябва да бъде изтикан със сила от Идлиб,дипломацията само отлага неизбежното.

    Коментиран от #75

  • 74 Б Х

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ирем":

    НЕПОБЕДИМА ТОПКИ ЩЕ ХВЪРЧАТ ЧАЛМИ
  • 75 Обичам свинска пържола

    3 0 Отговор

    До коментар #73 от "Матей":

    Има договор от Сочи, Путин винаги гледа да пипа тънко тоест да се подсигури дипломатически. М4 никой не може да му каже копче. В момента текат преговори с опозицията в Женева за нова конституция и избори. Сега ще натисне членовете да свършат бързо после избори и след изборите всичко ще е официално. Никой не може да каже копче на власт с мандат на народа.
  • 76 Скитник

    3 1 Отговор
    Кво рече ..Кво си знаел?"Знам кой е Суворов"
    От написаното от теб в поста,се разбира че -Ти Не знаеш , Че НИЩО НЕ НЕЗНАЕШ, което в интерес на истината е Жалко, защото не го осъзнаваш самият Ти!
    Колегата Ти е написал -малко сентенция коя е тази Личност!
    Иначе протокола е у'баво нещо -но не винаги!
  • 77 Скитник

    1 1 Отговор

    До коментар #31 от "Глупи,":

    Кво рече ..Кво си знаел?"Знам кой е Суворов"
    От написаното от теб в поста,се разбира че -Ти Не знаеш , Че НИЩО НЕ НЕЗНАЕШ, което в интерес на истината е Жалко, защото не го осъзнаваш самият Ти!
    Колегата Ти е написал -малко сентенция коя е тази Личност!
    Иначе протокола е у'баво нещо -но не винаги!
  • 78 Erdo

    1 5 Отговор
    Ердоган е номер едно мъж на място всичко останало са джендърчета😁😂
  • 79 Челмето

    3 2 Отговор
    Тоя ще ходи пак на килимчето. Гьотверен
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Гаднооо

    2 0 Отговор

    До коментар #46 от "Само смях":

    Ой горкият! Гледа като натровен пес!Чак ми дожаля.
Новини по държави: