Last news in Fakti

22 Юни, 2020 16:21 3 154 19

Рамзан Кадиров: Неуместно е да говорим за наследник на Путин!

  • рамзан кадиров-
  • чечения-
  • владимир путин

Ръководителят на Чечения заяви, че подкрепя всички, без изключение, изменения в Конституцията на Русия

Рамзан Кадиров: Неуместно е да говорим за наследник на Путин! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров заяви, че подкрепя всички, без изключение, изменения в Конституцията на Русия. „Съдбата на Русия и руския народ, нашето бъдеще с вас, ще бъде решена при всенародния вот“, написа той в своя канал в Telegram.

Според Кадиров Западът се опитва да „обезсмисли поправките, внесени на референдума по всякакъв възможен начин“, особено тези, който се отнасят до отмяната на условията на настоящия президент на Русия.

"Владимир Путин определено трябва да се кандидатира за следващия президентски мандат", заяви ръководителят на Чечения. Той отбеляза, че смята за нецелесъобразно да се говори за наследник на Путин и не вижда човек, който може да заеме лидерския пост в Кремъл на негово място.

Промяната на Конституцията е стратегическото решение на Владимир Владимирович, насочено към укрепване на властта и суверенитета на страната, то е проверено и абсолютно правилно, подчерта Кадиров.

На 1 юли ще се проведе общонационален референдум за изменения в конституцията на Русия. На 21 юни в ефира на телевизионния канал "Россия 1" Путин за първи път призна, че ако бъдат приети измененията, той ще може да използва новото право да се кандидатира за президент за пети път.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вова Император на Третия Рим

    11 7 Отговор
    Разбира се, ч е неуместно. Вова е институция.

    Коментиран от #3

  • 2 другарят

    11 1 Отговор
    Сигурен съм, че чеченският народ е чул думите ти другарю Кадиров и повече от 100% от чеченците с радост ще ги подкрепят!
  • 3 0808

    6 9 Отговор

    До коментар #1 от "Вова Император на Третия Рим":

    .... въпреки всичкото ми уважение към Вас Вова Император на 3-я райх ще си позволя да заема друга позиция: Значи да се кандитатираш за 6-и 7-и път си е вече култ към личността, ув. ВВП. (Не, не съм русофоб). Напротив. До гуша са ми дошли подобни случаи..Но аз съм чужденец, а моя руски приятел Олег ми каза: Народът вече не го обича (Путин) защото той НЕ мисли за народа, а за себе си..Да, рейтинга му реално е под 10%, не вярвайте на правителствени СМИ.. Дано съм правилно разбран..
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Stéphanie 🎲

    7 7 Отговор
    Рамзан Кадиров след някоя и друга година може да поиска и да стане президент на Русия .Та се подготвяйте,то джамията в центъра на Москва не е случайно построена.

    Коментиран от #11

  • 7 миш

    8 5 Отговор
    Кои сте вие да коментирате преизидента на РФ?Гоьовци.

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Бай Горан

    5 8 Отговор
    Нищо ново на постсъветското пространство.Русия,Беларус,Туркменистан,Казахстан,Азарбейджан,Узбекистан,Киргизстан са авторитарни държави,повечето от които дори не се опитват да имитират демокрация.В Туркменистан си имаха туркменбаши.Интересно в Русия как ще наричат след време "венценосният".Може би "гиганта на мисълта".
  • 11 от извора

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от "Stéphanie 🎲":

    В Русия няма анти настроения на една религия срещу друга , така че не е проблем Рамзан Кадиров да стане президент още повече че със сигурност ще настъпи по добър ред в страната или поне такъв като в Чечения но проблема е друг че и следващия президент задължително ще е с някакво еврейско потекло . В Украйна същата работа Потрошенко , Зелца !! 90% от олигарсите са евреи !!!
  • 12 az #Победа75

    4 4 Отговор
    Всички руснаци ще подкрепят промените. Единствено антируската опозиция е против тях.
  • 13 Резанка

    4 2 Отговор
    Да основем Руслямска джамахирия

    Коментиран от #16

  • 14 барчо

    2 2 Отговор
    Президента В. Путин изпълнява програмата за възстановяването на Русия, вярно на авторитарна основа, но точно по този начин и тя беше полуунищожена от Загроби и Елфи. Сега целта му с промените в конституцията е който и да е следващия президент да няма тази възможност като му се отнемат доста от правата и се прехвърлят на Думата. Промените в конституцията всеки се опитва да ги чете като дявола евангелието. В нея за зануляването на президентския мандат е само едно от стотината промени и допълнения.
  • 15 Баба Ланга

    1 1 Отговор
    Жужко знае че ако не спечели ще свърши набучен на някой кол на Червения площад
  • 16 456

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Резанка":

    Рано е.Засега мюсюлманите са около 10% по официални данни,а около една четвърт не са руснаци.Но китайци се навъдиха много и продължават да прииждат.
  • 17 хахахаха

    1 0 Отговор
    Вие,тролЕЙЧЕТА,си вижте ромляните,помачорите,турчолята и бежанците тука,че са два пъти повече от вас,и че ги и храните повечето,а те ви и покецват,и тогава коментирайте другите.
  • 18 хахаха

    1 0 Отговор
    цензурка,а?
  • 19 Ник Гешев

    0 0 Отговор
    най големият на чечня и пръв след путин
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания