Last news in Fakti

5 Януари, 2022 23:10 7 806 104

Захарова предупреди САЩ и НАТО, че от 200 г. Русия пази Сърбия

  • русия-
  • сърбия-
  • косово-
  • мария захарова

Според информация, публикувана от сръбското министерство на отбраната в края на декември 2021 г., Сърбия ще похарчи един милиард евро през 2022 г. за повишаване на отбранителните способности на своите въоръжени сили

Захарова предупреди САЩ и НАТО, че от 200 г. Русия пази Сърбия - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова, коментирайки изявление на командващия ВМС на САЩ в Европа и Африка адмирал Робърт Бърк относно отбранителната способност на Сърбия, посочи, че сигурността на тази страна до голяма степен зависи от отговора на Русия на заплахите от Сърбия, съобщава ТАСС

"Бих искала да напомня на Бърк и на всички негови колеги в нещастието на НАТО два важни факта. Отбранителният капацитет на Сърбия през последните години, вероятно 200, до голяма степен зависи от това колко скоро Русия ще отговори на външните заплахи за тази южнославянска страна".

"Външни заплахи за Сърбия. По странно стечение на обстоятелствата всеки, който някога е нападал Сърбия, вече е член на НАТО. Ако Бърк познава историята, то с изявлението си той приветства доставката на оръжия от Русия за Сърбия, например противотанковите системи "Корнет" и много се надява, че ще охладят жарта в горещите глави на Алианса, които мътят водите на Балканите. Много лошо, но нормално, ако не знае", добави Захарова.

По-рано Бърк в интервю за сръбския вестник Kurir коментира че НАТО приветства реформите, които се провеждат в Сърбия за укрепване на нейната отбранителна способност.

Според информация, публикувана от сръбското министерство на отбраната в края на декември 2021 г., Сърбия ще похарчи един милиард евро през 2022 г. за повишаване на отбранителните способности на своите въоръжени сили. Сръбският вицепремиер и министър на отбраната Небойша Стефанович също обяви, че 142 милиона евро ще бъдат инвестирани в сръбски заводи.

Бюджетът за отбрана за 2022 г. е стратегическа инвестиция, предназначена за изграждане на отбранителни способности на Сърбия, местната отбранителна индустрия и въоръжените сили, но също и за снабдяване с чуждестранни оръжия и с най-новите технологии във военната техника.

Москва очаква, че действията на Прищина срещу представителя на мисията на ООН в Косово ще получат подобаващ отпор от ръководството на организацията, коментира Захарова, във връзка с обявяването на служител на мисията за персона нон грата.

"Надяваме се, че този произвол на Прищина ще получи подобаващ категоричен отпор от ръководството на мисията на ООН", каза дипломатът.

Захарова подчерта, че обявяването за персона нон грата на представителя на Временната административна мисия на ООН в Косово е продължение на провокативната линия за изостряне на междуетническите отношения.

"Смятаме поредния трик на Прищина като продължение на провокативната линия за изостряне на междуетническите отношения в региона, дискредитиране на Световната организация и не на последно място конструктивната роля на Русия на Балканите."

"Очевидно е желанието на косовските власти да се отърват от онези, които могат обективно да покажат разрушителната политика на Прищина, провеждана в населените със сърби региони. Ние категорично осъждаме всякакви опити за ограничаване на дейностите или "изтласкване" на мисията на ООН от Косово чрез предприемане на агресивни стъпки, които противоречат на духа и буквата на Резолюция 1244 на Съвета за сигурност на ООН", допълва Захарова.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 70 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Последния Софиянец

    121 31 Отговор
    Много подъл номер врътнаха Янките с Казахстан.Войната в Украйна се отлага.Което пък е добре за нас.Горките казахстанци.Те ще го отнесат вместо нас.
  • 3 РУСИЯ + СЪРБИЯ + БЪЛГАРИЯ

    143 78 Отговор
    .. са едно и също културно семейство по оста православие и славянска писменост! Нямаме нищо общо с католическите, латиноговорящи народи - англосаксонци, испанци, италианци и т.н.! Да се знае!

    Коментиран от #16, #19, #24, #83, #97

  • 4 Google

    52 23 Отговор
    Сега ще ги въоръжават с дронове от Али Експрес :))))
  • 5 олга

    53 62 Отговор
    милата тя, колко е загрижена
  • 6 питам

    129 37 Отговор
    Светна ли ви лампата на онези странните, че руските управляващи винаги са заставали зад Сърбия??? Във вреда на България? Кой е този, който е нападал Сърбия и вече е член на НАТО? Моля, я пак? Колко пъти, Гърция и Сърбия напдат България? Дори и в гръб? Колко пъти? Кой извършва етническо прочистване срещу българското население в Македония? Ами в западните покрайнини? Но поне има официално признание? Южнославянска страна? Продължаване с панславянската пропаганда?

    Коментиран от #60, #66

  • 7 Калкулатор

    138 22 Отговор
    Ние похарчихме 3 милиарда и не сме видели нищо! 6 фърчила на хартия

    Коментиран от #11, #34

  • 8 Руснаците знаят

    75 39 Отговор
    .. как да си зашитават съюзниците, нас май само за бомбене са ни заложили нашите "приятели"

    Коментиран от #32, #81

  • 9 Захарова

    32 55 Отговор
    А, забравих ! А Варна скоро ще я направим руска губерния.

    Коментиран от #23, #86

  • 10 Хонорик

    81 33 Отговор
    Къде беше Русия,когато Бил Клинтън нареди да се бомбардира Белград?Американците тогава използваха даже бомби с "обеднен" уран и облъчиха кой знае колко хора.

    Коментиран от #14, #63, #88

  • 11 ПРАВ СИ...!

    86 11 Отговор

    До коментар #7 от "Калкулатор":

    Ние не сме видели нищо...!НО!Каракачанката видя...- тлъста комисионна...!
  • 12 usa f 15

    36 27 Отговор
    От 200 години Русия така пази Сърбия че след преврата на Симович когато отива при Сталин да подпишат договор се случва следното - Симович иска Сърбия и Русия да подпишат договор според които ако една ат двете страни бъде нопадната от трета страна то другата страна ще си притече на помощ на първата. Сталин обаче му предлага да подпишат договор според който- ако една от двете страни бъде нападната от трета страна то втората подписваща няма да нападне също първата подписваща от третата страна. ЕТО ТАКА СССР ПАЗЕШЕ .... УБИВАЙКИ... защото иначе на сталин щяха да му пропаднат плановете
  • 13 ISKANDER

    42 52 Отговор
    Захарова,със продаване на оръжие вие мътите водите на баканите!Продайте им Лади.

    Коментиран от #18, #62

  • 14 Не знам за Русия...?!

    97 42 Отговор

    До коментар #10 от "Хонорик":

    Но знам ние къде бяхме ...!Дадохме си с лека ръка въздушното пространство на НАТО да бомбардират мирните граждани на Югославия...!Позор...!

    Коментиран от #20

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Гост

    75 39 Отговор
    200 години ги защитава и вижте до къде ги докараха. Разпокъсана страна с една шепа население, мразена от всичките си съседи, но с голямо самочувствие, че са някакъв фактор на Балканите.
    Да не дава Господ такава закрила.

    Коментиран от #78

  • 18 Кво се чудиш...?!

    22 22 Отговор

    До коментар #13 от "ISKANDER":

    Както никой емигрант не иска да стои в БГ,така и те не искат да купуват Лади...?!
  • 19 абвгдежзийклмнопрстуфхцчшщъьюя

    46 14 Отговор

    До коментар #3 от "РУСИЯ + СЪРБИЯ + БЪЛГАРИЯ":

    Има българска писменост! Отворете си книгите по история.

    Коментиран от #40

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ComfortablyNumb

    38 33 Отговор
    Те американците грижа да нямат за Сърбия. Само да кимнат с глава и сме ги нагънали сърбелите до Ниш ... така е било и когато нямаме армия дори ... само от ножа в гърба да се пазим че сърбелите друга сила нямат ... виж руснаците са простодушни и открити и грешка след грешка ...

    Коментиран от #95

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 захарова може да направи само

    26 33 Отговор

    До коментар #9 от "Захарова":

    .........на ваненец свирка. Както правят рускините по морето и тези които имат вид на жителство и са окупирали Бризовете. Не знам на кого са жени, обаче, препоръчвам на мъжете им да не ги целуват. От мъжка солидарност.
  • 24 иначе да

    44 16 Отговор

    До коментар #3 от "РУСИЯ + СЪРБИЯ + БЪЛГАРИЯ":

    нямаме нищо общо с англосаксонско-френските колониалисти и екплоататори.
  • 25 А Мара

    23 26 Отговор
    Си направи сватбата в САЩ.Що не у Београд ма Маро?Да ти пее Лепа Брена.
  • 26 Ъхъъ

    34 31 Отговор
    Мдааа, ще си кажете най накрая вие долни Руски империалисти. Мачкайте България точно заради Сръбските ви интереси и продължавате да пречите пак с Македония ….
    Ще ви застигне скоро това което сте причинили на Българите
  • 27 ПараШут

    54 47 Отговор
    Бъдещето на България определено трябва да е обвързано с дълготраен съюз с братята сърби и руси. Престъпните англосаксонци кроят коварни планове чрез Албания, Косово и Македония и при първа възможност ще използват нашата територия за плацдарм срещу Русия и Сърбия! България час по-скоро трябва да напусне престъпното НАТО!!!

    Коментиран от #51

  • 28 прав си

    51 17 Отговор

    До коментар #22 от "Тоа па":

    Българските политици са продажници. Сърбите се противопоставят, затова ги ухажват и подкупват, и Русия и европа. Докато българските, просто си ги търгуват на кило. Последния жив корумпиран пример - един ББ. Както имаше една новина във факти, България от 140 години няма качествени политици.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 по-добре

    46 7 Отговор
    Трябва да държим политиците настрана, за да може народите ни да живеят добре и да се разбират. От политиците идват проблемите!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Х@йло - цар и гръмовержец

    43 17 Отговор

    До коментар #8 от "Руснаците знаят":

    Знаят, знаят, затова преди 20 години, когато сърбите ядоха калая заради грандоманските си имперски амбиции и загубиха 1/3 от територията си, руснаците не си мръднаха пръста.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 За там кажи мерси на Боко и Пеевски

    31 9 Отговор

    До коментар #7 от "Калкулатор":

    Каракачанката е само бушон. Платихме прескъпо за стара технология, за да спрат разследванията срещу Пеевски в Америка. Който се интересува, за какво, кога и как има много инфо ф мрежата. Нищо не може да се скрие.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 !!!?

    26 18 Отговор
    Много войнствена метресата на Кремъл !!!?

    Коментиран от #39, #101

  • 38 Тоа па

    28 14 Отговор
    И да ме триете,фактите са си факти ! Сърбия е единствената държава на Балканите ,която никога не си е променяла външната политика.Четете История !
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Госあ

    23 13 Отговор
    Само да питам, коя армия е по силна в момента, сръбската или българската ? Иначе, когато Русия отговаряше за сигурността на България я знаем БА. А другаря Живков проведе възродителния процес без да му мигне окото. Нали така ?

    Коментиран от #46, #93, #98, #102

  • 43 ГанюБалкански

    20 14 Отговор
    Крокодила Гена, разяснява Имперските амбиции на Русия, Сърбите така са впримчени, че никога няма да бъдат пуснати в Европа, също и Македонците , островите на комунизма !!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Оппа

    15 8 Отговор

    До коментар #42 от "Госあ":

    Сръбската! И преди и след Живков!Може и сателит на СССР да сме били,сега да се с НАТО,но на предатели, реална власт, и въоръжение никой не възлага!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 It’s James 🇺🇸

    29 12 Отговор
    Сърбия не е лоша държава, приятни хора, братски народ. Ама 90те Бил Клинтън и жена му много лошо ги изработиха. Там където стъпи демократ - зелена тревичка не порасва!!!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 dogan

    16 22 Отговор
    Руските интереси са славянски и са над всички български македонски и сръпски инстереси, защо те са велики и историята го е доказала! Който не се съобразява с това има много да страда!
  • 55 ....

    21 10 Отговор
    Голямо пазене им дръпнаха деветдесетте години. Направо пръчка не даваха да прехвръкне над тях. Едно е да говориш, съвсем друго е да го направиш.

    Коментиран от #57

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Алфа Вълкът

    10 6 Отговор

    До коментар #55 от "....":

    Точно това щях да пиша, голямо вардене им ударили.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Що пък Лади?!

    22 4 Отговор

    До коментар #13 от "ISKANDER":

    Мечоците продават основно газ,която и ти ползваш на договорирани цени,а родният ти "Булгаргаз" ти ги препродава с 30% надценка,честито!
  • 63 Сивата чапла

    23 10 Отговор

    До коментар #10 от "Хонорик":

    Що не видиш датата на разпускането на Варшавския договор?!!!! .... Нещата са последователни, НАТО няма опонент, и си прави каквото иска. Ако не се беше разпуснал Варшавският договор, Югославия нямаше да се случи, Ирак, Йемен, Сирия, Либия, Египет забравяме какво ставаше там, Украйна, Грузия, тия дни пак Казахстан, за Южна Америка като Венецуела, Бразилия, там просто няма нищо в медиите, но и там е същата каша, ..... Базите на Америка никнат като гъби и проблемите на света също!

    Коментиран от #91

  • 64 Абе

    9 7 Отговор
    Всичките империи са една стока - Китай, Щатите, Русия, Британия... само ги интересува големият кокал и нищо друго ! Така че когато те се ръфат помежду си, достойните хора трябва да стоят на дистанция !
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Доко

    11 15 Отговор

    До коментар #6 от "питам":

    Тези думи на Захарова ме карат да се замислям в/у русофилското си мислене и най накрая исторически да се види, че спрямо България се е извършило един голям геноцид с подкрепата не само на Русия а от целия католически свят.
  • 67 Хихихи..

    14 13 Отговор

    До коментар #65 от "Да бе да":

    Ти явно си още във времената на Боря Елцин,я се пробвай да бомбиш Сърбия в сегашно настояще време.А?

    Коментиран от #69, #99

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Да бе да

    17 14 Отговор

    До коментар #67 от "Хихихи..":

    Защо аз да "бомбя" , на умряло куче само вие нож вадите !
    Вие кажете , навремето поясняеахте ли кой пазите и кой не ? И пука ли му на някой , какво казва Горна Волта ?
    Всички знаят защо анексирарахте кРим ! Ако нямате база в Черно море , се връщате в Азия ! Преди 30 г. Бяхте 320 милиона със сателити от 140 милиона с подлежащите им територия ! Днес сте 140 мил. С демографски проблем и санкции ! Браво, продължавайте така и направете от 1 стотинка една рубла ! Ама, и ни върнете архивите бе крадци азиатски
  • 70 Уса

    19 8 Отговор
    Ако Русия пазеше Сърбия американците нямаше да смеят да я бомбардирват.Българите пък си дадоха газа на американците от благодарност,че на времето яко са ни бомбардирали и до ден днешен няма извинение.Да изсипеш бомбите си върху цивилното население на една столица и да не се извиниш трябва да си гад от класа.И накрая пак ще върна топката към Русия да кажат,кой и защо е отровил Георги Димитров?Според факти от историята Тито и Димитров са искали да създадат империя на блаканите независима от западните колонизатори,но Сталин е играел в тетъра в който сега играе Путин

    Коментиран от #71

  • 71 Да бе да

    17 10 Отговор

    До коментар #70 от "Уса":

    Престани с лъжите бе ! Кой накара България да обяви война на Америка na 13 декември 1941 ? Какво си мислиш че се случва ако едностранно обявиш война на някой , който е в пъти по голям от тебе ? ЧК пък и извинения искал ? За какво бе ??? Рузка... ти знаеш какво
  • 72 Пръдливия Ханс

    18 8 Отговор
    Абре тутманик Нали САЩ се биеха от страната на СССР а ние бяхме съюзници на Хитлер Ти какво искаш Бонбони ли да ни хвърлят от самолетите Ей големи манипулатори сте това комундетата прости
  • 73 Ники

    15 7 Отговор
    Раша пази Сърбия, но на нас винаги е пречела и ни го е слагала... Пък сме били братя, много трябвало да ги обичаме.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 наблюдател

    16 9 Отговор
    Русия прави щедри обещания към Багрянов да обяви война на Англо-Американците. Затова после бързешката го застреляха и прибраха архивите на България за да не излезе истината наяве. Най-глупавото което може да направи един политик на България е да се подведе по обещанията на Кремъл. То и Сърбия вече не е това което беше Югославия пак благодарение на "защитата" от Русия. Русия има интерес от фрагментирани балкани за да може да насъсква и да си разиграва коня необезпокоявано.
  • 76 Крепостни

    11 6 Отговор
    Знаем знаем Сърбите са русороби и нямат отърване от вас
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Отечествен Фронт

    10 5 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    Нещо си зле със историята ,иначе щеше да знаеш че именно твоите Европейски господари създадоха велика Югославия и те си я унищожиха след това .Има ги тези исторически факти във интернет чети ги бе човек преди да се изказваш неподготвен .
  • 79 Солид

    11 3 Отговор
    Бре бре..по принцип така ги пазят че сърбите са загубили всяка една война от 200 години
  • 80 Сръбско - българска война

    17 5 Отговор
    Да, така прави Русия, ама 1885, ги попиляхме сърбите въпреки, че ги пазехте.Докато ги опазите и българските войски , бяха пред Белград. Наложи си и Австро-Унгария да ги пази.
  • 81 Арменец

    11 4 Отговор

    До коментар #8 от "Руснаците знаят":

    Нас така ни защитиха от Азарбайжан, че здраво място не ни остана. Въпреки договора за колективна отбрана. А сърбите и такъв договор нямат. Русия защитава само диктаторите
  • 82 Сръбете

    11 3 Отговор
    са отколешни руски мекерета
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Косово

    8 4 Отговор
    Най много да изядът още един бой от комшийските държави заради руските измамници провокатори
  • 86 Бай Онзи

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Захарова":

    Което е зо претпочитане пред порниха !
  • 87 Рико

    6 1 Отговор
    Захарова, не се ли чувате колко сте смешни? Когато сърбите обикаляха света, вие не можехте и през прозореца да погледнете "запада", обаче вие сте настойник на Белград. 200 години! Ами тя вашата държавица се именува РФ и е на 30 години!
  • 88 Хахаха

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Хонорик":

    Тогава Русия беше в ръцете на вътрешните предатели. Свърши!
  • 89 генчо

    6 2 Отговор
    Ето и ДОКАЗАТЕЛСТВОТО за анти българскта политика на Русия от 200 години пазила сърбите, това довожда до много мисли, че те имат участия в много от балканските проблеми, и най вече срещу нас. Който още мисли че те са ни братя е болен
  • 90 Fact check

    10 1 Отговор
    Хмм, кой беше последният нападнал сЪРБИЯ? И как точно наперените братушки ги (от)браниха?! От 140г сме във военно и предвоенно положение със западната ни съседка и докато доктрината им е антибългарска, нищо няма да се промени и в следващите 140г.

    Коментиран от #92, #104

  • 91 генчо

    5 1 Отговор

    До коментар #63 от "Сивата чапла":

    за да подържаш армия ти трябва стабилна икономика и ресурси , държавите от В.Д. нямат нито едното бедни сме като мишки, затова фалира и СССР и всичко окило него, както казва кръсника ми / НЕ къдърни са и тва е
  • 92 Генчо

    5 2 Отговор

    До коментар #90 от "Fact check":

    защо гледаш н анато като нападение над сърбия а не споменаваш за зверствата които югославската народа армия извършва срещу хърватия, босня, косово. Сърбите са агресора и трябваше да се усмирят. Сърбите първи започнаха да избиват цивилни граждани,е получиха си го поравно
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Досадно е

    1 0 Отговор
    Да се повтаря една и съща фраза три пъти.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Конник

    3 0 Отговор
    Пази Сърбия за сметка на България! Не им варвайте на руснаците, добро не сме видяли от тях.
  • 97 Доктор Петковски

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "РУСИЯ + СЪРБИЯ + БЪЛГАРИЯ":

    Пиѝте си редовно аповете и се пазете от слънцето.
  • 98 Пешо

    3 1 Отговор

    До коментар #42 от "Госあ":

    По силна армия се определя в сражение , а както знаеш наш капитан е над сръбски генерал 1885 и так дальше.
    Биха ги 1999 като мече у дерек.Русия е сбирутак 128 народности ,Сърбия също,славянството и провословие е
    камуфлаж, по далече от тия.Кола немогат да направят ти ми хвалиш руски барутници.
  • 99 Пешо

    2 1 Отговор

    До коментар #67 от "Хихихи..":

    Ходил ли си скоро в Сърбия то няма смисъл от бомби,хи,хи,хи...То бомба паднала и там си седи.
    Затова на Вучич му текат постоянно лигите,хо,хо,хо.Рускини в БГ.........,,
  • 100 Генчо

    1 1 Отговор
    Голямо пазене ма, подкукоросахте ги да ни нападнат и ядоха бахура на това ли му казвате пазене, после НАТО ги разсипа от бомбене видяхме как ги опазихте не мерси не ни пазете повече.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Сега са други времена, но....

    2 0 Отговор

    До коментар #42 от "Госあ":

    Попитали прорицателката: " Може ли да победим спартанците - имаме конница, силна и добре въоръжена пехота, кораби?" "Не можете! " - отвърнала тя - "Не можете, защото те се завиват с горска шума и ядат сурово месо с каша от смлени жълъди!"
  • 103 Българин

    1 0 Отговор
    Без cъюз c Руcия и Сърбия , България е леcна плячка на Турция ,.
    А турcката армия вече е нагазила в Сирия , Ирак , Либия ...
  • 104 Ха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #90 от "Fact check":

    Хвърляха бомби и ракети от "невидими" самолети.Даже и върху София."Но една война не е спечелена,ако не влезе пехотата".Та влезнаха ли тези памперясници в Сърбия? Влезнаха в България,т.е. ние загубихме .
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания