Last news in Fakti

24 Август, 2020 07:59 3 643 21

Главният лекар на болницата в Омск: В организма на Навални няма отрова

  • омск-
  • алексей навални-
  • кремъл

В системата му имало само алкохол и кофеин

Главният лекар на болницата в Омск: В организма на Навални няма отрова - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Главният лекар на болницата за спешна помощ в сибирския град Омск Александър Мураховски е написал писмо на германските си колеги, които в момента лекуват опозиционера Алексей Навални, с предложение за помощ, предаде агенция "Новости".

Мураховски информира лекарите от берлинската болница "Шарите", че в Омск на Навални са направени пълни изследвания, включително за наличие на отрова в организма му. Такава не е била открита. Нямало барбитурати, нито стрихнин, нито синтетична отрова. В системата му имало само алкохол и кофеин.

Навални изпадна в кома в четвъртък, прехвърлянето му в Берлин стана чак в събота.

 


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    21 16 Отговор
    Кой го бръсне за тоя да мре продажника.
  • 2 глоги

    25 6 Отговор
    В организма на Навални няма отрова.
    В системата му имало само алкохол и кофеин. Т.Е. ПОГЪЛНАЛ Е ДОСТА СПИРТНИ НАПИТКИ И КАФЕ. ДЪЛГО,БЕЗ ЗАХАР.
  • 3 Д-р Радевая

    12 1 Отговор
    Тоесть ,вода само за измиване на стаканами ,а сахер для торт
  • 4 джедай

    8 1 Отговор
    В системата му.... В СТОМАШНО-ЧРЕВНИЯ МУ ТРАКТ.Биосистемите на човека са 7 на брой-нервната, ендокринната, храносмилателната, дихателната, сърдечно-съдовата, опорно-двигателната и пикочно-половата система.
  • 5 ГЕРБ

    25 4 Отговор
    Ей ,голям цирк с тая пьЯнка напрайха
  • 6 ГЕРБ

    1 7 Отговор
    Също кат Лукашенко и син му вчера ....
  • 7 ПиПи

    7 2 Отговор
    берлинската болница "Ко-Шарите" Шарите си до Германия и обратно.
  • 8 За Русия с любов

    3 15 Отговор
    Салтиков-Шчедрин пише: „Ако заспя и се събудя след сто години и ме попитат, какво днес се случва в Русия, аз ще отговоря: пият и крадат...” ...Михаил Булгаков: „Не сме народ, а скотове, наглеци, дива орда от душегубци и злодеи”....Максим Горки: „Най-важният знак за успеха на руския народ е неговата садистична жестокост." ....Сергей Аксаков: „Ах, как е тежко да се живее в Русия, в този смърдящ център на физически и морален разврат, на подлост, лъжи и злодейства” .....Тургенев: „Руснакът е най-големият и най-наглият лъжец в целия свят”
  • 9 Бесен Язовец

    4 11 Отговор
    И кой ще ти повярва бе? Всичко що е ( главен) в русията е назначено от путин и шайката му. А по негова заповед отровиха маса народ.
  • 10 Тодоров

    14 5 Отговор
    Стига с този НАВАЛНИ. И той, както и много други продажници в страните на прехода, е на "хранилка" на външни сили. Германия най-много "грачи" за този "светец", но мълчи като бит .... за ситуацията в България и дуото Борисов/Гешеф. А между другото, край Бояна тази сутрин липсваха само натовски сили.

    Коментиран от #21

  • 11 Левски

    10 4 Отговор
    А сичко що е главен на запад е вербувано и подслушвано от ЦРУ! И ако не слушка инструкциите веднага е превърнато в тоталитаристи диктатор, открива се че е педофил или че изнасилил камериерка в хотел! Никой не вярва на западните джендъри които ни убеждаваха яростно че в Ирак се разработват оръжия за масово унищожение! Същите тези и сложните им службички направиха безбройни опити да покажат и да заснемат нападение с химично вещество в Сирия а се оказа че да вали ориз на обикновени актьори си пръскат с брашно и после ги мия с вода!Хахааааааа

    Коментиран от #14

  • 12 Пиян и надрусан

    8 4 Отговор
    е бил Навални, боклук е.
  • 13 Дълбоко Виждащ

    5 3 Отговор
    Това ,че Няма отрова не означава,Че не е имало отрова!И ЦРУ И КГБ са много напред в Отровителството!Там парите не са във вид лукс автомобили,като тук,Шози етап там е преминат,там са в незнайни лаборатории,които се занимават с всевъзможни гадости!За да се разбере....винаги се задава въпросът –кой има интерес??
  • 14 Дълбоко Виждащ

    0 3 Отговор

    До коментар #11 от "Левски":

    Ако, Още не вярвате ,че в Либия или Ирак са разработвали Биологично оръжие.....Поогледайте се....Как се разпространява Ковид19 сред,Убийците на фамилии Кадафи и Хюсеин,както и сред крадците на петродоларите им!Явно сте на ниво да вярвате,че атентатите случили се във франция ,англия, белгия,канада са плод на ....случайност!????Блажени вярващите-Тяхно е небесното царство!

    Коментиран от #15, #17

  • 15 Казуар

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "Дълбоко Виждащ":

    По време на войната в Залива, Садам Хюсеин уби няколко хиляди души с химическо оръжие в иракско село, които се разбунтували срещу него.Има снимки с трупове на хора по улиците. А след това как е изчезнало химическото оръжие не е ясно. Ако не вярваш може да провериш ако имаш възможност.

    Коментиран от #16, #19

  • 16 Бачо Киро

    2 2 Отговор

    До коментар #15 от "Казуар":

    Аха, само че това химическо оръжие му бе дадено от? Точно така, бившите му приятели САЩ.
  • 17 Бачо Киро

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "Дълбоко Виждащ":

    Атентатите във Франция си бяха вътрешна работа веднага след тях Франция взе участие в бомбенето... Ако си мислиш, че на което и да е управление му пука за няколко човека, значи си много наивен. Всички тези жертви са просто collateral damage...

    Коментиран от #20

  • 18 стоян георгиев

    3 3 Отговор
    състоянието на навални ще бъде установено в германия.в омската болница трудно могат да разберат дали си глътнал матрьошка особено ако е от по-малките!
  • 19 Дълбоко Виждащ

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "Казуар":

    В ЛИбия и Ирак търсеха Биологични оръжия,за химичните ....те са от 1световна война!Само ,че примитивно се отнесоха с Фамилии дошли на власт с техни протекции, и Осигурявали мирът в този регион,а особенно с фамилия Кадафи се отнесоха -зверски!Много добре знаят от къде им дойде -Нещото,но няма как да го кажат!
  • 20 Дълбоко Виждащ

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Бачо Киро":

    Вижте ,все още има Данни за атентатите във Франция и кога бе изкормена Либия!Атентатите са много години след унищожаването на Либия!Почвате да ми харесвате-Не случайно Казвам!В бг живеят около 10% невероятно стойностни личности!Вижте това е по трудно за разследване, къде в кои страни-потънаха Петродоларите на Либия и Ирак!Съгласен съм,няма власт която да не пожертва определено количество от робите си,но....ПРЕДсавете СИ,че Ковид е създаден за-НЕДОСЕГАЕМИТЕ-използвана е тяхна ДНК-Структура-и Затова е тази световна Паника!Помислете и Тогава хвърлете камък по написаното от ....
  • 21 МОЛИ

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Тодоров":

    А,ЗА ШВЕДСКАТА ТРОЙКА ЗА КАЖЕШ НЕЩО???ДЕТО ТОРМОЗИ ЦЯЛА СОФИЯ.АМА,ОСТАНА ОЩЕ
    ОЩЕ МАЛКО КАМЪНИ ДА ПОСЪБЕРЕМ И ТОГАВА ЩЕ ГЛЕДАТЕ ,КАКВО ЩЕ СТАВА.ОСОБЕНО НА РЕКТОРАТА И ОРЛОВ МОСТ!!!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания