Last news in Fakti

24 Август, 2020 09:07 36 616 92

Ето кой е убедил Путин да пусне Навални в Германия

  • алексей навални-
  • финландия-
  • германия-
  • русия-
  • ангела меркел-
  • владимир путин-
  • саули нийнистьо

Финландия с основна роля зад успешната дипломатическа операция

Ето кой е убедил Путин да пусне Навални в Германия - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Транспортирането на руския опозиционер Алексей Навални от град Омск в германската столица Берлин е било сложна дипломатическа задача, пише вестник „Билд”.

Навални се бори за живота си, след като преди дни припадна по време на полет в Русия. Според неговия екип Навални е бил отровен. Първоначално руските лекари не позволяваха пациентът да бъде транспортиран, но в крайна сметка пристигналият частен самолет на неправителствената организация „Кино за мир” го отведе.

Германският вестник пише, че Ангела Меркел стои зад тази малка победа, но чрез посредник. Причината е, че канцлерът на Германия не е искала да говори пряко с Путин, защото това може да създаде впечатление за намеса и пряк натиск, което по-късно да бъде използвано срещу нея.

В ролята на посредник е влязъл президентът на Финландия Саули Нийнистьо. Пред местни медии той разкри, че първо е говорил с Меркел, а по-късно с Путин. В разговора си с руския лидер Нийнистьо го е помолил Навални да бъде изведен в Германия за лечение. Путин е казал, че няма политически пречки за това. В крайна сметка лекарите в Омск дадоха зелена светлина и Навални, един от критиците на Кремъл, беше транспортиран в Германия, където ще продължи неговото лечение.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 123 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    36 201 Отговор
    никои никого не набеждава така утровиха и новичок по сащия начин хората помнат

    Коментиран от #3, #12, #45, #55

  • 2 За Русия с любов

    105 251 Отговор
    Салтиков-Шчедрин пише: „Ако заспя и се събудя след сто години и ме попитат, какво днес се случва в Русия, аз ще отговоря: пият и крадат...” ...Михаил Булгаков: „Не сме народ, а скотове, наглеци, дива орда от душегубци и злодеи”....Максим Горки: „Най-важният знак за успеха на руския народ е неговата садистична жестокост." ....Сергей Аксаков: „Ах, как е тежко да се живее в Русия, в този смърдящ център на физически и морален разврат, на подлост, лъжи и злодейства” .....Тургенев: „Руснакът е най-големият и най-наглият лъжец в целия свят”

    Коментиран от #15, #24, #38, #41, #70, #83, #90, #91, #92

  • 3 Колко струва лаптоп от 2000 лева

    90 3 Отговор

    До коментар #1 от "мечо":

    Запознат ли си?

    Коментиран от #5

  • 4 Путин

    63 13 Отговор
    Уреди ми да дойде на посещение в Кремъл премиерката. Ще й дам ценни указания поне 2 пъти
  • 5 мечо

    8 57 Отговор

    До коментар #3 от "Колко струва лаптоп от 2000 лева":

    нека всички да те знаят това е георги тои ме обра вав хорн бат маиберк лаптоп и много пари дадена е жалба дубичето е патник вав момента го раследват наи лошото да ти се случи проклет бади крадецо

    Коментиран от #9

  • 6 СССРБарета

    174 34 Отговор
    Тоя е колега на оня самопровъзгласилия се във Венецуела че му забравих името хахахааа! А иначе нещата са ясни ако мислеха да го тровят никога нямаше да го пусна в Германия и още по-интересното е че ако Искаха да го ликвидират отдавна да са го направили руснаците не се съобразяват с дребни кучета като САЩ Германия!

    Коментиран от #11, #56

  • 7 пройчо

    129 22 Отговор
    Една кофа електрони се изписа ,за туй ,че човека се насвяткал с чай с водка !...

    Коментиран от #18

  • 8 Гост

    186 24 Отговор
    Едва ли някой си Саули би могъл да накара Путин да направи нещо против волята си,та дори и да е президент на Финландия.Преди години Путин пусна от затвора Ходоровски, тъй като последния му се примоли ,че майка му била болна .И ,,мъжки" обеща ,че вече няма да се занимава с политика .Дай ,Боже ,повече такива световни ,,диктатори "като Путин.
  • 9 Бъркаш взетото с краденото

    22 3 Отговор

    До коментар #5 от "мечо":

    Аз нямам нищо общо! Заклевам се!
  • 10 Доктор по медицина

    108 20 Отговор
    Жулил е самогон с чая. Стават такива проблеми от кофти пръцока.
  • 11 Чукча писател ...

    24 129 Отговор

    До коментар #6 от "СССРБарета":

    Една и съща опорка . "Ако искаха щяха "... :)))) "Най подлите и тиранични убийци, не могат да се провалят . ":))) Да, ама се провалят, защото жуже не търпи по умни от него и останаха само пияни калинки .
  • 12 Лост

    53 6 Отговор

    До коментар #1 от "мечо":

    Престани да се правиш на луд. Теб някой казачок ще те оправи.
  • 13 ЗайоБайо

    64 7 Отговор
    Типично Билд , вестника за ци,ци , скандали и извънземни.Защо не Тагесшау, ди Цайт, ФАЦ, ТАЦ?
  • 14 Файър

    106 13 Отговор
    Путин да лиши всички "помогачите" на Навални от руско гражданство след тези арогантните действия и фейки за отравянето.
    И без право да бъдат погребани в Русия!
  • 15 Нищо неразбиращ

    108 14 Отговор

    До коментар #2 от "За Русия с любов":

    А за България за кажеш нещо?Има едно стихотворение на Пенчо Славейков което описва българите,казва се "Не народ,а мърша".

    Коментиран от #23, #74

  • 16 Хахахахахахахах

    101 8 Отговор
    Е като е отровен що германците мълчат като риби а не ни информират?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ТаУмВзе

    95 9 Отговор
    Е сега германците ще го отровят, за да имат причина. Смех.
  • 20 А бе

    26 4 Отговор
    Ало, написах, че предпочитам сам, или роднините ми да да избират болницата, в която да се лекувам ! Какво за цензуриране имаше в това, а ??? Да не сте се побъркали бе ??? Какво за триене има в това бе ???
  • 21 ...

    19 78 Отговор
    В края на краищата русия свободна държава ли е? Откъде на къде някой си путин ще решава кой да напуска държавата и къде ще ходи?

    Коментиран от #28

  • 22 другарят

    131 17 Отговор
    В Русия се шегуват че самолета за транспортирането му, е бил подготвен още преди самото отравяне! По време на събитията в Украйна беше убит Немцов с надежда да бъде подпалена и Русия. Сега виждаме, че господарите използваха своята подлога-Навални за сакрална жертва веднага след събитията в Беларус..Тази провокация сега ще ви я сервират месеци наред, както провокацията "Скрипал"!
  • 23 За Русия с любов

    62 2 Отговор

    До коментар #15 от "Нищо неразбиращ":

    Не е на Пенчо, а на баща му Петко Славейков . Написано е по време на българското възраждане и го разбирам дядо Петко да е ядосан, че българите не се пробуждат .

    Коментиран от #59, #61

  • 24 за България с любов

    39 12 Отговор

    До коментар #2 от "За Русия с любов":

    Петко Славейков: „Не сме народ, не сме народ, а мърша!“

    Коментиран от #78

  • 25 Рап

    41 4 Отговор
    Мечо,Мечо отровиха се казва и пише научете се да пишете правилно!

    Коментиран от #31

  • 26 ужас

    107 15 Отговор
    Защо ще го тровят. Путин даже трябва да го награди. Защото заради навални руската опозиция не е обединена. Освен това Навални се подкрепя и от Зюганов. Отравяне ако има, не е от Путин. Той не представлява заплаха за него. Все едно в България Борисов да тръгне да трови Волен Сидеров, защото той щял да го бие на изборите. Тези мантри съществуват, защото има много глупаци, които им вярват. Аз лично очаквам германците да му вкарат някоя отрова и да набедят Путин. В западната цивилизация не е останал и грамче морал.

    Коментиран от #32

  • 27 Ами сега

    81 13 Отговор
    Навални е новият Срипал. Сами си ги избиват за да дестабилизират и злепоставят русия. И без това полза от тях никаква, а и финансирането за соросоидите чувам вече не е като преди. Чувамсъщо така, че на бандата на Сорос вече им се налага да плащат включително и със собствени пари новите глобални проекти.
  • 28 Сеирджия

    66 9 Отговор

    До коментар #21 от "...":

    Не го е решил той, а опозицията и западняците, бе "умник"! Ха, ха, пращиш от интелект, цепиш се по шевовете! Той само им даде разрешение, щото те му го поискаха, с което доказаха, че е на върха, царя на планетата. Много ме кефи сеира на суетящите се врагове около него. Ако ще и по пет пеленачета да хапва на закуска, пет пари не давам , стига да продължава да прави луда лицемерната нагла "демокрация". И дано успее да консолидира чрез справедливо ръководене разрастващата се световна антиамериканска опозиция.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 стоян георгиев

    12 38 Отговор
    интересна дискусия!!!!защо путин трябва да разрешава къде да се лекува навални?навални може да се лекува и на луната ако може да си го позволи.така е поне в нормалните страни.ако на един от нашите каскети му забранят да се лекува някъде, въпреки че има възможност ще реве срещу,борисов,меркел,тръмп...като карпатска мечка,но за навални се радва че путин разрешава или забранява.та другари русия ви трябва на вас ,там с четворната лопата да питаш може ли да се подстрижеш или да си пуснеш мустаци!
  • 31 Той МЕЧО

    9 0 Отговор

    До коментар #25 от "Рап":

    като ти покаже кошарата знае че ще намериш вратника.
  • 32 Мдаа

    63 9 Отговор

    До коментар #26 от "ужас":

    Поредният блестящ ход на Путин.
    Ако германците не вкарат отрова в Навални, няма как да обвинят Путин и съответно да държат Навални като Скрипал - далече от Русия.
    Ако кажат, че не е тровен - сами ще си навлечат упреците, че подозират незаслужено Путин.
    При всяко положение Путин е печеливш.

    Коментиран от #33, #35

  • 33 ЗайоБайо

    47 9 Отговор

    До коментар #32 от "Мдаа":

    Шахматист е човека , не кравар
  • 34 не може да бъде

    63 7 Отговор
    Дайте да се втледаме по-надълбоко в тази сценка -та това е комедийна ситуация!Твърде много хора и в Русия и навън виждат съвсем ясно,че Навални не представлява никаква опасност за Путни/да не говорим за алтернатива/и второ не по-малко важно,че Путин не е никакъв отровител както се опитват да го изкарат!Но за Навални са хвърлени големи суми и трябва някяк си да се оправдаят !Ако Меркел се обади директно на Путин,той разбира се, незабавно ще се съгласи,но Меркел ще получи не само съгласие ,а и някоя от неговите шегички!Шегички,но е твърде унизително и Меркел не иска да се подлага на такова изпитание!
  • 35 стоян георгиев

    9 71 Отговор

    До коментар #32 от "Мдаа":

    абе ти имаш страхотна логика!няма и дума.печеливш е путин в очите на такива като теб.за останалите е просто един дребен диктатор,довел наи-голямата страна на света до реанимация на тиранията там!пожелавм ти от все сърце да живееш в режима на путин.нали това искаш?или не искаш ,а другар?

    Коментиран от #44

  • 36 2020

    69 12 Отговор
    Навални е прекалил с успокоителни,алкохол и други лекарства.Русия и Президента Владимир Путин не се занимават с предатели, безродници ,индивиди ,които са срещу родината си.Ако е бил толкова смел защо стои в сащ и говори от там?В Русия има смели руси ,които изказват своето мнение ,различно от официалната политика на Кремъл.Никой не ги арестува или трови.И тъй като Навални не е отровен,сащ и Германия ще говорят измислици.Сащ да се справи с бунтовете на негрите и тогава да дава съвети.

    Коментиран от #65

  • 37 не може да бъде

    54 8 Отговор
    Може би заради шумотевицата около случая все още не е зададен въпросът -а някой забранява .ли е или е пречел на Kавални да отиде да се лекува където и да е!И не е ли нонсенс да се иска разрешение от Путин!?Ако има някаква пречка за да излезе от Русия тя може да е съществувала само заради съда -срещу него има някакви дела ,но никой засега не осветлява този проблем!Доколкото знам /от медиите/ няма никакви забрани за гражданин на РФ да се лекува или да пътува закъдето и да е-стига да може да си го позволи или да не е извършил престъпление!?
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Кристиян Вигенин

    8 55 Отговор
    Притиснали са Джуджето с компромати.Иначе то не би сесъгласило толкова лесно.А лекарите в Омск,които не успяха да довършат Навални,скоро ще почнат да падат един по един от прозорците.
  • 40 Анонимен

    11 6 Отговор
    Българската номенклатура, си искат ново чок, защото им са празни торбичките, а по тж и до скоро им ги пълняха краварите им прости. Не им се отдавало мотиката, а на гражданите, те могат, хайваните умреха от глад хохахо няма рушвет за пенсионера, а деца чакат пълни торбички
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Пешо

    9 2 Отговор
    Автоцензурата е голяма сила! А, модераторчета?
  • 43 Те Така Те

    9 55 Отговор
    Правете си сметка , каква държава е Русия, щом трябва президента да РАЗРЕШИ на един гражданин , да се лекува в чужбина. Симпатични са ми руснаците, но не мога да разбера този мазохизъм да живеят 70 години в комунизъм и после още 30 в почти същото, само вместо Брежнев е Путин. Тяхна си работа, явно не могат да живеят без бащица на народа.

    Коментиран от #46

  • 44 Ха ха ха ха ха

    58 8 Отговор

    До коментар #35 от "стоян георгиев":

    Стоянчо, Стоянчооо, Путин изведе Елцинова Русия на световната политическа сцена, с която да се съобразяват всички, включително и фалиралите САЩ! Това е реалността, независимо дали на някои харесва това или не! Бъди реалист Стоянчо

    Коментиран от #60

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Ти четеш ли

    50 5 Отговор

    До коментар #43 от "Те Така Те":

    "Путин е казал, няма политическа пречка за това"! Руснаците пътуват по света, лекуват се където пожелаят по света, без някой да им казва може или неможе! А съчиненията в тази статия, че видите ли Путин не разрешава, пък някой си го бил убедил е за.... деб@ли! Ти вярваш, че ако е така и някой ще убеди Путин в противоположното? :)))) значи си наивник.
  • 47 Вангелия

    3 44 Отговор
    Последните идиоти са диктаторите Александър Лукашенко, Владимир Путин и Бойко Борисов. Мисля, че всички те ще бъдат завършени до края на годината.

    Коментиран от #50, #81

  • 48 Кастро

    33 4 Отговор
    Колко пъти е тровен Кастро и кво напраиха на Хамериката?
  • 49 Тоя

    50 6 Отговор
    Пълни глупости, Навални с нищо не вреди на Путин, ако наистина е отровен за това са отговорни едни други хора а не руснаците. Води се война срещу руското влияние и икономическите мерки на Русия, краварите хич не им харесва руския газ да захранва Европа
  • 50 Хи хи хи

    33 4 Отговор

    До коментар #47 от "Вангелия":

    Недей да мислиш нищо, защото е видно, че не ти се отдава. Слушай и си лапкай на хранилката на Шорош и не си затормозявай мозъчето с мисли.
  • 51 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 34 Отговор
    С путин е свършено...
  • 52 Грух

    39 3 Отговор
    Да не ги мислим руснаците, те са велик народ - ще се оправят, както винаги.
    Да си видиме нашта кочинка, че нешто накриво вървим с "приятелите от ФАЩ".
  • 53 незнайко

    11 3 Отговор
    И в крайна сметка какво му има, никой не казва !!! Всичко се върти около подобие на КОРОНАВИРУС !!!
  • 54 Reptile

    0 2 Отговор
    Вече е фикус!
  • 55 ивчо

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "мечо":

    мечо мечо ручай мед е бърлогата и не ръси глуписти
  • 56 И аз да кажа

    4 22 Отговор

    До коментар #6 от "СССРБарета":

    Прощавайте, за добиче ли става дума, та да го пущат и да го тровят? Вие такъв живот ли искате да ни устроите? Човек да не може да замине където иска, или близките му да не могат да го изведат за лечение?

    Коментиран от #64

  • 57 Юрист

    34 2 Отговор
    Това са глупости на търкалета. Путин ако не искаше да го пусне, никой не би могъл да го убеди. Той го направи защото няма причина да го спира. След като жена му държи толкова да го лекуват в Германия, Ок. Тъкмо няма Путин да харчи пари за него. А защо т.нар. опозиционер е в Германия в качеството си на "гост на Меркел" е въпрос, на който немците би трябвало да потърсят отговор. Някакси не е редно. Както не е редно и това да се тръби, че Навални е отровен без да са направени необходимите медицински изследвания и да има доказателства. Пошлостта на Запада е пословична.
  • 58 Отече в канала

    28 5 Отговор
    Предателя го изритаха от Русия.Сега стопаните му да си го бият в главата.Важното е да го няма и да не пречи.Даже и да оздравее той вече е политически труп.Качествено и ефективно.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 стоян георгиев

    9 25 Отговор

    До коментар #44 от "Ха ха ха ха ха":

    путин изведе русия до световната политическа сцена !!!!евалата и кво?заплати под 300 евро ,пенсии под 100.голяма работа направи путин еи!и колко от вас дето всеки ден пишете за неговите успехи отидохте в путинландия да живеете или да работите?путин подобно на предните руски ненормални водачи потдържа в русия бедност,корупция и мракобесие ,въпреки огромните ресурси на тази страна.кипреики се с атомни бомби и ракети диктатора в кремъл не предлага ни едно читаво решение.ни едно.да ,плаща на група несретници по света да му правите евтини интервенции и може да поизлъже някои и друг заблуден европеец или американец,но да ни продава на нас старите соцлъжи е невъзможно.много добре знаем кво е да те управлява комунист милиционер.

    Коментиран от #72

  • 61 ЖИТЕЛ

    5 0 Отговор

    До коментар #23 от "За Русия с любов":

    ТЕ И СЕГА НАНКАТ КАКВИ ХОРА СМЕ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА
  • 62 ира

    25 3 Отговор
    Готов самолет, готов флайт план, екипаж и служители в очакване, президенти и канцлери пърхат, някаква бурлеска има тука. И после някои ще спорят, чии интереси защитава отровения.

    Коментиран от #67

  • 63 ран

    20 3 Отговор
    Самолета е бил подготвен преди отравянето.
  • 64 Ира

    13 3 Отговор

    До коментар #56 от "И аз да кажа":

    Защо скъпа Барета, фактите показват точно обратното. Никой не те спира да се лекуваш където искаш или където роднините посочат. Иска Шарите, ето Шарите. Кой те спира и тебе? Само се иска да имаш нужните качества, т.е. президенти и премиери да ти пратят самолет и пари.Просто.

    Коментиран от #66

  • 65 И аз да кажа

    6 13 Отговор

    До коментар #36 от "2020":

    Не само стои в Русия, но беше на предизборни срещи в Сибир и се прибираше оттам. Какви предатели, какви глупости пишете, бе? Ако бях русофил, щеше да ме е срам от толкова невежи и нехуманни съмишленици!
  • 66 И аз да кажа

    3 18 Отговор

    До коментар #64 от "Ира":

    Мене - не, Навални не го пускаха и жена му не пускаха при него, докато не се разнесат следите от отравянето. Уж състоянието му не позволявало, макар самолетът да беше много по-съоръжен от Омската болница.

    Коментиран от #71

  • 67 Що,

    10 7 Отговор

    До коментар #62 от "ира":

    На руснаците интересите, естествено- да не ги крадат особено нагло, да се знае какви "бизнесмени" какви държавни благини завличат и политиците на чии хранилки са! Западът какво го грее- като си искат руснаците олигарси и бащици, да си ги държат! Даже Запада много го устройва, защото каквото отмъкнат , го кътат в западни банки и децата им трошат пари на Запад, а Русия изнася евтини проститутки и черноработници. Що не мислите, бе?
  • 68 БАРС

    16 2 Отговор
    Тоя Навални не е РУСКИ ПОЛИТИК.Прецените сами.Работата е там че гледах Руската телевизия и там показаха летищтето в Берлин .Посрещнаха го общто 16 БУСА С ПОЛИЦАМ И БАРЕТИ И ЕДНА ПОЖАРНА и така заедно го откараха в болницата.И така помеслете дали наистина е Руски политик или специално подготвен и платен от Америка и Англия.Спорет мен той не е Руски политик след като видях как го посрещнаха. То в самата Анхела Меркел нея охраняват толкова много кто трябва да се предвижи. Даже БОЙКО ЕФЕНДИ не го съпровождат толкова много.

    Коментиран от #79

  • 69 чичо Пей

    10 1 Отговор
    Ако Навални се окаже чист от отрови ,това е паракселанс провокация срещу Руската държава.Такова нещо не се прощава в Русия.Не съм Президент на Финландия но бих посъветвал Путин да помоли Меркел,да направи Навални германски гражданин и всички ще са доволни.А Навални ще гледа от тук нататък Русия през крив макарон!
  • 70 Ами че то

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "За Русия с любов":

    всеки народ си има поне по един такъв критик на недъзите на своите - че дори и САЩ - вижте Марк Твен например, но не само. И у нас - " Не сме народ... а мърша..." - или ще обедините автора на този текст в някой от смъртните грехове, а може и да го обявите за безличен и незначителен? Буквалното цитиране е белег на неумение да се чете текст, още повече - художествен. Това неумение е сериозен проблем в момента у нас.
  • 71 А бе вие защо подценявайте КГБ?

    11 0 Отговор

    До коментар #66 от "И аз да кажа":

    Смятате ли, че след изкуствения скандал с " отравянето" на Скрипал руснаците ще тровят някакъв маргинал, рискувайки отново да бъдат обвинявани в какво ли не? И -ако бяха решили да го убиват, тази процедура щеше да бъде изпълнена тихомълком и без поводи за набеждаване. Евтин пиар с друга цел - някъде от областта на голямата политика, чийто замисъл едва ли е по силите на пишещите тук.
  • 72 Освен в абсолютни цифри

    9 1 Отговор

    До коментар #60 от "стоян георгиев":

    заплатите се изчисляват в покупателна способност, а тази на руснаците не е по- различна от тази на масовия българин. Що се отнася до Путин - той постави Русия на мястото й в световната политическа сцена - сред най-значимите държави - и този факт предизвиква неприязънта към него, защото изявява самочувствието на САЩ.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Въх уби мъ

    1 0 Отговор
    Владко мъдро е изслушал Саули, като бивш адвокат, протестант и лютеранин, което е взел предвид , като не му е строшил хатъра да продължи да вярва, че спасението идва единствено чрез вяра
  • 77 ели

    11 2 Отговор
    Немците са глупави това го разбрах когато останах дълго време в Германия.Преди това си мислих, че са " цивилизовани, принципни, дисциплинирани, способни, надарени,културни, възпитан и т.н" Сега си мисля, че са пълни идиоти мога много примери да дам само един последен ! Руския опозиционер А. Навални го посрещат в Берлин 14 коли ; полицейска кола ; Линейки ; пожарна ; специални военни части ; специален полицейски отдел за тераристически операции ; други въоръжени полицейски части ( не се знае към кой отдел са по-униформата им ) списъка е дълък ! Пристига в Берлин и такава охрана никога нито един такъв случай досега не е имало и всичко -Това ? Защо ?? Ако някой знае или предполага Защо ? бих се радвал да го коментира.
  • 78 Мърша сме

    2 2 Отговор

    До коментар #24 от "за България с любов":

    За масоните,щото не щем да сме им сакралната жертва#...
  • 79 Завършил

    1 1 Отговор

    До коментар #68 от "БАРС":

    Иейл "руски"политик,школовани артист
  • 80 ABCD

    2 1 Отговор
    "да пусне"? Под домашен арест ли е бил, че да го пускат.
  • 81 Гневен

    10 3 Отговор

    До коментар #47 от "Вангелия":

    Това за диктаторите е вярно,но без Лукашенко и Путин!!! И двамата са националноотговорни лидери,които запазиха държавите си от чуждите хишнически попълзновения! Нашата БЪЛГАРИЯ е съсипана,разградена,пропадаща,а НАРОДЪТ ни е най-бързо изчезващият на света!!! И всичкото това е под диктаторското управление на борисов,който подложи на геноцид НАРОДА ни!!!

    Коментиран от #87

  • 82 товарищ

    3 3 Отговор
    Не случайно Путин е най-богатият човек на планетата. Някой нарочно е отровил Навални, за да компрометира Путин. Както онзи с новичока.

    Коментиран от #88

  • 83 Чук

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "За Русия с любов":

    Ти за дядо Славейков кажи, за него кажи, не гледай в чужди канчета
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Габдулла

    7 2 Отговор
    Няколко телевизии, дори и израелски показаха какво точно е станало. Първо са къркали самогон. Второ, Навални взима антидепресанти и кой знае какви други гадости. Съчетанието им води точно до този резултат. Руските лекари съвсем точно казаха, че нито в кръвта, нито в урината му има отрова. Самото му пускане да се лекува в Германия е израз на твърда увереност. Освен това, всеки младши прокурор може да го спре да ходи където и да било, защото е подсъдим по няколко дела. Има и мярка за неотклонение- подписка. Никой не може да накара една суверенна държава да пусне свой гражданин, още по- малко Русия, ако тя него иска. И стига с тия отравяния! Вярвам, че руснаците имат достатъчно други методи за разправа с неудобните. Навални не беше неудобен. Неудобен е единствено за западните си господари и вероятно го чака съдбата на Георги Марков.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 rambaldievskievich

    0 0 Отговор

    До коментар #82 от "товарищ":

    А ти неслучайно си най-големия тулуп (по-голям и от Тиквун дори)
  • 89 Анонимен

    4 1 Отговор
    Та значи Путин "трови" Навални и след това лично разрешава той да бъде изведен в Германия, където да констатират отравянето и да го обвинят за това. Мдаааа....
  • 90 националист

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "За Русия с любов":

    Ако е вярно тия глупости защо толкова много мономентални паметници на руски войници и офицери са изградени и потдържат 140години в Българиявключително и огромен паметник на Руския цар пред НС и огромна катедрала със златни кубета на името на руския цар в София. На американските демократи бомбардирали България демократично що няма паметници ....
  • 91 Сульо

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "За Русия с любов":

    Айде бе троловете, научете нещо друго освен тези лъжи които повтаряте.сменете малко репертоара.Знаем, че "демократично"-козяшките тролове са дебилни, ама не го повтаряйте постоянно за да сме сигурни...
  • 92 4к5г

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "За Русия с любов":

    Я бе трол, я дай линк където да прочетем тия мисли, които слагаш в устата на руските класици! Покажи къде на друго място го пише това! Или лошият Путин е изтрил ИНТЕРНЕТА и само на теб е прошепнал тия "съкровения".
    6-ти закон на манипулацията гласи: " Когато искаш да придадеш тежест на мисълта си, не се колебай да я "сложиш" в устана на някой публично-известен човек и да я представиш като негова."
    Понял? Ние не растем по върха на водораслите, а ти не си дорасал да манипулираш! Парите, дето ти плащат са на вятъра!
Новини по държави: