Тема: Украйна

29 Март, 2022 11:39, обновена 29 Март, 2022 13:42 7 131 107

Всички гледат към Истанбул! Русия и Украйна преговарят за мир

  • истанбул-
  • турция-
  • украйна-
  • реджеп ердоган

Според наблюдатели основният проблем са териториалните претенции на Кремъл, които се считат за абсолютно неприемливи от украинската страна

Всички гледат към Истанбул! Русия и Украйна преговарят за мир - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Започнаха преговорите между Русия и Украйна в Истанбул. Турция очаква срещата на делегациите на Руската федерация и Украйна в Истанбул да бъде от полза за преговорния процес и е готова да организира среща между президентите на двете страни Владимир Путин и Володимир Зеленски. Това заяви турският президент Реджеп Тайип Ердоган, обръщайки се към участниците в делегациите от работния си кабинет в двореца "Долмабахче" чрез видеоконферентна връзка, цитиран от ТАСС.

"Добре дошли в Турция и нашия Истанбул. За нас е удоволствие да Ви приемем в такъв критичен момент, Вие положихте големи усилия от името на вашите страни. Конфликтът (в Украйна) е много смущаващ за нас като ваш приятел и съсед. От самото начало на кризата, ние положихме искрени усилия на всички нива и се опитахме да спазваме изискванията за приятелството, добросъседството и международното право.Ние демонстрирахме справедлив подход, който защитава и зачита правата на двете страни във всички платформи, където имаме глас", каза турският лидер.

Още новини от Украйна

Ердоган изрази надежда, че ако има напредък на срещата в Истанбул, фазата на преговорите между Русия и Украйна може да достигне до следващия етап. "Напредъкът, който ще постигнете в преговорите, също ще Ви позволи да преминете към следващия етап - контакт на ниво лидери. Ние също сме готови да проведем такава среща", надява се турският президент.

Ердоган обяви готовността на страната си да допринесе за преговорния процес между Русия и Украйна.

Прессекретарят на руския лидер Дмитрий Песков преди това не изключи възможността за провеждане на среща между Путин и Зеленски, но отбеляза, че тя трябва да бъде подготвена, за да има резултати.

От съобщение на ТАСС стана ясно, че руският бизнесмен Роман Абрамович също се намира в Истанбул. По-рано бе съобщено, че той също е ангажиран с преговорния процес, както и че в началото на март е имало опит да бъде отровен.

Непосредствено след началото на двустранните руско-украински разговори, бе съобщено, че ръководителите на двете делегации - Владимир Медински (от руска страна) и Давид Арахамия (от украинска страна) ще се срещнат на четири очи.

На 10 март Турция организира среща на външните министри на Русия и Украйна Сергей Лавров и Дмитрий Кулеба в кулоарите на дипломатическия форум в Анталия.

Първият кръг от преговори между Руската федерация и Украйна се проведе на 28 февруари в Гомелска област на Беларус, след което срещата продължи пет часа. По-късно се проведоха още два кръга лице в лице, както и множество срещи в онлайн формат, но досега не е отчетен практически никакъв напредък, въпреки, че и Турция, и Израел заявяват за съгласие по някои основни точки - най вече за бъдещия неутралитет на Украйна.

Според наблюдатели основният проблем са териториалните претенции на Русия, които се считат за абсолютно неприемливи от украинската страна.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами

    31 3 Отговор
    Да видим
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Запомнете го

    68 53 Отговор
    Турция ни е Исторически Враг,Русия ни е Исторически приятел и Братска страна. Тя Никога няма да ни предаде,но вие Вечно я предаваме! ДОКОГА??

    Коментиран от #12, #28, #29, #79

  • 8 !!!?

    30 7 Отговор
    1945 Сталин: Националност - това е въпрос на транспорт ! 2022 Путин: Националност - въпрос на денацификация !!!?
  • 9 адаша

    33 2 Отговор
    Тия на колко езика разговарят, та чак са и със слушалки?

    Коментиран от #21

  • 10 Българка

    22 45 Отговор
    Опитът да бъде отровен олигарха Роман Абрамович е по-скоро предупреждение към него от путинистите да не прави отстъпки и да не се застъпва за такива в полза на Украйна. обществено известно е, че пари и активи на олигарха са запорирани, защото е приближен на Путин. А това е причина той да е заинтересован за по-бързо прекратяване на войната. Русия е спец по отравянията. Това е не само предупреждение, но и отговор на въпроса дали Русия е готова изобщо на преговори. Според мен не, руската страна само симулира участие в преговори, докато кръвопролитието и разрухата в Украйна не са спирали и се провеждат и сега

    Коментиран от #14, #17, #53

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 !!!?

    18 27 Отговор

    До коментар #7 от "Запомнете го":

    Народна мъдрост за путинофили: Братушките на вашите братушки са и ваши братушки !!!?

    Коментиран от #18

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Ха ха

    25 7 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Дедоо,Абрамович е като бежанец там(или като турист).Няма думата при тези разговори.Гледа да шитне Челси на някоя Дюнер компания и това е.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Само питам

    22 3 Отговор

    До коментар #12 от "!!!?":

    А щатската поговорка така ли звучи:Враговете на вашите врагове са и наши врагове?!?!Хубава пронатовска поговорка.

    Коментиран от #33

  • 19 SCH JVLIVS II

    38 6 Отговор
    Милиарди евро от цял ​​свят , и и
    оръжия отиват от ЕС при Зелински знаци за мир 😉??? Не се шегувайте на АРТИСТА .... Всички съветници на Зеленски ще бъдат милионери
  • 20 Хахаха

    31 5 Отговор

    До коментар #16 от "трябва да сме НЕУТРАЛНИ":

    Турция има хилядолетен опит в строителството на държавността. Останалото си домисли сам.

    Коментиран от #23

  • 21 5иция

    15 2 Отговор

    До коментар #9 от "адаша":

    Според теб и турския ли е много близо до руския.

    Коментиран от #27

  • 22 SCH JVLIVS II

    20 2 Отговор

    До коментар #17 от "Grote Olifant":

    Аврамович е част от филма като Навални ,ако беше с отрова от КГБ днес щяха да му носят цветя в хотел за мъртви хора /студена стая /няколко дни или седмица седи покойника и всички познати ,роднини се збогуват с него и носят цветя ,преди прощалната церемония за збогом. Той е още жив и иска да си върне парите 😁само че трябва да направи нещо в замяна ?
  • 23 6298

    11 26 Отговор

    До коментар #20 от "Хахаха":

    Ма турция е държава от 90-тина година бре! Откъде го извади този "хилядолетен" опит. СМЕХ! ГОУЕМ СМЕХ!
    Чети история, от големите книги, а не от гуглето и нета. Това е съвсем приятелски съвет.

    Коментиран от #34, #82, #104

  • 24 С.П.

    30 10 Отговор
    Ръководителят на украинската делегация Давид Арахамия вече е без шапка на главата - значи военната операция в Украйна върви стремително в полза на Русия. Ако на следващата среща е с костюм - значи идва, за да подпише безусловната капитулация на Украйна.
  • 25 Иванушка  🇷🇺

    13 3 Отговор
    Аферим и Наздоровья 😁😁😁
    Защо само се харчат пари, водка и Дюнери не знам ))
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 адаша

    5 7 Отговор

    До коментар #21 от "5иция":

    Ердо би трябвало да е научил руския. Нали е биз бизе с Пу тьо.
  • 28 Нека да пиша

    23 25 Отговор

    До коментар #7 от "Запомнете го":

    Не е лесно да си тъп русофил. Учи история и ще видиш как Русия ни обича . Кой беше против Съединението ? Не беше ли Русия, която накара Сърбия да ни нападне .Факти са такива .

    Коментиран от #38

  • 29 Пини малко водичка

    8 6 Отговор

    До коментар #7 от "Запомнете го":

    ша получиш инфаркт!
  • 30 ПРЕГОВОРИ БЕЗ БОЙКО - ТОВА Е СМЕШНО

    14 3 Отговор
    ........................................................
  • 31 Asdfg

    16 5 Отговор
    Извънредно! Джамбазов го няма! 🤔 Опит да го отровят?!? Хора…не можем да допуснем това! Бе Джамби няма истина!
  • 32 Павел Николаев

    11 7 Отговор
    Нищо няма да се случи от тези преговори. И е малко цинично и неморално хора да мрат по улиците, а нашите само да искат преговори в Израел, Турция ... ами да ходят в Рим на по кафенце и там да се договорят. Морала го оставям на тях, аз кой съм да съдя. Шойгу каза, че операцията ще продължи до край. Край на темата. Да хапнат по една баклавичка и локумче и да се порадват на красив Истанбул.

    Коментиран от #36

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 5иция

    10 2 Отговор

    До коментар #23 от "6298":

    Държавата я правят хората. А докато сред хората излизат лидери Държавата е силна. В тези земи са погребани много лидери дори Ханибал Барка (дето се опълчи на Рим със слоновете) е погребан там.
  • 35 Козячок

    26 6 Отговор
    Ако в България имаше нормални политици, а не назначени от разни посолства, тези преговори щяха да са в София или Варна. И културно и исторически ние сме най-близката европейска държава за враждуващите страни. Но понеже сме първи евроатлантици, неосултанът спечели наготово газопровод, АЕЦ и С-400. А ние плащаме скъп ток, почти си затворихме единствената АЕЦ, а втората превърнахме в гьол. И сега вместо страна медиатор сме вражеска държава. Каквото сам си направиш, друг не може да ти го направи...

    Коментиран от #37, #42

  • 36 Нека да пиша

    13 17 Отговор

    До коментар #32 от "Павел Николаев":

    Я бягай при Израждане на Костя Копейкин, Брадавичестото Ленче, Искра Хламидията. Всички от Израждане и русофили сте освен тъпи ,и адски нагли .Тьотка Митрофанова може да ви вземе в Русия в Сибир. И так понятно мудак?.
  • 37 Нека да пиша

    8 6 Отговор

    До коментар #35 от "Козячок":

    Ти явно си прихванал от майтапа на Копейкин.
  • 38 Grote Olifant

    15 14 Отговор

    До коментар #28 от "Нека да пиша":

    А кой хвърляше бомбите над София преди време? А кой е клал 500 години българи? Сега сме първи дружки с тия. Явно на приятелството това не ни пречи. Но за Русия мерките са други - все забравям.

    Коментиран от #40

  • 39 васик атанасова

    9 18 Отговор
    това е геноцид
    както навремето турците вземаха земите на арменците
    сега руснаците вземат земите на украинците
    сходна съдба
    но този номер няма да мине
    никой не си дава земите
  • 40 Нека да пиша

    9 12 Отговор

    До коментар #38 от "Grote Olifant":

    Бягай скрий се заешка душицо под кюлотите червени със петолъчка на тьотка Митрофанова. Място има много .
  • 41 Според наблюдатели основният проблем са

    10 12 Отговор
    териториалните претенции на Кремъл" Тц,тц,тц....иди вярвай на руснак! Ма те искали да "освободят" Украйна от нацизма- Честна руска дума! А се оказва ,че искали да я освободят от територии. А сега де?!! Па нашите незнамкаквиФили току се натискат за "освобождаване".При това положение излиза,че нашите незнамкаквиФили искат РФ да вземе територия и от България,таман да си затвори почти цяло Ч.море?! Чугуна в главите им дали го осмисля?
  • 42 азиатците под земята

    9 13 Отговор

    До коментар #35 от "Козячок":

    ти май не разбра че всякакво взаимодействие с тъпи ушанки е прекратено докато украинците не им сменят главите с по-умни..всякакъв договор с тия терористи в кремъл в момента е безмислен..за справка армения

    Коментиран от #44

  • 43 Човек

    12 11 Отговор
    "основният проблем са териториалните претенции на Кремъл" - те си искат изконно руските земи, защо да е проблем. Проблем са претенциите на Украйна за какво ли не.

    Коментиран от #46

  • 44 Козячок

    7 5 Отговор

    До коментар #42 от "азиатците под земята":

    Що говориш глупости? Какво даваш за пример Армения? Или не правиш разлика между държавата и Нагорни Карабах, който от години е с неустановен статус, от който се възползваха азерите подкокоросани и подкрепяни от неосултана на юг от нас. Е виж като даваш сравнения какво стана с опита за преврат в Казахстан - няколко държави пратиха военни за броени часове, включително споменатата от теб Армения. И купона свърши.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Нека да пиша

    11 11 Отговор

    До коментар #43 от "Човек":

    Изкопните земи които Турция има са Кърджали и Западните Родопи, където живеят 70% турци. Ще им давате ли тези земи ?

    Коментиран от #50

  • 47 Трак

    15 12 Отговор
    Джуджака що не изпълзи от бункера си и да иде е Турция да се види очи с очи със Зеленски ? Подъл страхлив комунистическк плъх . Няма да яде много бой от Зеленски , само два три юмрука в дзурлата и един мощен шут отзад. 😆
  • 48 Павел Николаев

    8 3 Отговор
    Смешно е как хора с различно мислене станаха: тролове, путинисти, байдънисти, русофили, русофоби. Сякаш думите: истина, лъжа, морал и корона вирус ги забравихме и даже изтрихме.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Човек

    14 10 Отговор

    До коментар #46 от "Нека да пиша":

    Колега, България е на тези земи повече от 1300 години; много преди Турция да съществува. Украйна не е съществувала като държава преди 1991, освен някакъв плах опит да се отдели след революцията, а след това се настанява на земите, от които е тръгнала Русия като дърважа. Ти сериозно ли сравняваш двете ситуации??

    Коментиран от #52, #70

  • 51 Тия тъпанари

    16 11 Отговор
    украинци до кога ще разиграват целия свят с техните тъпни. Русия трябва да престане да се срещне с тия дето днес искат едно, утре друго и губят времето и на домакините.
  • 52 Нека да пиша

    8 13 Отговор

    До коментар #50 от "Човек":

    Така Митрофанова ли ти го каза или Копейкин. Бягай се скрий под кюлотите червени със петолъчка на другарката Митрофанова, широко е,място има за всички .

    Коментиран от #58

  • 53 Кочо

    8 3 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Явно си една от българките, които все са недоразбрали , и все са на страната противоположна на истината! Няма да е зле да си направиш проветрение на нещото с което уж мислиш!
  • 54 Иванушка  🇷🇺

    12 6 Отговор
    Аре стига с тая Украйна и тия безкрайни "преговори"
    Бе пуснете нещо за КоВид бе 😁😁😁
  • 55 Грульо

    4 7 Отговор
    Вчера казах, че zалагам една пара, че нищо няма да се промени с тез преговори. Да видим дали ще позная.
  • 56 big

    8 1 Отговор
    Е, и? Файда няма да има, ако сделката е различна от това, което искат руснаците! Те дори не поставят въпроса за снемане на санкциите, а това значи прекалено много!
  • 57 Преди 24 февруари можеше

    8 6 Отговор
    Няма какво да гледат...тези преговори са абсурдни и от двете страни.Русия няма да се откаже от своето парче - поне до Лвовска област ,а може би и нея.По-трудната част от кампанията е завършена вече.43 000 обкръжени дишащи трупа в Запорожие/Донбас и малко повече пъпчиви новобранци с автомати от втората световна война ,които чакат на запад от Днепър нямат никаква стратегическа тежест като за преговори.Нацистите пък нямат какво да прегложат ,а рано или късно и физически ще бъдат екзекутирани от руските ,китайските или израелските служби.Може даже янките да ги светнат по някое време за да не разприказват много много за топлите отношения между нацисткия режим и ЦРУ...

    Коментиран от #67

  • 58 Човек

    5 1 Отговор

    До коментар #52 от "Нека да пиша":

    Колега, освен че си невежа, си и невъзпитан. Остани си със здраве ама не коментирай неща дето не ги разбираш; достатъчно "експерти" имаме за това.

    Коментиран от #61

  • 59 Васил

    3 3 Отговор
    Поредната безсмислена среща.
  • 60 Мамул

    10 3 Отговор
    Когато започнат преговори между САЩ и Русия, тогава да се напъваме да анализираме. Да преговаряш със Зеленски е като да сключваш сделка с портиера пред администрацията на завода.
  • 61 Нека да пиша

    1 3 Отговор

    До коментар #58 от "Човек":

    Аре бягай .Ти експерт хаха . Виц на деня ли ?
  • 62 Разчистват около Киев

    7 10 Отговор
    Пълно е с убити руски солдати.... навсякъде
    разхвърляна техника, танкове,бронетранспортьори, вятъра подема
    от канавките ушанки и те се реят из свободната украинска земя ненамирайки душевен покой...
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Преговор с руснак ?!

    4 3 Отговор
    Не забравяй своя пищак !
  • 65 Украйна никога няма да се предаде !

    6 4 Отговор
    НИКОГА ! По скоро Русия !
  • 66 Да виждаме

    7 2 Отговор
    Според наблюдаващи, основният проблем е бизнесът на Байдън Младши.
  • 67 Ето това е

    1 1 Отговор

    До коментар #57 от "Преди 24 февруари можеше":

    Истински анализ. Поучете се, аматьори!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Украйна никога няма да се предаде !

    6 5 Отговор
    Ще се води дълга партизанска война до изтреблението на руските окупатори.
    СЛАВА на героите от АЗОВ и Десен сектор !

    Коментиран от #73

  • 70 Дзвер

    2 3 Отговор

    До коментар #50 от "Човек":

    Приписваш си праистория. А всъщност, историята на България започва през 1878 година. До тогава е Турция. И до днес нямаше да я има на картата, ако не беше вражеската империя Русия.
    "Усещам че сме една порода!" Виждаш ли колко е добре, че Америка ни даде свобода на словото? Сега всеки може свободно да се изложи на физически, политически, икономически и всякакъв друг вид тормоз от силните на деня, които не са си поплювали никога. Просто по времето на Левски по трудно са откривали къде е. Но като са го открили, (което днес е по лесно), знаем какво са му направили.

    Коментиран от #97

  • 71 Истината

    6 4 Отговор
    Пълна и безусловна капитулация на бандеровци, всякакъв друг вариант е край за Русия!!!
  • 72 Знаете ли,мили,немили, Путинофили

    6 7 Отговор
    Че в Азов и десен сектор се бият близо милион доброволци и как руснаците ще задържат територии,А ?!

    Коментиран от #75, #78, #84, #90

  • 73 До изтреблението на кого?

    1 2 Отговор

    До коментар #69 от "Украйна никога няма да се предаде !":

    Я отрезней и помисли пак...
  • 74 Бат Мишо

    4 2 Отговор
    Пък генерал Андрей Мордвичов дето ВСУ ликвидираха - командващия обсадата на Мариупол днеска в пряк ефир се срещна с Кадиров
  • 75 Бъркаш

    2 0 Отговор

    До коментар #72 от "Знаете ли,мили,немили, Путинофили":

    Има разлика между наемници и доброволци. Но не всяка шматка я знае.
  • 76 Дълго ще е....

    5 3 Отговор
    До края на Жужето от Кремъл....
  • 77 Наблюдател

    4 3 Отговор
    "Всички гледат към Истанбул! Русия и Украйна преговарят за мир"

    Ако е така в грешната посока гледат - трябва да гледат по посока на Вашингтон че от там зависи дали ще има мир но не се очертава такъв скоро - Байдън е решен да се бори против Русия до последния украинец - той си го каза вече пред НАТО-вси военни. Даже и от Зеленския не зависи защото той си е просто една марионетка - самия той заяви че нямало да подпише никакви споразумения преди "да се посъветва" със западаните си партньори (САЩ). Още по малко зависи от тези които са пратени в Истанбул от украинска страна.
  • 78 Бат Мишо

    6 1 Отговор

    До коментар #72 от "Знаете ли,мили,немили, Путинофили":

    що тя и Русия може да събере запаса ве пич - просто не и се налага
  • 79 БОЛШЕВИК

    6 6 Отговор

    До коментар #7 от "Запомнете го":

    Е, Предателя горбачов и тогавашната шайка в Москва ни предадоха на капиталистическите псета!
  • 80 КремълскаПодлога

    7 5 Отговор
    кремълските мухоморки в българия искат войната да продължи и да стигне до българия
  • 81 Доброволци

    2 0 Отговор
    Но тренирани дълго време... още от Майдана и
    в Донбас . Наемниците вършат черната работа -
    Генерали,танкчета,крайцерчета и други подобни
    Светнах ли ви ?!
  • 82 Ганьо

    5 0 Отговор

    До коментар #23 от "6298":

    То по твоята логика и България е от 1990г., Тя беше НРБ...
  • 83 Бат Мишо

    4 2 Отговор
    Ама те искандерите и кинжала вярно били анимационни филмчета и не можели да летят точно
    гледам ся в тубата една анимация с анимационен искандер м как удря един БУК дет пази небето на Киев АТАКА ИСКАНДЕРА се казва - само май на екипажа на искандера май не му хареса филма щото ВСУ не могат да ги намерят за коментар на прожекцията -само единия си е остаил кубинките кът си е тръгвал - С КРАКАТА В ТЯХ

    Коментиран от #105

  • 84 Антитрол

    4 2 Отговор

    До коментар #72 от "Знаете ли,мили,немили, Путинофили":

    Хайде бе не са ли 5-6 милиона. И защо тогава руската армия от 130 000 човека ги мачка навсякъде - до няколко дни е решен въпроса с Мариопол а до седмица с цялата групировка в Донбас.
  • 85 Как се изтеглиха руснаците от Афганистан

    5 3 Отговор
    Като мръсни котета....и започна разпада на СССР
    Путин,дали го помни ?! Съмнявам се !
    Да не се повтори с разпад на Руската федерация! Както казват : Поживьом,увидим !

    Коментиран от #86

  • 86 Гббжб.

    2 3 Отговор

    До коментар #85 от "Как се изтеглиха руснаците от Афганистан":

    Яко та хапе коня,и пере тока.
  • 87 Почти Два(2) месеца...

    2 5 Отговор
    Не могат да превземат Мариопол,едно градче
    под носа им,леле мале,градът го пазят три жени и двама старци....и пак не се дават....
  • 88 Рашнята

    2 4 Отговор
    Вече не искали да демилитаризират и денацифицират.
  • 89 Един

    5 2 Отговор
    Интересно ми е, дали руснаците ще се оставят да се подиграят с тях отново, както с Минските договорки!?! А да видим!?!
  • 90 Ник.а

    0 3 Отговор

    До коментар #72 от "Знаете ли,мили,немили, Путинофили":

    Се бият
    Да се чете ги бият
    Хахахахаа..
    Тея са толкова объркани там,че тиху...
  • 91 А Шойгу

    2 5 Отговор
    Е болница...
  • 92 Истината

    2 8 Отговор
    Няма какво да гледат. Психопата Путин няма да се спре докато не унищожи колкото се може повече от инфраструктурата на Украйна и и да убие колкото се може повече украинци. Колко руснака ще станат ГРУЗ 200 изобщо не го интересува. А преговорите се използват ат Русия единствено като камуфлаж и димна завеса.

    Коментиран от #101

  • 93 Гледах близък бой между

    4 9 Отговор
    АЗОВ и Вагнер в околностите на Херсон
    В един момент от вагнеровци не остана нищо
    Просто ги разпиляха, като малка гара....

    Коментиран от #103

  • 94 Бат Мишо

    4 1 Отговор
    Пък Георги Тарасенко -главатаря на фашистката Фрайкор отишъл оня ден в един по хубав свят в боя за Харков
  • 95 Империя

    4 9 Отговор
    Времената на Империите свърши Путин трябва да разбере.
  • 96 Без достъп до Черно море!!!!!!!!!

    9 3 Отговор
    Православната източна Украйна да премине към Русия! Неутралитет на западната католичиската Украйна! Ако искаме спокойствие и туризъм, Украйна не трябва да има достъп до Черно море! Само така американската банда няма да ръсе зарази и да предизвиква военни сблъсъци в Черно море!
  • 97 Шоп

    2 8 Отговор

    До коментар #70 от "Дзвер":

    Ако не ни е освободила Русия щяла да го направи Австро-Унгария.
  • 98 Ердоган

    1 4 Отговор
    с нобелова награда за мир
  • 99 s7un7

    3 0 Отговор
    Лоша работа, приключи ли войната, короната пак ще се покаже, сега се е скрила и чака да отмине войната
  • 100 7777777

    3 1 Отговор
    РУСИЯ НЕ ЗАЛОВИ ЛИ ЗЕЛЕНСКИ И ДА ГО ЕКСПУЛСИРА ПРИ СВОИТЕ ГОСПОДАРИ ВСЕ ЕДНО ВОЙНАТА СЕ Е ВОДИЛА НАПРАЗНО, ТРЯБВА ДА ЗАБРАНИ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА НАЦИСТИ В УКРАЙНА, ДА СЕ ПРОВЕДАТ ЕДНИ МИРНИ И ЧЕСТНИ ИЗБОРИ И УКРАИНСКИЯ НАРОД ДА РЕШИ.
  • 101 Раша

    3 1 Отговор

    До коментар #92 от "Истината":

    Не дей да драскаш за неща,с който нямаш никъв опит.
    Росияне не искат никви мирни споразумения!НИКВИ!
    Само да ги наврат тези укрофашистите без да могат и да се движат и разбират кой е пред тех!
    И да ги издухат за европа!Завинаги!
  • 102 Зеленият палячо

    2 1 Отговор
    За да има мир, ще трябва да призная, че Крим и Донбас са руски...
  • 103 Зеленият палячо

    2 0 Отговор

    До коментар #93 от "Гледах близък бой между":

    Гледал си на баба си кюлотите...
  • 104 Цццц

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "6298":

    Да бе да, а цели 5 века марсианците владяха. Ще пукнете от яд че Турция има най малко 2 хиледолетна история
  • 105 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 2 Отговор

    До коментар #83 от "Бат Мишо":

    В момента им свършиха на твоите руски господари ракетите -Калибър....Ще трябва тебе да те изстрелят.....За това утихнаха!

    Коментиран от #106

  • 106 Жоро

    1 2 Отговор

    До коментар #105 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Ракетите не свършват ако имаш воено промишлен комплекс виж Ирак имаха няколко скът и това е. Русия още не е вкарала в действие белите лебеди Ту-160 и ту-95 които носят 20 тона бомби!
  • 107 Матей преображенски

    0 0 Отговор
    На руската делегация не могат да излязат с фейк-нюз,руснаците разполагат с факти за престъпната дейност на укрите,за провеждан геноцид,за приготовления за агресивна война,за биологични лаборатории и купища доказателства.Ккави ти споразумения и отстъпки,сега е момента да ги натиснат за капитулация и предаване на украинските военопрестъпници от печално известните им батальони на руски трибунал.А пък американците да си обират крушите и да не се дърлят толкова с тяхното пършиво нато,защото още нищо не са видели,това в Украйна може би есамо една увертюра.
Новини по държави: