Last news in Fakti

24 Август, 2020 11:15 1 319 3

Тръмп се надява на нов импулс на кампанията си с Националния конгрес на републиканците

  • доналд тръмп-
  • републиканска партия-
  • джо байдън

От седмици всички проучвания на общественото мнение показват сериозно изоставане на Доналд Тръмп от Джо Байдън, както в национален план, така и в много от ключовите щати

Тръмп се надява на нов импулс на кампанията си с Националния конгрес на републиканците - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Републиканската партия в САЩ се събира днес в Шарлът, щата Северна Каролина, на Национален конгрес, на който се очаква президентът Доналд Тръмп да бъде официално номиниран за нейния кандидат на президентските избори в страната през ноември, предадоха световните агенции.

Изоставащ в проучванията на общественото мнение от демократа Джо Байдън, Тръмп се надява четиридневното събитие да даде нов импулс на неговата кампания, отбелязва БТА.

На фона на пандемията от новия коронавирус, голяма част от програмата на конгреса на републиканците ще премине в онлайн формат, подобно на този на демократите миналата седмица. За разлика от Байдън, който не отиде на конференцията в Милуоки, щата Уисконсин, Тръмп ще пристигне в Шарлът днес.

Президентът на САЩ обаче няма да бъде приветстван в града в Северна Каролина от голямото множество, което искаше, а ще бъде номиниран в присъствието само на малко делегати. При това той ще произнесе от Белия дом речта, с която ще приеме в четвъртък номинацията на Републиканската партия.

От седмици всички проучвания на общественото мнение показват сериозно изоставане на Тръмп от Байдън, както в национален план, така и в много от ключовите щати. 45-ият президент се надява да върне на кампанията си импулса, който му донесе победата на изборите през 2016 г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    0 3 Отговор
    Моля се Тръмп да спечели, както и Тиквата в Булгаристан. Тези две страни трябва да престанат да съществуват!
  • 2 а на бас

    1 1 Отговор
    Само Бай Донча да вземе втория мандат, първата му работа ще е да махне Баце и реабилитира Лукашенко.
  • 3 Библиограф

    0 0 Отговор
    Така беше и през 2016 - та, но благодарение на резултатите от социологическите проучвания "Нюзуик" се сдоби с един уникален брой, който се наложи спешно да бъде изтеглен от пазара. Та да не забравяме: Човек предполага - Господ разполага !