Last news in Fakti

26 Април, 2020 16:17 2 120 3

90-годишна се пребори с коронавируса за 10 дни

  • турция-
  • истанбул-
  • коронавирус-
  • ковид-19-
  • реджеп ердоган

Джемиле Кълъч е била изпратена с аплодисменти от лекарите в болницата в Диарбекир

90-годишна се пребори с коронавируса за 10 дни - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Туркиня на 90 години се е преборила с коронавируса и днес е изписана от болница в Диарбекир след 10-дневно лечение, съобщава турският телевизионен канал НТВ.

Джемиле Кълъч е била изпратена с аплодисменти от лекарите в болницата. Възрастната жена, която живее в село Ешме в района на град Силван /окръг Диарбекир, Югоизточна Турция/, е получила оплаквания на 15 април, предава БТА.

Преди това неин близък, който я е посетил, е бил диагностициран с новия коронавирус. Семейството ѝ е предупредило лекарите по телефона, че Джемиле може да е заразена с коронавируса.

След като била транспортирана в университетската болница в Диарбекир, на възрастната жена е бил направен тест, който е дал положителен резултат за COVID-19.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нещо не е наред

    3 2 Отговор
    18 бона +в Испания

    Коментиран от #3

  • 2 BENGAL TIGER

    3 3 Отговор
    къде е оня Етиопеца дето викаше че Арабите,Индийците,Индианците,Пакистанците,Иранците,Турците,Мароканците,Алжирците,Египтяните,Бангладешците викаше че сме били Европейска раса къде си би коминочистач ела малко да те погавря че голяма тъпня тоя следобед хаххаха
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.