Last news in Fakti

1 Април, 2021 23:15 2 420 10

Зеленски първи по доверие в Украйна

  • украйна-
  • рейтинг-
  • володимир зеленски

Повече от гражданите не му се доверяват

Зеленски първи по доверие в Украйна - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Над половината жители на Украйна нямат доверие в държавния глава Володимир Зеленски. Това показва ново проучване, съобщи ТАСС.

Проучването показва, че Зеленски продължава да е най-популярният политик в страната. Процентът на гражданите, които му нямат доверие обаче е по-висок от тези, които му се доверяват.

Държавният глава има рейтинг на доверие от 46% и на неодобрение от 51%. Втори по популярност е председателят на парламента Дмитрий Размуков.

Премиерът Денис Шмигал е трети по популярност. През последните седмици опозицията настоява, че е потискана от правителството.

Международната общност се призовава за защита на украинските медии.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    12 1 Отговор
    нищо чудно ...след като към другите доверието е кръгла нула....
  • 2 3,14К

    26 1 Отговор
    Пълни глупости. Одобрението му е под 20%. За това иска пак да възобнови войната, за отвличане на вниманието. Вижте поне един материал от закритите медии, а не само от тези, които са подобни на нашите. Много елементарна пропаганда.
  • 3 ха-ха-ха

    20 0 Отговор
    Браво, добър комик ! Подобни личности ги евакуират с хеликоптери от покривите! Техните "съюзници"! Понякога не успяват!
  • 4 бай Спас

    15 3 Отговор
    Скоро и у нас един такъв циркаджия ще се намести сред другите с*в*и*н*и на държавната купаня.Главния шут от периодна на чифутдемокрастията....Учиндолския "месия"
  • 5 баба ти от бг

    8 0 Отговор
    по голям виц не сме чували
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Настрадамус

    18 1 Отговор
    Онзи ден отивам до една търговия за стока и там един камион от Украйна беше докарал стока от Одеса и докато чаках моята пратка се заговорих със шофьора понеже разбирам и говоря Руски език .Попитах го как е животът там и той ми отговори че са пълна трагедия ,пенсията по инвалидност била 40 долара .А за старост 80 долара .Всичко е много скъпо и той когато има път през Беларус си пазарува за дома от там . За Зеленски каза че е най големият мафиот на Украйна и народът го мрази във дън душа . Нямахме много време за разговор ,о от краткото време за което разговаряхме се убедих че човека ми казва истината ,защото нямаше интерес да ме лъже . Та едно е човек да чете лъжливи коментари друго е да получава новини от първо лице . А стоката която беше докарал човекът познайте на кой бизнесмен е собственост ,всичките бисквити и сладкиши бяха на мистър Порошенко шоколадовият бос на Украйна .
  • 8 Нато ще воюва с Русия до последния

    10 0 Отговор
    Жив Украйнец!!! Хубавото е че няма да има много жертви, Руснаците живеещи в Украйна, няма да се бият със събратята си Руснаци от Донбас и Луганск!!! Останаха Бандеровците, Тех колко то им е куража!!!
  • 9 Ланс Линк

    3 0 Отговор
    Доверие и популярност са различни неща.Популярен е защото е артист,но доверието е друга работа
  • 10 Пане

    1 0 Отговор
    Путин този не го има за жив.
Новини по държави: