Last news in Fakti

11 Февруари, 2021 11:31 11 011 104

Ердоган към Гърция: Не ме предизвиквайте, знайте мястото си!

  • реджеп ердоган-
  • турция-
  • нато-
  • гърция-
  • кириакос мицотакис

Предупреждение на Анкара към Атина

Ердоган към Гърция: Не ме предизвиквайте, знайте мястото си! - 1
Снимка: Shutterstock

Държавният глава на Турция Реджеп Тайип Ердоган използва провокативен език в директна атака срещу гръцкия премиер Кириакос Мицотакис по време на реч пред членовете на партията му в сряда. Това съобщава електронното издание на атинския ежедневник Protothema, предаде агенция "Фокус".

Обръщайки се към министър-председателя на Гърция, турският президент каза: „Ние казахме, че консултативните срещи, известни преди като проучвателни срещи, трябва да започнат и те стартираха в двореца Долмабахче в Истанбул. Втората (среща) трябваше да се проведе в Атина. Но Мицотакис ме предизвиква. Как да се съберем на една маса с вас, след като ни предизвиквате? Първо ще научите къде ви е мястото. Ако наистина има стремеж към мир, не ме предизвиквайте, знайте мястото си. Ако ли не – тогава трябва да знаете, че сте обърнали масата за преговори“.

„Очевидно е какво правите на островите [визира демилитаризацията на 16 гръцки острова – бел. р.] Каквато и помощ да дойде, знайте, че Турция е твърда, тя може да направи правилното нещо. Ще познаете много добре лудостта на турците“, каза турският президент, очевидно позовавайки се на искането на правителството в Анкара за демилитаризация на 16 гръцки острова.

По отношение на кипърския въпрос Ердоган заяви: „Целта на гръцките киприоти е да доминират над острова. Самият Анан [бивш генерален секретар на ООН] ми беше казал, че „се опитах да се справя с въпроса четири пъти, но не успях“. Турция е гарант за турските киприоти и няма да направи нищо негативно за тях. За Кипър няма друго решение освен това за двудържавието. Ние не говорим за федерация, няма такова нещо на масата, независимо дали искате или не".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛИДЕР

    161 186 Отговор
    ВЕЛИК! БРАВО ЕРДО!

    Коментиран от #4, #10, #30, #95

  • 2 Дон Педро

    119 136 Отговор
    Ашколсун, бат' Ердо, машала!
  • 3 Удри, Ердо

    83 107 Отговор
    Не че съм му фен или пък туркофил ама хубаво е наглите данайци да се поставят на мястото си

    Коментиран от #16

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Нещастник

    138 50 Отговор
    500г ви гледахме лудостта и това което разбрахме, е че нямате място на този континент. Лошото е че з европа не го разбра и все ви бута да и бе те нас! Но няма да е все така....

    Коментиран от #15, #24, #91

  • 6 нашия

    122 34 Отговор
    те гърците че не си знаят мястото е ясно ,но ти пък изобщо нямаш връзка с реалноста
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Тоя е луд

    96 30 Отговор
    Натресоха на острова половин милион анадолски ислямисти, и сега иска да ги прави киприи! Гърците пък изнесоха от Егея милион и половина българи и ги натириха по Вардар и околия, и те пък искат да стават македонци! По скоро Ердо да отива при Кемал и Наим, че да тръгне Турция по правилния път!

    Коментиран от #14

  • 9 Дългият

    86 30 Отговор
    Ние знаем че сте луди и то за връзване.По специално теб трябва да те вържат, дето пълниш главите на мирните турци с дивотии.Вие без санкции вървите надолу икономически, а ако има и санкции,сте загинали.Не гледайте Русия,там е друга попарата...Всеки да си знае мястото...както и Вие Вашето...стига напъване като гладен на ср...
  • 10 Алфа Чакал

    75 26 Отговор

    До коментар #1 от "ЛИДЕР":

    Не знам дари е велик,но лирата пада ли пада.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 kонсерв

    50 7 Отговор
    Знайте мястото си !!!
    А знаете ли кой определя кой на кое място трябва да седи? А знаете ли на нас, кое място е определено? А знаете ли кой го е определил? А знаете ли кога ще решим сами кое е нашето място?
    "Свободата Санчо..."
    Но и акъл е нужен. Не става само със закани.
    Знам - на безмозъчната маса това няма да се хареса. Друго си е да бием по масата в кръчмата след третата ракия, колко сме велики.

    Коментиран от #19

  • 13 АЛОУ

    14 19 Отговор
    НЕ МЕ ПРЕДИЗВИКВАЙТЕ
  • 14 гост

    69 22 Отговор

    До коментар #8 от "Тоя е луд":

    Той си обича да държи такива речи , ама плаши гаргите.Втвърдява електората, че инфлацията направо ги разби.

    Коментиран от #25

  • 15 Интересчия

    40 10 Отговор

    До коментар #5 от "Нещастник":

    Европа има интереси и в кюрдските региони, а и по далеч. Недей да си мислиш, че сме по интересни за Европа, от един коридор за танкове, ракети и тирове. Пък и като щит, който да поеме ударите от Русия, също сме интересни. До там. Ти, като абориген (местен жител -да не вземеш да се обидиш на думата) изобщо не интересуваш нито Европа, нито Русия, а още по малко Турция.
  • 16 Оракула Делфи

    25 1 Отговор

    До коментар #3 от "Удри, Ердо":

    Отдавна сме станали" почти ",
    като наглите" Данайци"?
    Само колкото и да са египтяни ,"не пикая прави, като жените в Египет , и не сядят като пикаят, като мъжете египтяни?
    .....Така поне пише Херодот!
  • 17 Stéphanie 🎲

    43 25 Отговор
    Няма да е зле турците да побързат със следващ президент -този ги върна години на зад .Хапчетата не са помогнали да му сменят доктора и да запази спокойствие ако мисли за народа си.

    Коментиран от #26, #31

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Виж, акъл трябва, но

    34 4 Отговор

    До коментар #12 от "kонсерв":

    Цяката история ясно показва, че най-важна е силата! Доста умни са бивали смачкани от глупави силни! Печален, ни факт!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Info

    20 15 Отговор
    Гърция организира в Атина днес, среща на външните министри „Филиа Форум“, с участието на Египет, Обединените арабски емирства, Кипър, Бахрейн и Саудитска Арабия. Франция, Йордания и Ирак също са поканени да участват. Срещата, организирана като част от насърчаването и укрепването на многостранни връзки на приятелство и сътрудничество между страните партньори в по-широкия регион простираща се от Средиземно море до Персийския залив, ще разгледа перспективите за укрепване на сътрудничеството в области от общ интерес, както и общите предизвикателства пред сигурността в по-широкия регион.

    Коментиран от #27

  • 22 Алфа Чакал

    23 8 Отговор

    До коментар #18 от "Осман":

    Е какво да дава като никой не го иска.Руснаците му се правят на приятели заради ракетите.Който могат да бъдат изключени когато си поискат.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Ами щом

    21 6 Отговор

    До коментар #5 от "Нещастник":

    Европа се нас "туря да обираме пешкира", що се врем между шамарите! Накрая гърците мегалисти ще се извъртят - както сега по отношение на македония, че и ни съдят - и ние пак ще го играм " чужд пред свои"! Не казвам, че вярвам на Ердоган, но в политиката всичко се търгува и всичко е морално след като е в наш интерес! Нека се дракат, нека турците им пращат мигранти иначе видят ли се гърчолята рахат, веднага ще се сдушат със сърбите! Никой не те кара да се " цункаш с ердоганя" нали! Ама да си впеш главата между кучета дето се давят не си струва, хвърляй им окуражително още кокълчета, че колкото по се давят, толкова по- добре за нази !!!!
  • 25 прав си

    33 8 Отговор

    До коментар #14 от "гост":

    Този само плаши гаргите. Е така изплаши гаргите в Сирия, Либия и Карабах, то гарги не останаха там, явно е ред да сплаши и тези гарги

    Коментиран от #45

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Ето това

    7 4 Отговор

    До коментар #21 от "Info":

    е за приме!!!! Ние що не организираме една среща ( може семинар, конференция) на тема Съвримени тенденци на междуетническото общуване и борбата срещу шовинизма и дискриминацията" и да поканим чени от Хърватска, Босна и Херзеговина, Унгария, Албания !! Може нещо и за мултикултурното развитие, или ...
  • 28 килимчето на мицотакис

    6 1 Отговор
    шефът каза вчера че е дал на стареца дати да дойде в атина за 62-ия кръг дискусии само за ииз. иначе санкции. очаквам с нетърпение челото му да лежи върху мен!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Абе кво стана с макроня

    10 7 Отговор

    До коментар #17 от "Stéphanie 🎲":

    Показа ли на публиката бележка от диспансера за психично здраве?

    Коментиран от #35

  • 32 Емил

    20 6 Отговор
    Интересно защо, колкото е по-зле една нация и държава, толкова повече лидерите им се пенявят и търсят решение чрез армията?!

    Коментиран от #34

  • 33 Истина

    34 14 Отговор
    Гърция никога няма да седне на масата за преговори за Източно Средиземноморе с Турция , защо ли ? първо : според Лозанския мирен договор островите дето са дадени на гърците при условия тия острове няма да се милитазират и шелфа на островете е 3 м.мили но какво е положението сега , гърците въоръжиха тия острове и с подкрепата на Франция си увеличиха шелфа на островете на 6 м.мили а сега искат да увеличат на 12 м.мили .Гърция също няма да преговаря за Кипър защото постави условия турците да вдигнат гарантюрството за Кипър и тогава ще преговаряме за федерация . Гърция с десетки години заблуди света че е прав но с преговорите истината ще излезе на яве , както с години арменците зоблудиха света че азерите са окупатори в Карабах .
  • 34 Не знам

    23 14 Отговор

    До коментар #32 от "Емил":

    Ти като представител на нация преживяла три национални катастрофи вследствие на опити за решаване на проблеми чрез армията би трябвало да отговор на този въпрос. Доколкото гледам Турция успешно си решава проблемите чрез армията и в Сирия и в Либия и в Карабах. Ако гърците имат и малко вътък в главите си ще си вземат поука...иначе ще преживеят изживяното край бреговете на Измир отново и отново.
  • 35 Stéphanie 🎲

    13 15 Отговор

    До коментар #31 от "Абе кво стана с макроня":

    Макрон е доста по добре здравословно.Върни си лентата Ердоган какво направи колко глупости турците дори имаха шанс във ЕС.Приятелство с Русия файда няма нито може да се разчита Путин го маниполира..Турция даже е по добре икономически от Блатото на Путин ,такава мизерия като руската няма ....Както и да и все пак забранено ли е да пиша коментар ????

    Коментиран от #40

  • 36 Баба Люга

    22 13 Отговор
    Браво! Човека има топки и то оловни...
  • 37 Кукуруку

    5 0 Отговор

    До коментар #26 от "куку":

    За тебе четката от тоалетната на Навални къщата в Германия 😂В задия ти двор
  • 38 Елин

    16 12 Отговор
    точо така знам си мястото и то Константинопол, амин!
  • 39 шундурко

    14 7 Отговор
    този е плиснал легена тотално
  • 40 Абе докато не покаже бележка от психото

    7 2 Отговор

    До коментар #35 от "Stéphanie 🎲":

    Не може да му се вярва колко е добре.
  • 41 Възмутен

    11 1 Отговор
    Политическот блудстване, иконочическите интереси и простотията на европейските политици роди това чудовище. Не мислете че някой ще ни защити, ако Турция реши да вземе България за вилает.
    И НАТО и ЕС отдавна са компрометирани - справка Кипър, Югославия ......
  • 42 ТЮРКЮМ

    24 14 Отговор
    ВЕЛИК СИ ЕРДО, НАЙ-ДОБРИЯ!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 гост

    16 20 Отговор

    До коментар #25 от "прав си":

    Това е Гърция, не е Сирия,не е и Нагорни Карабах. Сравнението ти е неуместно.Малко по- сериозно.

    Коментиран от #52

  • 46 кочо

    21 16 Отговор
    ердогън се самозабрави.така той атакува християнският свят.премина всякъкви норми това е хитлер на турция.
  • 47 Фрегата Лимнос

    7 10 Отговор
    Ей тва е! Очаквам знак от турците и отново почвам работа. С удоволствие ще пробия и други д*%^а!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 прав си

    24 6 Отговор

    До коментар #45 от "гост":

    Че гърците с какво превъзхождат сирийците, зад които беше Русия, или Либия, зад които бяха Русия и Франция,Египет, ОАЕ.. или Карабах, зад арменците беше Франция..., я си махни капаците, явно ти пречат да виждаш реалността
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 турска работа

    19 15 Отговор
    на 25 март на срещата на върха на ЕС за турция, същият груб просяк отново ще моли за милост, заеми, митнически съюз, визи и т.н.
  • 57 Docenta

    16 22 Отговор
    Турците да ходят в язия оттатък босфора.Джагалите трябва да бъдат изгонени от константинопол

    Коментиран от #61, #64, #85, #86, #87

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Иван

    9 4 Отговор

    До коментар #58 от "Stéphanie 🎲":

    Не знам защо именно ти ревеш, във Франция не те ли учиха за свобода на изказванията. Всеки е свободен да пише. Ще кажеш, че някой пише от твоя фейс. Теб никой не те изтри докато обиждаше африканците живеещи във Франция. Като хвърляш кал, нормално е и ти да се оцапаш

    Коментиран от #62

  • 61 Точно така

    10 13 Отговор

    До коментар #57 от "Docenta":

    Тяхното място е зад Анкара, между Европейска Мала Азия и Велик Кюрдистан.

    Коментиран от #65

  • 62 Stéphanie 🎲

    7 6 Отговор

    До коментар #60 от "Иван":

    ясно ти си Иване ти ако си добре с главата правиш ли разлика тук се пише за политика ,форум ....какви хора пишат ???Не сме във сайт за леки жени и т.н.т. ....Моето мнение не можеш да го промениш това което съм писала за африканците е Факт -калпазани които чакат на социални за сметка на такива като мен които работят и плащат данъци за да поощрява тяхната деградация .Има някой читави на 1000 ч.един изучил и работещ ... ТОВА ОБИДА ЛИ Е ???? - Така значе всички политици които са казали това и те са обидили афро човежите в Европа ?.Това е друго в сравнение със боздугани и не знам си какви глупости които нямат място тук във този Форум

    Коментиран от #66

  • 63 Превода е гола вода

    23 10 Отговор
    Вчера на живо го гледах Ердо,чак гръмотевици и искри му фъркаха от очите.прав си е човека,тъкмо почват да преговарят и Мицотака се дъни с изказване,че аскера е окупатор и трябва да се изтегли от острова.Ердо сложи точка по въпроса вчера,каза 2 държави,край

    Коментиран от #72

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Мнението на робите

    6 5 Отговор

    До коментар #61 от "Точно така":

    Никъде не важи нали знаеш?скоро сме на балканите и европа ще е наша
  • 66 Иван

    8 5 Отговор

    До коментар #62 от "Stéphanie 🎲":

    Ама ти коя си??? В чужда държава, да поучаваш френските власти на кого да дават помощи, на кого не. Като не те изнася обратно в мизерията. Не пиша от твоя ник, мъж съм, не се крия под полата ти. Яд ме е, че ревеш, а забравяш собствените си обиди. Явно няма как да бъдеш интегрирана. Не се прави на по умна от френските власти, те хората знаят какво правят, от теб се иска само да работиш, ако ли не, знаеш обратния път

    Коментиран от #67, #69

  • 67 Stéphanie 🎲

    7 4 Отговор

    До коментар #66 от "Иван":

    Аз не ги поучавам те си вземат поука кранчето на мързела спира 😉корона криза.Аз говоря от името на хората като и всички други които са се установили във Франция работят и плащат купища данък за сметка на тези хора които само чакат да падне нещо от социалните.Обидното е скоро и жилетките ще се върнат така си говорим колеги ,приятели -Знаеш ли колко френски семейства имат проблем финансов заради короната ресторанти,малки магазини ....фалити са на дъното а афрото няма проблем ???Както в България ромите са на всички социални а за Българина в нужда на кучето куй...чето ,нещо такова става в момента .В един момент франсето става гост в собствената си държава 😉А как мислиш -франсето плаща данък,кредити ,работи .Афрото спи до обяд яде ,краде ,.....дава само материал в толетната кога се събуди .Няма да продължи вечно.Можем и така да пишем с теб Иване без другите обиди за други сайтове нали ?

    Коментиран от #71

  • 68 бобчо

    11 20 Отговор
    Водиме много лоша политика спрямо Турция!!
    България и Гърция трябва да са супер солидарни една с друга по отношение на Турция! Сега проблемите на Гърция трябва да са и наши и обратното , ако Ердоган се заяжда с гърците, ние пък заедно с гърците ще затвориме границите си за Турция! Ако преди 500 години сме имали обща тактика и заедно сме воювали срещу турците нямаше да има 500 години робство! Сега се занимават с гърците следващия път са с нас!

    Коментиран от #83, #84

  • 69 Stéphanie 🎲

    6 5 Отговор

    До коментар #66 от "Иван":

    Писна ми да мятам ръка на магистралата ама какво да правя, като за друго не ме бива. За африканците си прав - хем си плащат, хем са с големи.
  • 70 Студена пот

    8 14 Отговор
    Съвсем логично е, че турчинът иска да избегне дебата за морските зони, той знае, че съгласно международното морско право няма надежда да спечели нещо, затова се опитва да избегне фаталното с укривания, оправдания и заплахи. Въпреки това не може да направи друго. Състоянието на неговата страна и него самия, пътят към европейските пари и сътрудничеството, без които Турция не съществува, преминават през отношенията с гърците и кипърците. Ще отстъпи.
  • 71 Иван

    10 5 Отговор

    До коментар #67 от "Stéphanie 🎲":

    Пак се мислиш за някаква. Говорила била от името на хората 😂, я си робувай там докато ти дават работа и пари и толкова, не се мисли, че изобщо някой те е провъзгласил да говориш от името на когото и да е било. Франция не е България. Излез да кажеш, че френските власти дават на мързеливите африканци и ти негодуваш и ще те видим в България. Хората си имат система, социална политика

    Коментиран от #74

  • 72 Чичо Сам

    7 13 Отговор

    До коментар #63 от "Превода е гола вода":

    Много добре! Това проправя пътя за две държави, две нации и една конфедерация и за Турция. Кюрдско-турската конфедерация през 2023г. Удовлетворява ни напълно! Τочка по въпроса, край.

    Коментиран от #73, #79

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Stéphanie 🎲

    4 3 Отговор

    До коментар #71 от "Иван":

    Беше ми приятно Иванчо да се запознаем ,имаш въпрос дадох ти отговор (защо мисля така ,имам право на отношение защото всеки месец и в края на годината ми се бърка в джоба с данък )доста по културно без да намисам мъже ,жени, цвят-раса в твоят живот не те познавам и не е нужна глупава фантазия нито съм екстрасенс да пиша за личният ти живот.Не се мисля за нищо повече от нормален човек който работи 5 дни в седмица ,нямам проблем със закона ,плащам данък .Нито е място тук и не е тема за френската икономика и политика ,политиците ако не се оправят -народа във Франция взема решение .Има доста инфо в историята Гилотина ,революция ....Приятен ден ти желая

    Коментиран от #75

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Stéphanie 🎲

    2 3 Отговор

    До коментар #75 от "Иван":

    0898233355 звънни ми ти, аз нямам пари в картата 😘
  • 77 Info

    3 7 Отговор
    "Мирът в нашия регион е застрашен ежедневно от подривни и ревизионистки сили, които се позовават не на логика, а на ирационалност. За да постигнат целите си, тези сили извършват редица незаконни и ирационални действия, като турско-либийския меморандум. Те заплашват или използват сила, окупират територии на други държави, подкрепят екстремистки групи или екстремистки идеологии, подкрепят тероризма, намесват се във вътрешните работи на други държави, като крайната цел е свалянето на недружелюбни правителства. Това, което ни обединява днес, е осъждането на незаконни действия, осъждането на ирационални действия, които подкопават мира и сигурността. Нашата цел е да създадем опора срещу заплахи, насилие, екстремизъм, нетърпимост, изкривяване на религията, ирационалност. Очевидно не е случайно, че всички страни тук днес са подписали Конвенцията на ООН по морско право, която също е известна като обичайното право." Министър на външните работи на Гърция от трибуната на "форума за приятелство", днес в Атина, с присъствието на външните министри на Египет, Саудитска Арабия, ОАЕ, Кипър, Бахрейн.

    Коментиран от #80

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 алъш-вериш

    7 13 Отговор

    До коментар #72 от "Чичо Сам":

    ами щом 50 хиляди турци имат право да имат собствена държава в Кипър, със сигурност 50 милиона кюрди имат право да имат своя родина в Турция. така стоят нещата и всеки разбира правилното и справедливото.

    Коментиран от #81

  • 80 Хасан

    14 5 Отговор

    До коментар #77 от "Info":

    Това са гръцки тези ..защо да са истина ? Гърка си гони своя интерес и не му стигат сили и се опитва да събере коалиция срещу Турция ..Турция пък си гони своя национален интерес ..България трябва да подкрепи турския интерес ..печелили Турция ,печели и България ..всички турски проекти минават през България

    Коментиран от #88, #94

  • 81 Хасан

    11 3 Отговор

    До коментар #79 от "алъш-вериш":

    То не е същото ..Кипърските турци имат законно основание а кюрдите не да имали никога държава ..все едно помаците в България да създадат Помашка автономия

    Коментиран от #96

  • 82 Я русский.

    1 6 Отговор
    Какъв ли отговор би дал държавния глава Реджеп Ердоган,в случай че управниците на Р.Гърция поискат името на столицата на източната им съседна държава да бъде сменено с турско?
  • 83 Евала

    4 0 Отговор

    До коментар #68 от "бобчо":

    от оонету трябва да та земат за съветник по териториалните въпроси
  • 84 тъпчо

    12 1 Отговор

    До коментар #68 от "бобчо":

    Как ще затвориш границите си за Турция като половината митничари в България живеят на гърба на турските тираджии, а?
  • 85 Реалист

    7 1 Отговор

    До коментар #57 от "Docenta":

    Изгони ги ти ако ти стиска
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Недей му отговаря

    8 2 Отговор

    До коментар #80 от "Хасан":

    Инфо е от сектата на Пенсилванския шарлатан гюлен
  • 89 Теа страхливци

    8 5 Отговор

    До коментар #87 от "Реалист":

    Само църикат, скрили се от страх в миши дупки,аз винаги казвам че 100 аскера са достатъчни за БГ то,после теа злобари ще има да казват Хош Гелдин Аби

    Коментиран от #92

  • 90 УМЕН

    10 6 Отговор
    МАЧКАЙ ЕРДО МАЛЯЦИТЕ!
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Абе плоскоглав

    7 10 Отговор

    До коментар #89 от "Теа страхливци":

    ти добре ли си, по турско робство, 1000 чалми-аскера сте пълнели шалварите като чуете за 50 хайдути, кото сте много паплач сте много смели, иначе сте зайци...

    Коментиран от #93, #97

  • 93 Затова сте им

    5 3 Отговор

    До коментар #92 от "Абе плоскоглав":

    Робували 500 г и сте им целували краката,мърляч тръгнал с 50 хайдута да плаши,пхахаха
  • 94 затова

    3 5 Отговор

    До коментар #80 от "Хасан":

    [Това са гръцки тези ..защо да са истина ?] защото всичко турско е лъжа. всички знаят това.
  • 95 Бодак

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "ЛИДЕР":

    ' Ще познаете много добре лудостта на турците "

    Машаллах, аферим, ашколсун -- баш бабаит Ердоган

    Коментиран от #100

  • 96 Бодак

    3 1 Отговор

    До коментар #81 от "Хасан":

    Хасан: "Тo нe e cъщoтo ..Кипърcкитe турци имaт зaкoннo ocнoвaниe a кюрдитe нe дa имaли никoгa държaвa ..вce eднo пoмaцитe в Бългaрия дa cъздaдaт Пoмaшкa aвтoнoмия"

    Ега ти тъпнята, българомохамеданите (помаците) са си българи, значи са имали държава от над хилядолетие. И българите католици и павликяни също, както и невярващите.
    Кюрдите не са т.н. турци. Турци е изкуствено понятие, сходно на "съветски човек" и "европеец". В Ислямска държава Османска империя, Осман фамилия и хайлайфа им говореха на персийски, ислямските пропагандчици -- на арабски, населението - на къвто му падне плюс местните говори, които в сегашните очертания на Турция бяха над 30. После, изкуствено натаманиха понятие "турци' натаманиха и езика и се писаха наследници на Осман фамилия. Какъв майтап, при положение, че последните ненавиждаха тюрките ( тюрките нямат нищо общо с европеидните т.н. турци, тюрките са междинно звено между бялата и жълтата раса)

    Кюрдите са най-многобройния народ без държава и са с правото си да искат да имат своя държава. И това ще стане, рано или късно.
    Всеки бабаитлък има поражда равен по сила и обратен по направление бабаитлък

    Коментиран от #98

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Кюрд

    2 4 Отговор

    До коментар #96 от "Бодак":

    Искаме държава в БГ територия,защото се чувстваме много близки с Българите,няма значение къде,може и да е малка територийка,например от София до Варна

    Коментиран от #99

  • 99 Бодак

    4 2 Отговор

    До коментар #98 от "Кюрд":

    Държава се строи в землището Ви. Изконното.
    Ние сме тук от над 2000 години. преди ни наричаха траки "Минахме през земите на българите, които в стари времена наричаха траки" това е по писмо от кръстоносец, докумкентирано.
    Гордейте се че "турската лудост ' -- по думите на самия Ердоган, вероятно това е някакъв вид бабаитлък, не е успяла да ви унищожи, както почти унищожиха арменците и българите

    Коментиран от #101

  • 100 хахаха

    2 0 Отговор

    До коментар #95 от "Бодак":

    машаллах ама на празно. никой грък не се интересува за турската тъпотия. не обръщат внимание за турчолята.
  • 101 Турчина

    5 0 Отговор

    До коментар #99 от "Бодак":

    Ха-ха-ха!Май нещо обърна палачинката!Най-много кюрди има в Ирак,а тези в Турция не говорят повечето кюрдски език.Имаш когнитивен дисонанс.Пусни си "И-тайп"-малко позабравена група,денс изпълнителката е кюрдка и е страхотна мацка.Да живее мулти-културата,и аз покрай нея!
  • 102 Saiman

    0 1 Отговор
    Не е удачно човек с неговия ранг да говори така първо на първо няма толкова интернет да преговарят с гърците и, личи За колко са вулгарни и нагли как Европа да ги приеме искат да станат част от Европейския съюз не може да се случи това нещо Просто не може ще си останат там където са си си
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 musa

    1 1 Отговор
    десет милиона турци в Гърция също имат право на държава.
    Три милиона турци в България дъщо имат право на държава/
    Наверно така следва да е.
    Според пишещите по горе
Новини по държави: