Last news in Fakti

22 Септември, 2022 15:44 7 552 90

С връзки! Руски журналист "мобилизира" сина на Дмитрий Песков. Той: Ще го уредим това на друго равнище (ВИДЕО)

  • дмитрий песков-
  • мобилизация-
  • русия-
  • украйна-
  • кремъл-
  • владимир путин

Дмитрий Низовцев се представи за военен комисар и съобщи на сина на говорителя на Путин, че има изпратена призовка и трябва да се яви за преглед

С връзки! Руски журналист "мобилизира" сина на Дмитрий Песков. Той: Ще го уредим това на друго равнище (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Водещият на програмата „Популярна политика“, създадена от привърженици на Алексей Навални, Дмитрий Низовцев разигра в ефир сина на прессекретаря на руския президент Дмитрий Песков Николай и го повика във военното окръжие да му връчи призовка. Отговорът на Песков-младши беше повече очакван, отколкото изненадващ, описа ситуацията изданието "Инсайдър", цитирано от offnews.bg.

Дмитрий Низовцев се представи за военен комисар и съобщи на сина на кремълския глас, че има изпратена призовка и трябва да се яви на следващия ден в 10 часа за преглед.

„Трябва да разбера като цяло какво се случва и какви права имам. Утре да ме вземеш - повярвайте ми, нито на вас, нито на мен ми е нужно. Нямам проблем да защитавам родината си - но трябва да разбера целесъобразността на появата си там, говоря за някои политически нюанси.” – разясни на „комисаря“ Николай Песков. Той допълни, че не трябва да бъде отбелязван в документите като доброволец. „Както ми кажат, така ще постъпя. Ако Владимир Владимирович каже, че трябва да отида там, ще отида. Аз не съм редник."

Ето и стенограмата от водения разговор между "военния комисар" и сина на говорителя на Владимир Путин:

- Ало.

- Здравейте. Николай?

- Кой сте вие?

- Военното окръжие разговаря с вас. Можете ли да разговаряте сега?

- Мога.

- Добър ден, да. Хайде да не затваряте телефона, както правихте миналия път. Значи, Николай…

- А вие защо ми звъните и ми казвате почакайте?

- Защото г-н Николай Песков, аз мога да разговарям с вас така. Значи защо ви звъня: Днес ви беше изпратена повиквателна, в това число и в „Госсуслуги“ и на хартия е дошла при вас, а вие засега не сте се отзовал, а там беше написан номерът, на който трябва да позвъните и утре в 10 сутринта да се явите във военното окръжие. Първо – защо не се обадихте и, второ, ще дойдете ли утре във военното окръжие в 10 сутринта ви очакваме.

- Вие, това, в 10 сутринта утре аз, разбира се няма да дойда, вие сте длъжни да разбирате, ако звъните на г-н Песков доколко това не е съвсем правилно аз да се намирам там. Накратко, това ще го уреждам на друго равнище. Трябва да съм наясно какво да направя правилно.

- Интересна заплаха. А какво равнище, извинете?

- Защо заплаха, защо заплаха?

- Вие казвате, че на някакво равнище се каните да решавате.

- Да се посъветвам. Аз трябва да разбера въобще какво се случва и какви права имам.

- Случва се мобилизация Николай. Случва се мобилизация в Руската федерация. Надявам се, че следите новините. Не знам с какво равнище заплашвате, аз просто ви виждам името в списъка и, че трябва да ви позвъня.

- Защо да заплашвам, аз не заплашвам. Аз с вас съм изобщо на една страна, просто аз трябва да разбирам как и какво, трябва да се посъветвам, преди да дойда при вас.

- Николай, извинете ме мен, военния човек. Накрая искам да уточня, мога ли да сложа „тикче“ – „съгласен да отиде доброволец на фронта“?

- Не, не трябва да ми слагате такова тикче.

32-годишният Николай Дмитриевич Песков е правнук на легендарния съветски пълководец Семьон Будьони. Син е на Дмитрий Песков и Анастасия Будьонная, израснал е в Лондон и често използва фамилията на втория си баща Чоулз.

В Англия попада в институт за млади правонарушители след кражба на мобилен телефон и е преминал курс за злоупотреба с алкохол и управление на гнева. През 2010 той, заедно с още двама мъже, е осъден за удар с юмрук в лицето на тийнейджър по време на грабеж на мобилен телефон на 15 месеца в превъзпитателна институция за младежи.

От 11 март 2022 година е добавен в санкционния списък на САЩ, а от 15 март е и със забрана за пътуване до Великобритания.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 70 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анкета

    202 62 Отговор
    Къде предпочитате да живеете ?
    В Маями Флорида - гласувайте с +
    Във Владивосток Русия - гласувайте с -

    Коментиран от #17, #20, #31, #60

  • 2 ха ха ха ха

    123 13 Отговор
    Хайде на фронта
  • 3 Георги

    97 8 Отговор
    Колко изненадващо!
  • 4 Путиноид

    125 33 Отговор
    Джуджето хвърля Россия в огъня.
  • 5 Панов

    143 14 Отговор
    Синовете на политиците от ВСВ са участвали в сражения, убивани са, ранявани, някои са се предали в плен, като например синът на Сталин. Единият Кенеди е убит, на Гьоринг и тримата синове са на фронта, на Дьониц двамата сина са убити.... В русия няма политик, синът на който да е на фронта. Те са най вече в чужбина в дворците и яхтите си.

    Коментиран от #7, #11, #12, #14

  • 6 Гледах клипове

    127 25 Отговор
    Как в Якутия са подбрали вече купища младежи към пунктовете. Азиатци. Слабички. Отиват в месомелачката. А руснаците ще си чешат макарите. Само от малцинствата се прашат там. От федерациите. Затова казаха, че ще е подборно, не всеки . Жалко за момчетата. Дано да успеят да избягат. На Песков сина .........не ми се обсъжда.

    Коментиран от #33

  • 7 Да те допълня

    94 10 Отговор

    До коментар #5 от "Панов":

    Синовете им не влизат и в армията. Или се водят писари в щаба, но бюрото е в къщи.
  • 8 Кожен зараз

    116 28 Отговор
    Лесно е когато тати те държи за ръчичка и вееш знаменце с v или z! Но когато отидеш във Велика Украйна и се изправиш срещу героите бранещи родината си дъното на кюлотите започва да тежи със страшна сила! Слава ЗСУ!
  • 9 Хаахх

    74 6 Отговор
    Мижав интерес на още един дето прапра деда му се докопал до властта и сега си развява байряка. Напомня на едно наркоманче-убиец по пътищата.
  • 10 ХиХи

    34 81 Отговор
    Еми то никога пт военното окръжие не са се обаждали по телефона, праща се повиквателна по пощата, общовзето соросняшка пропаганда

    Коментиран от #16

  • 11 гост

    57 3 Отговор

    До коментар #5 от "Панов":

    Една поправка , синът на Сталин е убит , ама не по време на войната , а след това при едни не особено ясни обстоятелства ! Иначе за другите да !

    Коментиран от #30, #34

  • 12 Начи

    55 4 Отговор

    До коментар #5 от "Панов":

    Сина на Александър втори престолонаследника участва в рускотурската освободителна война, племенника на царя загива край село Иваново, самоя Цар е в Бяла на 20 км от оръдията. После властта я вземат хазарите болшевики на лейба давидович, от тогава Руските държавници не са същите

    Коментиран от #75

  • 13 Църо

    62 16 Отговор
    Те и затворници изпратиха, ама при първа възможност се предават. В ютуба записали интервю, казват, по добре в Украински плен и жив, от колкото умрял или в руски затвор.

    Коментиран от #18

  • 14 Соваж бейби

    67 2 Отговор

    До коментар #5 от "Панов":

    За България как е инфото ?Дори и едно време когато имаше казарма,синчето на този или онзи къде бяха ,по телефони на по лека служба ,който имаше начин вадиха документ и от лудницата ,или други здравословни проблеми ....Не е само в Русия ,срещам и коментари за водката като че ли българина пък е забравил ракията или виното някой само вечер ..Други от сутрин до вечер ,та схемата е една и съща имаме много общо с руснаците в някой неща

    Коментиран от #77, #80

  • 15 Голем смех

    71 18 Отговор
    Пълна деградация на рашисткото общество. Пълна!
  • 16 гост

    63 13 Отговор

    До коментар #10 от "ХиХи":

    А кой ти каза , че от окръжието са се обадили , написали са ти черно на бяло , че журналист му се е обадил и разговора е предаван НА ЖИВО без редакция !! То на същия Песков жена му с фалшиви документи я снимаха в Гърция по кръчмите , докато мъжо и обяснява за гнилия запад , та синчето ща иде в армията ли , никогиш !! Това е за крепостните от Сибир !!

    Коментиран от #22, #28

  • 17 Наци

    26 65 Отговор

    До коментар #1 от "Анкета":

    У Владивосток има море ама има и хубави Рускинки, у флорида има крокозъбели само и афроамериканки и мексиканки, флорида е бил мексикански щат преди 150 години, няма кво да търся там хахахаха

    Коментиран от #48

  • 18 Вчера на куп са се предали

    53 9 Отговор

    До коментар #13 от "Църо":

    400 затворника. Още на втория ден от ,,службата,,. Навоювали са се юнаците ...

    Коментиран от #26

  • 19 Тракиец🇩🇪🇯🇵🇮🇹🇺🇦🇧🇬🇮🇷

    57 29 Отговор
    Ха ха ха. Страх тресе комунистическата болшевишка крадлива мутра . Всичките болшевики са същите по-ми-яри ,, същите като тука комунисти безродници. Азов и Десен Сектор за това ви разкатават фамилията в Украйна а скоро и в цяла Европа. Защото са безстрашни националисти. Слава Азов слава на Украини
  • 20 Любов а

    23 24 Отговор

    До коментар #1 от "Анкета":

    Нека бъдем реалисти, излиза че повечето хора искат да си сменят пола и да станат джендъри? То и онова недоразумение Емили с тротинетката би искала в Флорида😅😅
  • 21 Котка ученият

    18 37 Отговор
    Низовцев е глупав човек, който безразсъдно постави професионалната си репутация в зависимост от работодатели, които се развихриха от гняв и омраза. Може би синът на Песков подлежи на набор в армията, но той няма статут на резервист, който притежава военна специалност.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 доколкото разбирам

    36 7 Отговор
    Песков и жена му са разделени, а синчето е отглеждано от майката и втория и съпруг, чиято фамилия ползва синчето. Синчето е с противообществени прояви от ранната си младост и очевидно не е възпитавано от Песков. Все пак е добре да чуем какво мисли по този въпрос биологиячният баща Песков.
  • 24 Бандера 🇺🇦

    20 25 Отговор
    Всички умни и красиви протестъри да се явят във военните окръжия за получаване на повиквателни ! Дал съм молба до Министерство на отбраната и Атлантическия клуб . Ние сме ЕС и НАТО !

    Коментиран от #42

  • 25 Некъпан атлантик

    19 26 Отговор
    Очаквам у нас синчетата на демократичните ни дупетатий първи да се явят на фронта, когато мустафата обяви сбор за пушечено месо в помощ на покрайнината. Опа, те май синове нямат, че 90% са на левия бряг.

    Коментиран от #40, #47

  • 26 гост

    25 7 Отговор

    До коментар #18 от "Вчера на куп са се предали":

    Ми те затова са отишли , да не мислиш , че изобщо са смятали да воюват !! То в украински плен е десет пъти по-добре от руски затвор , сега и репресирани ще се пишат и даже може да искат убежище на запад !!

    Коментиран от #36

  • 27 ох той

    21 1 Отговор
    горкият...глей го само какво криминално досие има
  • 28 Тоест

    13 25 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    Вероятно е знаел, че не му се обаждат военните и ги е разигравал пък дойцезеле пак са пуснали шаст от разговора както им е кеф. Никой нормалномислещ няма да пивярва че му звънят от окръжието
  • 29 Муаха-ха-ха-ха...

    18 12 Отговор
    Първо се праща повиквателна.Ако,не отидеш ти звънят по телефона и накрая те прибира военна полиция.За това той споменава,друго равнище.
  • 30 Диктатора Сталин

    30 1 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    има двама сина. Единия е пленен във войната, а другия е летец, бързо става генерал, но след смъртта на Сталин изпада в немилост и се пропива...

    Коментиран от #55

  • 31 Анкета,уточнявам

    37 17 Отговор

    До коментар #1 от "Анкета":

    От тези които са ти написали минуси едва ли има дори и един,който да иска да отиде в Русия. Обаче по форумите се надпреварват да възхваляват любимия им военнопрестъпник Путин.

    Коментиран от #43

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 гледал си, но не си разбрал

    12 17 Отговор

    До коментар #6 от "Гледах клипове":

    В момента се мобилизират само отслужили военната си служба и имат опит или определени знания, които ще са нужни на фронта. Младите момчета, които видяхме, отиват в армията доброволно, заплатата е над 3000 долара месечно.

    Коментиран от #51, #56

  • 34 Кожен зараз

    11 1 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Яков Джугашвили е командир на артилерийски взвод. Изчезва на фронта след като подчинените му са избити от германците. Изпратените да го издирват разузнавачи намират в един трап документите му и униформата. От тогава го водят дезертьор. Немците започват да разпространяват пропагандни листовки от негово име, с негови снимки. Предлагат да го разменят за фелдмаршал Паулус, но Сталин отказва и се отказва от синът си. Тогава Яков е затворен в концлагер и малко преди края на войната е разстрелян при опит за бягство. Какво се случва в действителност? Виждайки безхаберието и неподготвеноста на ръководството на Червената армия той не веднъж ги критикува. След избиването на подчинените си, с които се намира в чувал той и помощника му се преобличат в цивилни дрехи и се опитват да се измъкнат но са заловени.
  • 35 Червената Соня 🇻🇳

    16 21 Отговор
    Малийй...как се подплашиха прозападните подпорки, че и провокации взеха да организират. Споко бе, няма да има повече ботуши - понеделник, вторник направо си вземете ЙОД 😄😄😉

    Коментиран от #44, #72

  • 36 не знаеш ли?

    24 4 Отговор

    До коментар #26 от "гост":

    Украйна обяви че всеки от тези затворници предал се доброволно и не участвал в битка може да поиска убежище, същото важи и за руските солдати.
  • 37 Керът

    22 4 Отговор
    Е, така са синчетата на др0гарите...
    Не е нашенски патент.
  • 38 Пиночет

    12 5 Отговор
    Това гей4е бих го разпра от SeX
  • 39 гост

    9 2 Отговор

    До коментар #22 от "Абе":

    Кажи на "светчетата" , че могат да се смеят да се смеят само на собствената си неграмотност !! Това , че има официална призовка с нищо не пречи да се звъни по телефона , щото сме 2022 година , а не 1992 примерно !! И нямаше всички военни , особено офицерите да имат служебни телефони , ако още се чакаше на " пощата" !! Това е само в краен случай , ако тръгнеш да се криеш да докажат с документ , че са те извикали !! И тогава си има други начини да " научиш" , ама за постоянно !!

    Коментиран от #50

  • 40 Забелязал

    10 2 Отговор

    До коментар #25 от "Некъпан атлантик":

    Говориш така, все едно си хванал московска майнунска.
  • 41 Котка ученият

    7 11 Отговор
    Личният живот на Песков не е свързан с неговите бизнес качества и умствени способности, както и личният живот на прессекретаря на Белия дом Карин Жан-Пиер.
  • 42 Бандера 🇺🇦

    13 12 Отговор

    До коментар #24 от "Бандера 🇺🇦":

    Ползвах списъка от протеста ни , в който подкрепихме евроатлантическите ценности ! Пригответе се , герои на Украйна !
  • 43 Абе

    8 23 Отговор

    До коментар #31 от "Анкета,уточнявам":

    Яфащай товарния влак за канада и при военопрестъпниците от ирак афганистан либия сирия и югославия, вервай ми пари да ми дават няма да отида при краваристанците, даже най добре да закрием посолството им

    Коментиран от #66

  • 44 Хм Хм

    17 2 Отговор

    До коментар #35 от "Червената Соня 🇻🇳":

    А пък путинистите са устойчиви на ядрено оръжие?

    Коментиран от #52, #71

  • 45 онзи

    22 7 Отговор

    До коментар #32 от "В.В.П.през К@ра ми е за ЕС..":

    Отивай да се биеш за матушка Русия, бре комуноидно заблудено!! Кво ръсиш само злоба и заблуди?!?
  • 46 фен на сидеров

    12 11 Отговор
    очаквам Дмитрий Низовцев да отиде на предна линия и заслужи орден "за храброст" . ако можех, бих го пратил там да се докаже като перфектен журналист.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 да бе да

    12 4 Отговор

    До коментар #17 от "Наци":

    По твоята логикига.. но преди да е бил мексикански е бил индиански а още по назад е бил и динозавърски, та до кой век да се връщаме за сравнение, защото преди 150г. както казваш тука е било османско. Да се върнем на 681г...опааа русия я няма на картата...нали? А още по назад във времето ние трябва да се изнесем в хиндукуш.

    Коментиран от #86

  • 49 Тиататата

    0 2 Отговор
    Тотититита тшнини
  • 50 Еми

    6 5 Отговор

    До коментар #39 от "гост":

    Убау ама си има ред за викане, някога да са те викали от МВР по телефона, или да са ти връчвало глоба по телефона, е може и да те повикат да занесеш еди къде си едни пари, направо отивай
  • 51 Разбрах, разбрах

    14 2 Отговор

    До коментар #33 от "гледал си, но не си разбрал":

    Един европеид няма. Или мюсюлмани, или дръпнати(посияни). Руские обаче няма. Мисля че си наясно с разликата. Това си е геноцид. Все едно са брак.
  • 52 Ама

    3 10 Отговор

    До коментар #44 от "Хм Хм":

    Путинистите имат 16 млн кв км, пък байданистите имат половин крайбрежие с по няколко милиона, другите крайбрежия са на бай дончо

    Коментиран от #70

  • 53 Ренегат

    14 4 Отговор
    Ренегат! И щерките на Лилипутин - тоже на фронта.
  • 54 кирил

    16 1 Отговор
    Мобилизацията ще е пълен провал. Всеки гледа да избяга
  • 55 Котка ученият

    13 9 Отговор

    До коментар #30 от "Диктатора Сталин":

    Горчивата и злощастна съдба на Василий Сталин, който лично свали няколко немски самолета, предизвиква повече съчувствие, отколкото животът на мързеливец, разпуснат и наркоман Хънтър Байдън.
  • 56 а ти мислиш

    8 1 Отговор

    До коментар #33 от "гледал си, но не си разбрал":

    Ли че некое синче на всласт имащ е отслужил, после такива заплати обещаваха на наемните за мобилизираните НЯМА. Това което са получавали до мобилизацията, даже не им опростяват ипотеки и кредити, казаха го. Те затова масово се изкупиха билетите за чужбина...сега му е майката да си каналджия в рашата.
  • 57 Пловдив

    13 3 Отговор
    По същия начин ще реагират всички нашенски русо и путинофили, които могат само да джафкат!
  • 58 Никой

    12 3 Отговор
    Българските москали как се усукват да оправдаят Песковчето,което не иска да отпраши към оня свят.За това си има пушечно месо.Пък може и да е пацифист джендърчето.Забравих,че в Москалия няма джендъри,путя не дава щото те не стават за война.

    Коментиран от #61

  • 59 Наркос

    9 2 Отговор
    Не, не трябва да ми слагате такова тикче!

    Бас ловя, че веднага след това е звънял за медицинско и на баща му...
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Котка ученият

    9 10 Отговор

    До коментар #58 от "Никой":

    Вие отказвате на Русия правото на равно правосъдие. Но това е по-скоро слабост, отколкото сила. Западът винаги е губил, когато е показвал нервност и нетърпение

    Коментиран от #67

  • 62 Алооо умника

    6 5 Отговор

    До коментар #22 от "Абе":

    Кви писма . 2022 сме . Да не живееш още 1945 . То писмото докато стигне до сина на Песков войната може да е започнала свършила в Крим.
    Хахаха
    По добра опорка намери ,за джендърчето Песков .
  • 63 Бай Дън Сяо Пън

    8 5 Отговор
    Да направите частична мобилизация в Бг ! Тиквата каскета шишо карадаъто кире кокоре славун костята шкембе войвода - и в украина да защитават демокрацията !
  • 64 Един от многото

    3 4 Отговор
    Факти са соро...сна дже....ндър... под,лога
  • 65 Ботев

    11 1 Отговор
    Патриот е - душа дава
    за наука, за свобода;
    но не свойта душа, братя,
    а душата на народа!
    И секиму добро струва,
    само, знайте, за парата,
    като човек - що да прави?
    продава си и душата.
    И е добър християнин:
    не пропуща литургия;
    но и в черква за туй ходи,
    че черквата й търговия!
    И секиму добро струва,
    само, знайте, за парата,
    като човек - що да прави?
    залага си и жената.
    И е човек с добро сърце:
    не оставя сиромаси;
    но не той вас, братя, храни,
    а вий него със трудът си!
    И секиму добро струва,
    само, знайте, за парата,
    като човек - що да прави?
    изяда си и месата.
  • 66 Поне да беше

    11 1 Отговор

    До коментар #43 от "Абе":

    Написал държавите с главни букви, неграмотен л@пач на руски п@тки.
  • 67 Интересно

    5 0 Отговор

    До коментар #61 от "Котка ученият":

    Я дай пример, че ми стана интересно.
  • 68 Песков младши

    14 2 Отговор
    Тате тате ,бързо оправи нещата .сега ми звъннаха викат ме на фронта . Мини на другото равнище ,моля те . В Донбас е опасно.По добре с мама да съм в Гърция ,да хвърлям салфетки и да чупя чинии .
    И всяка вечер ЯСО ЯСО ЯСО .

    Коментиран от #73

  • 69 депутинизация с пълна сила

    14 2 Отговор
    Колко са жалки руските фашисти! С армия от мародери, изнасилвачи, убийци, педофили, а сега се опитват и да мобилизират хара, които нито имат желание, нито умения да се воюват за болните фантазии и на един психопат.
    Освен ние да им услужим с един летец, няколко бивши партийни секретари и пишештите тук путинофили в знак на Българо-съветска дружба. Може и бартер за газ.
  • 70 Интересно

    4 2 Отговор

    До коментар #52 от "Ама":

    Като бумнат атомните по твоята логиката коя държава ще поеме най-много последствия - тази с половин крайбрежие или тази с 16 млн. кв. км. Територия?

    Коментиран от #84, #85

  • 71 Червената Соня 🇻🇳

    2 3 Отговор

    До коментар #44 от "Хм Хм":

    "...А пък путинистите са устойчиви на ядрено оръжие?.."

    Просто не ни е страх, какъв смисъл има живота ако не си Млад Готин и......Финансово Красив ? 😆😆😆
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Хахаха

    1 0 Отговор

    До коментар #68 от "Песков младши":

    Е, да не искаш да вика СВО, СВО, СВО
  • 74 Куку

    9 2 Отговор
    Те и нащте путинофили не искат да ходят на война,искат наготово раша да им даде власта и така още 45 години!
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 ...

    4 6 Отговор
    начи някакъв кло ун, звъни на някой си по телефона (твърди че е сина на Песков, що да не...) в ефир и всички му вЕрвАт... евала оф ци! :)))))
  • 77 стоян

    7 0 Отговор

    До коментар #14 от "Соваж бейби":

    До 14 ком - кумунизъма ни обедини в едни и същи навици - връзкарство - думата ,,този е мой човек ,,мързелуване и безхаберие
  • 78 ЧУЙ ЧУЙ

    1 0 Отговор
    .....преди 1989 година....в казармата СЛЕД вечерната проверка дежурният по ПОДЕЛЕНИЕ събираше от всички роти така наречените „ВИКАЧИ.”............И ТЕ ТАКА.....КОЙТО Е ХОДИЛ ....ЗНАЕ👍апропо СЕГА в РУ.ИЯ Е ХУБАВО ДО В.О. да има и 112 за всеки случай😀и ВАЛЕРИАНА☝
  • 79 Олга

    6 6 Отговор
    Няма начин да се коментира тази провокация без употреба на медицински термини от психиатрия.
    Чрез госуслуги призовките (както казва този провокатор) не се разпространяват камо ли по телефона от неизвестни лица да се приемат нареждания, а връчват се лично на човека.На ръка.
    Номерът е евтен и предвиден за малоумните.

    Коментиран от #83

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Мнение

    5 0 Отговор
    При тази мобилизация, могилизация : "Не ще Генчо пушка" както му казват по нашия край.
  • 82 Жоро

    11 1 Отговор
    Опаа русофилията мълчи
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Логика

    1 1 Отговор

    До коментар #70 от "Интересно":

    16 млн кв км, с десет пъти по ниска гъстота на населението, сега сметни кои хора ще имат повече място с по-малко ренгени(ако в центъра на едеин квадрат от по 50 км имаш 10-15 ренгена по ъглите да речем няма да има и половин ренген) щото земята далеч не и пречят атомите, ама виж тялото ти може и да не ги хареса много
  • 85 ХиХиХи

    1 1 Отговор

    До коментар #70 от "Интересно":

    Ами там където е повече населението на кв км, ся виж къде е и пак пробвай, де ви намират шорошоидите такива гении
  • 86 Хахаха

    2 5 Отговор

    До коментар #48 от "да бе да":

    Логиката е друга, соросняците искат да върнат Русия в естественните и граници от преди Иван грозни, е тогава сраш са били на индианците, давай и тях да ги връщаме там
  • 87 бай онзи

    2 7 Отговор
    толкова евтин двуминутен цирк не бях гледал скоро. Значи ще взема да пусна клип как си набирам на телефона я зелето, я путя, я някой извънземен и ще си дрънкам глупости с човека отсреща. Шестволтовите ще ми вярват на 10000%
  • 88 Храбрите руски войни 😂

    9 1 Отговор
    Значи чуждите деца можем да пращаме на фронта, ама за нашето ще говорим на друго ниво 😂
    Много смешни и крадливи 😂
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Престанете

    1 3 Отговор
    Аз ли съм единствения тук, който не вижда нищо особено в този разговор? Напълно нормално за син на човек от такъв калибър. Сигурен съм че синчетата на Байдън, Урсула,.и всички други от този род, (ако имат синове в наборна длъжност разбира се) щяха да наглеят. Момчето се е държало на ниво. Разбира се допълнителната му житейска информация случайно е описана от безпристрасните журналисти . Пранка е жалък, но явно за разлика от Украйна в Русия има опозиционни журналисти и движения.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания