Last news in Fakti

8 Юни, 2021 21:47 2 510 8

Лидерът на "Хизбула": Няма проблем, добре съм!

  • ливан-
  • хизбула-
  • хасан насрала-
  • бейрут

Появиха се слухове в социалните медии след последната му поява, в които се намекваше, че Хасан Насрала е смъртно болен

Лидерът на "Хизбула": Няма проблем, добре съм! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Лидерът на ливанската организация "Хизбула" Сайед Хасан Насрала каза днес, че е в добро здравословно състояние, и благодари на всички, които са били загрижени за него, предаде Ройтерс.

"Човешкото същество е човешко същество, понякога се разболяваш или уморяваш", заяви Насрала в реч по телевизията, предаде БТА.

Той не изглеждаше добре при предишната си реч на 25 май, когато през цялото време кашляше, но после каза, че имал алергични проблеми и състоянието му не било сериозно.

"Някои хора ни отписаха, а някои започнаха да търсят наследник, аз уверявам тях", заяви Насрала, имайки предвид слуховете в социалните медии след последната му поява, в които се намекваше, че той е смъртно болен.

"Някои хора изразиха своята любов, раздаваха хляб и сол, писаха и се обаждаха, уверявам и тях, някои изпратиха лекарства и мед", каза той.

"Оценявам тяхната любов и благодаря на всички", заяви Насрала, който оглавява "Хизбула" от почти 30 години.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буда

    17 6 Отговор
    Браво господ здраве да ти дава!
  • 2 Лефски съм

    10 5 Отговор
    Аллах здраве и сила да му дава
  • 3 Моше

    6 8 Отговор
    Абе ще идеш при девиците скоро и ти, не бои се...

    Коментиран от #6

  • 4 Лъки

    6 1 Отговор
    Дълъг живот ти желая !
  • 5 Боцмана Варна

    2 1 Отговор
    Тъкмо се бяхме разтревожили и за тебе
  • 6 Вени

    3 5 Отговор

    До коментар #3 от "Моше":

    Ти не знаеш какво приказваш.В Техеран по улиците последните BMW, MERCEDES-BENZ, PORSCHE, ..квотот се сетиш,в дискотеките алкохол цигари бялото черното пембяното ВСИЧКО! Мацките гримосани кълчоци цицки друсат Хахо хихо живот майна.........а тези глупости на този брадатия само по селата го слушат

    Коментиран от #7

  • 7 номад

    0 2 Отговор

    До коментар #6 от "Вени":

    ти май не си ходил в Иран ! Есвахан Машхад Шираз в целия Иран колите са стари мръсни и са като боксови ръкавици .Това да не ти е Бахрейн Шаржа и тн ай с здраве дано спестиш некви свят да видиш
  • 8 Милена

    0 0 Отговор
    Господ/Аллах здраве и дълъг живот да ти дава и на твоя наследникзаместник. Борбата ви да се увенчае с пълен успех. Амин! Амин! Амин! Време е да има мир за арабския сват, а той минава през изгарянето на терористичн-рсистки исраел!