Last news in Fakti

8 Април, 2020 12:20 1 566 3

Миска захвърли короната, за да бори коронавируса

  • англия-
  • великобритания-
  • коронавирус-
  • миска-
  • мис англия-
  • бхаша мухерджи

Тя е работила в отделение за хора с дихателни проблеми

Миска захвърли короната, за да бори коронавируса - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Мис Англия за миналата година се завръща на работа като лекар, за да помогне в битката срещу коронавируса, съобщи Sky News.

Бхаша Мухерджи захвърли короната си на първа красавица, прекрати благотворителната си акция в Индия и е на път да се присъедини към колегите си в болницата в град Бостън, графство Линкълншър. Мухерджи заяви, че макар и работата ѝ в Индия да е важна, тя смята, че уменията и времето ѝ сега ще бъдат от по-голяма полза за британското здравеопазване по време на пандемията от коронавирус.

Мис Англия, която в момента е в изолация в Дарби след завръщането ѝ от Индия, каза, че с нетърпение очаква да вземе опресняващ курс и да се притече на помощ на колегите си. Тя е работила в отделение за хора с дихателни проблеми. Мухерджи споделя в интервю, че колегите ѝ са казали, че са нещо като „сили за бързо реагиране“ и ги изпращат навсякъде, където е необходимо.

Мис Англия е стартирала петиция служителите в здравеопазването да плащат по-ниски наеми за жилища по време на кризата. Някои медици са принудени да наемат жилища, защото трябва да са изолирани от семействата им и техните съседи, предаде БНР.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бай Ганьо

    3 0 Отговор
    А пък селското Сигане Мария, си показа свлеченото дупе в новия си апартамент.Ама не показа балъка, 'дето и го е купил.
  • 3 месара

    3 0 Отговор
    ааааа сега и наще миски ше захвърлат короните, и ше отидат да работят като санитарки!