Last news in Fakti

21 Август, 2020 12:29 4 222 22

Отровен? В организма на Навални е открито вещество, застрашаващо хората около него

  • алексей навални-
  • кремъл

Руският опозиционер, който от вчера е в кома след предполагаемо отравяне, не може да бъде откаран за лечение в чужбина, защото състоянието му е нестабилно

Отровен? В организма на Навални е открито вещество, застрашаващо хората около него - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Руският опозиционер Навални, който от вчера е в кома след предполагаемо отравяне, не може да бъде откаран за лечение в чужбина, защото състоянието му е нестабилно.

Мнението е на главния лекар на болницата в Омск, където Навални е настанен в реанимацията.

В организма на опозиционния лидер е открито вещество, което може да застраши живота и хората около него и те трябва да бъдат със защитни костюми. Това твърди Иван Жданов, юрист на създанения от Навални “Фонд за борба с корупцията“.

По-рано германската Фондация „Кино за мир“ обяви, че ще изпрати самолет, който да докара Алексей Навални в страната за лечение, съобщава  Ройтерс.

Организацията заяви, че берлинската клиника Charite е готова да осигури лекарска помощ на руския опозиционер.

По-рано на съвместна пресконференция лидерите на Германия и Франция Ангела Меркел и Еманюел Макрон поискаха от Русия да даде яснота около обстоятелствата, довели до влошаване на здравословното състояние на Алексей Навални.

“Надявам се, че той ще се възстанови бързо. Франция и Германия са готови да му помогнат, включително и в Германски болници, ако бъде поискана медицинска помощ. Много важно е обстоятелствата около всичко това да бъдат изяснени много бързо. Ние настояваме това да се случи, защото това, което чухме до сега, не звучи никак добре. Разследването трябва да е напълно прозрачно“, предупреди канцлерът на Германия Ангела Меркел.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диверсант

    43 12 Отговор
    Очаквайте всеки момент истината от специалния кореспондент на агенция КОЗЯК специалист по Русия Иво Инджев
  • 2 Грейс

    36 18 Отговор
    Я да ходите да се гръмнете! Колкото и да сме прости, чак като краварите не сме. Кой знае какво са му дали "приятелите", за да го изкарат жертва на Путин. Ако пък има диабет едно и се е само отровил със самогон естествено да изпадне в кома.

    Коментиран от #11

  • 3 Ханц Щаигер

    28 10 Отговор
    Как тала се нарисуваха немците да го лекуват? За всеки руски поданик ли ще пращат самолети? Или сам се е натровил нарочно да се прави на мъченичица, или западняците неговите авери са го натровили, да създават натиск. Така е от скрипал и всичките други неуспешни и полу успешни натравяния.
  • 4 товарищ

    16 26 Отговор
    Путин не се шегува. Не случайно е най-богатият човек на планетата.

    Коментиран от #9, #21

  • 5 так точно

    15 17 Отговор
    Нет человек нет проблем.

    Коментиран от #19

  • 6 стоян

    13 17 Отговор
    Цар Путин ще управлява до смърта си и никой не може да го спре-както Ленин- Сталин- Брежнев- Черненко- Андропов=всички са умряли на престола
  • 7 Госあ

    14 21 Отговор
    При Си поне изчезват безследно по правилник. А путинката го играе хитра лисица, прави се на демократ, но методите му са безкомпромисни. Иначе, ако на хората е осигурен стандарт и правосъдие, няма лошо в тези методи за подривна дейност на купени агенти. Ообаче, в Русия нещата са далеч от идеалните. Путинката просто разчиства конкуренцията в бизнеса, а както прочетох един коментар тук на Шимон Перес "Петербург и Москва са като витрини, останалата част от страната е като Нигерия, само че покрита със сняг "
  • 8 Рос

    12 8 Отговор
    Така им се пада на предателите.
  • 9 Джеф Безос

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "товарищ":

    Сорри товариш,не е той. Аз съм.
  • 10 Рос

    9 10 Отговор
    Така им се пада на предателите.
  • 11 ЪРП

    17 6 Отговор

    До коментар #2 от "Грейс":

    НАИСТИНА МНОГО ПРОСТА АКЦИЯ НА КРАВАР БОЙС......
    СЕГА,КОГАТО ИМА НАЙ-ГОЛЯМОТО НАПРЕЖЕНИЕ В БЕЛАРУС И РУСИЯ СЪЩО ИМА ГОЛЕМИ ИНТЕРЕСИ ТАМ...., (А НЕЙНИТЕ ИНТЕРЕСИ СА ПРОДИКТУВАНИ ОТ ТОВА БЕЛАРУС ДА Е БУФЕРНАТА ЗОНА МЕЖДУ РУСИЯ И АМЕРИТЕ)....... ТА ВИДИШ ЛИ ТОЧНО В ТОЗИ МОМЕНТ ,ПУТИН ЩЕ РЕШИ ДА ТРОВИ СВОЯ ОПОЗИЦИОНЕР ......?!?!
    ХАХАХАХА.......ПУТИН Е НЕВЕРОЯТЕН СТРАТЕГ ,НО ТОЛКОВА ПРОСТ НЕ Е, КОЛКОТО СЕ ОПИТВАТ ДА ГО ИЗКАРАТ ОТ ГОВЕДАРИЯ И ПОДГЛАСНИЦИТЕ МЕРКЕЛИЦА И МАКАРОНЕЦ!!!
  • 12 Димитров

    4 4 Отговор
    На първо четене руските служби,но на Второ четене служби на друга държава!
  • 13 Хей!

    12 4 Отговор
    Да се примолим Меркелка да изпрати един транспортен самолет С-130 да натоварят Боко барабар с шкафчетата му и да си го вземе при нея да му се радва. Ние вече му се нарадвахме .
  • 14 Киро

    5 4 Отговор
    Има лекарства които ако се комбинират едно с друго могат да поразят десетки хора. В САЩ линейка взима жена в тежко състояние и я карат към болница. В линейката и поставят инжекция. Вкарват цената в спешно отделение и там и взимат кръв. Целия персонал около 25 човека получават отравяне и изпадат в безсъзнание. Прави се разследване. Жената е взимала лекарство за болки в ставите. И това лекарство заедно с инжекцията се комбинира в кръвта на жената и става смъртоносна бомба. Кръвта на жената става силно токсична и поразява всичко.
  • 15 Колко пъти

    12 5 Отговор
    Значиии... юрист на Неdоебаlни съобщава,че в организма му е открито силно отровно вещество,едва ли не радиоактивно,а официалното съобщение е,че в Навални въобще не са открити отрови. Нещо лъжата на обкръжението му е съшита с бели конци. Колко пъти ще си инсценира отравяни тоя шемет беее..
  • 16 3,14К

    6 3 Отговор
    От толкова случаи един не успяха да отровят от раз. Защо ли го правят, като не им се отдава.Тези,които " тровиха " Гебрев ги пратиха на Скрипал и той взе ,че оцеля.
  • 17 Политолог

    8 8 Отговор
    Четиво за русофили, приятели на Путин и Москва, български и руски шпиони у нас и президента Радев. В Русия няма опозиция, няма протестиращи. Случайно ги премазва камион, пият чай и се отравят, психически се разстройват и насилствено ги изпраща в психиатри-затвора
    Прекрасна държава, истинска демокрация. Другари, от БСП това е държавата, където трябва да живеете
  • 18 няма човек няма проблем

    6 8 Отговор
    Путин, Сталин и Хитлер- работят по един и същ начин.
  • 19 осведомен

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "так точно":

    Затова ли избивате българите всеки ден а козяче
  • 20 Чудя се как юриста

    4 1 Отговор
    Жданов дава медицински заключения при положение,че бъкел не разбира от медицина. Сигурно лекарите ще дават юридически съвети и подписи вместо юристите.
  • 21 Черепа

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "товарищ":

    След шефа ти .ходи ти даде нещо от чекмеджето - Ама какво да ти даде като нема центове.
  • 22 Продавам новичок

    3 0 Отговор
    ааа..... новичок ще е .... питайте дъртата коза от англия. Или мъженствената от германия.... Те знаят най-добре. Ала може да е и нещо ново изобретено от Русия без самите руснаци да знаят, че са го създали.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания