Last news in Fakti
  Тема: Украйна

1 Март, 2022 09:41 12 374 122

Последна информация за случващото се в Украйна:

  • украйна-
  • война-
  • русия-
  • одеса-
  • киев-
  • харков-
  • армия

Стабилната защита на украинските войски бързо намалява морала на противника

Последна информация за случващото се в Украйна: - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

От началото на деня руската армия извършва прегрупиране на войските и нанася ракетни и бомбени удари от въздуха. Това се казва в съобщението на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна относно руската инвазия от 06.00 часа, предаде UNIAN.

Отбелязва се, че руснаците широко използват диверсионни и разузнавателни групи за атака на цивилна и военна инфраструктура. Генералният щаб съобщава, че отбранителните боеве продължават на север, за да се попречи на противника да настъпи към столицата от североизточна посока. В предградията на Чернигов беше отбелязано появата на отделни вражески диверсионно-разузнавателни групи /ДРГ/, които с подкрепата на бронирана техника са се опитали да проникнат в града, но са били унищожени от украински защитници.

В други направления танкови и механизирани части на въоръжените сили на Украйна, с подкрепата на авиацията и артилерията, продължават да водят отбранителни боеве на окупираните линии. Огневото унищожаване на противника се извършва с всички налични средства. В Слобожанщина механизирани бригади и бронетранспортьори на въздушно-десантните войски /ВДВ/ от оперативната група унищожават жива сила и военна техника на руските войски, които се опитват да проникнат в предната линия на отбраната. „Групировката на силите за отбрана на Киев продължава да защитава града, задържа външните отбранителни линии и критични обекти на държавната инфраструктура, като не позволява на окупационните части да се приближават до предградията на столицата. Предприемат се активни мерки за идентифициране и унищожаване на ДРГ на противниците, които, пренебрегвайки нормите на международното хуманитарно право, обличат военни униформа на Въоръжените сили, Националната гвардия и Националната полиция на Украйна, за да проникнат в Киев чрез бойните порядки на нашите войски“, отбелязаха от Генералния щаб.

Отбелязва се, че стабилната защита на украинските войски бързо намалява морала на противника и неговата воля за победа. Регистрирани са случаи на дезертьорство и доброволно предаване на цели части. Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров призна, че има жертви сред чеченците, участващи в инвазията в Украйна. Той съобщи за двама загинали и шестима ранени граждани на Чечения. По-рано в Киев бойци на Главното разузнавателно управление /ГУР/ са неутрализирали "група опасни диверсанти на Кадиров". „Доблестните офицери от украинското военно разузнаване в Киев застреляха чеченски диверсанти, движещи се с линейка по улиците на Киев. От хората в линейката има и арестувани“, пише Антон Геращенко. Село Лощиновка в Измаилския район в северанта част на Одеска област е било обстреляно с ракети. Това съобщи кметът на Измаил Андрей Абрамченко. "Скъпи жители на Измаил! Извършена е ракетна атака срещу военна част (радарна станция) в село Лощиновка", се казва в доклада. Абрамченко не съобщава за последствията от обстрела, за броя на ранените и загиналите, нито за причинените щети. Преди това от 28-ма механизирана бригада казаха, че Одеса и Одеската област са "натъпкани с диверсанти".

В Одеса при задържането на диверсанти е бил тежко ранен Станислав Ярмола, началник на регионалния отдел на силите за териториална отбрана „Юг“ на въоръжените сили на Украйна. В Сумска област ръководителите на държавни предприятия и силите за териториална отбрана са иззели военна техника на окупаторите. Това съобщи в Telegram ръководителят на Областната държавна администрация Дмитрий Живицки. "Автопаркът на областната държавна администрация в Суми се попълва с нови превозни средства. Ръководителите на едно от държавните предприятия, подчинени на администрацията, заграбиха вражеска техника с голи ръце", пише Живицки. По-рано журналистът Андрей Цаплиенко каза, че украинските военни са разбили голям конвой с военна техника на руски нашественици край Херсон.

В Дергачи, област Харков, служители на реда са унищожили два руски танка. Това съобщиха от Главна дирекция "Национална полиция". „Незначителна територия на район Дергачев е временно под контрола на противника, но това няма значение. И там гори вражеска техника. Украинските военни, Националната гвардия, полицията, отбраната, гражданите никога няма да се примирят с окупацията на Украйна. Всички ние ще унищожим врага, дори и в онези територии, върху които временно се е стъпил агресорът“, казаха от полицията. "Още веднъж апелираме към руските войници – предайте се, сложете оръжие, бягайте у дома. Вие не сте добре дошли тук. Мразят ви тук. Украйна ще бъде свободна. Слава на Украйна!"


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 74 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 братишка

    90 47 Отговор
    Руските бързат да приключат с фашизма, на 3-ти ще са в подножието на Шипка.

    Коментиран от #6, #26, #115

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пропагандистите на с.ороснята

    103 30 Отговор
    Бегайте с тая пропаганда бегайте
  • 4 ЕЙ ТАКИВА ЗАЩИТНИЧКИ НА КИЕВ

    61 24 Отговор
    най ми допадат. Ще ги пазят руснаците разбира се. как няма да ги пазят. Обаче същото не важи за нацистките нечовеци
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ФАШИСТКИ МЕДИИ

    101 27 Отговор

    До коментар #1 от "братишка":

    ВРЕМЕ Е ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ ДА ПОСТАВЯТ НА МЯСТО БЪЛГАРСКИТЕ ФАШИСТКИ МЕДИИ!И НАРОДА ДА ВЛЕЗЕ В МЕДИИТЕ И ДА ЗАПОЧНЕ ДА СЕ ГОВОРИ ИСТИНА!

    Коментиран от #30, #114

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ювиги Хана

    56 23 Отговор
    Хохлите седят много стабилно затова плачат, а Зеленски разписва снощи някакви листя молби за членство в ЕСто.

    Коментиран от #14

  • 9 ФОТОШОПА

    52 18 Отговор
    бързо може да смени знамето на бузките на таз хубавица Да не се окаже, че е жителка на Москва
  • 10 гошо

    79 17 Отговор
    "Регистрирани са случаи на дезертьорство и доброволно предаване на цели части." опитах се да бъда добронамерен и да прочета пасквилчето на гусжата докрай. но спрях тук - все пак, и пропагандата трябва да бъде в разумни граници. иначе си е нагла лъжа и глупост, с извинение.

    Коментиран от #42

  • 11 Стефан Петров

    63 21 Отговор
    От Украйна има и друга новина. В областите Харковска, Николаевска, Сумска и някои други се се разпространява изготвен документ за образуването на нова държава под името Федеративна република Украйна. В разпространеният документ пише,че ще се борят против фашизирането на Украйна, за равенство на всички етноси и езици, за спиране цензурата в СМИ и още над 10 точки. Документът е отворен за присъединяване и от други области.
  • 12 БОРУНА ЛОМ

    23 2 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    ОТ КЪДЕ ГИ НАМЕРИ БЕ?
  • 13 Марков

    77 13 Отговор
    Много ви моля,
    Не щем само украинска "сводка". Искаме и на другата страна.
    Що ни заливате и с дезинформация. Печелите от сайта, но бъдете коректни към нас - участниците в коментариите, които ви носим парички.

    Коментиран от #25, #116

  • 14 Пушилин

    45 11 Отговор

    До коментар #8 от "Ювиги Хана":

    ДНР ще освободи днес Мариупол.

    Коментиран от #19

  • 15 Пеци

    18 56 Отговор
    Путлер какво ще каже на руските майките, които получават в чували Груз 200.Раждайте???

    Коментиран от #87

  • 16 Мамул

    48 6 Отговор
    Преписвате само сводките от U.S. Embassy
  • 17 Мобилизиран

    49 8 Отговор
    Регистрирани са случаи на дезертьорство и доброволно предаване на цели части.- това е отговора на нормалния украинец срещу това да го изпращат да воюва срещу славянския си брат.
  • 18 Сандо

    46 8 Отговор
    Колко много думи,думи и пак думи!А Коношенков всичко събира в 5 изречения - кратко,точно и ясно.Особено интересно са действията на доблестната украинска авиация,като се има впредвид,че всичките летища са разрушени.
  • 19 Ювиги Хана

    47 12 Отговор

    До коментар #14 от "Пушилин":

    Според пропагандата на платените сороси руснаците губят!
  • 20 big

    49 11 Отговор
    В!ъв война всеки лъже, особено украинците! Защо публикувате само техните данни? Данните от руския ГЩ също се публикуват ние не сме глупаци и някои от нас сме служили и можем да направим правилната преценка! Явно на някои истината не им изнася
  • 21 Кирчо

    30 5 Отговор
    Вместо хапчета с йод-антидот Киро щял да раздава таблетки синя виагра.Така каза снощи- те пазят от радиация и коронавирус.Да се готвим да се представим в готовност пред създателя.Скоро.
  • 22 Любопитен

    45 9 Отговор
    След като спряхте руските канали ,вече може да говорите и пишете ,каквото се пожелаете но без другото мнение ,не е журналистика,а пропаганда.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Behemoth

    33 9 Отговор
    Пропаганда за наивници...
  • 25 Сто

    9 4 Отговор

    До коментар #13 от "Марков":

    Марков, е вече сериозно притеснен трол.

    Коментиран от #103, #119

  • 26 ARGON

    38 7 Отговор

    До коментар #1 от "братишка":

    Имаше много цивилни, убити в Киев по време на еврейския преврат в Киев през февруари 2014 г. Предимно застреляни от снайперисти на Моссад, някои от които са посочени в резултатите от разследването на Strstegic-Culture.org. Много задълбочено проучване.
  • 27 ПУТИН В ШОК

    15 44 Отговор
    5 МИЛИОНА УКРАИНСКИ МЪЖЕ С ОРЪЖИЕ В РЪЦЕ И ПОДКРЕПЯНИ ОТ СВЕТА, БРАНЯТ СТРАНАТА СИ ОТ РУСКИТЕ АГРЕСОРИ...ПУТИН, ВРЕМЕ Е ДА ИЗТРЕЗНЕЕШ

    Коментиран от #121

  • 28 чифута

    39 8 Отговор
    "В други направления танкови и механизирани части на въоръжените сили на Украйна, с подкрепата на авиацията и артилерията, продължават да водят отбранителни боеве на окупираните линии" Това е цитат от статията на "нещо като журналистката" Мария Зиленская:)
    Та на всички е ясно, че бендеровците - фашисти, вече не разполагат със самолети и военни летища! Танковете им също са на изчерпване! Защо се публикуват такива лъжи???
  • 29 Иванушка

    35 8 Отговор
    Ако вярваме на инфантилните писания на местната Пунта Мара, укро-зомбитата са обкръжили Москва и всеки момент че излезнат на Червения площад.....ама по чорапи )))
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Пеци

    8 17 Отговор
    В с.Каховка украински роми откраднаха руски танк.Да пуснеме нашите роми и руската армия ще остане без нито едно железо.Егати смешната армия
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Механик

    22 5 Отговор
    Мдааа... И отрядите Азов маршируват по Червения Площад, а един мармот увива украинското знаме в станиол да се не изцапа.
  • 36 Човека Коза

    29 7 Отговор
    Путин много ги бави, и не защото е тъп или слаб, а защото е хуманен. Ако бяха краварите досега да са пуснали урана и всичко да е приключило...

    Коментиран от #51

  • 37 От статията

    26 5 Отговор
    Единствено се разбира че украинците се борят само с някакви диверсионни групи
    От тях има много убити и ранени а украинците са дали само един ранен от техните бойци
    Сега кажете как да вярваме на такава информация.72
  • 38 XYZ

    12 3 Отговор
    Фрогнюз заличи коментарите, поради злостно нахлуване на враждебни на България институции и лица!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 хихи

    19 3 Отговор
    И един мармот, помага на украинците. Лично го видях по телевизията.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Човека Коза

    21 4 Отговор

    До коментар #10 от "гошо":

    Аз пък гледах как украинските солдати си ядът пагоните с националния флаг... Иначе пропагандата е на 💯...
  • 43 Поредна

    17 2 Отговор
    но не и последна ДЕЗИНФОРМАЦИЯ!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Човека Коза

    2 0 Отговор
    Максимално... 😂

  • 46 Путин 🤡

    6 18 Отговор
    Праща мюсюлмани да убиват християни.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 ПЕЧЕЛИВШ ЕДЪР БИЗНЕС

    5 19 Отговор
    ТЕКСТИЛНИТЕ ФАБРИКИ ДА ПОЧНАТ ДА ШИЯТ ДРЕХИ СЪС ЗНАК „ Z/V ”ЗА ДА СЕ ОТЛИЧАВАТ РУСОПУТИНОФИЛИТЕ☝☝
  • 49 Смях

    12 1 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Алоу Последния Безработен , кога ще си хванеш работа?

    Коментиран от #53

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 С изключение

    19 2 Отговор

    До коментар #36 от "Човека Коза":

    на фашистката хунта па власт в Киев и фашистките банди двата народа са братски. А краварите нямат братя, те са миш маш и в Капитолия се обръщат един към друг с ТО!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Кгкдлп

    7 1 Отговор

    До коментар #49 от "Смях":

    Навсякъде е нали? Аз от седмица твърдя, че този "човек" е назначен от Факти,. ама чува ли ме някой? Поне жена да си намери, тя ще го възпира!

    Коментиран от #60

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 охболи

    4 0 Отговор
    Да бе, да, ама не.Блажени са вярващите, а как да повярваш?
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 НА БАС

    3 14 Отговор
    Путин е труп! Военият му министър скоро ще му направи трето око над веждите и ще съобщят, че с голямо прескърбие бащата на нацията, лидерът на държавата е получил инфаркт.....
  • 59 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 13 Отговор
    ПУТИН е агресор убиец
  • 60 ГРУ

    5 0 Отговор

    До коментар #53 от "Кгкдлп":

    Ами "То" е жена в мъжко тяло
  • 61 Драк

    17 4 Отговор
    Разбираме Кирчо , че му плащат от американското посолство и че е добре платен слуга .Но останалата паплач не мога да я разбера . Разбира се ,че българите трябва да подкрепяме РУСИЯ.А не тези които ни ползват само за да си защитават техния интерес .

    Коментиран от #68

  • 62 Гнида

    12 2 Отговор
    Това са украински сводки , руските ще са други и т.н.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Човека Коза

    8 3 Отговор

    До коментар #57 от "РАМБО":

    Дааа, и Виетнам помним и как бягахте през покрива на US ембъсито 🤭 ... Ама иначе хубави филми правите 👍 Яко във филма 😅
  • 65 стабилна при 60 км конвой

    6 1 Отговор
    вие нас за канарчетали ни имате?
  • 66 габон подаде документи за ЕС

    8 2 Отговор
    Хора знаете кога се лъже най много - за риба и на вйна . Пилците се броят на есен ! Ясно е кой ще е крайния победител но жалко за хилядите погубени човешки живота . Кафявата чува трябва да бъде изтрита веднъж за винаги от лицето на земята .и никога повече война .
  • 67 да де ще им пратим чертежите

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    по пощата истинскиси нямаме
  • 68 4шшшш

    3 10 Отговор

    До коментар #61 от "Драк":

    Кого каза че трябва да подкрепяме? Агресор, убиец ....
    Като си толкова сигурен за себе си, отивай в Беларус и се качвай на някой руски БТР. Ще чакаме колета "товар200"
  • 69 МДААА....

    9 3 Отговор
    ПЪК НИЕ ЯДЕМ ДОМАТИТЕ С КОЛЦИТЕ... ТО ТАКИВА УКРАИНСКИ УСПЕХИ, ТО ТОЛКОЗ СЪСИПАХА РУСКАТА АРМИЯ...ОФ НАПРАВО Я ФАЛИРАХА! А ВОЙНАТА ЩО ЛИ ПРОДЪЛЖАВА, А ЗЕЛЕНО ЧОВЕЧЕ?!?!?!!!!
  • 70 кафява чума

    9 2 Отговор
    Колелото се върти и на българските фашаги ще дойде реда . Да живее свободна България !

    Коментиран от #74

  • 71 пеци

    4 8 Отговор
    РУСКИТЕ ВАР ВАРИ ПОДЛАГАТ НА РАКЕТЕН ОБСТРЕЛ МИРНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА УКРАЙНА.
  • 72 СТОИМ ЗАД ПУТИН,

    9 5 Отговор

    До коментар #32 от "БСП...ЗЛО КОМУНДЕ":

    ПРЕКЛАНЯМЕ СЕ НА МАТУШКА РУСЬ ЗА ЖЕРТВИТЕ, КОИТО ДАДЕ ЗА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РУСКИЕ СОЛДАТЬЙ!!!

    Коментиран от #81

  • 73 град Белене

    10 4 Отговор
    Зеленски е агресор убиец
  • 74 Червената чума

    4 7 Отговор

    До коментар #70 от "кафява чума":

    Те фашагите се оказаха в Москва
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 оня

    5 1 Отговор
    Кой ли ви верва на инфото:)) Май само еурог.ей.щината:))
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Обективен

    1 1 Отговор
    Що така само едната гледна точка . И за какво атаки на цивилни пишете ?!?
  • 79 SAXON

    2 3 Отговор
    Добре че бяха англосаксите че сега щяхте да пишете на немски.
  • 80 за тебе ще

    2 1 Отговор

    До коментар #56 от "АМЕРИКАНСКИ СТИНГЪР":

    си запазим един чувал
  • 81 Не е лесно да си луд

    1 3 Отговор

    До коментар #72 от "СТОИМ ЗАД ПУТИН,":

    От коя лудница избяга?
  • 82 Руските

    5 7 Отговор
    Гейове се предават масово на украинските военни сили
  • 83 Биби Кинг

    2 0 Отговор
    Фатмакми спрете коментарите като фрог,иначе ще ви ударят сайта!
  • 84 Будител

    3 1 Отговор
    Възможно ли е да сме съзидателни и отговорни – вместо агресивни и отричащи? Защо не се обединим да търсим решения за бедността, болестите, глада и климатичните промени, а не да влагаме милиарди във въоръжаване и войни.Нима Германия не е агресор, след като праща в Украйна оръжия които сеят смърт. Или те видяха шанс да си връщат заради неуспеха си през 2-та световна война.

    Коментиран от #89, #117

  • 85 Чегевара

    2 8 Отговор
    Слава на Украйна !
    Интербригадисти антифашисти вече пристигат.
    Сформирани са два батальона и вече са в разположение на териториалната отбрана.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 оня

    7 0 Отговор

    До коментар #15 от "Пеци":

    Вижте на коя страна сме! Кой е най голямата угроза за света-САЩ. Ето и публикацията (USA Bombing list: The Democracy World Tour) Кореа и Китай-1950-53, Гватемала-1954, Индонезия-1958, Куба-1959-61, Гватемала-1960, Конго-1964, Лаос-1964-73, Виетнам-1961-73, Камбоджа-1969-70, Гватемала-1967-69, Гренада-1983, Ливан-1983-84, Либия-1986, Салвадор-1980, Никарагуа-1980, Иран-1987, Панама-1989, Ирак-1991, Кувейт-1991, Сомалия-1993, Босна-1994-1995, Судан-1998, Афганистан-1998, Югославия-1999, Йемен-2002, Ирак-1991-2003, Окупацията и разполагане на веоенни бази на САЩ и Англия: Ирак-2003-2015, Афганистан-2001-2015, Пакистан2007-2015, Сомалия2007-2008, Сомалия2011,Либия2011, Либия2015, Сирия2014-2015. САЩ имат в света 800 военни бази,разположени в 173 държави. Направете си изводите, кой е заплахата за света и публикувайте световния агресор, да се знае от всички.
  • 88 Путин ще възстанови Украина

    6 2 Отговор
    Ама ние тука ще останем мачкани от терористите от краваристан
  • 89 Тъпи ли сте бе, кви сте

    5 2 Отговор

    До коментар #84 от "Будител":

    Над света е надвил един световен краварски терорист, който се храни само с подлости , подплатени с яка корупция в долари за купуване на фашисти и подлеци за изпълнение на техните цели, и смърт и войни
  • 90 Я стига

    4 2 Отговор
    Как да ви повярва човек на изсмуканите от пръстите смешки? Жалкото е, че в тях има и извратено представени факти, чиято цена са човешки животи и съдби. Но отвъдокеанският агресор няма сетива за такива изродщини. Той си ги сее неспирно по цялата планета. А тук, има реален шанс да се задави и вирне пèталата. Затова така силно реве.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 USA

    2 1 Отговор
    Е ТАЯ С ТВА САРЦЕ НАПРАО РАЗРЕВА ПУТИН !
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Марица бг

    2 2 Отговор
    Страните-партньори на Украйна ще дадат на украинската армия 70 самолета МиГ-29 и Су-25. Това се казва в съобщение на сухопътните войски на Въоръжените сили на Украйна, предаде "Укринформ".
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Таралеж

    4 1 Отговор
    Вашингтон е „специално отговорната страна“ за кризата в Украйна и ръководеното от САЩ НАТО държи здраво ключа към нейното решение. Както бившата конгресменка на САЩ Тулси Габард каза в интервю, „Байдън може много лесно да предотврати война с Русия, като гарантира, че Украйна няма да стане член на НАТО“. Казаното от нея беше напълно вярно, но масовите медии в САЩ, за съжаление, не само избирателно игнорираха тази истина, но и умишлено експлоатираха и поглъщаха страданията на украинския народ.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Тегаво за Русия

    3 4 Отговор
    Щом и Швейцария ги праснаха със санкции.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Марков

    1 1 Отговор

    До коментар #25 от "Сто":

    За първи път някой пише това. Не съм трол. Мисля, че на последните им се дава инфо с указания за писане в сайтовете. А коментиращите във "факти" си пишат каквото им е на сърце. С тролове е пълно в news.bg, където престанах да чета.
    Поздрави!
  • 104 asd

    2 4 Отговор
    Комунягите да се избият, те в едно не далечно минало заедно окупираха други държави в цяла Европа. включително и България. Пропагандата беше, че има фашизъм и спасяват хора. Сега, промититите им мозъци си обявиха война, един на друг и пропагандата за фашизма пак заработи.Сега се самоспасяват от фашизма.... пълни психопати. Нека хубавичко да се спасят от фашизма аз това им желая. Така както спасиха половин Европа, до пълен упадък.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Запада спира и части

    2 1 Отговор
    За гражданските им самолети.Както знаем Русия вече не произвежда граждански самолети.След 2-3 седмици ще обслужват самолетите си незнайно как.
  • 107 Няма оправдание

    3 1 Отговор
    За предизвикването на такава хуманитарна криза.Който каквото иска да говори.Времето ше оцени тази глупост,която някои създадоха.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 1520

    2 2 Отговор
    Русия не стреля срещу жителите докато терористите го правеха в Донецк и Луганск
  • 110 Българин

    1 2 Отговор
    Жужака явно много го е закъсал щом е опрял до Беларус.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 въпрос

    1 0 Отговор
    Преди войната САЩ информираха по дати и часове. Сега след като си свършиха добре работата оставиха ЕС, Русия и Украйна да се оправят.
  • 113 ХЕРКУЛЕС

    1 1 Отговор
    Дърт откачалник !Изпратил момчетата на смърт ! ХИЛЯДИ ЖИВОТИ ЗАРАДИ АМБИЦИИТЕ НА ШЕПА САМОЗАБРАВИЛИ СЕ !
  • 114 ХЕРКУЛЕС

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "ФАШИСТКИ МЕДИИ":

    Ей това лудите не спите!
  • 115 Майнич

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "братишка":

    Няма за какво да се тревожат! Ще ги посрещнем с хляб и сол!
  • 116 плюшкин

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Марков":

    Марков руската сводка в Сибир! Света не иска да ги слуша! С изключение на някои останали болшевишки говеда в БГ.

    Коментиран от #122

  • 117 Krom

    0 0 Отговор

    До коментар #84 от "Будител":

    Будител?! Стига бе, какво будиш по точно? Германските оръжия сеят смърт?! Щото тея на руснаците - агресори нахлули в съседна държава - пускат цветя, розички, балончета от дъвки и гълъби на мира ли? В тоя конфликт подбуден "Будителю" от един неосъществен Император загиват деца и младежи. Избиват се братски народи. И по страшното - между тях вече има ненавист и омраза. Колко трябва да си извратен, за да защитаваш агресора и да наричаш себе си "Будител"?
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Внв

    0 0 Отговор

    До коментар #119 от "Внв":

    Мисля като Марков. Извинявайте!
  • 121 Внв

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "ПУТИН В ШОК":

    Абе, ти не можеш да напишеш 5 милиона с цифри, ще коментираш!
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: