Last news in Fakti

4 Ноември, 2021 23:09 9 794 75

Зловещо предупреждение: астронавт от МКС съобщи за климатичната катастрофа на Земята!

  • тома песке-
  • космос-
  • глобално затопляне-
  • климат-
  • международна космическа станция

Тома Песке каза на президента Еманюел Макрон чрез видеовръзка, че разрушителното въздействие на човешката дейност става все по-видимо, дори от 400 километра разстояние от планетата

Зловещо предупреждение: астронавт от МКС съобщи за климатичната катастрофа на Земята! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Френски астронавт съобщи за щетите от климатичните промени на Земята, както се виждат от Космоса, като ги нарече "тъжна гледка" в разговор с френския президент Еманюел Макрон, информира "Франс прес".

Тома Песке, по време на второто си пребиваване на Международната космическа станция (МКС), която обикаля около планетата, каза на Макрон чрез видеовръзка, че разрушителното въздействие на човешката дейност става все по-видимо, дори от 400 километра разстояние, на колкото се намира МКС от Земята.

"За съжаление това е така, господин президент", отбеляза Песке и добави: "През илюминаторите на космическата станция ясно виждаме крехкостта на Земята. Виждаме вредните ефекти от човешката дейност, замърсяването на реките и замърсяването на въздуха."

Той изтъкна, че астронавтите на станцията са наблюдавали "цели региони да горят, като в Канада. Видяхме Калифорния, покрита с облак дим, видяхме пламъците с невъоръжено око".

Подобни опустошения могат да се видят в Гърция и Южна Франция, посочи пилотът, описвайки също "тъжната гледка на повтарящи се тропически бури".

Попитан от Макрон дали нещата са се променили след първата мисия на Песке през 2016 г., астронавтът посочи: "Да, метеорологичните явления се ускоряват с тревожна скорост."

Видимо поразен от това наблюдение, Макрон запази мълчание за момент и след това настоя: "Трябва да ускорим нашите ангажименти и тяхното изпълнение много повече. Това е целта на COP26", отбеляза той, визирайки провеждащата се в момента конференция за климата под егидата на ООН.

Песке, астронавт от Европейската космическа агенция, е настоящият командир на МКС.

Той трябва да се завърне на Земята в следващите дни след втори шестмесечен престой на станцията, пет години след първото си пребиваване на МКС.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 69 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    65 19 Отговор
    Промяна на времето, според документа на ВВС на САЩ AF 2025 Final Report,

    „ Предлага на бойците широк спектър от възможни опции за победа или принуда на противника“, се казва, че способностите се простират до задействането на наводнения, урагани, суши и земетресения:

    „Промяната на времето ще стане част от вътрешната и международната сигурност и може да се извършва едностранно... Може да има нападателни и отбранителни приложения и дори да се използва за възпиращи цели. Способността да се генерират валежи, мъгла и бури на земята или да се променя космическото време... и производството на изкуствено време са част от интегриран набор от военни технологии.

    Коментиран от #15, #40

  • 2 психо

    92 8 Отговор
    макарона да засади някое дърво

    Коментиран от #14

  • 3 Хахахахаха

    34 9 Отговор
    Хайахахаха
  • 4 Компетентния

    38 54 Отговор
    8 милиарда трябва да изчезнат колкото е възможно по-бързо, за да не изчезнат всички! Жестоко но истинско!

    Коментиран от #23, #38, #75

  • 5 Майна

    46 11 Отговор
    Трябва да се подчертае, че докато американската армия потвърждава, че метеорологичната война е напълно оперативна, няма документирани доказателства за нейната военна употреба срещу врагове на САЩ. Темата е табу сред екологичните анализатори. Не е предприето задълбочено разследване, което да разкрие оперативните измерения на метеорологичната война.

    Иронията е, че въздействието на техниките ENMOD за военна употреба е документирано от CBC TV в средата на 90-те години.

    Репортажът на CBC TV признава, че съоръжението HAARP в Аляска под егидата на ВВС на САЩ е имало способността да предизвиква тайфуни, земетресения, наводнения и суши: .

    Насочената енергия е толкова мощна технология, че може да се използва за нагряване на йоносферата, за да се превърне времето в оръжие за война. Представете си, че използвате наводнение за унищожаване на град или торнадо, за да унищожите приближаваща армия в пустинята. Военните са прекарали огромно време за промяна на времето като концепция за бойна среда. Ако електромагнитен импулс се включи над град, всъщност всички електронни неща в дома ви ще намигнат и ще изгаснат и ще бъдат окончателно унищожени.

    Коментиран от #20, #44, #49

  • 6 Кака Наска

    32 61 Отговор
    Астронавтите от МКС са обикновени актьори, които записват в безтегловност няколко десетки секунди в самолети zero G. После със синия екран и някоя по-могна видео картна от Nvidia и нещата се случват като в Холивуд. Истината е само една, Земята е ПЛОСКА и това е универсален факт.

    Коментиран от #53, #54, #68

  • 7 Хахарин юрий

    49 7 Отговор
    Зловещо ще бъде ако франсето в космоса остане без хляб и мръвка. Тогава ще си яде ...я!

    Коментиран от #42

  • 8 Майна

    36 5 Отговор
    Участието на ЦРУ в технологиите за изменение на климата

    Още през юли 2013 г. новините на MSN съобщиха, че ЦРУ е участвало в подпомагането на финансирането на проект от Националната академия на науките (NAS), фокусиран върху геоинженерството и манипулирането на климата. Докладът не само признава тези технологии, но и потвърждава, че американското разузнаване е участвало рутинно в справянето с проблема с климатичните манипулации:

    „ЦРУ помага за финансирането на изследването, защото NAS също така планира да оцени „загрижеността за националната сигурност (които биха могли да бъдат) свързани с геоинженерните технологии, които се внедряват някъде по света“, каза Кърни.
  • 9 летец

    64 14 Отговор
    Аз като летя със самолета виждам само зелено и синьо. Хора не се виждат, нощем тук таме некоя светлинка. Въздействието на човека върху земята е все едно на мравка в джунгла.

    Коментиран от #41

  • 10 Раданч Татлъту

    42 5 Отговор
    А каква мисли по въпроса Гретето Космонавтката?👧🚀

    Коментиран от #71

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Майна

    25 7 Отговор
    Висок американски климатолог говори за страха, който е изпитал, когато американските разузнавателни служби очевидно са го попитали за възможността за оръжия на времето, тъй като основен доклад за геоинженерството ще бъде публикуван тази седмица.

    Професор Алън Робок заяви, че преди три години двама мъже, твърдящи, че са от ЦРУ, са му се обадили, за да попитат дали експертите ще могат да разберат дали враждебните сили са започнали да манипулират времето в САЩ, въпреки че той подозира, че целта на обаждането е да се открие дали вместо това американските сили могат да се намесват в климата на други страни.
  • 13 Маркс

    80 4 Отговор
    Това е като етикетите на цигарите сега, зловещи картинки, предупреждения, но не ги спират да ги произвеждат и продават! Ако е толкова зловещо от човешка дейност, би трябвало да се смени системата на капитализма, минаване на четири дневна седмица по 6 часа работен ден и да се намалява темпото и стремежа за забогатяване и трупане на имоти.

    Коментиран от #18

  • 14 Ефеф

    12 2 Отговор

    До коментар #2 от "психо":

    некой БОР о собствен двор?
  • 15 ГЛОБАЛИСТ

    37 5 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    АБЕ ВИЕ ГЛОБАЛИСТИТЕ МНОГО ЛАЕТЕ С ВАШИЯ КОРОНА И И ЗЕЛЕНИТЕ ПРОСТОТИИ НО ЩЕ СЕ НААКАТЕ!
  • 16 българин

    42 2 Отговор
    И какво стана ... В сащ не им пука за климата... горят..... и замърсяват, ни сме тръгнали да затваряме фабрики, атомна централа, ....., еко евро за колите ...!!!!!!!!!!!!!
  • 17 бааааси

    9 23 Отговор
    Остана най-злобната русосня ...
  • 18 Госあ

    36 6 Отговор

    До коментар #13 от "Маркс":

    капитализма е най голямото зло ! водещ началото си от престъпници и проститутки, геноцид и робство и ошлайфан от мафията в ню йорк от цял свят.
  • 19 В.В.П.

    28 4 Отговор
    Планетата ще загине ,бавно но сигурно ..Първо ще е Сащ,втора,Англия.и т.н.по реда си..!
  • 20 Това значи

    22 2 Отговор

    До коментар #5 от "Майна":

    , че мозъкът на умните къщи като блокира, живеещите там няма да могат да си отворят вратите или да си пуснат отоплението. Аз все още съм в добра кондиция и здраве и мога сам да натисна ключа за осветление, а не гласово да давам наставления това да направи за мен електронно устройство.
  • 21 В.В.П.

    46 5 Отговор
    Сащ и Пентагона си правят опити с био оръжия,в Ново село..Там всичко е пустиня ,никъв домат не става..На голо поле..!!.Янките да се махат от земята ми..!!.Имат ,държава континент,,,и дошли в малка България,,да се правят на войници .Махайте се ..Идете ,и се бийте като мъже с руснаците!!
  • 22 Професора

    36 2 Отговор
    А корона вирус не вижда ли отгоре от 400 км? Мисля, че го е видял и неще да каже!
  • 23 Бодак

    34 1 Отговор

    До коментар #4 от "Компетентния":

    Простотии говориш - "трябва да изчезнат 8 милиарда ... ".. И защо ? Защото някой капацитет някъде нещо казъл и други му уйдисали на тъпните, понеже бил капацитет ....
    Да кажем, че изчезнат. Останалия т.н. "златен милиард" ..какво мислиш че ще са, освен обслужващ персонал на банда глобалистични психопати, самонабедили се за властелини и господари на Земята. Именно те ви мътят главите с безумствата си, целта на които е само един - да запазят положението си на господари, за вечни времена.
    Такива на акъла ти, дето се вързвате на разбиранията им сте, неволно, техни поддръжници и сами си правите самозаколване.
  • 24 Как ги видя

    36 1 Отговор
    този астронавт следите от човешката дейност от 400 километра разстояние? Това параноята си е голямо шубе. Дали видя, замърсяванията на почвата, вследствие на добива на литий. Ценна суровина, без която модерните, Зелени технологии излизат от строя? По всяка вероятност не. Руснаците заради добива на метан портели климата на Земята, а корпорацията Рио Тинто, която извлича литий и други ценни метали - не. Нищо, че оставя след дейността си страшни пустини и унищожени еко системи.
  • 25 Професора

    29 0 Отговор
    Такива като тези виждат и чуват каквото им кажат работодателите!!!
  • 26 Майна

    15 1 Отговор
    ТЕ ЗАЩИТАВАТ КЛИМАТА ДОКАТО ПОДГОТВЯТ КРАЯ НА СВЕТА...В началото на октомври Италия беше домакин на подготвителната среща на Конференцията на ООН по изменението на климата, която в момента се провежда в Глазгоу. Две седмици по-късно Италия беше домакин на друго международно събитие, което, за разлика от първото широко рекламирано, беше подминато мълчаливо от правителството: учението на НАТО за ядрена война „Спокойно пладне“ в небето над Северна и Централна Италия. В продължение на седем дни, под командването на САЩ, участваха военновъздушните сили на 14 страни от НАТО, с ядрени и конвенционални изтребители-бомбардировачи с двоен капацитет, разположени в базите Авиано и Геди.

    В Авиано е постоянно разположена 31-ва американска ескадрила с изтребители-бомбардировачи F-16C/D и ядрени бомби B61. В Геди. 6-то крило на италианските военновъздушни сили с изтребители-бомбардировачи Tornado PA-200 и ядрени бомби B61. Федерацията на американските учени потвърждава през 2021 г., че „на италианските военновъздушни сили се възлагат мисии за ядрени удари с американски бомби, поддържани в Италия под контрола на американските военновъздушни сили, използването на които във война трябва да бъде разрешено от президента на Съединените щати. щати.”

    Коментиран от #32

  • 27 CRSED FOAD

    7 1 Отговор
    Пълни глупости
  • 28 Майна

    16 2 Отговор
    Базите Авиано и Геди са преструктурирани, за да поберат изтребителите F-35A, въоръжени с новите ядрени бомби B61-12. Миналия октомври последният тест беше извършен в Невада с пускането на инертен B61-12 от два изтребителя F-35A. Скоро новите ядрени бомби ще пристигнат в Италия: само в базата на Геди могат да бъдат разположени 30 италиански изтребители F-35A, готови да атакуват под командването на САЩ с 60 ядрени бомби B61-12.

    Седмица след участието си в учението за ядрена война, Италия присъства на конференцията на ООН по изменението на климата, председателствана от Обединеното кралство в партньорство с Италия. Британският премиер Борис Джонсън предупреди, че "има една минута до полунощ и трябва да действаме сега" срещу глобалното затопляне, което унищожава планетата. По този начин той използва инструментално символичния Часовник на Страшния съд, който в действителност показва колко минути сме от ядрената полунощ.
  • 29 В.В.П.

    28 0 Отговор
    Проклинам ,бг .политици,,бизнесмени и мутри ,,ако приемат боклук за изгаряне в България,,да изпитат най страшното нещо в живота си ...!!
  • 30 Майна

    16 2 Отговор
    Преди няколко месеца, през март, самият Борис Джонсън обяви модернизирането на британските подводници за ядрено нападение: Astute (цена 2,2 милиарда долара всяка), въоръжени с американски ядрени крилати ракети Tomahawk IV с обсег от 1500 км, и Vanguard, въоръжен с 16 американски балистични ракети Trident D5 с обсег 12 000 км, оборудвани с над 120 ядрени бойни глави. Последните скоро ще бъдат заменени от още по-мощните подводници от клас Dreadnought.

    Британските ядрени атакуващи подводници, които преминават дълбоко по бреговете на Русия, сега плават и покрай тези на Китай, започвайки от Австралия, на която САЩ и Великобритания ще предоставят ядрени подводници. По този начин Великобритания, която е домакин на конференцията за спасяване на планетата от глобалното затопляне, допринася за надпреварата във въоръжаването, която води света към ядрена катастрофа.
  • 31 Майна

    14 1 Отговор
    На този фон рекламното видео на конференцията е подвеждащо: динозавърът, символ на изчезнал вид, от подиума на ООН предупреждава хората да спасят своя вид от глобалното затопляне. Всъщност научните изследвания потвърждават, че динозаврите са изчезнали не поради затопляне, а поради охлаждането на Земята след удара на огромен метеорит, който, вдигайки облаци прах, затъмни Слънцето.

    Точно това, което би се случило след ядрена война: в допълнение към катастрофалните разрушения и радиоактивните отлагания върху цялата планета, това би причинило в градските и горските райони огромни пожари, които биха поставили в атмосферата одеяло от сажди дим, затъмнявайки Слънцето. Това би определило климатично охлаждане с продължителност на годините: ядрената зима. По-голямата част от растителните и животински видове ще изчезнат, с опустошително въздействие върху селското стопанство. Студът и недохранването биха намалили способността за оцеляване на малцината оцелели, което ще доведе човешкия вид до изчезване.
  • 32 Седесарят.

    18 1 Отговор

    До коментар #26 от "Майна":

    Да,така,но тези бази в Сицилия ,ги ,наблюдава,,Булава..От Тартус.Цяла Сицилия ще иде по дяволите..Кой,,квото си заслужава,!!.Тик так.!
  • 33 бодак

    13 2 Отговор
    Писаното в статията са нелепости. Има си наука за вземане на решение. Вземането на решение изисква оценка на обстановката обоснована с данни и разчети от всякакви гледни точки. А то какво -- пробутва се само една гледна точка, нещо някъде мярнал набърже, чул недочул, омаян от пропагандата на медийните духалки и ... взел решение да каже пропагандно клише на президента си...
    Дет се вика, сега на политпазара се купуват, от Печатарите на пари, глобални затоплоплямпала. И се намират такива дето се предлагат и продават.
    Я вижте и тука, кат местния журналист Анатолий. Виждали ли сте писание от него - по негова си мисъл. Тц. Освен дежурни клишета, които да пропагандира, друго не прави - преповтаря / препродава това, което се налага за търсене от дебелите чичковци на политбитака - от русофобия до глобално затопляне и от "демократични ценности" до безплатна рекламо-пропаганда на ваксините и фирмите производителки (бизнес)

    Коментиран от #39

  • 34 Фермер

    20 3 Отговор
    Всичко е театър,няма никакво глобално затопляне породено от човека.Сега времето се нормализира от последния катаклизъм който е причинил застудяването.
  • 35 Много по лошо правите

    22 0 Отговор
    Ще бъдете наказани, спрете и почнете да се грижеше за хората, увеличете кислорода като създадете повече дървета и гори
  • 36 Hoho Boho

    21 1 Отговор
    Тоя, така на око, от 400 километра погледнал два пъти,,, и всичко му станало ясно
  • 37 Mc Ronn

    15 1 Отговор
    ЗКПЧто на космическата станция, турист Песке видял пушеци, друсалниците в Калифорния били на купон.
  • 38 Хитлер е жив

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Компетентния":

    Ти пръв аз ще те последвам обещавам 😏
  • 39 не е сложно

    3 10 Отговор

    До коментар #33 от "бодак":

    Какъв разчет бе гориш гориво гуми дърва отделя се цо2 метан и др газове те отиват у атмосверата и покачвят годишните температури и ти се сваряваш като у казан
  • 40 Тони

    19 2 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Странно съвпадение . Индонезия е най- богата територия в света със запаси с метан, на второ място след Китай. Американците са предлагали някакви " демократични " сделки на индонезийското правителство но са получили отказ. 2004 година в Индийския океан има силен трус, който предизвиква унищожително цунами . В близост до бедствието вече са се движили американски военни кораби в готовност да спасяват населението. Ето това е принуда на противника, хем ще " помогнат " на бедстващите, хем ще използват природните богатства. Прилича на фантастика но е възможно да е предизвикано и с военни технологии.
  • 41 Филип

    13 4 Отговор

    До коментар #9 от "летец":

    Ние сме като голи охлюви във вселената но те са тръгнали да спасяват климата, който зависи от дейността на слънцето за което на практика се знае много малко , дори не се знае дали е истинско , защото може да е само отражение на някой друг източник на енергия.

    Коментиран от #50, #51

  • 42 Само питам

    17 2 Отговор

    До коментар #7 от "Хахарин юрий":

    А камионите с трупове от Ковид-19 виждат ли се от Космоса? Защото на Земята не ги забелязваме .
  • 43 Куранага Сан

    10 1 Отговор
    Дрън дрън- ярина...айде сега-сладолед. И да повишим данъците... да спрем въглищните и атомните централи, дървата за огрев да отиват за износ, а Грета Тунберг да се вози на частен самолет. Абе чудя се още кога ли ще му кипне л..ното на обикновенния човек и такива като Макароня, Путинчо или Байдънчо ще ходят там, от където са излезли.
  • 44 стар кашик

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "Майна":

    Ами по принцип, след ядрен взрив получения електромагнитен импулс ще изкара от строя всяка електроника, създадена въз основата на транзистори. За това военната апаратура е лампова...

    Коментиран от #46, #60

  • 45 Напреднал

    10 2 Отговор
    Ауууу, шашнах се повече от Гретка....... Като че ли цели гори не са горели на земята в предпромишлените векове, при гтова без никой да ги гаси. Както каза Тръмп: "Къде е глобалното затопляне да ни стопли" тази,очертаваща се, люта зима?
  • 46 Майтап

    5 0 Отговор

    До коментар #44 от "стар кашик":

    Пък ламповата електроника като вземве че оцелее????????
  • 47 Дедовия

    11 2 Отговор
    Хм...и как разбра космонаФто че хората са променили климата?
  • 48 Ами ...

    12 0 Отговор
    Зле режисирано.
  • 49 ггггггг

    3 5 Отговор

    До коментар #5 от "Майна":

    Това за ХААРП специално са пълни глупости.Изчети първо всичко зз тази тема,запознай се и тогава дай да правим конспирациите.Целите характеристики на ХААРП са прозразчни и всеки може да ги види и всеки учен който е насяно с това да прецени тяхните възможности,а тези възможности са мнооого далеч от това да могат да контролират климата.Чел съм даже простотии от сорта,че можело да придизвиква земетресения дори.По света има разположени много такива обекти като ХААРП.Знаеш ли ако наистина имаха подобни сили каква анархия щеше да стане ? "Учените коментират, че програмата е привлекателна за конспиративни теории, защото „целите ѝ изглеждат дълбоко мистериозни за тези, които не са информирани“ Между другото самия Никола Тесла не е успял да докаже че времето може да се манипулира просто чрез изпращане на импулси с изключително ниска честота на електромагнитна енергия в атмосферата.ХААРП е експеримент за радио комуникации с помощта на йоносферата и проекта е прекратен през 2015г.

    Коментиран от #61

  • 50 Деспасито

    2 0 Отговор

    До коментар #41 от "Филип":

    Абсолютно
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Милен

    7 7 Отговор
    Отвратен съм от повечето коментари тук ! Как е възможно подобно отношение!!!?
    Да отричате , че има сериозен проблем и дори да се подигравате с него !?
    Вие, господа знаете ли колко гори се изсичат незаконно в България, знаете ли за отровените подпочвени води, за реки, в които отдавна няма живот, за умишлено предизвикваните пожари, за отровените с пестициди ниви, за всички гнусотии, които се горят в тецовете и т.н и т.н.?
    Със сигурност знаете, но не ви пука, което е по-ужасното! И това е само мааалка част от световните екологични проблеми .
    А иначе глобалния проблем се нарича "икономически растеж" - идеята за още и още и още. Докога? Питам и отговор не искам.

    Коментиран от #58

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Дончо Мамбов

    6 0 Отговор
    Скоро, скоро ще има въздействие и върху сбърканите дедоебци и техните господари
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Кул Гали

    0 0 Отговор

    До коментар #51 от "Боже боже":

    А ти щото не си ги пиеш си бил в космоса и знаеш.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Тъй ама

    0 1 Отговор

    До коментар #49 от "ггггггг":

    без конспи жвачка ше умрем от скука бе ...
  • 62 Механик

    6 0 Отговор
    Абсолютно режисирана сценка "макарон+косМАНАФТ". Две трети от статията се повтаря един и същ пасаж в който се казва "дрън-дрън" и надве места само се споменават горски пожари. За индустриален и автомобилен смог (ПУШЕК) и дума няма, например.
    За коментарите пък, изобщо няма да говоря. Такива попадения има, че почвам да се питам дали човекът е разумно същество или не.
  • 63 От страни

    7 0 Отговор
    Виж кви пустиняци - не само Грета включиха но и космонавти - била е тъжна гледката...Той що не пита колко ресурси са исхабени да отиде той в космоса? Театрото започва да става нахално.
  • 64 другарят

    10 1 Отговор
    Вижда пламъците а огъня дори..Вижда замърсените реки..." Виждам един предварително подготвен разговор за сплашване на зомбираното население и приемане на мерките по самоунищожаване на европейската икономика! А бе малоумници! Знаете ли в миналото колко пожари е имало на земята? Горели са с месеци тайгите, саваните в Африка и Австралия и никой не ги е гасил! Да не говорим за множеството вулкани които е имало! Въглеродният двуокис отделян от човешка дейност, е под 3% от общото количество което се отделя! Както се пошегува преди време другарят Путин.."Едно изригване на вулкана в Италия обезмисля всички ваши усилия по борба с климата"...Целта на новата лудост е ясна. Да бъде спряно развитието на новите икономики и Запада да запази превъзходството си!
  • 65 Kcaniba

    5 0 Отговор
    а атомното американско оръжие не ли е забелязал, този мил астронавт, на теруторията на Европа!????
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 И кво ся..?!

    5 0 Отговор
    На нас ни наредиха да затваряме въглищните рудници и централи,а САЩ,Китай...Индия-НЕ...?!?!

    Коментиран от #72

  • 68 Бате Наско

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Кака Наска":

    Како Наске, от де се пръкна такваз умница, ма? Малеей, земи да се включиш у некоя програма на НАСА та да им разкажеш играта...
  • 69 бойчо

    7 1 Отговор
    Това е все едно да кажеш едни британски учени казаха или 2ма хардвардски хардвардски мошеници искат да оправят България.
  • 70 грух

    1 0 Отговор
    жабарят е измучал нещо тревожно и паникьосно за да обърне внимание към себе си, че инак кой го знае шмугата..
  • 71 От страни

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Раданч Татлъту":

    Гоетето е научила освен "бла-бла-бла" и псувни, така че вече псува и пее мръсни песнички...
  • 72 От страни

    2 0 Отговор

    До коментар #67 от "И кво ся..?!":

    Пак ще ни прее........еееее....цакат ние да си затворим а после Урсула ще каже че Германия не може без въглища и затова ги признава за зелена енергия..
  • 73 Парцал

    4 0 Отговор
    Климатични промени винаги е имало и ще има. Земята си преминава през определени цикли, без значение дали има хора на земята или не. Това,че някой се възползва за да печели на гърба на това,че виж колко е загрижен за планетата е отделен въпрос. Друг е въпросът с контролирането на времето и то временно на определени места. За съжаление няма как да се случи но ако САЩ изчезне и много неща ще се променят към по добро..
  • 74 Единия” процент са климатични вандали!!!

    3 0 Отговор
    Свръхбогаташите и богаташите в света нанасят огромни вреди на климата. Организацията "Оксфам" ги нарича "климатични вандали", от чийто луксозен начин на живот страда бедната част от човечеството, изложена на природни катаклизми!!!
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: