Last news in Fakti
  Тема: Украйна

4 Март, 2022 17:52 9 229 106

Германското разузнаване: Киев навярно ще бъде превзет

  • русия-
  • киев-
  • украйна-
  • война-
  • володимир зеленски

Информации от тайните служби сочат, че в първата вълна от руската инвазия са били използвани най-вече млади войници без голям опит, част от които отбиват редовната си военна служба

Германското разузнаване: Киев навярно ще бъде превзет - 1
Снимка: Unian

Германското разузнаване твърди, че най-кървавата част от войната в Украйна навярно предстои, защото Русия още не е хвърлила в бой всичките си ресурси. Предполага се също, че Киев ще бъде обсаден и превзет.

Още новини от Украйна

Сведения за войната в Украйна се събират с помощта на сателитни наблюдения от Космоса, информации на очевидци, новини от медии, снимки и видеа в социалните мрежи. Следят се и съобщенията по радиовръзка. Експерти на BND (германското външно разузнаване) и на Бундесвера всеки ден анализират придвижването на руските войски, както и съпротивата, оказвана от украинската армия. А техните прогнози за по-нататъшния ход на войната не са никак оптимистични.

Обкръжението на Путин остава лоялно

В Кремъл явно са твърдо решени да продължат бойните действия. Германски експерти твърдят, че руската цел е да бъде превзета най-малко Източна Украйна и да бъде поставена под контрола на Москва, но плановете изглежда включват също и столицата Киев. Най-кървавата фаза от войната все още предстои, предполагат те. В полза на тази оценка говори например фактът, че руските военни още не са използвали всички оръжейни системи и войскови части, които са струпани край границата.

Засега няма никакви индикации за това, че руската завоевателна война може да е разклатила позициите на Путин и да е застрашила неговата власт и влияние. Точно обратното дори: хората от неговото обкръжение продължават да са му верни. Няма и доказателства за това, че Путин може да е тежко болен. Има обаче данни, че през последните месеци руският лидер се е изолирал и е чел предимно книги с историческа и идеологическа насоченост, дори пишел собствени трактати. А с вътрешнополитически или икономически въпроси изобщо престанал да се занимава, твърдят източници от разузнаването.

Руснаците имат поводи за недоволство

Украинската армия успя да постигне важни успехи и да отблъсне редица руски атаки – благодарение и на предоставените ѝ от Запада оръжия. А загубите на руската армия явно са значително по-големи от официално обявените 500 убити и 1600 ранени, смятат германски източници от службите за сигурност.

Руската страна явно е разчитала на много по-бърз пробив към стратегически важните градове като Харков, Херсон, Мариупол, Одеса или Киев. Предполага се, че руските военни са фрустрирани заради допуснати грешки в логистиката: снабдяването с храна, бензин и муниции не вървяло особено гладко. Германските служби смятат за достоверни и информациите за наличие на дезертирали и обезверени руски военнослужещи.

Информации от тайните служби сочат, че в първата вълна от руската инвазия са били използвани най-вече млади войници без голям опит, част от които отбиват редовната си военна служба. Не е изключено това е направено умишлено, смятат експерти в Германия. Възможно е тактиката да е била следната: тези войници да бъдат пожертвани, но да въвлекат в сражения украинската армия и по този начин да бъде отслабена съпротивата. А след това в битката да влязат нови формирования, които са по-добре оборудвани и имат значително по-голям боен опит – например в организирането на обсада около украинските градове.

Очакванията са Киев да бъде превзет

В германските служби за сигурност предполагат, че и столицата Киев ще падне в руски ръце, но не могат да се ангажират с прогноза кога би могло да стане това. Възможно е преди това градът да бъде подложен на дълга военна блокада с непредвидими последици за населението – особено ако бъдат прекъснати водоснабдяването, електрозахранването и снабдяването с храна.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 52 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Путин

    155 52 Отговор
    Не превзет,а освободен.

    Коментиран от #34, #59, #103

  • 2 мечо

    31 47 Отговор
    и туи щте е края на украинската даржава не триябва да се позволява всяка даржава има право да саществува както е дадено такова право на балгарията а по османско е било по добре но правото си е право

    Коментиран от #65

  • 3 Балкан

    126 32 Отговор
    Киев е превзет Братята Вълци отдавна щормуваха.сега е време да се заловят западните терористи които се крият зад цивилни.

    Коментиран от #20

  • 4 мечо

    22 63 Отговор
    ако сега турция доидат да набонбят парламента у софията и щте заживееме по добре

    Коментиран от #10, #25

  • 5 Бай Георги

    93 9 Отговор
    А добро утро свате.Голямо и силно разузнаване.
  • 6 Сатана

    103 25 Отговор
    Абе,то и Берлин на там отива.От Киев да Берлин са 1000 км. магистрали. Обувайте червените гащи че мечка ще ви гази.
  • 7 Еми

    75 11 Отговор
    60 км танкове отиват за Азов
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Абре

    95 15 Отговор
    Украйна ще бъде неутрална с широка автономия на ДЛНР! Ако някой още не е разбрал това, значи има мисловни процеси на първолак!

    Коментиран от #31, #96

  • 10 ВерноЕ

    66 10 Отговор

    До коментар #4 от "мечо":

    Тукмо Путин ще има причина и нас да освободи, дорде чичо Столти са кара на бай Ердо
  • 11 майката на костоф

    85 10 Отговор
    Това го знаем и без вас, Берлин кога ще падне е по интересно! Какво казва Абвера по този въпрос?

    Коментиран от #45

  • 12 Петьо Петров

    87 13 Отговор
    Интересна интерпретация да се каже превзет, а не прочистен от фашизоидни елементи и американски марионетки.

    Коментиран от #92

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ХАГА

    24 80 Отговор
    ИЗДИРВАМЕ ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПУТИН ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО,ЖИВ ИЛИ МЪРТЪВ.

    Коментиран от #27, #54

  • 15 Българин

    77 9 Отговор
    Само като прочетох че участват наборници спрях да чета поредния фейк и пропаганда от руска страна участват само свръхсрочно служещи за тези който не са били в казарма това са войници на който това им е работата не отбиват задължителната военна служба. МОЖЕ ДА ПРОВЕРИТЕ

    Коментиран от #61

  • 16 КГБ

    61 15 Отговор
    Киев от тази сутри е във владение на Вовата.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Анка Картечарката

    18 53 Отговор
    Досега Украинската Армия опровергава всички прогнози,които разни "експерти" дават.Като знам в какво състояние е Бундсвера,явно в такова са и службите.Тази война подейства изтрезвяващо не само на Путлерасткият Фашистки Режим,но и на заспалата,одъртяла Европа.

    Коментиран от #62

  • 19 Е големо откритие

    77 10 Отговор
    И кьоравите го знаят, че Киев ке падне щом вече са разбити Азов и Бандерата...
  • 20 РАБОТАЙТЕ РЕБЯТА

    49 8 Отговор

    До коментар #3 от "Балкан":

    Вълчетата усетиха вкуса на битката и няма кой да ги спре.

    Коментиран от #97

  • 21 Как ще

    73 5 Отговор
    Превземат Киев нали украинците разправят ,че навсякъде са отблъснали руската армия.

    Коментиран от #28

  • 22 ЕХ МЕРКЕЛ МЕРКЕЛ

    37 4 Отговор
    НА КОГО НИ ОСТАВИ😂АМИ ТОВА ГО ЗНАЕ ВСЯКО ХЛАПЕ😀А ЩАЗИ КЪДЕ СПА ЦЯЛ МЕСЕЦ ПРЕДИ 24.02.,А!КОГА БАЙ ДЪН ПРЕДУПРЕЖДАВАШЕ ,ЧЕ „КУКУВИЦАТА” ЩЕ ИЗКОЧИ ОТ ЧАСОВНИКА,А!?
  • 23 Диктатора

    8 53 Отговор
    Напредва с окупацията на една свободна страна. Тук радващите се да помислят, че наш съсед е друг диктатор, сигурно и тогава така ще подкрепят диктатора съсед

    Коментиран от #35

  • 24 АнтиГост

    44 3 Отговор
    Всички разузнавания се провалиха.
  • 25 Абре

    53 6 Отговор

    До коментар #4 от "мечо":

    Турция няма де.... Гответе се за братушките.След УкраИната сме ние...... Да изчистят фашистите и тук...

    Коментиран от #30

  • 26 Смешници

    79 7 Отговор
    Путин е казал на Макрон че първоначалните му замисли са били да стигне до Днепър,но след санкциите на запада е решил да я вземе цялата и да държи крана не само на петрола но и на хляба и ако запада не размисли и не спре да бъде васал на САЩ може и по далеч да стигне ,поне до границите от 1997.Факти пак ще ме изтрият ,но това го казаха днес по френската телевизия ,че е информация от френския президент
  • 27 хахахаха

    43 6 Отговор

    До коментар #14 от "ХАГА":

    Заповядайте на адрес: Москва Кремъл. Там работи, не се крие!
  • 28 Иван

    43 2 Отговор

    До коментар #21 от "Как ще":

    Ако слушаш и четеш,медиите български всичко е манипулация.
  • 29 Българка

    11 50 Отговор
    Това е мрачна прогноза, но пък логична. Украйна е сам с 10 пъти по-малка численост и в пъти твоенна техника. Аз не знам ако това се сбъдне, какво следва Ще си затвори ли светът очите за това мракобесие , терор, геноцид и разаруха?

    Коментиран от #68

  • 30 мечо

    6 30 Отговор

    До коментар #25 от "Абре":

    ние реялно граничим сас русия ако го нияма морето путаран е човек без задражки щте доиде и щте ни види сметката като нищо
  • 31 НКВД

    34 8 Отговор

    До коментар #9 от "Абре":

    Името УКРАЙНА повече няма да го има където и да погледнеш.Също като нацистка Германия.След 30 години хората вече ще са осъзнали ,че животът и на другите е също толкова ценен като собствения.
  • 32 Смешници

    47 4 Отговор
    Потвърди се мнението ми че факти е пропаганден вестник и няма нищо общо с демокрацията и истинската журналистика след поредното им изтриване на коментара ми.Но това е радостно защото така усилват още повече омразата към Сащ и запада с недемократичното си поведение.Дсвсйте факти,трйте всичко срещу Русия ,но от това съвестта ви няма да се изчисти,ще става още по болезнена и мръсна.

    Коментиран от #42

  • 33 пешо

    40 3 Отговор
    "Германското разузнаване: Киев навярно ще бъде превзет" стига, бе! не може да бъде! а "демократичната" общност, а натю? сигурно е грешка някаква...
  • 34 МИлиев

    7 6 Отговор

    До коментар #1 от "Путин":

    А случайно да имаш сестра - да я освободим де , не за друго питам
  • 35 Офффф

    57 7 Отговор

    До коментар #23 от "Диктатора":

    Каква свободна страна е Украйна бе? 8 години изтребване на населението под зоркото око на хунтата в Киев назначена, подкрепяна и финансирана от САЩ и ЕС! Все еввдно да кажеш, че България е свободна, след като САЩ ни назначиха простоКиро. Само дето в Бг не се избиват с куршуми населението, ами се унищожават по други схеми.

    Коментиран от #60, #98

  • 36 асан

    35 4 Отговор
    При превземането на Киев паднали много бомби.На мястото на една такава бомбена експлозия идва Зеленски, вижда много ранените хора и пита:
    – Руснаците дойдоха ли?
    – Не.
    – Тогава се свийте малко, ще легна до вас.
  • 37 Смешници

    47 3 Отговор
    Ако четеш само вестник Факти ,оставаш с убеждението че Украйна е обградила Москва и е готова да я превземе.Но когато четеш независими вестници от Китай,Индия и малкото останали независимо вестници по света,виждаш реалността,Украйна и оставят3-4 дни и е разчленена.Ше живеем ли някога в наистина демократично общество с наистина истински вестници и телевизии или няма да се случи никога.Не знам журналистите от вестник Факти имат ли поне малко съвест или това съвестта не е познато чувство за тях.
  • 38 Адвокат

    38 3 Отговор
    Значи за Киев се знае от първия ден, пределно ясно е, вие кажете за Берлин?

    Коментиран от #89

  • 39 ТУРСКИ БАЙРАКТАР

    9 29 Отговор
    ПАДАМ СИ ПО РУСКИТЕ КОЛОНИ С ТАНКОВЕ

    Коментиран от #99

  • 40 наблюдател

    34 0 Отговор
    Всички прокурори са избягали от Киев с много големи количества долари!Може бе трябва да попитаме нашите как стават тези работи....
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Хммм

    36 5 Отговор

    До коментар #32 от "Смешници":

    Кажи им го и ти, защото завчера написах, че с тази "помия", която изливат върху Русия всички медии, има обратен ефект..
    Наблюдавам хора, които бяха неутрални относно ситуацията в Украйна, сега са за Русия... И надъхани!

    Коментиран от #55

  • 43 Не не,

    32 5 Отговор
    не само киев.Цяла укрия ще бъде руска
  • 44 Смешници

    23 0 Отговор
    Германското разузнаване явно чете коментарите на българите по вестниците защото това което Дойче зеле пише ,го писахме и ние тук по коментарите преди 5 дни.И ако са разузнаване знаят че плана на операцията върви по план,никога не са казвали и очаквали руснаците за 2 дни да минат през Украйна .Пратиха и млади войници защото целта на Русия е да се подхлъзне държава от НАТО(Полша) и да удари НАТО .Русия не е използвала о 10% от съвременни си оръжие и запада го вижда това,поне имат що годе военни още на ниво и не клъвнаха на въдицата на Русия,защото политици доказаха на запад че нямат.
  • 45 Българин

    1 8 Отговор

    До коментар #11 от "майката на костоф":

    След Масква, ако изобщо падне!
  • 46 Ха ха ха ха ха

    28 1 Отговор
    Превеждам в момента от гръцка телевизия... :))) Един по телевизията казва : Браво на Обама, браво на Клинтън, браво на Буш... Техните войни са добри, а сега на Русия е лоша:)))
  • 47 Ето

    25 2 Отговор
    Официално руското военно министерство обяви, че са поразени над 1600 военни обекти в Украйна. Информацията беше предадена от генерал-майор Игор Конашенков.
    „Общо по време на операцията бяха поразени 1612 цели, включително: 62 командни пункта и комуникационни центрове на въоръжените сили на Украйна, 39 зенитно-ракетни комплекса С-300, Бук М-1 и Оса, 52 радиолокационни станции. - каза генералът.

    „Също така, 49 самолета на земя и 13 самолета във въздуха, 606 танка и други бойни бронирани машини, 67 реактивни системи за залпов огън, 227 полеви артилерийски оръдия и минохвъргачки, 405 единици специални военни превозни средства и 53 безпилотни летателни апарата са унищожени“, отбеляза Конашенков.

    Коментиран от #75

  • 48 Брей

    17 2 Отговор
    Гьобелсовите пропагандисти знаят по-добре от самите руснаци как върви войната и какво следва. Путин трябва да си сверява часовника с тях.
  • 49 Мутата

    20 0 Отговор
    Това мога да го кажа и аз, безплатно.
  • 50 българина

    32 1 Отговор
    германсото разузнаване не знаеше че Меркел е подслувана 10 г!!!! така че изибщо никой не го итересува какво казвате, по зле са и от българското...
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 001

    27 4 Отговор
    Хайде украинци, заловете и предайте нацистите Зеленски и Порошенко и всичко приключва.
  • 53 наблюдател

    23 1 Отговор

    До коментар #41 от "Стойко":

    Тури си стикерчето и се не бой!Всичко ще се оправи.И ако можеш прочети някъде за документите приети против малцинствата в Украйна.Много ще ти помогне.А ако си неук щи ти ги цитирам аз.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Смешници

    32 3 Отговор

    До коментар #42 от "Хммм":

    Какво да им казвам,с аматьори на ниско ниво на пропаганда е невъзможно да се говори и обяснява.Те са като господарите си на запада,ако познаваха руската психика и манталитет нямаше да тръгнат със санкции срещу Русия,руския народ е доказал че когато го мачкаш го правиш много по силен и няма държава по света като руснака да са националисти.Но западните политици са с ниско ниво на образованост,не се получиха от историята и няма и да се научат.За мен работят над 150 руснака и до толкова познавам психиката на руснака че са готови да умрат но не биха ме предали,друга такава нация но ако знаеш как да им влезнеш под кожата.Запада така и не се научи нито след Наполеон нито след Хитлер.
  • 56 Анонимен

    2 15 Отговор
    До всички русофили пожелавам да гризкаме рус у и да приготвим цветя и песни но на руски а не балкански фолк, и ще заживеем щастливи и горди и освободени и газът и бензина без пари.
  • 57 ...

    22 1 Отговор
    А, не думай... Не може да бъде.
    Дойче Зеле, това не сте вие. Оправете си заглавието, моля.
    Киев ще превземе Москва.
    Така вече ще ви повярваме, кухи немски каскич
  • 58 123

    3 19 Отговор
    За сетен път се убеждавам,че Ганьо е добре само когато е с режим на тока,водата,бензина,хляба,когато е на купони за всичко,само комунизъм да има. Ганьо,Ганьооо,ще си останеш завинаги в миманса на човечеството! хаха
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 В бг

    24 1 Отговор

    До коментар #35 от "Офффф":

    само за сега.Виждате че забраниха руските канали на тв.По сайтовете трият проруските коментари,а някои въобще ги забраниха.Медийната пропаганда работи на 100%.От украйна всичко е изопачено и невярно.Останали са два три сайта,на които може да се разчита за обективизъм.За Факти-списвачите им са русофоби,но виждам едно желание за допускане на обективни коментари,което им прави чест!
  • 61 Дивуй

    18 1 Отговор

    До коментар #15 от "Българин":

    Нали украинците показаха пленници.Били приличали на деца ,демек наборници.Въобще пълен фейк са всичките им новини.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Бе ти да не си

    8 1 Отговор

    До коментар #41 от "Стойко":

    сводник с толкова укри

    Коментиран от #100

  • 64 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 2 Отговор
    Можиии би,навярноо,акооо това не е прогноза на Германия!
  • 65 ГруЮ

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "мечо":

    Мечоо, праскай челото в земята и не се за нимавай с мислене. Не е твой’то.
  • 66 Porek

    12 0 Отговор
    "Предполага се, че руските военни са фрустрирани..."

    Какви били ? Фрустрирани ?
    ЧИСТО БЪЛГАРСКАТА ДУМА ФРУСТРИРАН
    ......... жалка работа
  • 67 Дивуй

    20 1 Отговор

    До коментар #41 от "Стойко":

    Имаш трънки.Лъжите като дърти цигани.Имал хиляда познати.Ти май това число не знаеш какво представлява.Един пък се хвалеше със снимки и клипове от украинци за руските ,, жестокости,,.Ама нищо не качва да видим.Украйна ще бъде разгромена окончателно.А вие си вярвайте в опорките на запада .Между другото вчера дадоха заден и Байдън и Столтенберг.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Манщайн

    15 1 Отговор
    Не е трудно да се превземе Киев...
  • 70 Ivan

    22 0 Отговор
    Чакайте малко, тук един Денис Джембаз-бей вече 8 дена ни облъчва как доблестната украинска войска унищожава московските орди, хиляди чеченци и 3 батальона извънземни от Марс, а тук тези немски подлоги казват, че Киев ще бъде превзет?????? Как така???????????

    Коментиран от #74, #83

  • 71 НИМРОД

    21 0 Отговор
    Германия не е пасивен зрител на случващото се.

    РЕШЕНИЕТО Й ДА ВЪОРЪЖИ УКРАИНСКИТЕ НЕОНАЦИСТИ ЩЕ ИМАТ НЕГАТИВНИ ЗА НЕЯ ПОСЛЕДИЦИ.

    ГЕРМАНИЯ Е ЧАСТ ОТ ТАЗИ ВОЙНА.
    В Кремъл помнят откъде се роди онова ЧУДОВИЩЕ което уби милиони руснаци по време на ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА.

    В НАВЕЧЕРИЕТО СМЕ НА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА.
    ТЯ ЩЕ БЪДЕ НЕЩО УЖАСНО.

    ГОРКО НА ПОБЕДЕНИТЕ.
    ГЕРМАНИЯ КАТО ПО ПРАВИЛО ВИНАГИ Е ГУБИЛА.

    ЩЕ СЕ СПАЗИ ЛИ И СЕГА ТАЗИ ТРАДИЦИЯ?!
    ЗНАМ САМО, ЧЕ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ СА НА СТРАНАТА НА ГЕРМАНИЯ.
    ЩЕ ИЗТЕГЛИМ ЛИ ПАК КЪСАТА КЛЕЧКА.
  • 72 Дааа

    13 0 Отговор
    Ааааа ДОБРО УТРО КАКО ПЕНКЕ,ВИЕ ДА НЕ СИ МИСЛЕХТЕ,ЧЕ ЩЕ ГО ПОДМИНАТ.
  • 73 hahhaha

    21 0 Отговор
    Реваха хохолите Слава Украини сега реват ПЛАТЕТЕ ХОТЕЛА ВЪВ ВАРНА ХАХХАХАХА
  • 74 НИМРОД

    20 1 Отговор

    До коментар #70 от "Ivan":

    НАРЕЧЕНИТЕ ОТ ТЕБ "НЕМСКИ ПОДЛОГИ" СА ЧАСТ ОТ ТАЗИ ВОЙНА.
    ТЕ ПОДКРЕПЯТ УКРАИНСКИТЕ НЕОНАЦИСТИ И С ТОВА ПОКАЗАХА, ЧЕ НИЩО В ТАЗИ СТРАНА НЕ Е НАУЧЕНО И НИЩО В НЕЯ НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО.

    НЕМСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ НЕ БИВА ДА ЗАБРАВЯ, ЧЕ ДЪРЖАВАТА ИМ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕВЪРНАТА В НЕЩО КОЕТО НЕ СЪЩЕСТВУВА И В НАЙ МРАЧНИТЕ ИМ СЪНИЩА.
    ВЪПРОСЪТ С ГЕРМАНИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ РЕШЕН ВЕДНЪЖ И ЗАВИНАГИ.

    Коментиран от #90

  • 75 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 7 Отговор

    До коментар #47 от "Ето":

    Случайно да чу колко са жертвите на освободителите руснаци??????
  • 76 Миро

    17 1 Отговор
    Много хора си мислят че в Украйна са някакви майтапи и майдани и майданчета. Руснаците искат да превземат цяла Украйна без значение колко жертви и проблеми ще им струва това. Само за справка преди да започне битката за Берлин САЩ предлага и те да се включат . СССР отказва и дават 600000 жертви. Така че сега ако са решили да вземат Киев ще го вземат независимо от цената.

    Коментиран от #77

  • 77 стоян георгиев

    1 16 Отговор

    До коментар #76 от "Миро":

    само че сега не е 1945 година дрогар,а и украинците не са превзели преди това цялата част от русия.освен това ссср нападна берлинс помощ именно на въпросните украинци,както и на поляците които бяха основните му ударни части.ако започнат масово да идват деца в ковчези путин по скоро може да повтори историята от 1918 година.

    Коментиран от #79

  • 78 Никой

    9 0 Отговор
    Не се е съмнявал Както и в това че по всяко време може да се случи и на Берлин и други с големите санкции
  • 79 Дааа

    8 1 Отговор

    До коментар #77 от "стоян георгиев":

    Какви поляци,какви украинци бе,СССР ДАВА 25МИЛИОНА ,ЖЕРТВИ.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Зйзй

    9 0 Отговор
    И ще бъде превзет.
  • 82 kotiss

    2 8 Отговор

    До коментар #62 от "Аз съм Донбас":

    Донбас - айде да вземеш да се мааш . Най добре си върви в Русията . Чак и вече почнахте да заплашвате . Жалка работа , жалка
  • 83 ТИР

    8 6 Отговор

    До коментар #70 от "Ivan":

    Руснаците казаха 15 Години Затвор който Пише Небивалици за Руската Армия,,,,То толкова място ще намерат ли в Затворите,
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 хахаха

    11 0 Отговор
    може и по-рано да е и с не толкова рресурси....зеленски вече е в Полша....
  • 86 Iviviv

    6 0 Отговор
    Ало зелето не вероятно а 100%.
  • 87 хахаха

    14 1 Отговор
    гледах видео на заловени айдаровци....събличат ги, и ако имат татуировки на свастики или други нацистки символи....пълнят гащите от страх...големите мъже, дето щяха да колят руснаци...:)))
  • 88 Хакуна матата

    16 1 Отговор
    За разлика от доста народи, руснаците помнят какво причинява фашизмът. Да не мислите, че ще позволят тази гадост да завладее Европа за втори път?
  • 89 Червената Машина

    10 0 Отговор

    До коментар #38 от "Адвокат":

    А дано и до там им бръкне да направи а.лен дизкомфорт на тия облъчени европейци с големите права на човека
  • 90 ТОЧКАТА

    9 0 Отговор

    До коментар #74 от "НИМРОД":

    Има филм за този процес...КАЗВА СЕ ,,,ЕКСПЕРИМЕНТЪТ,,...Разказва как един учител в едно училище прави ЕКСПЕРИМЕНТ под надслов ,,МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ВЪРНЕ ФАШИЗМЪТ,,...Въвежда метод на обучение от онези години и ПОЛУЧАВА КАТО РЕЗУЛТАТ ФАШИСТИ!!!...ТОВА нещо да ви говори?????
  • 91 Украйна

    0 4 Отговор
    Ами да не чакат, а да помогнат на украинците.
  • 92 Дарвин

    0 3 Отговор

    До коментар #12 от "Петьо Петров":

    Не заслужаваш да съществуваш. Срам за хомо сапиенс.
  • 93 emo

    10 0 Отговор
    Най после и Ханс разбра,че Киев " ще бъде превзет ". Тези и...ти продължаваха да вярват на клоуна наркоман ( последното интервю с него ), че Украйна ще спечели войната.
  • 94 Павел пенев

    8 1 Отговор
    Правилно. След Киев предстои да изграждате нова стена в Берлин.
  • 95 От страни

    4 0 Отговор
    Как така бе - нали чакаме Москва да превземат утре - поне така го казваха. А то кво било.....
  • 96 От страни

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "Абре":

    Автономии за всички и после един по един в състава на Русия. И след година-две цялата ще е Русия.
  • 97 От страни

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "РАБОТАЙТЕ РЕБЯТА":

    "Работайте братья!" казал руския милиционер Магомед Нурбагандов, захванат от брадатите и го карали на камера да се отрече и ще го оставят жив. Прибили го и качили видеото само със смърта му без казаното. ама след няколко дни ги утрепаха и намерихв видеото в телефона и го показаха цялото. Сега е мем. Хората носят фанелки с негова снимка.
  • 98 От страни

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Офффф":

    Млъчи че и това ще дойде. Кат почнем да се събуждаме и тука ще го организират подобно на окраинци.
  • 99 От страни

    2 0 Отговор

    До коментар #39 от "ТУРСКИ БАЙРАКТАР":

    Достатъчно беше само "Падам си". Пълни боклуци за нищо.
  • 100 От страни

    4 0 Отговор

    До коментар #63 от "Бе ти да не си":

    Тоя е фантазьор - намечтал си цели 1000 украинки и само 40 рускини. Точно 1000? Ама мечтите са такива.....влажни и блажни...Да се направи на мъж тука. А трика с имената трябваше да предизвика доверие.
  • 101 тво го

    3 0 Отговор
    вратат?!Той си е голо пиле,пак зелено...Не се хабите за пикльото...
  • 102 Дони

    3 0 Отговор
    Пълни лъжи ,не лъжете хората ще дойде ден когато всичко ще излезне на яве
  • 103 АУУУУУ

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Путин":

    Килията на Милошевич те чака 🇸🇮😡🇸🇮😡🇸🇮😡
  • 104 а здрасти

    1 1 Отговор
    Берлин бе превзет драги , тук нещата не стоят така Киев ще възврне облика си ,и освободен от нациските организации и формерования
  • 105 Човек

    2 1 Отговор
    "Информации от тайните служби сочат, че в първата вълна от руската инвазия са били използвани най-вече млади войници без голям опит,

    В Операцията не участват наборни войници, а само контрактници , т.е. на договорна служна
  • 106 Решетников

    1 0 Отговор
    ПУТИН - ГЕРОЙ НА РУСИЯ!
Новини по държави: