Last news in Fakti

21 Януари, 2022 17:20 2 266 19

САЩ ще дадат очакваните отговори на Русия

  • сащ-
  • антъни блинкен-
  • русия

Това обяви Антъни Блинкен

САЩ ще дадат очакваните отговори на Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

САЩ ще предадат отговорите на условията на Русия за стабилност в Европа. Това обяви американският държавен секретар Антъни Блнкен, съобщи FOX News.

Днес дипломатът проведе среща с руския външен министър Сергей Лавров. Руското правителство обяви план с условия за стабилност.

Американската администрация проучва условията. Изготвя се доклад с отговорите на всяко предложение.

Той ще бъде изпратен на руското правителство през следващата седмица. След това ще бъде договорена нова двустранна среща.

На нея ще бъде обсъдена визията по всяко предложение. Американските дипломати са убедени, че всички различия трябва да бъдат разрешени с дипломация.

Мнението на Блинкен е, че могат да се реализират преговори за споразумение, което да покаже разбирателството между двете държави.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Росенчо

    5 22 Отговор
    Може ли да ти ползвам устичката и аз най- накрая. Не мога да се вредя от тея пияни ватници дето чакат а редица за нея.

    Коментиран от #6, #9

  • 2 смях

    35 5 Отговор
    Докъде се докара Европа...САЩ и Русия преговарят за бъдещето й.
    Ако САЩ тръгнат да се изтеглят от България и да закриват базите, шепа соросоидни кучета с плакати "НЕ ВИ ПУСКАМЕ ДА СИ ТРЪГНЕТЕ!" ще лаят пред американското посолство, оглавени от Ал Йо, Паси и Елена Крема.
    Тепърва предстои шоуто, а от независима България не зависи нищо.
  • 3 питащ

    25 2 Отговор
    Този човек защо гледа като другаря Живков като го свалиха?
  • 4 Смехулко

    25 0 Отговор
    На тези отговори Русия ще даде своя асиметричен отговор, например ще въоръжат Иран с най-новите системи, примерно. И така до безкрайност, докато не се стигне до реален въоръжен конфликт между двете държави. Горката Европа...

    Коментиран от #10

  • 5 НАТО

    28 3 Отговор
    Вън от България
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Госあ

    16 2 Отговор
    Тия пак си мислят да делят Европа май, А ?
  • 8 кирилчо

    12 3 Отговор
    Кой па вярва на това театро. Двете държави са двете страни на една монета. Много отдавна са се договорили и си знаят какво ще става. Срещат се да еб№ат нещо местно.
  • 9 Пиян ватник

    25 0 Отговор

    До коментар #1 от "Росенчо":

    Ами много сме почти целия български народ С изключение на няколко пиндо са
  • 10 Госあ

    5 24 Отговор

    До коментар #4 от "Смехулко":

    Единственият изход е Европа и Китай да си разделят Русия скоропостижно и докато деменциалния старчок се усети да тръгнат към сащ. Тогава света ще бъде мирен.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Трябва да се признае

    20 1 Отговор
    Че американците полагат известни усилия да демонстрират че уж Европа участва по някакъв начин в преговорите с Русия
  • 13 иде 04.02.2022

    26 3 Отговор
    Каква порнография в стил Фашингтон-всички различия трябвало да се разрешат с дипломация!След 1997г. различията се разрастват с непрекъснатото приближаване военните структури на НАТО до руските граници!Американците разбират само като ги свалиш от коня и ги риташ като мангуст от Луизиана!На хероиновото поколение драскачи ще припомним какво е написал великият Смирненски..........с устрема ......Фашингтонските димократи да готвят посрещането на червените ескадрони пред статуята на......
  • 14 Любопитен

    9 12 Отговор
    Не мога да разбера по каква причина Русия отказва да даде молба за приемане в НАТО
  • 15 Сандо

    26 3 Отговор
    Прибирайте се в краварника си и оставете най-после народите да си отдъхнат и да заживеят както им харесва.И преди Европа съвсем да е изтрещяла!И не забравяйте отрепките си,дето сте ги настанили навсякъде във властта да тровят собствените си народи.
  • 16 Госあ

    5 7 Отговор
    Термоядрения синтез ще обезсмисли напълно функциите на бензиновите и газови колонки сащ и Русия и ще доведе до техния пълен крах, но и до устойчивото развитие на Планетата.

    Коментиран от #18

  • 17 big

    9 0 Отговор
    Те ще дадат отговори, които определено няма да са ясни и още повече тези, които търси Русия. Проблема е, че те в момента са в ъгъла: не могат да отстъпят, защото ще загубят политически авторитет, но в същото време много добре знаят, че избор нямат! Русия има козове и то много сериозни в този момент, иначе не биха си позволили да поставят ултиматуми! Тук не става дума само за военни решения, където САЩ също нямат отговор!
  • 18 Електроник

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "Госあ":

    Бе от няколко по-мощни термоядрени синтеза планетата така ще се развие, като гръмнал електролитен кондензатор.
  • 19 Лариса из Российской Сибири

    0 0 Отговор
    Тема активно обсуждается в соцсетях России и мы не хотим согласия США на ультиматум. Нам нужен отказ и разрыв всех отношений. Но вчера уже Байден сказал, что России можно немного вторгнуться на Украину - за небольшое вторжение будут и небольшие санкции, хотя за 8 лет санкций нам на них уже без разницы. Половина украинских городов основаны и построены даже не во времена СССР, а российскими царями!
Новини по държави: