Last news in Fakti

8 Септември, 2021 09:05 2 630 9

Глобално затопляне! На Острова страдат от необичайно горещо време

  • великобритания-
  • жега

От четвъртък обаче се очаква понижаване на температурите и вече има издадени предупреждения за обилни валежи и гръмотевични бури

Глобално затопляне! На Острова страдат от необичайно горещо време - 1
Снимка: shutterstock

Температурите във Великобритания надхвърлиха 30 градуса. Метеоролозите отбелязаха, че през септември вече е била регистрирана по-висока температура в сравнение с август тази година, което не се е случвало от 2016 година насам.

След доста неприятен август и започнал с много слънце септември в Уелс и в Лондон живачният стълб се изкачи до близо 31 градуса. Статистиката показва, че за последните 50 години това е седми септември, когато температурите надхвърлят 30 градуса и втори пореден септември.

Горещо е времето и в Ирландия, където, според някои метеоролози, от 1906 година не е отбелязвана толкова висока температура.

От четвъртък обаче се очаква понижаване на температурите и вече има издадени предупреждения за обилни валежи и гръмотевични бури.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тук пък е

    5 1 Отговор
    Политическа зима
  • 2 Demonaz

    7 3 Отговор
    След кромид19 затварянето следва, затварянето заради климатични промени. До тук с нормалния живот. Ще ви управляват зелени(новите комунисти),либераличета,фемназита и антифа. Ще ви забранят да се храните като хората,ще ви забранят и спорта,че от него се добива тестостерон и т.н Успех!
  • 3 Никакво затопляне

    10 0 Отговор
    Има много ходещи печки и привличат слънцето

    Коментиран от #4

  • 4 НАРОДЕН СИНОП

    11 1 Отговор

    До коментар #3 от "Никакво затопляне":

    НИЕ В БЪЛГАРИЯ СТРАДАМЕ ОТ РАННИЯ СТУД . ВЕЧЕ В ТРЪНСКО ПАДНА ПЪРВАТА СЛАНА. ТОВА НЕ Е ОБИЧАЙНО. ЗАМРЪЗВАМЕ И НЯМА НИКАКВО ЗАТОПЛЯНЕ. ЩЪРКЕЛИТЕ ОТДАВНА СИ ЗАМИНАХА И ЛЯСТОВИЦИТЕ СЕ СЪБИРАТ И ТЕ ДА СИ ХОДЯТ. КАКВО НИ ЛЪЖЕТЕ И БАЛАМОСВАТЕ. СЕГА В МОМЕНТА Е 17 ГРАДУСА И МИ Е СТУДЕНО. ДАЖЕ ЛЯТОТО МИ СЕ СТОРИ КЪСО.
  • 5 Студопор

    6 0 Отговор
    Ела да ги видиш как ходят с шуби в жегата. Особено черните. После страдали...
  • 6 БОРУНА ЛОМ

    4 0 Отговор
    ДРЕМЕ МИ ЗА ОСТРОВА! ТУКА СИ Е ШОКАР! И РАКИЯ СИ ИМАМЕ
  • 7 ⒶⓇⒼⓄⓃ

    6 1 Отговор
    Глобално затопляне - поредната еврейска измама за облагане на държавите с въглеродни (карбонови) данъци в полза на глобалната еврейска мафия. Тръмп ги забрани, но Бидона ги налага с нова сила.
  • 8 ХАХА

    1 0 Отговор
    Такъв студен септември отдавна не е имало! Умряхме от студ!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: