Last news in Fakti

16 Юни, 2021 17:12 6 592 33

Владимир Путин към репортер: Това ли е американската свобода на словото?

  • владимир путин-
  • русия-
  • кремъл-
  • джо байдън

Водещият се е намесвал много пъти по време на интервюто и е прекъсвал руския президент, когато е отговарял на въпроси

Владимир Путин към репортер: Това ли е американската свобода на словото? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

На 14 юни американската медия NBC публикува видеоинтервю с руския президент Владимир Путин, което показва, че когато отговаря на въпроси, свързани с правата на човека, Путин е бил многократно прекъсван от американския репортер.

Това провокира Путин да попита: „Това свобода на словото ли е? Или американска свобода на словото?“.

NBC съобщи, че интервюто се е провело в Москва на 11 юни. Водещият на NBC Кийр Симънс проведе ексклузивно интервю с руския президент по горещи теми като китайско-американските отношения, руско-американските отношения и правата на човека.

Видеото показва, че водещият се е намесвал много пъти по време на интервюто и е прекъсвал Путин, когато е отговарял на въпроси, а също така е казал, че иска да зададе въпрос директно, предава Радио Китай.

Водещият Симънс много пъти прекъсваше Путин, казвайки, че според него, Путин е убеден, че другите държави не трябва да се намесват във вътрешните работи на останалите и не трябва да коментират политиката им, но въпреки руският президент продължава коментира САЩ.

„Не съм! Ако можете да бъдете малко търпелив, позволете ми да довърша това, което искам да кажа и ще знаете всичко. Не искате отговорът ми да бъде чут от вашата публика. Това е проблемът“, добавя Путин.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 84 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОТГОВОРА ПАК ЩЕ Е ИЗРЯЗАН ЗА

    88 2 Отговор
    ПУБЛИКАТА.....
  • 2 Абе

    31 3 Отговор
    ясно , "разбрали" са се !
  • 3 Шматки

    92 7 Отговор
    Стадо крави в прерията,ръждив Колт-37, Уинчестър с три патрона и уста като на Аско от Столипиново.Американци,сър..
  • 4 ГруЮ

    120 8 Отговор
    Гледах интервюто. Водещият беше глуповат тип, доста фрустриран и си преправяше гласа, за да изглежда по-мъжествен.

    Коментиран от #10

  • 5 Стига с тия

    96 6 Отговор
    Права на говедата и руски предатели.Аман от правозащитници на всякакви боклуци и измет .Давай Товарищ президент .Хич да не ти пука .Мачкай тая предателски сган
  • 6 Госあ

    76 5 Отговор
    Не, това са краварски обноски. По зле са и от макетата, нищо че имат малко по дълга история от тях.
  • 7 az #Победа76

    69 5 Отговор
    Не съм гледал интервюто, но си представям как американеца е подскачал... като БГ мисирка в защита на ГЕРБ.... :)))
  • 8 падналия ангел

    80 4 Отговор
    Журналята беше много тъп, но арогантен! Говореха за Крим. Путин му даде пример с Косово и каза, че ООН е приело резолюция според която автономна област може да проведе референдум без съгласието на централните държавни органи. И попита журналиста това правилно ли е? Каубоя взе да се обяснява, че не вдявал от международно право. И следващия му въхрос започна с думите- 6роред маждународното право Крим е украински! Смешник! Задаваше въпроси и веднага започваше да прекъсва Путин, а той му каза-след като не ми харесвате отговорите, не ми задавайте въпросите си!
  • 9 GnG

    72 2 Отговор
    Колкото е СВОБОДНА, "свободната търговия", толкова им е и СВОБОДАТА на СЛОВОТО на северно-американците ! :)

    Нали утре, няма да е журналист, ако не се придържа към ПОЗИЦИЯТА на медията, която го е командировала !

    Коментиран от #21

  • 10 реалиста

    5 66 Отговор

    До коментар #4 от "ГруЮ":

    а джуджето па с високи токове и ботокс

    Коментиран от #17, #20

  • 11 Kcaniba

    55 3 Отговор
    И аз гледах интервюто.
    Журналетотбеше смешени арогантен. Наистина прекъсваше, беше интелектуално смазан и му личеше. Всичкиье му опорки бяха разбити и единственото , което му оатаваше, да се държи като момчето от гетото.. това е новото на фащ днес!!!

    Коментиран от #23

  • 12 Анонимен

    48 1 Отговор
    Гледах цялото интервю.Изумителна разлика в класите,така да се каже.Журналистът не знаеше к де се намира.Путин го разбиваше,като на всеки въпрос даваше аналогия от САЩ.Американецът само мълчеше и мрънкаше-аз съм журналист,не президент.Покъртителна двуличност от САЩ.
  • 13 dfu

    41 2 Отговор
    Това го забелязвам и при много наши водещи телевизионни мисирки. Явно прекъсването на неудобните е евроатлантически журналистически похват, който се преподава на водещите. Обаче на Бойко му мълчат като пукали и го чакат да си изкаже всичките простотии. :)
  • 14 В.В.П.

    29 1 Отговор
    Само при Боку , Тъпуто,мълчат журналята,щото ще им стъжни живота..Работа,Карера,аут...Путин ги разбива тез Журналисти ,недорасли
  • 15 Gen Gurko

    31 1 Отговор
    Малко е доста късно да го съобщават, но нейсе. Все пак Факти този път не изменят нищо от казаното. Гледах два пъти цялото интервю и погнусата ми към американския мисир от NBS беше нетърпима на моменти. Стъклен поглед, безизразно лице, нито приема нито предава. Тежко и горко на Америка, с нейната псевдосвобода на словото и уж правото на обективна информация. Сплошная трагедия, както биха казали някои.
  • 16 ЩО ЗА ЧАВКА МОЖЕ ДА ТИ ИЗПИЕ МОЗЪКА

    2 21 Отговор
    ЗА ДА ГЛЕДАШ ИНТРВЮ НА ПУТИН ВЗЕТО ОТ АМЕР.ЖУРНАЛИСТ И ПРЕРАЗКАЗАНО ОТ РАДИО КИТАЙ
  • 17 Путин

    7 0 Отговор

    До коментар #10 от "реалиста":

    Надуиии
  • 18 Путин

    7 0 Отговор
    Надуиии
  • 19 Ха ха ха🤣

    4 19 Отговор
    Статията е преразказ на "предава радио Китай"!?!?????... Айде, нéма нужда... (А русолизците, нали са си функционално-неграмотни, лапнаха плувката като шарани 🤣🤣🤣)
  • 20 Путин

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "реалиста":

    Надуиии
  • 21 Ха ха ха🤣

    0 12 Отговор

    До коментар #9 от "GnG":

    Е, поне няма да го пратят в лагер в Аляска...

    Коментиран от #22, #25

  • 22 Kcanba

    13 1 Отговор

    До коментар #21 от "Ха ха ха🤣":

    Гуантанамо не е в Аляска.
    Седни - 2
  • 23 Kcaniba

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Kcaniba":

    Наздраве

    Коментиран от #26

  • 24 Kcaniba

    2 1 Отговор
    Наздраве от коневръза хлъц

    Коментиран от #27

  • 25 GnG

    16 2 Отговор

    До коментар #21 от "Ха ха ха🤣":

    С новоприетата в САЩ национална стратегия за борба с „вътрешния екстремизъм“, журналистите могат да започнат, да ги БЕСЯТ, както Президента на СУВЕРЕННАТА държава Ирак !

    После се оказа, че ган. Колин Пауъл ЛЪГАЛ, като дърт циганин МЕЖДУНАРОДНАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ в ООН !
  • 26 Kcanba

    6 0 Отговор

    До коментар #23 от "Kcaniba":

    пак ивоминджев се нафиряса, по повод срещата на бившия и днешният му господари!!!
  • 27 Kcanba

    5 0 Отговор

    До коментар #24 от "Kcaniba":

    Пак ивоминджев се нафиряса
  • 28 От страни

    16 3 Отговор
    Гледах го. Путин си е царче. Направи го на миш-маш. Отначало се ядосвах и си мислех защо ли Путин прави така - Бидона никога нямаше да се съгласи да приказва с RT например, а Путин го прави най редовно и то явно прбира вскви ьоклуци за интервюери. Разбрах че той си е гений и го прави правилно. Първо пред срещата дава възможност на хората от оная държава да разберат какво иска да каже. Обръща се направо към хората. Второ: избира такива тъпанари специално, за да може да ги постави в тъпо положение и за да може да говори именно рязко. С комплиментарен журналист тая няма да стане. Трето: такова интервю има по голяма вероятност че ще бъде публикувано и то без исключване на изрази и неточен превод. Тех ги е страх до го извъртат и превеждат дословно, даже цитатите - той цетира израз от "Дванайсете стола" - " А на кой не му харесва, да се оплаква в лигата на сексуалните реформи" това го каза Остап Бендер а американците го преведоха дословно и сами не разбраха къде трябва да се оплакват. Путин е исински ръководител на държава. Байдън даже не рискува да излезе заедно пред прсата. Та камо ли да говори с руски журналисти.

    Коментиран от #30

  • 29 От страни

    8 2 Отговор
    А краварската свобода на словото я видяхме когато Цукърбърг три Тръмп от Фейсбук и го махнаха от Туитър. И се сбират там в ЕНБИСИТО да планирак как да мамят американците. Един журналист се е велючвал в конференциите и е записал всичко.
  • 30 Kcanba

    7 2 Отговор

    До коментар #28 от "От страни":

    той е избрал амерското тъпанаро-джурнальо???!!
    До колкото се сещам, Путин е избрал предходният америконски президент!(поне така твърдяха клинтън, обонана и всеква соросня!)
    Та къде е логиката, след като владее изборите във фащ, да играе толкова на дребно, че да избира журналя???????????

    Коментиран от #31

  • 31 От страни

    2 2 Отговор

    До коментар #30 от "Kcanba":

    Всички разбираме, че никого Путин не е избирал. Краварска пропаганда ги плямпа тия глупости. А с кого да говори, мисля си, има право да избира.
  • 32 човек

    1 0 Отговор
    Путин е умен ,примерен с чубство за хумор даже :)

    Коментиран от #33

  • 33 0808

    3 0 Отговор

    До коментар #32 от "човек":

    .... но как така може?.. та фащ е държавата на демокрацията и никога не лъжат?...не е вярно ,че те са убили 120 М невинни индианци.. не е вярно, че колата е отрова?...не е вярно, че имат 30 трилиона външен дълг и двойно повече вътрешен?..не е вярно, че имат 70 бази на чужда територия..не е вярно, че непрекъснато водят войни..не е вярно, че убиват президентите си...не е вярно, че последния им президент се спъва по стъпалата на самолета .....не е вярно, че им викат -янки, гоу хом...и за всичко лошо е виновен Путин
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания