Last news in Fakti

2 Декември, 2020 07:28 3 111 21

Украйна се надява да получи още догодина план за действие за присъединяване към НАТО

  • украйна-
  • нато

Киев се надява да получи такъв план, въпреки съпротивата на Москва и конфликта с проруските сепаратисти в източната част на страната

Украйна се надява да получи още догодина план за действие за присъединяване към НАТО  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Украйна се надява да получи догодина план за действие за присъединяване към НАТО, заяви министърът на отбраната Андрий Таран, цитиран от Франс прес.

На среща с посланиците на страните членки на Алианса в Киев той е изразил надежда това да стане на следващата среща на най-високо равнище на организацията, която е предвидена за края на следващата година.

Планът за действие е предварителен етап на присъединяването към НАТО.

Украйна се надява да получи такъв план, въпреки съпротивата на Русия и конфликта с проруските сепаратисти в източната част на страната, коментира агенцията.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    43 4 Отговор
    чичо Джо със сигурност ще направи всичко възможно да разпали конфликта :\
  • 2 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    23 4 Отговор
    Надявай се, коньо, за зелена трева...
  • 3 БАЙ Х@Й

    20 1 Отговор
    Кой ли беше казал : "Drang nach Osten" - " Натиск на изток!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 az #Победа75

    37 4 Отговор
    Да получи план за действие като инструмент за оказване на натиск върху РФ - да. Но бивша Украйна в НАТО няма как да стане, ако във Вашингтон не желаят война с руснаците!
  • 6 Вълканов

    27 3 Отговор
    Докато в Москва спят и въздържат народът на Украйна сам да реши съдбата си, така ще стане. Макар и русофил, заради древната ни история, съм разочарован от настоящата Руска политика на безконфликтно въздържание, заради някяква Европа, която всячески им забива нож в гърба. Струва ми се, че ако бе Сталин и Молотов на власт, това никога няма да се случи. За пример ще дам Финландската война , която осигури целоста на Ленинград по време на войната. Битката при Халхин гьол, която осигури целоста на Монголия и възпря Японските мераци да воюват със Съветския дъюз.
    Пасивноста е вредна за Русия.
  • 7 az #Победа75

    29 2 Отговор
    При необходимост Москва ще "командирова" 40-50 000 чеченци в Донбас и тогава вероятно не само бивша Украйна, но и самото НАТО ще ... капитулира. Подобен намек от Москва вече беше направен веднъж и както добре помним мераците на запада да дразнят РФ с използването на бивша Украйна рязко се изпариха....
  • 8 Българин

    13 5 Отговор
    Путин спи в момента, чакането и ден още е предателство! Веднага тръгвайте и завземайте тоя хохолски нужник!

    Коментиран от #10

  • 9 Никога повече червена сган

    2 18 Отговор
    Това е кошмара за ушанките
  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 15 Отговор

    До коментар #8 от "Българин":

    Затова влизат в НАТО зада не може Путина ти да завзема, по твойта логика и България да завземе
  • 11 туй то

    16 1 Отговор
    Последните практики до сега показват само едно - великите сили , и глобалните играчи разкъсват и разделят плячката , подобно на стадо лъвове - антилопа . Просто никой не е толкова силен , или готов на капитални загуби , за да задържи цялата плячка за себе си , и териториите се разделят по линиите на сферите на влияние . Вероятно предстои Украйна да бъде цепната още един път , про-руската Донецк -Домбас -Одеса да преминат към Руската Федерация , а Западната- Лвов към Полша . В момента НАТО няма как да приеме територия в която бушува гражданска война . И там ситуацията е патова , за което следва да се организира тежък военен конфликт , някой дали не въоръжава Украйна? , след което следва това разчленяване .
  • 12 54321

    2 23 Отговор
    Гадните руснаци си правят буферни зони от чужди територии ,кой са те да казват кой по какъв път да тръгне.най войнствената страна която винаги се представя за жертва

    Коментиран от #15

  • 13 normalno

    0 4 Отговор
    Нормално. Е, ру,,,фил'те да затягат редици. Идва решаваща гадина. На тотален истеричен натиск. Фоб'те са мобилизирани и пеняс..и до незапомн..и висоти. Цензу.а и демаг.гия са основното правило и закон. Разбира се, има и неутрални статии, факт. Само да не си треснем електрото, че тогава се оакахме гротескно.
  • 14 В.В.П.

    4 1 Отговор
    Украйна ще бъде разделена ,на две..Черно море ще е на РФ...Ще остане ,,стария,, Львов. Крепостта на Украина....Предвиждам това..в недалечно бъдеще...
  • 15 Безпристрастен

    4 4 Отговор

    До коментар #12 от "54321":

    А ти самия,българин ли си? По твоята извратена логика,ако комшията му хрумне да отцепи 1/3 от територията ни,до Варна,по кипърски модел,защото преди е била негова,и има местна подкрепа за " независимост" от определени групи население,е правилно? Холола никога не може да влезе в Отанчо.Има правила,който никой не може да промени.ЧЕТИ,А НЕ ПИШИ Т,ПНИ!
  • 16 В.В.П.

    3 1 Отговор
    Ако,Зеления,не се закълне във вярност към Владимир, почват военни действия...Демократите ще оплескат много ситуацията в Украйна.. .Иначе да си ,,подгряват ,с НАТО колкото искат..Лъжат се и едните и другите..
  • 17 В.В.П.

    4 1 Отговор
    Горбачов пусна Украйна от СССР,с мирен процес,като никъде не се и споменаваше за НАТО..Макар ,че Украйна е 1200 г с Русия..Там е и първата столица..Киевска Рус....Нещо на македонско мирише в тая история..И друго ,е че силно въоръжена армия на хохлите,притеснява РФ...Действията са в процес,вече.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 павел пенев

    3 0 Отговор
    Няма ли кой да им каже на тези прости националисти ,че няма никога да станат членове на НАТО?
  • 20 Старите смешки..

    3 0 Отговор
    И в Нато,и зад Нато да идат - все тая..На никой Нормален не му се влиза с гол газ у турска баня и по джапанки у меча бърлога..
  • 21 али баба

    0 1 Отговор
    Като нищо ще я приемат Ердо го играе корвенската а и отделно е точно под топките на Путя
Новини по държави: