Last news in Fakti

20 Декември, 2021 18:06 2 987 18

Путин: Тази година в Русия са предотвратени 32 атентата

  • русия-
  • тероризъм-
  • владимир путин-
  • кремъл

Сред приоритетите пред службите президентът открои работата на контраразузнаването, борбата с корупцията и защитата на държавните граници

Путин: Тази година в Русия са предотвратени 32 атентата - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Тази година на територията на Русия са били предотвратени 32 терористични атентата. Това съобщи президентът Владимир Путин по случай професионалния празник на служителите в силите за сигурност.

Владимир Путин отчете значително намаляване на терористичната заплаха в Русия през последните години.

„През последните 11 години са били предотвратени повече от 200 терористични атентата. Броят на престъпленията с терористичен характер през този период е намалял многократно. През 11-те месеца на отиващата си година са били предотвратени 61 такива престъпления, включително 32 терористични атентата“.

Сред приоритетите пред службите Путин открои работата на контраразузнаването, борбата с корупцията и защитата на държавните граници.

„Нашите граждани очакват от вас нови успехи и в борбата с екстремизма. Това е пряка заплаха за единството на Русия. Трябва категорично да се пресичат всякакви прояви на ксенофобия, социална и религиозна вражда“.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КремълскоЖуже

    10 27 Отговор
    Патологичен лъжец и лицемер...
  • 2 Дадо Вангел

    11 21 Отговор
    31 от тях са инсценирани и разиграни от путинската шайка 🤣
  • 3 сбъркана работа

    4 10 Отговор
    Герба им е имперски двуглав орел а имат още ленинградска област.!
  • 4 оня с коня

    5 16 Отговор
    И да каже путин:ИМА ЛИ ГОТОВНОСТ Руското МВР да предотвратява не по 32 Атентата Годишно,а по 320броя МЕСЕЧНО,ако Русия нападне Украйна?

    Коментиран от #6

  • 5 От тях

    3 9 Отговор
    30 с Новичок.
  • 6 Виталия

    14 7 Отговор

    До коментар #4 от "оня с коня":

    Русия няма намерение да напада Украйна. Тия шмугльовци искат да влизат в НАТО и да клечат и чакат да станат щат на САЩ, точно както България . Пример, Михайловград от 1993 е Монтана (щат има), а България е поробена от американците. И до тоалетна нашите управляващи не ходят без да каже Херо Мустафа, преди това Марси Рийвс и така ...

    Коментиран от #8

  • 7 Олигарха Пешо

    8 10 Отговор
    Кой ще ви напада бе Путине??? Не спря да се прави на велик това джудже!!! Окраде Русия, тези милиарди и мултимилиарди в ковчега ли ще си ги слага???

    Коментиран от #9

  • 8 оня с коня

    8 9 Отговор

    До коментар #6 от "Виталия":

    Да,русия декларира че няма никакво намерение да напада Украйна,но тя нямаше намерение да напада и Крим!Внезапно обаче се наложи да нвлезе там с Войски ЗА ДА ЗАЩИТИ Руското население,т.е. БЕШЕ ПРЕДИЗВИКАНА!А нима в Украйна няма Руско население за "ЗАЩИТАВАНЕ"?И ще ти обясня тъй както Прост на Прост:БГ е малка Държава ,но със изключително Стратегична позиция което значи,че няма как да сме Самостоятелни.Та въпросът ми е:Ти Херо Мустафа ли искаш да ни дава тон в Живота,или Иван Иванич от Масква?Аз лично предпочитам да служим на Богати господари,щото 45г служихме на Бедни и докато бяхме принудени да пълзим под Масата,от Трапезата не падна и 1 Троха!

    Коментиран от #12, #13

  • 9 Виталия

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Олигарха Пешо":

    А какво да прави като рожденното му име е Богатир😂, а сестра му-майка ми- е Мада😂 - старо прабългарско име. Схванахте ли защо има толкова цветуща😂 фамилия ? Тя е с фамилия Топчагич😂в сръбските земи. Окончание -ич и в Русия. Аз съм българка по липна карта. Абе ток и жица положение
  • 10 СТАРИЯ ЗАВЕТ

    7 6 Отговор
    Президента който сложи соросите на колене, а именно виско ценения по цял Свят президент Владимир Владимирович Путин
  • 11 Домашен сайт

    1 1 Отговор
    Сайта е на гей- двойката Ганев и Джамбазов и е семеен домашен сайт!
  • 12 Виталия

    6 5 Отговор

    До коментар #8 от "оня с коня":

    Не си прав. Анексирането на Крим е от политическа гледна точка. В Ялта (където съм родена аз) през 1945 след ВСВ има Конференция - Сталин, Рузвелт и Чърчил и по-късно се създава ООН. Не са равностойни силите, защото САЩ както знем получава независимост от Великобритания. Правилно постъпи Руският Президент-българин като изпревари САЩ с желанието им да властват в Украйна и Крим, т.е. предотврати военен конфликт!
  • 13 Виталия

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "оня с коня":

    Предпочитам да активираме Балкански Политически Клуб на наш Президент Желю Желев и с тази мощ България да се изправи и в Европейския съюз.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 $%^

    2 2 Отговор
    Тоя Плешив Лилипут се хвали,че Русия била терористична държава.Ние го знаеме и без да ни го съобщават официално от Кремълският Кокошарник.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Нещо ново

    2 2 Отговор
    Защо ни занимавате с тази терористчна държава,цялата и политика е да изнася и прави терор,друго не може.Чуди се сега как да започне война в Украйна и да искара други виновни.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания