Last news in Fakti

2 Април, 2021 11:35 3 610 28

Кремъл: Предислокацията на войски в Русия не бива да тревожи други страни!

  • русия-
  • украйна-
  • донбас-
  • дмитрий песков

Пред журналисти Дмитрий Песков заяви, че руски войски никога не са участвали и не участват във въоръжения конфликт на територията на Украйна

Кремъл: Предислокацията на войски в Русия не бива да тревожи други страни! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Предислокацията на войски из територията Русия не бива да тревожи други страни, защото изобщо не е заплаха за тях. Това заяви днес говорителят на Кремъл Дмитрий Песков по повод твърденията на украински военни, че Русия съсредоточава войски по границата с Украйна, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

По думите на Песков Русия премества въоръжените си сили "на своя територия по свое усмотрение" и така "предприема необходимите мерки за гарантиране на сигурността на своите граници".

Той обясни, че покрай руските граници има повишена активност на въоръжените сили на страни от НАТО, други обединения и отделни страни, което задължава Москва да бъде нащрек.

Пред журналисти Дмитрий Песков заяви, че руски войски никога не са участвали и не участват във въоръжения конфликт на територията на Украйна. Той подчерта, че това е вътрешен украински конфликт и изрази надежда, че тази гражданска война няма да се разгори отново в резултат от провокации и провокационни действия на въоръжените сили на Украйна.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    31 4 Отговор
    Горите ли улики в министерствата до късни доби, Герберасти?

    Коментиран от #6

  • 2 Rado

    15 19 Отговор
    И вие не се плашете от струпването на американките военни и техника в Полша.
  • 3 Софиянец

    13 25 Отговор
    Ще запалят светът както през ВСВ но това ще им е за последно.

    Коментиран от #25

  • 4 другарят

    46 2 Отговор
    А бе мисирките! Защо не пишете за това че полски "уж рибарски" кораб е извършил таран срещу един от корабите строящи Северен поток!?? Това си е чиста провокация за война!

    Коментиран от #12

  • 5 ТаУмВзе

    19 1 Отговор
    Бандеровец пак няма да разбере, как действат зелените Хора.
  • 6 Rado

    2 18 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Подкрепете коялицията Седниси. Шпиони вън! ✊

    Коментиран от #14

  • 7 благой

    25 8 Отговор
    АКО ИСКАШ МИР,ГОТВИ СЕ ЗА ВОЙНА. САМО РУСИЯ !
  • 8 !!!?

    13 19 Отговор
    Всички съседи на империята на злото са яли попарата на тези "дислокации" !!!?

    Коментиран от #13

  • 9 видов ден

    10 3 Отговор
    Не ги тревожи Страхува ги
  • 10 Дельо Хайдутин

    18 1 Отговор
    И Хитлер така казал на Сталин.
  • 11 НАТОМИРОТВОРЕЦ

    6 11 Отговор
    Тежка воня на насраниотстрахгащи се носи откъм Кремъл. Тепърва ще реват с глас и ще веят белите знамена на позорна капитулация пред ненавиждащите ги.
  • 12 Бай Манчо

    18 1 Отговор

    До коментар #4 от "другарят":

    Не е само рибарският кораб , имало е и полска подводница в близост до кораба строящ потока и постоянно са били облитани от полски разузнавателен самолет . Провокация след провокация , поляците ще излязат по-глупави и от украинците . Руснаците обмислят да изпратят кораби от Балтийският флот да охраняват полагането на тръбите . Обяснението на полският рибар е че са му отказал двигателя и затова се е блъснал .

    Коментиран от #17

  • 13 Поп Андрей

    8 1 Отговор

    До коментар #8 от "!!!?":

    Така е чадо.Затова Бог ние дал ум да мислим,а не да слушаме сатаната.

    Коментиран от #15

  • 14 Факти

    7 1 Отговор

    До коментар #6 от "Rado":

    Само Възраждане,Костадин Костадинов,Пламен Пасков

    Коментиран от #16

  • 15 Бкп

    5 6 Отговор

    До коментар #13 от "Поп Андрей":

    То хляб за крепостните няма,те военни маневри.
  • 16 666

    3 6 Отговор

    До коментар #14 от "Факти":

    За копейкин викаш да гласуваме. Болно изчадие.
  • 17 БАЙ Х@Й‼

    6 4 Отговор

    До коментар #12 от "Бай Манчо":

    Минусчев пак е на линия ‼ Абе минусите не променят истината бе шматарок‼
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 вопрос

    4 3 Отговор

    До коментар #18 от "Алекс":

    Не понимаем вашу тезу. Есть русские - нет НАТО. Нет русские - есть НАТО. Что же ето?
  • 20 тортиля

    0 2 Отговор
    Sonya Goncharova -"А ты меня любишь ?" Красота!
  • 21 КАТУН С РАКЕТИ

    3 9 Отговор
    Не трябвало да тревожи никой...Руския обор е едно враждебно блато ,което никой от съседните им народи не понася ..и защо ли ? С такъв съсед като русия ,врагове не ти трябват.България трябва да е далеч от русия ,а всеки един русофил-национален изменник трябва да бъде съден за предателство или да бъде връщан обратно в северния обор !

    Коментиран от #23

  • 22 ХИЛЪРИ

    7 2 Отговор
    КОЙТО НЕ ЩЕ ДА ПРЕГОВАРЯ С ЛАВРОВ, ЩЕ ПРЕГОВАРЯ С ШОЙГУ. САМО ТАКА СЕ РАЗГОВАРЯ С ВОЕНОЛЮБЦИТЕ. ШОЙГУ - ВОЙНА НА РУСКА ТЕРИТОРИЯ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА.

    Коментиран от #24

  • 23 БГ МАФИЯ В МС

    8 1 Отговор

    До коментар #21 от "КАТУН С РАКЕТИ":

    ВСИЧКИТЕ БЪЛХАРСКИ ВОЕНОЛЮБЦИ КАРАКАЧАНА ДА ГИ МОБИЛИЗИРА ,ПАСИ,ПЛЕВНЮ, ПЕТЪР СТОЯНОВ, ББ, И ДРУГИ, И ВЛАКА КЪМ РУСКО-ОКРАИНСКАТА ГРАНИЦА.
  • 24 руска cмpaд

    3 10 Отговор

    До коментар #22 от "ХИЛЪРИ":

    Боли ги фара какво бил казал пияницата Шойгу.Най-много да погребе собствената си кочина с такива думи.Руснаците са военни джуджета пред САЩ и това кой с кой щял да преговаря са думи да подмокрят сънищата на русофилистичните клошари
  • 25 За нагло

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Софиянец":

    За нАглосаксите това е живота...война и пак война.
    Но има едно знаме, Щурмовият флаг на 150 - та стрелкова Идрицка ( Берлинска) , орденна Кутузов II- ра степен дивизия, от 75 - ти стрелкови корпус,на Втора Ударна Армия от Първи Беларуски Фронт...по-известно като Знаме на Победата. Когато се развее над Капитолия , тогава ще настъпи мир поне за 50 -60 години.

    Коментиран от #27

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Ннн

    0 1 Отговор

    До коментар #25 от "За нагло":

    Отиди във военно-историческия музей и виж пленените знамена на непобедените до идването им в Добруджа елитни казашки дивизии по точно Оренбургската и Дивата!
    Решили казаците, че легендарната казашка вълна и численото превъзходство им гарантира победата над конните шопи на ген. Колев и нападнали с развети наметала и безаналогови кавалерийски пики, ветераните шопи, които ги изчакали невъзмутимо да се приближат и ги подрещнали със залпов огън от упор с немските си кавалерийски карабини маузер 98К! След настъпилото меле в резултат на поразените предни редици на казаците и невъзможността на задните редици да спрат българите на свой ред атакували със саби 3-кратно по-многобройните казаци, като изклали по-упоритите, а по-умните пленили барабар с щабовете и знамената им! Това бил резултата от казащката атака в Добруджа по случай рождения ден на руския император!
    Ако разликата между кавалерийски пики и карабини ви се струва голяма помислете каква е разликата между артилерийски системи от 40-те и 60-те години на миналия век с съвременни дронове и смарт амуниции! Даже посредствените дронове произведени от зетя на Ердоган направиха войната за Нагорни карабах да изглежда като наказателна операция!
    Умните хора много отдавна знаят казали че войните се решават не от генералите и войниците, а от интендантите икономиката и бойния дух на цялото население!
    А сега даже руснаците разбират че хладилника ще победи телевизора и че всякакви планове на еленовъда по техните думи
  • 28 Българин

    0 0 Отговор
    Въобще не се тревожим бе джуджи.Научили сме ви мизерните номерца на изуст.Ама вие дислоцирайте, предислоцирайте, правете учения ...харчете колкото може повече пари да дрънкате оръжие.Ние ще ви гледаме сеира и занапред.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания