Last news in Fakti

21 Януари, 2022 15:57 2 252 25

Русия очаква скоро отговорите на САЩ

  • русия-
  • сергей рябков-
  • сащ

Това обяви Сергей Рябков

Русия очаква скоро отговорите на САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Русия очаква американските отговори на нейните идеи за гарантиране на стабилност. Това обяви руският заместник външен министър Сергей Рябков, цитиран от ТАСС.

Днес се състоя среща между американския държавен секретар Антъни Блинкен и руския външен министър Сергей Лавров. Рябков присъства на преговорите в Женева.

Той се надява да се намери вариант за промяна на подхода в диалога. Дипломатът обяви, че САЩ имат отговорност за достигането на толкова обтегната комуникация.

Според него това само ще направи по-трудна атмосферата за смислени преговори. Руското външно министерство представи план за споразумение.

Той беше изпратен до американската администрация. Там изготвят доклад с отговорите за всеки въпрос.

Руската страна очаква отговорите през следващите седмици, като Рябков се надява всичко да поеме по добър път.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смешник

    34 5 Отговор
    Русия няма да дочака нищо от лъжците на света,Ами да почват да разполагат самолетите носещи ядрени ракети около Сащ(Куба и Венецуела) Само така не отговори Ами лично ще отидат в русия да се съгласят с всичко което тя иска.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бай Дън

    34 5 Отговор
    Обираме си крушите от Европа!

    Коментиран от #9

  • 4 Красимир Петров

    5 38 Отговор
    Путин няма право да казва кой ще е в НАТО и кой не.Всяка държава сама решава .

    Коментиран от #17

  • 5 Сатана

    28 3 Отговор
    Няма какво да ги чакате а започвайте със шутовете и ги маркирайте зад голямата локва.
  • 6 НКВД

    34 4 Отговор
    За БГ подлогите на НАТО идва края на света. Ще бъдат изоставени от господарите си също като Афганистанец на Кабулски летище.Колко е жалко да си Краварска подлога.

    Коментиран от #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Паси

    21 2 Отговор

    До коментар #6 от "НКВД":

    Аз щесевозя на колесника.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Смешници

    20 1 Отговор
    Това показва че и понятие нито от политика нито от геополитика имаш.Винаги от както свят светува големите държави си играят със съдбата на малките което е и нормално спрямо силата,оръжията и икономиките които имат независимо да ли на теб и мен ни харесва.Но нашата държава би трябвало да си е научила уроците от миналото а не да прави поредната глупост.За пример ще ти дам,Румъния,една държава която при природа е страхлива нация и ме знам последните 500 години тази държава да има поне една спечелена битка,не война а битка.Но за разлика от нас всички виждаме територията и и числеността и колко е.Но те са хитри,лукави и мушкащи,а ние винаги уж се хвърляме в обятията на силния а той все се оказва слабия и после някой друг ни е виновен.За жалост никога не сме имали нито истински политици-родолюбци нито хора с характер на власт,само продажници и толкоз.

    Коментиран от #15

  • 11 отмъщението на шамана

    25 3 Отговор
    Путин яко ги издокара краварите . Те сега нямат правилен ход . Ако клекнат , всички ще ги презират. Ако не клекнат ще ядат дървото .
  • 12 видяхме

    25 0 Отговор

    До коментар #9 от "Форгет, м а д ъ р ф а к ъ р":

    То цялото нато яде боя от едни козари в Афганистан , че накрая ги молиха да ги пуснат да си ходят . Сега седнали на Русия да скачат .....
  • 13 Форестър

    21 0 Отговор

    До коментар #9 от "Форгет, м а д ъ р ф а к ъ р":

    Бас държа че половината членки на нато ще гледат с кеф как Руснаците аргасват кравите .
  • 14 Голям патриот

    19 0 Отговор
    Никакви войски в българия да си ходят
  • 15 5285Бизсмислици

    3 11 Отговор

    До коментар #10 от "Смешници":

    Само като прочетох, че румъния в последните 500 години .... и ми става ясно колко са ти знанията. Такава държава е нямало до близкото минало. Ма тя не е съществувала бре! Явно ти пишеш и в другите форуми - това е изкуствено създадена държава от близо 140 г. Само! Какви 500 години те гонят. Вземи прочети малко история, малко поне. Ееее, необразовани хора не трябва да се изказват!!!

    Коментиран от #16, #18, #25

  • 16 Смешник

    7 0 Отговор

    До коментар #15 от "5285Бизсмислици":

    Прав си като име и държава Румъния са 141 но е наследник на Трансилвания която е създадена 1570 така че са повече от 500 години.Но имах предвид друго но толкова ти сече пипето да внесе кнеш в думите ми.
  • 17 😄😄😄

    12 0 Отговор

    До коментар #4 от "Красимир Петров":

    Кои сте вие и какво решавате?
    Референдум за НАТО имаше ли? - Не!
    А като се разпадне това НАТО къде отивате? То дефакто се управлява от САЩ, останалите са стари умрели у кожата си!
    Ти да видиш, ще останете като посланик и нема да знаете какво да правите.
  • 18 Ей льольо

    9 0 Отговор

    До коментар #15 от "5285Бизсмислици":

    Що да.не е прав бе разбирач,Ако Македония каже че се е борила преди 300 години срещу турско робство и на мен ли ще кажеш че няма такава държава Македония и е само на 20 годи и????? Жалък си ей,Македония е наследник на България защото това е българска територия и български народ, а румънците-мамалиги са наследници на Трансилвания която е създадена 16 век.Аман от тъпи учители по история.
  • 19 Ха ха ха ха ха

    9 0 Отговор
    Става ми хем смешно, хем ме дожалява за САЩ! Да им се налага да отговарят на всеки въпрос... да изготвят доклади, щото видите ли Русия искала... Божееее, вярно е това, че всичко е временно на този свят... Световния хегемон паднал в калта....
  • 20 Ами ...

    1 10 Отговор
    Няколко русофилчета взаимно се надъхват и си дават кураж. Жалка картинка. 😀

    Коментиран от #23

  • 21 👍👍👍👍👍👍

    0 1 Отговор
    👍👍👍👍👍👍 !
  • 22 От страни

    8 0 Отговор
    Никой не чака никви отговори. Русняците специално го поискаха в ултимативна форма за да не отговорят американците нищо и Русия да са и свободни ръцете да си прави квото е решила.
  • 23 От страни

    5 1 Отговор

    До коментар #20 от "Ами ...":

    Как ги смяташ? Явно си бил с двойки по математика. Вие сте няколко. Вижте се по коментарите 1 към 10 а някой път и 20. Жалки и смешни подлоги.
  • 24 Някойси

    1 0 Отговор
    Не на чужди войски в бгария
  • 25 Моряка

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "5285Бизсмислици":

    Стига с тези анимационни филми,бе колега.Когато пораснеш,НАТО отдавна няма да го има,гледай през това време да не си играеш на войници покрай Безмер,Граф Игнатиево,Ново село,трамвай N5,спирка Пирогов,Варна,покрай Щаба на ВМС и плажовете около Атиая.Останалата част ат ам.колония руснаците можело да пожалят,нали сме братя.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания