Last news in Fakti

12 Август, 2020 09:47 3 700 4

Австралия регистрира рекорден брой жертви

  • австралия-
  • пандемия-
  • коронавирус-
  • жертви-
  • виктория

Всички 21 смъртни случая са регистрирани в щата Виктория

Австралия регистрира рекорден брой жертви - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Австралия съобщи днес за рекорден брой жертви на коронавируса през последните 24 часа, съобщиха ДПА и Ройтерс. Всички 21 смъртни случая са регистрирани в щата Виктория. С тях общият брой на починалите в щата достигна 267, а в цялата страна - 352.

През последното денонощие в столицата на Виктория, Мелбърн, са регистрирани нови 410 случая на заразяване, след като три последователни дни броят им беше под 400. Още 18 новозаразени бяха регистрирани в щата Нов Южен Уелс. Общият брой на случаите на коронавирус в Австралия достигна 22 127, предаде Новини.бг.

Клъстър на зараза в Мелбърн, вторият по големина град в Австралия с 4,9 милиона жители, принуди властите миналата седмица да наложат полицейски час, да засилят ограниченията на движение на хората и да наредят затваряне на големи сектори от щатската икономика.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха ха

    2 3 Отговор
    Австралия РЕЖИСИРА рекорден брой заболели от... да си купи ваксина от Русия и да не ни занимава с глупости! ;)

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ooooo

    1 2 Отговор
    И за какво е всичко?
  • 4 ще дойде видов ден

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ха ха ха":

    Айде стига с вашата режисура бе. Грях ви е на всички вие които пишете простотии в мрежата по поръчка или без. Хората умират, цял свят се чуди как да се оправи, капка уважение нямате. дано да не опирате до лекари, заради тази "режисура" и да няма кой да ви помогне.