9 Септември, 2020 19:40 1 964 2

Великобритания прие нова среща с ЕС

  • великобритания-
  • среща-
  • ес

Европейски представители предложиха преговори

Великобритания прие нова среща с ЕС - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Великобритания даде съгласие за среща с ЕС, съобщи The Telegraph.

Европейски представители настояха за такава среща. Британски депутати призоваха за промени на някои от договорените споразумения.

Говорител на британското правителство обяви, че се надява срещата да доведе до реален диалог. Британското правителство призна, че вероятно ще прескочи някои от договореностите.

Европейските представители обявиха, че не възнамеряват да се оттеглят от преговорите. Припомня се, че пренебрегването на договореностите между двете страни трябва да се прилага изцяло.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Sion

    2 1 Отговор
    Ще приеме, я...Че мнозинството на Борката , в голяма част не е фен на нарушаване на международни договори
  • 2 munchotvi

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Припомня се, че пренебрегването на договореностите между двете страни трябва да се прилага изцяло - нов връх в писаното слово
Новини по държави: