Last news in Fakti

18 Юли, 2022 21:03 3 334 11

Новина за пътуващите! Лондонското летище "Лутън" спря полетите заради проблеми с пистата

  • лутън-
  • летище-
  • лондон-
  • великобритания

Установено е нарушение на покритието на пистата след днешните високи температури

Новина за пътуващите! Лондонското летище "Лутън" спря полетите заради проблеми с пистата - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Полетите на британското летище "Лутън" днес бяха спрени поради проблеми с покритието на самолетната писта на фона на горещините в страната, съобщи Ройтерс.

"Установено е нарушение на покритието на пистата след днешните високи температури. На място веднага бяха извикани специалисти и в момента се извършва спешен ремонт. Пистата ще бъде отворена колкото е възможно по-бързо", обяви управата на летище "Лутън" в съобщение, публикувано в социалната мрежа "Туитър".

"Лутън" е помощно летище на Лондон, което се намира северно от британската столица. То се използва от авиокомпании като "ИзиДжет" (EasyJet), "УизЕър" (Wizz Air), "Райънеър" (Ryanair) и ТУИ (TUI).


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДрБр

    25 3 Отговор
    И ся кой шъ бере ягодиту?
  • 2 Има резон

    14 1 Отговор
    Ако имаше проблем с цената на керосин, биха съобщили.
  • 3 Въобще

    20 3 Отговор
    Не ме интересува лондонското летище.
    Рашаните ще му оправят настилката...
  • 4 ХА ХА ХА

    18 4 Отговор
    АБЕ НЕ ГОРЕЩИНИТЕ БЕ ИНГИЛИЗИ !!
    НЯМА БЕНЗИН ЗА САМОЛЕТИТЕ ....АМА ДАВАЙТЕ РАКЕТИ НА УКРО - НАЦИСТИТЕ И УТРЕ ЩЕ ВИ СПРЪТ И ВЛАКОВЕТЕ , ТРОЛЕЙТЕ И АВТОБУСИТЕ !!!!!!!???? А ОНЯ РОШАВИЯ ЩЕ СЕ УДРЕМЕ ....ЕПТЕН !!!!
  • 5 Хи хи хи !

    17 2 Отговор
    Санкциите срещу Русия , започват да оказват ефект !!!!!! Тия идиоти ....
    Ще се самоубият сами !
  • 6 ужас

    31 1 Отговор
    Англо-саксите са изключително прости и надменни същества. Работих 2 години там, и то квалифицирана работа, а не берач на ягоди. От всичките си контакти с тях съм с много лоши впечатления - тъпи, мързеливи, надменни, отнасящи се с презрение към чужденците (освен ако не са от бившите им колонии). А от младата английска жена по-лошо няма. Увиснала, дебела, зле поддържана, мързелива и с лоша лична хигиена, но нахална.
  • 7 Етооооооо

    20 2 Отговор
    Започва се ефекта на санкциите към Русия ! Сега няма газ, бензин , нафта , зърно ! Утре ще няма ток , храни , лекарства .....и на Зеленски ... Наркотик ! Да живее ДЖЕНДЪРЛЪКА !
  • 8 ЕГА ТИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОТ ЕС !

    9 0 Отговор
    ЕГА ТИ НЕКАДЪРНИЦИТЕ !
    ЕГА ТИ ДЖЕНДЪРЛЪКА !
    ЕГА ТИ БЛИЗАЛКИТЕ БА ФАШ !
  • 9 колонисти сър

    9 1 Отговор
    Само щъркелите не са обвинили още!
    Истината е че няма достатъчно самолетно гориво, зависими са от Русия и затова са виновни пасажерите, че искат да летят, наземния персонал, че не достига, липсата на пилоти и стюардеси, пистите, кофите за боклук, плочките на тротоара и т.н. и т.н.
  • 10 Повервах

    13 0 Отговор
    37° С било високи температури и имали проблем с пистите???Разтопявали се???Абрее у Атина,Дубай и Африка трябва самолети да не кацат никога бреее.София на летището лятото поне 20 -30 дена е 35 градуса и нагоре па кацат и излитат у Лутън не могло.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: