Last news in Fakti

7 Септември, 2021 08:52 3 763 17

Великобритания отправи тежки обвинения към Франция

  • мигранти-
  • прити пател-
  • великобритания-
  • франция-
  • ламанша

Вчера рекорден брой мигранти стъпиха на британския бряг

Великобритания отправи тежки обвинения към Франция - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Министърът на вътрешните работи на Великобритания Прити Пател е обвинила Франция, че не възпира мигрантите, прекосяващи Ламанш, след като вчера рекорден брой мигранти стъпиха на британския бряг, пише лондонският "Таймс".

Според изданието на вчерашната си среща с консервативни депутати тя е изразила силното си недоволство от това колко малко мигранти биват спирани от френска страна откакто е обещала на Франция 54 милиона лири, за да удвои патрулите си в Ламанша, предаде БТА.

На срещата, целяща да потуши гнева на депутатите, Пател се е зарекла, че ако до края на месеца французите не съумеят да осуетяват три от четири опита за незаконно проникване в Обединеното кралство, няма да получат обещаните милиони, твърдят източници на "Таймс". Няколко британски вестници съобщават, че само вчера над хиляда мигранти успешно са прекосили Па дьо Кале и са пристигнали в южното графство Кент.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перла в короната

    37 0 Отговор
    Великобритания отдавна е завладяна от азиатските и колонии!
  • 2 Скорпи

    31 1 Отговор
    Май.....им на те 54 мил...никакво спиране,да ги наводнят с афганистанци,иракчани...и други талибани....Хак им е...
  • 3 БАЙ Х@Й ‼️

    18 0 Отговор
    Толкова много вода, а те се карат‼️както казват подводничарите "Потапяй"‼️
  • 4 Волен Сидеров

    41 0 Отговор
    70% от космополитен град Лондон са индийци и азиатци тази индийска министърка нали също е желана имигранка станала министър а се оплаква за другите че искат да станат новите британци които ще сменят белите глупави и стерилни англосаксонци
  • 5 БоДжо

    35 0 Отговор
    Вече не сте в ЕС, Макрон ще си го премести. А пък ти си дъщеря на индийски имигранти, таке че какво цивриш.
  • 6 честен ционист

    29 1 Отговор
    Все едно България да си сложи за Вътрешен министър афганистанец и после да се чуди, що има рекорден наплив на бежанци към територията й.

    Коментиран от #9

  • 7 565959

    27 0 Отговор
    Така и не разбрах защо българите и румънците винаги са били втора ръка в Англия.А сравнени с тези който идват сега са направо Микробиофизици:)

    Коментиран от #15

  • 8 лицемери

    18 0 Отговор
    Франция пропуска маймините и хич не им до 54 млн... кога ще се сттеля по границите питам? когато дойде писмо от Йерусалим ли?
  • 9 БАЙ Х@Й ‼️

    17 0 Отговор

    До коментар #6 от "честен ционист":

    🇧🇬Англичани в Англия е като софиянец в София ! Все едни дълги корени - мама от село край Силистра, тати от село край Кърджали ....🇧🇬
  • 10 не може да бъде

    20 0 Отговор
    Министърката изглежда добре на снимката,но като се сетя ,че е министър на вътрешните работи на Англия,си казвам,че със сигурност има нещо гнило в Дания!?За дъ бъде избрана за м-р на вътр.работи дъщеря на индийски преселници от Уганда има 2 варианта-или са свършили подходящите/кадърните англичани или в Англия вече преселниците от Индия,Пакистан,Бангла Деш,Африка и арабският свят определят кой да стане депутат и министър!?В края на краищата може да стигне дотам,че и кралят/кралицата да бъдe от Индия !?
  • 11 Чърчил

    14 0 Отговор
    Ингилизите нали имат недостик на работна ръка заради Брекзит.
    Еми да хванат новопристигналите да бачкат.
  • 12 Def

    16 0 Отговор
    Европа се ръководи от бабички и джендъри. След няколко години ще сме под властта на исляма, който използва положението. Те си влязоха в Европа и си мислят, че вече е тяхна. Пък ние тръбим,, Помощ и интеграция".
  • 13 даа

    8 0 Отговор
    Франция са колониалисти, Англия не са по-различни.
  • 14 От страни

    0 0 Отговор
    Как ми харесва как вървят нещата там - Англия не само е излезнала от ЕС но май се е наканила да растури ЕС. Байдън се бори с Тръмп но попедна на още един враг - цифрови гиганти. Там върви война между трима - производствени компании - банкери - цифрови компании. Резултата на борбата ще е трагичен.
  • 15 Франция на мрази щот

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "565959":

    Им утепахме Балдуин и МНОООГО рицари а Стоунхендж е строен от прабългари Дали акъл и образование на местните ТУЗЕМЦИ В АНГЛИЯ И ТЕ СЯ УМИРАТ ОТ ЗЛОБА...
  • 16 Айдар

    4 0 Отговор
    Ми тъй ша е тя,кат си нямат ДИНКУ ГОРСКИЯ
  • 17 Енчев

    0 0 Отговор
    Няма вече никакви влики-бтчани!
    След BR€XITа, вече са, БритДаунци!
    "Талибаните поканиха Русия на церемонията по инагурацията",
    драскат западните провокативни- БритДаунци, и FAKE, WEB-платформи!
    Необходимо е да спрем, този провокативен ужас, на враговете сред нас, и строго да ги съдим!
    Все още не е известна новата, Афганска Конституция!
    Все още не са проведени и, свободни избори, за правителство на Афганистан!
    За каква инаугурация, на радикал-Аллах-главорези, бръщолеви запада?
    Би било голяма грешка, ако някой от чужда държава, участва на псевдо-инаугурацията, на самопровъзгласилата се, Аллах-радикална хунта, талиб-главорези!
    Така могат и Киево-нацистските, и Естонските, и Литовските, и Латвийските и Полските хунт-фашисти, да канят всеки който иска, за псевдо-инагурация, на своя, нов-фюрер.
    "Гласът на експертите филолози - Форси-Дари, БУЛГОР"
Новини по държави: