Last news in Fakti

25 Октомври, 2021 07:55 6 545 16

Убийството на Вучич отдавна е планирано

  • александър вучич-
  • ана бърнабич-
  • сърбия-
  • убийство

Това заяви премиерът на Сърбия Ана Бърнабич

Убийството на Вучич отдавна е планирано - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Премиерът на Сърбия Ана Бърнабич заяви, че убийството на президента на Сърбия Александър Вучич е планирано и че твърденията за подслушване на Вучич и аферата "Йованица" са опит за удар срещу държавата, предаде БГНЕС.

„Това (убийство) е планирано дълго и подробно. Министерството на вътрешните работи (МВР) създаде паралелни структури и кампании в медиите на магнатите, които бяха разпространявани от медиите в региона, за да дехуманизират образа на Вучич и да превърнат него и семейството му в престъпен клан“, каза Бърнабич пред телевизия Пинк.

Тя каза, че убийството на Вучич е планирано при откриването на паметника на Стефан Неманя в Белград на 27 януари тази година, но не посочи подробности и защо прокуратурата не е образувала производство срещу виновните. „Ако Вучич беше застрелян, щяха да съчинят история, че това е нещо естествено: "Кой знае в какво са замесени той и семейството му." В МВР имаше много такива. Чудовищно е колко добре беше свързана тази мрежа“, каза Бърнабич. Тя подчерта, че компетентните служби се занимават с тези случаи и замесените в тях няма да бъдат защитени независимо от „име и фамилия, функция и партийна принадлежност“.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сърбия ливие Проблема,??

    35 3 Отговор
    Та Разтягате локуми сутрин рано,!! Аман от Мисирки и жълти Новини!!
  • 2 Россиянин

    28 12 Отговор
    Всегда нада убиват американцев.
  • 3 А при нас

    54 1 Отговор
    един бивш премиер от сумати години реве. че ще го убиват, па още жив и здрав. И ние тука на един сърбин се надяваме.

    Коментиран от #12

  • 4 Куранага Сан

    14 10 Отговор
    Таа па ...всички знаем с какво е забъркан брат му на Вучката...Абе не му чист косъма, та нищо чудно да го отстрелят. А пък тая що си не гледа жената, ами се подлага дето не и е работа.

    Коментиран от #10

  • 5 Бгбг

    22 10 Отговор
    Сърбетата които ги разбихме през 1885 и които ни откраднаха Македония и Западните Покрайнини ги очаква разпад

    Коментиран от #11

  • 6 Вучич

    15 4 Отговор
    Мафиотски убийства е имало,има и ще има.
  • 7 Византиец

    14 15 Отговор
    Сръби албанци косовари една и съща паплач...закривайте ги тези кочини.
  • 8 Фактъ

    4 11 Отговор
    Ами , ще си цапа някой ръцете с този неандерталец . Този , като гледаш виждаш наш Боко .
  • 9 Коко

    17 2 Отговор
    Много дебили има в БГ става въпрос за коментарите
  • 10 Иван

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "Куранага Сан":

    Брата на Вучич е свързан с наркодилъпа Колувия. Преди две години хванаха Колувия, че има огромни плантации от марихуана. Плантацията е била охраняван от полицаи. На Колувия дори са били издадени фалшифи полицейски документи,та да не бъде безпокоен. Колувия бе под домашен адрес, а сега ония от властта, които са получавали процент от веселия му бизнес организират неговото освобождаване.Министър на вътрешните работи бе обявил, че да една цигара марихуана ще вкарва в затвора. Ана Бърнабич отвлича вниманието на народа с приказки за планирани покушения над Вучич.

    Коментиран от #13

  • 11 Някой

    8 13 Отговор

    До коментар #5 от "Бгбг":

    Да ти откраднат могат колата. Или жената.А
    за територии на Родината се воюва. Крал Петър освобождава сегашните Северно македонски земи от турците.Без помощ от руснаците или който и да било друг. По време на първата балканска война. Къде са били тогава българите, че не са се борили за своите територии? Значи ще гине сръбската войска, за да подари Македония после на българите?

    Коментиран от #14

  • 12 ууу

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "А при нас":

    А дано ! , но КОГА ???
  • 13 Куранага Сан

    8 1 Отговор

    До коментар #10 от "Иван":

    За това говоря..и не само. Ама не ми се пише толкова, колкото на теб. Всъщност, всички правителства на Балканите са яко обвързани с мафиотски отношения и зависимости. Без изключения. Това, което е под повърхността, може да накара човек да се усъмни въобще хора ли са управляващите...ПФУ!!!
  • 14 Йоцо

    10 2 Отговор

    До коментар #11 от "Някой":

    Някой,явно си никой щом не схващаш какво е направил Крал Петър...обирал е каймака на войнатата,докато нашата армия е на път да превземе Цариград срещу цялата турска армия,сърбите и гърците ,,воюват" срещу читаци,башибозук,албанци и бошнаци...няма армия срещу тях...и сърбите остават в Северна Македония,гърците в Южна в нарушение на предварителните договори!!!Това става причина и за Междусъюзническата война...много е лесно на празна глава да пишеш глупости...историята и документите не са като твоите дрънканици

    Коментиран от #15

  • 15 Куранага Сан

    4 2 Отговор

    До коментар #14 от "Йоцо":

    Ти пък какво му се връзваш на тоя. Не виждаш ли, че е седнал върху единствената си мисловна гънка, с което е спрял нормалния поток на мислите си.
  • 16 1944

    0 2 Отговор
    чепигите пак се издъниха? ееее палучилас как всегда.
Новини по държави: