Last news in Fakti

15 Ноември, 2021 15:48 14 429 63

"Кирил Петков и Асен Василев може и да разочароват обнадеждените": коментари в чуждите медии

  • кирил петков-
  • продължаваме промяната-
  • медии-
  • избори-
  • герб-
  • бсп-
  • дпс-
  • румен радев-
  • демократична българия-
  • асен василев-
  • надежда

Тези двама мъже, Кирил Петков и Асен Василев, обещават много на всички онези, които мечтаят за една друга България. Но може би в крайна сметка все пак ще разочароват всички обнадеждени.

"Кирил Петков и Асен Василев може и да разочароват обнадеждените": коментари в чуждите медии - 1
Снимка: БГНЕС

Сара Новотни, кореспондент на швейцарската обществена медия SRF, коментира изборите в България под заглавието „Защо в Югоизточна Европа има толкова малко надежда“. Ето как вижда нещата журналистката:

"В България не просто има нещо гнило"

„Двама мъже, които основаха своята партия едва преди няколко седмици, спечелиха парламентарните избори в България. Те са възпитаници на елитния Харвардски университет. И казват, че могат да прекършат гръбнака на корупцията, която разяжда най-бедната страна в ЕС така, както ръждата разяжда стари тръби. Тези двама мъже, Кирил Петков и Асен Василев, обещават много на всички онези, които мечтаят за една друга България. Но може би в крайна сметка все пак ще разочароват всички обнадеждени. Защото в държавата България не просто има нещо гнило. Гнили там са много неща - и Петков и Василев го разбраха най-късно в мига, когато влязоха в служебния кабинет. (…)

Двамата откриха какви ли не подмоли: данъчната служба не била събрала повече от 5 милиарда евро данъци, а просто ги отписала. Най-вече данъци на фирми, които са в приятелски отношения с властниците. На границата митничарите таксували луксозни автомобили като някакви трошки - тоест, вносителите почти не плащали мито за колите. Ето защо Петков и Василев смениха шефовете на данъчната и на митническата служба. Оттогава насам в България се събират доста повече данъци и мита.“

"Ако управляват с БСП, едва ли ще могат да разчистят България"

По-нататък в коментара на Сара Новотни се казва, че партията на двамата доскорошни министри „Продължаваме промяната“ навярно ще има нужда от социалистите, за да може да управлява: „Но социалистите - и това не е преувеличение - се числят сред най-корумпираните в България. Не беше толкова отдавна, когато ЕС спря парите за България, понеже тъкмо социалистите прекалено очевадно поливаха с тези пари най-вече собствената си градинка. Ако на Петков и Василев им се наложи да управляват с такава партия, тогава едва ли ще могат да разчистят България в съзвучие със своите представи. А много българки и българи сякаш и бездруго са изгубили вяра в една политика на чистите ръце.“ И германската обществено-правна медия АРД обръща сериозно внимание на изборите в България. В своите анализи кореспондентът Клеменс Ференкоте между другото отбелязва:

"Дълбок разлом в България"

„И след третите парламентарни избори в рамките на една година в България сформирането на правителство отново изглежда доста трудно. (…) Резултатите онагледяват дълбокия политически разлом в България след над десет години под управлението на Борисов. Страната се бори срещу нарастващия брой заболявания от коронавируса и срещу растящите цени на енергоносителите. Освен това много от хората са бесни заради широко разпространената корупция.“

Сходни акценти поставя и агенция Франс прес: „След мощните антикорупционни протести през миналата година и многобройните разкрития за злоупотреби с държавни пари, повечето партии вече смятат Борисов за „неприемлив“ партньор. Така лидерите на "Продължаваме промяната" добиват добри шансове да образуват коалиция с други опозиционни партии", пише Франс прес и добавя: "България страда в момента от мощна пандемична вълна. Напълно ваксинирани са едва 23% от 6,9-милионното население - най-нисък процент ваксинации в целия ЕС. (…) България е на едно от първите места в света и по брой починали от коронавируса“.

Агенция Ройтерс насочва поглед към евентуалното сформиране на правителство и цитира политолога (и наш автор) Даниел Смилов с обобщението: „Сега въпросът е дали всички противници на ГЕРБ ще удържат на думата си да не подкрепят тази партия за сформиране на кабинет. Ако това наистина е така, предстои ни четворна коалиция“. Според агенцията, ако България не излъчи работещ кабинет и се парализира, това може да забави и въвеждането на еврото. Международните медии отбелязват и резултатите от президентските избори в България и категоричната победа на Румен Радев, който обаче въпреки това отива на втори тур срещу Анастас Герджиков.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Иван

    113 1 Отговор
    Когато разберете, че за да произвеждате, трябва да получите разрешение от тези, които не произвеждат нищо; когато видите, че парите се стичат към онези, които търгуват не със стоки, а с услуги; когато забележите, че мнозина забогатяват чрез подкупи и влияние, а не чрез работа, и че законите не ви защитават от тях, а, напротив, те са тези, които са защитени от вас; Когато видите, че корупцията се възнаграждава и честността се превръща в саможертва, тогава можете, без да се страхувате да сгрешите, да потвърдите, че вашето общество е обречено..
  • 2 Айде и ти сега

    69 13 Отговор
    Тези двама "мъже" не са основали никаква партия все още...
  • 3 FEFE

    46 9 Отговор
    Само човек с големи мечти може от улицата да стане премиер :)
  • 4 Тототот

    90 6 Отговор
    Емииии, ще си Одят тогава и те. Няма да ги бавим, да питат Слави, ако не вярват...

    Коментиран от #33

  • 5 Гошо

    48 11 Отговор
    Абсолютно ,толкова ентусиазъм при гласоподавателите на тия Също като на събор от сциентологичната църква
  • 6 Факт

    66 44 Отговор
    Важното е, че двете мафиотски партии ГЕРБ и ДПС ще имат общо максимум 35 процента, останалите 65 процента ще изкоренят модела Борисов-Доган-Пеевски-Гешев! След като бъде сменен Гешев, ще има и възмездие, защото сега той им осигурява безнаказаност за милиарди кражби за 12 години скрита замаскирана управляваща коалиция ГЕРБ-ДПС с любезното съдействие на Патриотарите !!!
  • 7 Червен шаман

    25 48 Отговор
    ГЕРБ+БСП+ДПС= на стабилен кабинет..
  • 8 Статистик

    54 45 Отговор
    Някой направи ли си труда да пресметне колко гласа имат двамата мошеника?
  • 9 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

    17 0 Отговор
    (.......)СТАТИЯТА Е КАТО КОМЕНТАР ПОД СТАТИЯ!
  • 10 ЕВРО НЮЗ

    64 8 Отговор
    Кого може да разочароват..????? 60 % от българите отказваме да участваме в,, ШОУТО НА СОРОС " . Колко остават..?? Хрантутниците на Коняк, Отворено общество и Америка за България Ако не успеят да се докопат до обещаното топло местенце с висока заплата, те ще са разочарованите.

    Коментиран от #18

  • 11 АААААААААААХАХАХАХАААААА....

    56 10 Отговор
    ШОКОЛАДАДЖИИТЕ ГИ РАЗКРИХА...ВЕДНАГА!!
    ААААААХААААА...... ШЕ " БОРЯТ КОРУПЦИЯТА" .. С .. ДС-МАФИЯТА ОТ ДУНДУРКОВ...2 ?!?!?......ТИЯ СЪЩИТЕ (ОЛИГАРСИ-МИЛИАРДЕРИ И КАПИТАЛИСТИ с петолъчки )....КОИТО НАВРЕМЕТО
    БОРЕХА ..."ЗАГНИВАЩИЯТ КАПИТАЛИЗЪМ И ИМПЕРИАЛИЗЪМ"... АААААААААААХАХАХАХАААААА....
  • 12 Aфера бг

    51 16 Отговор
    Защото К. Нинова първа излезе да защити „фалшивия герой“ на 9 юли 2020 година след влизането на прокурорите на „Дондуков“ 2, а той по достоверни данни се криел зад плюшените завеси в институцията си, облечен за всеки случай във военна униформа („да му пази страх“). Мишка бе, мишка, какво да го обсъждаме
  • 13 дедо Медо

    71 20 Отговор
    Нещата са в истинската си светлина, когато се гледат от страничнихора, които не са заинтересовани. В случая ви казват истината, ама се надявам бързо да изтрезнеете. След като Кирчо Лъжеца и Асенчо Крадеца, воглаве със зеления чорап клекнат пред Македония. А това ще стане скоро, дори по-скоро, отколкото си мислите. Ако вече не е станало зад гърба ви. Така работят предателите..

    Коментиран от #51

  • 14 Циганин

    29 59 Отговор
    Само да ви кажа, че тия момчета разбират от честен бизнес и мисля, че поне заради това, трябва да се пробва "фирма" България да бъде управлявана за известно време от някой добър бизнесмен.

    Коментиран от #22

  • 15 Иван

    40 32 Отговор
    Хайде да спрем да ги плюем и да видим кавко ще направят. Не се сещам срещу Борисов и "невероятното" му управление да се избълваха толкова отрицателни статии от всякъде.

    Коментиран от #30

  • 16 пери

    38 24 Отговор
    Едва ли могат да разочароват толкова, колкото герб. Пък и никой няма да им даде толкова време, ако мислят да разочароват.

    Коментиран от #26, #44

  • 17 Леля Тани

    22 33 Отговор
    Мили деца нека Бог бди над Вас и Ви закриля Благодаря Ви за смелостта и надеждата която ни давате Успех по трънливия път на розата по които върви те а роза без бодли няма Вярвам че ще от страните бодлите и България ще стане по добро място с което да сегордеем

    Коментиран от #24, #32

  • 18 Иван

    37 9 Отговор

    До коментар #10 от "ЕВРО НЮЗ":

    И като не участват в шоуто, демек като не гласуват по-добре ли е? На кого накривяват шапката? Стадо без мнение и позиция. Поетът е казал, не случайно, че сме малък, но затова пък много прост народ!
  • 19 Кирчо & Кокорчо

    28 10 Отговор
    Ближат топки сладолед, ще вървим напред!
  • 20 Ех Сара

    40 8 Отговор
    Сара... Спокойно можеш да си спестиш опитите за манипулация. Стигат ни и нашите мисирки и нямаме нужда от швейцарски такива. (Добре ли ти платиха?)
  • 21 агент07

    31 8 Отговор
    Поредните тъпотии на дойче зеле!
  • 22 Иво

    58 12 Отговор

    До коментар #14 от "Циганин":

    Единият е откраднал и продал в Китай, интелектуална собственост, това ли е честен бизнес?

    Коментиран от #29

  • 23 Анонимен

    53 12 Отговор
    То е ясно, че ще ни разочароват. След тях и държава няма да имаме.

    Коментиран от #50

  • 24 ГОСТ

    13 3 Отговор

    До коментар #17 от "Леля Тани":

    ЛЕЛЯ ТАНИ ОТ КАРЛУКОВО!
  • 25 Дааа

    13 19 Отговор
    Сигурно искат да кажат да върнем Тиквуции.Айде нема нужда(казва БАШ МАЙСТОРА).
  • 26 filo

    33 11 Отговор

    До коментар #16 от "пери":

    ГЕРБ след 12 г. на власт, отново имат добър резултат, само 2-3 процента от ПП. Дай Боже всекиму такова разочарование.
  • 27 фронт

    55 2 Отговор
    Може да са учили в Харвард , но да не си помислят да прокарват джендър идеологии и тайни договорки със Скопие , че ще ги попилеем из парламента . Ако ще управляват , да го правят за българите , а не за хамериканските интереси.

    Коментиран от #31, #45

  • 28 Синята чапла

    22 4 Отговор
    Тая Сара много осведомена бе?
    Да не знае български и да чете нашата преса?

    Да питам, защо вече Швейцария отвори врат и за чужди граждани да им работят?
    До преи време не даваха такава възможност, а сега се оглеждат като гърмяни зайци отде да си докарат кадри!

    Що така, бе, демократи без корупция?
    Що пак на нашите млади налитате?
  • 29 Ивчо

    8 10 Отговор

    До коментар #22 от "Иво":

    Ти беше ли там, когато човека краде?
  • 30 Гандалф

    14 3 Отговор

    До коментар #15 от "Иван":

    Прав си...винаги ще има време да ги псуваме...
  • 31 Синята чапла

    32 2 Отговор

    До коментар #27 от "фронт":

    Кирил Петков беше координатор в Триморието.
    Какво да очакваме?

    В Харвард се учи не как да се дава, а как да се взема.
    И как да се играе в един отбор,
    а кой е собственика на отбора друг въпрос.

    Коментиран от #35

  • 32 Синята чапла

    5 2 Отговор

    До коментар #17 от "Леля Тани":

    Грешиш,
    има рози без бодли, има рози и без ухание!
  • 33 ТОЧНО ТАКА Е

    40 12 Отговор

    До коментар #4 от "Тототот":

    проба, грешка и пак...докато
    стане нашата работа, но все пак Слави се намърда в
    политиката и той вече е на яслата, както и тези двамата -
    кокорчо и олигофренчо...а за Румбата - да не говорим...
    Корнелия и БСП-то отиват в забвение, електоратът им се топи,
    а Румен Радев - втори мандат, въпреки поразиите, които направи,
    въпреки че е протеже на Корнелия...това е ПАРАДОКС типично по
    български...
    Има нещо гнило!! Нима Радев не е най-голямата ни ГРЕШКА?!
    Ако сега, в неделя не я поправим и не гласуваме всички за
    Герджиков, ще се въртим в омагьосан кръг още много години,
    защото Радев е едно недоразумение на Корнелия..
    Военен пенсионер никога не може да бъде на нивото на един
    професор, при това ректор на Софийския университет, какъвто е проф.Анастас Герджиков.
    Може би затова ПП покрепят Румен Радев, защото проф. Анастас
    Герджиков, ги респектира с интелекта си...??!!
    Крайно време е начело на България да застане един интелигентен
    мъж!!
    Видяхме какво направи зеленият чорап - юмрукът му настрои
    хората един срещу друг! Стига!
    Обиколи всички големи градове да агитира хората да го изберат
    още един мандат, плю по ГЕРБ и Бойко Борисов навсякъде и
    народа - клъвна..също като Мая Манолова, но тя е под чертата,
    нали?!!
    Не е почтено да цапаш наляво и надясно, за да се добереш
    до властта, явно много му се усладиха мангизите, 15 бона на месец...
    Корнелия сигурно вече съжалява, че го е лансирала за
    този пост....подлец и предате

    Коментиран от #54

  • 34 дамм

    5 7 Отговор
    Разбира се.
    "Дойче зеле" - нека хейтенето започне !! СЕГА !!
  • 35 xa xa xa

    11 4 Отговор

    До коментар #31 от "Синята чапла":

    Английският му е кофти, а се перчи ха ха хаа
  • 36 Да си ни го

    24 2 Отговор
    кажат в прав текст от Швейцария - гласоподавателите у нас, пак са измамени камилчета...
  • 37 Гената

    15 18 Отговор
    Така-а-а, БСП разочаровани от Корнелия, ДБ от Димитър Иванов, макетата от Шкембеджията, ИБГНИ от Мая и т.н. Аз имам един основен въпрос : - На всички избори калинките гласуват под строй и винаги са 600 000, което случайно съвпада с броя на чиновни;ите у нас. Значи те винати СА ОЧАРОВАНИ, нали ? От какво толкова са очаровани, кое е това полезно дело, което Бою върши, че да му благодарим и ние ?!

    Коментиран от #43

  • 38 ????

    12 18 Отговор
    Хората жадуваха за Кирил и Асен и го получиха. Много отвън не успяха да гласуват за тях. Харесват ги. Млади са. И аут с герб. Писна ни с герб дпс. Иска им се Радев да не спечели. Ицо хазарта с повече гладове от борисов и корнелия. Говори ли ви нещо или нищо е за вас, че Хазарта ги е победил

    Коментиран от #52

  • 39 Гост

    3 25 Отговор
    Госпожа Анастасия Мозер ги подкрепи, за което николапетковустите, искрено й благодарят. Кирил и Асен де. Пп Пп. Асен е страхотен, възпитан, уравновесен, спокоен и много умен. АСЕНЕ Кирчо Бог да ви даде сили и много здраве и сили в тия трудни за вас вренена. Следващата седмица ще ви разбие Господин Радев. Подкрепете го.
  • 40 не може да бъде

    8 14 Отговор
    От гледна точка за опит да се промени нещо е добре да има такива добре образовани хора начело на правителството...поне няма да берем срам от това как говорат английски!?Това обаче не означава ,че познават добре българската действителност и че ще могат да използват добрите страни и че ще тушират лошите!?Има едно утежняващо обстоятелство,което много ще ги измъчи -за 10 г. управление ГЕРБ вкара икономиката и между държавните отношения ,а също така в голяма степен образованието и здравеопазването в такова блато,че сега 2 поколения няма да могат да се измъкнат!?Корупцията която разяжда страната също е голяма пречка ,но аз не бих я определил като проблем №1 за страната -тя е съпътстваща характеристика за т.н.демократичен свят и ако ние принадлежим към него ,ще трябва да свикнем с нея -но ще трябва да я направим по-цивилзована и рафинирана,по -англосаксонска !?За мен обаче положението е такова ,че ако ще целият Харвад да докарме това няма да помогне.Считам,че България я чакат много тежки 30-40 г.и без гаранция ,че ще имаме успех!Но така или иначе не бива да се стои със скръстени ръце -поне тия които разбират за какво става дума!

    Коментиран от #49

  • 41 Читател

    7 9 Отговор
    Те го знаят прокудените от Герб, че България няма лесно да се оправи. Те следят и не очакват от България. Идват и виждат и едвам издържат в бг, на вторият ден си искат обратно. Англия и България. Смях. Добре е бойко, крадоха и с милионите ще си живее, както много крадци по време на прехода, от борда на директорите, с торбичките самотници и т н.
  • 42 Гост

    6 2 Отговор
    Пари като няма, поне рахат да има. Турчина
  • 43 Герб ПобедаБойко Идвай

    18 11 Отговор

    До коментар #37 от "Гената":

    БОЙКО Е ДОКАЗАН ПОЛИТИК БОЙКО Е ДЕМОКРАТ БОЙКО Е ЛИДЕР А ТЕЗИ ЗАЛИЗАНИТЕ КАКВИ СА КЪДЕ ГИ ВИДЯХТЕ КАКВО НАПРАВИХА ЗА БГ ЗА ШАРАНИТЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЯХ НИСКА НИСКА НИСКА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ А ВИЕ НА КАКВО СЕ РАДВАТЕ НА ОГРОМНАТА ПОДМЯНА ЛИ
  • 44 Герб ПобедаЛустрация Радевисти

    13 6 Отговор

    До коментар #16 от "пери":

    ЕЙ ЧОВЕЧЕ КАКВО ЩЕ И НАПРАВИЩ НИЩО НИЩО БЕЗСИЛЕН СИ ПОРАДВАЙ СЕ СЕГА ЧЕ ТЕ ЧАКАТ СТУДЕНИ ГЛАДНИ РАДЕВИ РАШКОВИ ЗАЛИЗАНИ ДНИ
  • 45 Герб ПобедаЛустрация Радевисти

    11 4 Отговор

    До коментар #27 от "фронт":

    ХОРА ОБЪРКАЛИ СТЕ СЕ ЗАБЛУДЕНИ СТЕ МНОГО МНОГО НИСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ ТРЯБВА ДА ВИ УСЪМНИ БЪЛГАРИТЕ ПО ГОЛЯМАТА ЧАСТ НЕ ГИ ПРИПОЗНАВА НЕ ГИ ЖЕЛАЕ А НИЕ ГИ ДОКАРАХТЕ ЗАБЛУДЕНИ
  • 46 Какво Евро бе Смилов??

    9 1 Отговор
    Искат Евро тези които изнесаха Милиарди в Овшорките и такива Шушомиги, като теб Смилов!!
  • 47 Ето я

    6 2 Отговор
    Промяната.
    Гласуваш за ПП. Получаваш БСП.
    Хаха..
  • 48 Видовден

    4 0 Отговор
    Бог да боди гарди България.
  • 49 Препатил

    9 0 Отговор

    До коментар #40 от "не може да бъде":

    Няма да се притесняваш! Следващите 10 т. години ще се оправдават с наследството получено от ГЕРБ!:)
  • 50 Истина

    10 0 Отговор

    До коментар #23 от "Анонимен":

    ТОГАВА ЗАЩО ГО ДОПУСНАХМЕ, КОЛКО ПЬТИ ЩЕ ПРАВИМ КОМПРОМИСИ С ЖИВОТА СИ, И ЩЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ НА ВСЕКИ ЗАДАЛСЕ МЕСИЯ ДА ГО УПРАВЛЯВАЛ
  • 51 3457

    5 3 Отговор

    До коментар #13 от "дедо Медо":

    Да, тогава ще ги разкараме, но АКО РАДЕФ УСПЕЕ да седне в президентския стол, ще трябва да го гледаме още 5 години! Затова излезте и гласувайте ЗА ДРУГИЯ ЧОВЕК, това е златния ни шанс да сменим тренда, защото личността на този човек е точно това, от което се нуждае България! Ерудиран и широко скроен, умен и цивилизован! ДОКАЗАНО, в досегашнто му битие!
    МИСЛЕТЕ, и отхвърляйте партенките, с които ви заливат всеки път, за да убият в зародиш всяка появила се конкуренция!

    Коментиран от #55, #59

  • 52 3568

    3 1 Отговор

    До коментар #38 от "????":

    Ма, разбира се, че ми ГОВОРИ!
    ИЦО ХАЗАРТА и той като вас, с КЪСИ МИСЛИ! Цялото му ежене не му стигна да направи по-комплексната оценка, ЧЕ ДА ОТХВЪРЛИШ ЕДНА ПОРОЧНА ПРАКТИКА, не означава да прегърнеш следващата, за която вече има достатъчно признаци, че ще бъде ТАКАВА! Хората с КЪСИ МИСЛИ, са опасно нещо, тука в BG-то, наспорил Господ с тях, неслучайно се въртим на шиш от десетилетия, И КРАЯТ му НЕ СЕ ВИЖДА!
  • 53 гуньо

    6 0 Отговор
    Не се радваите на малко прасе не се знае каква свиня ще излезе.
  • 54 МИХЛЬО ГЕРБЕРАСТКИ!

    2 3 Отговор

    До коментар #33 от "ТОЧНО ТАКА Е":

    ПРЕДАТЕЛЯТ ИМА ИМЕ! ПРЕСТЪПНИКЪТ СЪЩО! УБИЕЦЪТ ТОЖЕ! ТОВА Е ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ! ОБАЧЕ, АКО НЕ СЕ СЕЩАШ, Е ЗАЩОТО ТОЙ Е ПО ИЗВЕСТЕН, КАТО ТУЛУПА, ТИКВОНИЙ, МУТРАТА ОТ СИК ИЛИ ПАНДИЗЧИЯТА ОТ ПАНКРАЦ!!!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 ЗАЩО ЛИ

    2 0 Отговор
    НИЕ ОТ ВСИЧКО РАЗБИРАМЕ АМА И ОТ ЧУЖБИНА ВИНАГИ ПОЗНАВАТ !
  • 57 КРАДЦИ ЗАТВОР

    1 0 Отговор
    СЪБИРАТ НИ СЕ ВЕЧЕ 87 ГОДИНИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ПРОСТАЦИ И ПРЕДАТЕЛИ - МНОГО БЕ ЕЙ , КАКВО ДА НАПРАВИМ ? БОЙКО ЛИ ДА ВЪРНЕМ ИЛИ СТАНИШЕВ ......... ИЛИ ДОГАН ДА ТУРИМ В ЗАТВОРА ----И ТРИМАТА
  • 58 DW наливат вода в Мелницата наБорисов

    1 1 Отговор
    Дезинформотори, Маниполатори това е DW!!! Реват си за Кръщелника4357 Борисов и ГЕРБ!!
  • 59 7543

    1 0 Отговор

    До коментар #51 от "3457":

    Ерудиран и широко скроен, умен и цивилизован- Правилно това е настоящият,това е й бъдещия Президент на Република България! ДОКАЗАНО, в досегашнОто му битие! МИСЛЕТЕ, и отхвърляйте партенките от университета и Някви продажби псевдо професори, с които ви заливат всеки път,държавите на пожарни.КЯРски маркучи от Герб,за да убият в зародиш всяка появила се конкуренция!Все пак за 13 години власт като злокачествен тумор са взели каквото могат от всякъде - За Това в Неделя Гласувайте за Най Достойният за Президент Г-н Р. Радев.
  • 60 Кочан

    1 0 Отговор
    Аз всъщност загубих надежда
  • 61 един българин

    1 0 Отговор
    Изглежда че възмездието се отлага. Но, аз ще настоявам да бъде неотменимо. Радев и сие трябва да си гополучат така или иначе.
  • 62 1994 1996

    0 0 Отговор
    Народ който не помни миналото е осъден да си повтори грешките.
  • 63 Атанас

    0 0 Отговор
    Искрено се радвам и съм горд, че начело на нашата изтрадала държава се врпегнаха тези прек8расни надарени с више истенски българи.Никогага България не е имала толкова достойно правивителство, ръководено от българи с чесни души искрени сърца и липсата на сякакво лицемерие, прикритост и двуличие. Младежки пориви, решителност и себеотричане .Качества, които липсват в 90% у нас българите и у мен самия, но това не ми пречи да да се поклоня на онези , които ги имат.Българи, виждате че за 60 дни се справят прекрасно -ток, газ -имате ли големи проблеми, които неса създадени от тях?Страдаме от проблеми създанени отРусия, пандемията и въттрешната опозиция на предатели и руски шпиони, които се опитват за няколко сребърника се опитат да си осигурят блгополучие.С какво по-напред да се борят? Да спасяват коалицията, с икономически проблеми или с опозиционните врагове? Всичко правят заради нас обикновените българи! Никога не е имало правителствао, което е работило при такива условия - война, пандемия, световна рецесия и нестабилност.Ние да им пречим ли ? Член съм на Демократичната партия на Стефан Савов от основаването. Не съм свързан с ПП, но подкрепям и призовавам всички бълкари да подкрепим тези прекрасни момчета заради славата и просперитета на България.Кирчо, Асене не бойте се, какво ще ви сторят човеците, когато бог е с вас!