Last news in Fakti
  Тема: Украйна

17 Октомври, 2022 07:00 7 634 108

САЩ умишлено крият от Путин какво ще му се случи, ако използва ядрена бомба в Украйна

  • владимир путин-
  • сащ-
  • ядрени бомби-
  • русия-
  • нато-
  • украйна-
  • война-
  • андрий загороднюк

Това е част от стратегията на западните страни

САЩ умишлено крият от Путин какво ще му се случи, ако използва ядрена бомба в Украйна - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

В осмия месец от пълномащабната руска инвазия в Украйна е невъзможно да се каже какви стъпки ще предприеме Западът, ако президентът на страната-агресор Владимир Путин реши да използва ядрено оръжие. Това каза в интервю за Радио НВ председателят на управителния съвет на Центъра за отбранителни стратегии, бивш министър на отбраната на Украйна Андрий Загороднюк.

"Никой не знае каква ще бъде реакцията (на западните страни). Това е стратегическо решение на западните държави, преди всичко на САЩ - нито да обясняват, нито да разкриват какви действия ще предприемат. Това е така наречената стратегическа неопределеност – това е цяла доктрина (в отбранителната наука)“, отбеляза експертът.

Загороднюк обаче припомни, че тази тактика не е проработила преди осем месеца за предотвратяване на руската инвазия в Украйна: "Това не проработи в началото на годината, когато те също се опитваха да направят нещо, за да спрат войната. Затова, доколкото знаем, някои конкретни съобщения с конкретни планове бяха изпратени до Руската федерация по затворени канали, за да обяснят [на руснаците] какво точно ги очаква“.

През последните седмици режимът на Путин заплашва с използването на ядрени бомби срещу Украйна, макар че според експерти в сигурността няма непосредствени индикации за такъв сценарий. На 21 септември 2022 г. руският президент Владимир Путин, заедно с обявяването на частична мобилизация в страната, заплаши Запада с ядрено оръжие. Това беше предшествано от опитите на Кремъл да анексира превзетите украински региони.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 65 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димо

    104 36 Отговор
    "Всичко ще се разтопи като лед, на края ще остане само славата на Владимир"

    Коментиран от #3, #72, #75, #79

  • 2 Някоя си

    143 42 Отговор
    Умишлено крият... Просто защото нямат с какво да го уплашат 🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #32

  • 3 Славата

    25 77 Отговор

    До коментар #1 от "Димо":

    на сатрап

    Коментиран от #73, #94

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Кокса

    136 29 Отговор
    Хахахахахахахах чакай да позная ще си променят пола на цялата армия от мъжки на женски и ще го нападнат като жени защото той жени не удрял!!!!! ЕВАЛА БАЙДЪН ЕВАЛА СОРОС ЕЙ СЕГА ПРЕВЗЕХТЕ СВЕТЪТ.

    Коментиран от #74

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Констатация

    98 19 Отговор
    По вероятно е да крият от своето население , какво би станало , ако два Посейдона от Източното Крайбрежие , и два от Западното Крайбрежие се взривят едновременно .

    Коментиран от #61

  • 8 Фалконети

    93 20 Отговор
    Ама и Путин крие какво ще се случи на запада . Две подводници / официално/ излезнаха на дежурство с Посейдон и западняците им изгубиха дирите .
  • 9 Буха ха

    76 14 Отговор
    Как какво, ще наложат нови санкции. Очаква се в списъка да са включени тоалетна хартия от бреза (втора употреба), терлици и отварачки за консерви.
  • 10 БАБА МИ. ВИНАГИ КАЗВАШЕ !

    63 7 Отговор
    Много приказки на пазара 😂🤣😅
  • 11 Нищо не крият

    33 94 Отговор
    от плъха в бункера! Просто да прочете за Хирушима, и Нагазаки........ На баща си нож ще вади???? Ако не бяха Америка, и Англия да спрат Чичко Адолф колхозниците сега щяха, да говорят завален немски.

    Коментиран от #14, #17, #25, #43, #85, #95

  • 12 Ъщъров

    66 5 Отговор
    Невероятно заглавие! Изглежда като нов виц!
  • 13 Мисиркаджилък

    69 14 Отговор
    По-глупаво заглавие не може и да има. Т.е какво ще му се случи на Путин, ако изстреля „Сармат“-и, „Посейдон“-и и останалите 8000 ракети?
    Това от Бесарабския фронт ли е?
  • 14 Някоя си

    44 6 Отговор

    До коментар #11 от "Нищо не крият":

    Ти сериозно ли...❓❓❓❓🤣🤣🤣🤣
  • 15 Ццц

    30 4 Отговор
    Аз пък си мислех, че са налепили афиши между некролозите на информационното табло. Ама че статии
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Ццц

    22 5 Отговор

    До коментар #11 от "Нищо не крият":

    Ти сериозно ли? 😁😁😁😁.

    Коментиран от #24

  • 18 Да бе

    65 10 Отговор
    Кой го казва... Много приятно за някого звучи да смята руснаците за пълни дебили... Е, едва ли е така, ама нека укрите се радват, че не са "разгадали" тайнствените планове на западняците! Впрочем, до сега не съм чул Путин гласно да е обявявал, че ще използва ядрено оръжие в Украйна! Даже напротив, военната им доктрина не го позволява. Каза, че ще употреби всички средства за защита на РФ в случай на нападение и пряка заплаха за съществуването ѝ, но не и че ще употреби ядрено оръжие в един локален конфликт! Това за употребата на ядрено оръжие е изсмукан от контекста на изказвания на Путин от разни мисирки, наши и чужди, но не е негово пряко изявление! А и е удобен повод да държат хората в състояние на страх с всички последствия от това...
  • 19 С танко ли си или

    11 12 Отговор

    До коментар #16 от "Станко":

    без танко??? Ако е ловджийска дума......Па русия да победи света???? Разсмя ме рано рано Мерси!
  • 20 А кога Президентът

    56 8 Отговор
    на Русия е казал, че ще използва ядрено оръжие в Украйна???? Че нещо ми се губи???? Не са ли евроатлантиците опасност за света с техният "изпреварващ, превантивен ядрен удар, ако интересите ни по света бъдат засегнати". Всеки ден по евроатлантическите медии гледам ЧоВекомразци, които правят изчисления колко милиона ще си отидем, ако Англосаксия изпозва ядрено оръжие. Когато Англосаксия и васалът й обстрелват АЕЦ Запорожие, застрашавайки Европа от ядрен апокалипсис-това не е ли ядрена война срещу Европа, Англосаксия взривява Газопроводи СП и СП2, Турски поток и Дружба-това не са ли теРористични актове срещу Европа и Турция. Англосаксия курира атентати на територията на Русия-Подмосковие, убийство на Дария, Кримски мост, обстрели кметства, автобуси, гари с деца.
  • 21 По вероятно е

    57 9 Отговор
    Америка да използват ядрено оръжие в Украйна и да набедят Русия че го е сторила. Това го умеят. Както стана със Северен поток, Кримския мост и Запорожката АЕЦ. Старчето Байдън сам е твърдял, че ще унищожи Северен поток, но набедиха Русия че сама си го била взривила. За Кримския мост се радваха, а Кулеба дори във видео си призна че са те. За запорожката АЕЦ твърдят че руснаците, които са я построили и контролират, видите ли сами се обстрелвали. Толкова могат от САЩ. Това правят и винаги, интриги, провокации, войни но далеч от тяхната територия. И все с лъжи и измислени обвинения.
    Нооо...няма да е все така.
  • 22 Коко

    38 9 Отговор
    Само не знам защо си мислите че Путин въобще го интересува какво си мисли някой си за него пишете нещо съществено защо така наречения демократичен запад крие оръжие в зърновозите и после реве на умряло че Русия спирала износа на зърно което трябваше да отива за третия свят а то в по голямата си част отиде при англосаксонжите
  • 23 РЕАЛИСТ

    29 10 Отговор
    И а какво бе , Марийке ще го изненадат. Ако имаха нещо за изненада, нямаше да подвият опашки, когато Путин бси взе Крим. САЩ новото на САЩ да старите ракети Минитмънт 3. Русия скоро не могат да я догонят и сега е момента Путин да нанесе първи ядрен удар. Няма да ги чака , я.

    Коментиран от #37

  • 24 Съвсем сериозно!

    13 31 Отговор

    До коментар #17 от "Ццц":

    Попрочети /ако можеш/ мааааалко история русия освен България никой не е заробила?!!! Справка Полша, Чехия Унгария.......Ходи там и продумай на руски.......лек ти бой!

    Коментиран от #33, #92, #96

  • 25 Така ги Спряха

    37 7 Отговор

    До коментар #11 от "Нищо не крият":

    Англосаксия. Че 6 месеца преди края на войната се сетиха да защитят Европа. Така ги спряха, че си продаваха дефектното старо оръжие на Русия, както сега с Украйна. Така ги спряха, че молеха Сталин да им осигури Източния фланг за десанта в Нормандия, и да изчака настъплението към Берлин, да могат и те горките да се пишат "победители". Така ги спряха, че от страх Япония да не се предаде на Русия, според Договопа, пуснаха излишно 2 бомби над Хирошима и Нагазаки и обстрелваха стотици цивилни жители в Япония и Германия.

    Коментиран от #30

  • 26 Тактика

    27 2 Отговор
    Ку, ку..........Путин не знаел какво ще му се случи. Аз да не би да знам какво ще ми се случи в бъдеще
  • 27 САЩ са заплаха за света

    38 10 Отговор
    Байдън знае ли какво ще му се случи! Русия никога не е заплашвала Украйна с ЯО. Но укрите направиха и правят провокации срещу АЕЦ Запорожие и застрашиха цяла Европа! Естествено под американски диктат. Русия предупреди, че не може да бъде сплашвана и шантажирана и ще отстоява националната си сигурност. В тази си мръсна война САЩ вече не са в безопасност, както в останалите си конфликти. От 30 години нарушават споразуменията за неразпространение на НАТО и стигнаха до границите на Русия. При ескалация отговорът ще е съкрушителен и ще го усетят за пръв път на своя територия.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Ограмоти се!

    12 26 Отговор

    До коментар #25 от "Така ги Спряха":

    прочети нещо умно и истинско извън комунистическите хвалебствия! Колкото до "героя" джугашвили, на който комунистите му лепнаха" сталин" не ми се коментира......виж колко невинни руснаци изби тоя "герой"???!!!

    Коментиран от #45, #103

  • 31 твърд като локум

    9 19 Отговор
    Той не знае но се сеща Затова рядко излиза от бункеру или праща рептила да го замества
  • 32 Незнам коя си

    16 32 Отговор

    До коментар #2 от "Някоя си":

    Просто не може да сръвняваш каруца с мерцедес
    Руснаците са толкова изостанали технологично

    Коментиран от #41

  • 33 Георги

    34 11 Отговор

    До коментар #24 от "Съвсем сериозно!":

    Бил съм и в Унгария и Чехия и Польша, не съм видял да бият руснаци. Но бой на украици все по често.

    Коментиран от #38

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Присмял се заека

    8 17 Отговор

    До коментар #28 от "С чий труп?":

    на магарето, че има дълги уши!??? То оня п..ткин е по млад около 80те. .....

    Коментиран от #49

  • 36 РЕАЛИСТ

    32 7 Отговор
    Русия се готви отдавна за ядрена война, докато САЩ, смятаха, че ще бъде конвенционална и я обградиха с натовски пуделчета. Парите за Сармат , Посейдон , Циркон и Кинжал не са похарчени напразно. С какво ще го изненадат САЩ?

    Коментиран от #55

  • 37 Ддд

    14 4 Отговор

    До коментар #23 от "РЕАЛИСТ":

    Я да опитат да си вземат Аляска
    Да видим какво ще му се случи

    Коментиран от #44

  • 38 Иван. Бай иван

    10 5 Отговор

    До коментар #33 от "Георги":

    В момента съм в Полша! Водя две бригади умници като теб....току що ги разпределих кой къде и сега скучая! Та не дрънкай глупости, прекият ми началник е поляк, и му стана интересно какво щракам, на компа/нямам тоя навик/ та ако ти кажа какво каза за руснаците оня ще ме изтрие.

    Коментиран от #68, #91

  • 39 Ксаниба

    13 5 Отговор
    Ма бидоня знае ли, или и от него крият?
  • 40 ганю

    15 5 Отговор
    Няма да има атомни бомби има по подходящи като водородни ,емп и подобни
    атомните ги метнаха Сащ над Хирошима и Нагасаки
    приложете и санкции на Сащ от Оон
  • 41 !!!

    2 6 Отговор

    До коментар #32 от "Незнам коя си":

    А къде слагаш България?
    Да даваш становище относно технологически напредък трябва да си не е от България!
  • 42 Мишел

    25 7 Отговор
    Умишлено крият, че на Путин нищо няма да му се случи.
    Санкциите срещу Русия не работят, война срещу Русия е самоубийство.
    Затова много по вероятно е САЩ/НатО да направят ядрена провокация в Украйна и да я припишат на Русия.

    Коментиран от #56

  • 43 Боруна Лом

    16 2 Отговор

    До коментар #11 от "Нищо не крият":

    ЯВНО СИ КРАВАРЯТ НА ЗАПЛАТА
  • 44 РЕАЛИСТ

    20 3 Отговор

    До коментар #37 от "Ддд":

    Не са рекли, не са си взели Аляска. Сега четох с какво ги плаши толкова Джейк Съливан, помощник на президента пи националната сигурност. Отишли в Индия и Китай да ги молят да повлияят на Путин , да не използва ядрено оръжие. Е това им е заплахата. По - горе колеги обясниха, че Посейдон е на позиция на крайбрежието на САЩ. Ще има нов пролив между Тихия и Атлантическия океан , ако продължават така.

    Коментиран от #83

  • 45 Не лъжи

    23 4 Отговор

    До коментар #30 от "Ограмоти се!":

    Изтрепа наглите хазарчета, окопали се във всички сфери на властта. Именно ТЕ избиваха хората с всякакви похвати и организиран терор. Подготвяха Русия като суровинен придатък на САЩ, но котка им мина пътя. След като очистиха Сталин, побързаха да му припишат греховете си. Като вие, сорослямците прикачите "другарю" на нещо, си въобразявате, че това е неопровержимо доказателство за истина. Само да те светна. Поклонниците на рогатия - твоите господари(талмудисти, кабалисти), помежду си се обръщат с "другарю". Затова и в соц страните се бореха така открито с религията, особено Православната.

    Коментиран от #46

  • 46 Не лъжа!

    3 18 Отговор

    До коментар #45 от "Не лъжи":

    Със теб спирам комуникацията! Ти си за лекар?!!! Едно единствено измислено племе си слагаше, на гробовете петолъчка/червена/...та така дрОгарю.

    Коментиран от #51, #59

  • 47 коментар

    15 3 Отговор
    Лошо е да не знаещ какво те очаква. Винаги си мислиш за най-лошото. Затова Путин едва ли ще чака ядрения отговор на Атлантиците. И знаем, че винаги е бил с едни гърди напред и винаги е изпреварвал събитията. В това е големият проблем. Затова моля, кажете му бе Евроатлантици на човека своите ходове за да не предприеме той нещо ужасно...
  • 48 Да бе да

    5 15 Отговор
    "САЩ умишлено крият от Путин какво ще му се случи, ако използва ядрена бомба в Украйна"

    Е за какво да му кажат , за да се премести в друг бункер ли😁

    Това което излиза в пресата е позиция ! Тактиката е приоритет на използващите я!

    Но , за русоЛюбците ! Не се притеснявайте ,путлер има много ясна представа какво може да му се случи😁
  • 49 По - млад е. Факт.

    16 3 Отговор

    До коментар #35 от "Присмял се заека":

    Не се ръкува с таласъмите, не се изкачва по стълбите на четири крака, не кара колело и после да слиза по корем, като твоя господар. И НИКОГА НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ. Срещата в Алмаата го доказва.
    Сравненията ти са наивноглупави.

    Коментиран от #84

  • 50 Кочо

    17 0 Отговор
    Марийо, Марийоооо, Марийо! Какви са тези писания, подценяваш много нивото на читателите! И на тези несмислени брънвежи им се вика журналистика!
  • 51 Така ли ви учат

    16 5 Отговор

    До коментар #46 от "Не лъжа!":

    в неделното Сороспиянско училище? Дават ли ви безплатна закуска?

    Коментиран от #65

  • 52 Дядо Джо

    7 3 Отговор
    Ще има печено телешко
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Уронгтърн

    19 2 Отговор
    Абе вие мислете на вас какво ще се случи Русия 100% няма да използва ядрено оръжие в Украйна пази
    го за вас ако направите някоя глупост и ще станете на радиоактивна пепел а тя планове не крои нито реализира ако пък има задгробен живот най много да правите флейти на дяволите в ада
  • 55 Със импийчмант

    14 4 Отговор

    До коментар #36 от "РЕАЛИСТ":

    На дядо Джо и нов президент Тръмп например и войната преключва
  • 56 онзи

    3 2 Отговор

    До коментар #42 от "Мишел":

    Нема начин пр@ст човек да се не изкаже

    Коментиран от #71

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Смешници

    18 6 Отговор
    С тази новина която излезна от Сащ ,вестниците в Авганистан не спират цяла седмица с подигравките към Сащ и страхливостта им .

    Коментиран от #93

  • 59 Днес

    9 3 Отговор

    До коментар #46 от "Не лъжа!":

    явно си дежурен. Филантропът отпуска ли центчета? Дано не е много свидлив.
  • 60 Бай Натю

    9 17 Отговор
    Единственият проблем пред НАТО ще бъде, че от руска страна няма да има кой да подпише акта за пълната и безусловна капитулация на Русия. Психопата Путин и шайката му или ще бъдат линчувани от самите руснаци или ще са избягали в Северна Корея.

    Коментиран от #70, #90, #104

  • 61 Мамул

    12 3 Отговор

    До коментар #7 от "Констатация":

    А Капитан Америка и Фантастичната четворка?
  • 62 ха ха

    13 3 Отговор
    не бе не крият от путин / изпратили са му уведомление / крият от цялото население на земята понеже са демократични измамници и обикновени крадци
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Драги ми соросийчо,

    12 6 Отговор

    До коментар #53 от "гражданин":

    КомунизЪмът отдавна го няма в РФ и у нас. Но навлиза безпардонно, с дива сила във ФАЩ и сателитите му. Огледай се, примери колкото щеш.

    Коментиран от #66, #86

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Истината

    14 13 Отговор

    До коментар #64 от "Драги ми соросийчо,":

    Руското генно инженерство е водещо в света. Още преди 150 години то е направило кръстоска между предател, мошеник, лъжец и руска проститутка и я е нарекло "Русофил"! .

    Коментиран от #76, #89

  • 67 Рико

    8 11 Отговор
    НАТО щяло да прави ядрено учение, само че не кзват къде - в Москва или в Ленинград.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Рико

    6 13 Отговор

    До коментар #60 от "Бай Натю":

    Капитулацията трябва да бъде подписана пред представителите на Украйна. Украйнският народ с кръвта си е отвоювал правото да сложи последната точка на недоразумението РФ.

    Коментиран от #88

  • 71 А като

    8 2 Отговор

    До коментар #56 от "онзи":

    нямаш доводи, да обиждаш опонента си, сигурно е много смарт и кул? Класика в сороспонската диалектика.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Настъпан червен домат с обувка

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Димо":

    И хвърчащи семки на страни Хихи
  • 76 Че се отровиш

    7 6 Отговор

    До коментар #66 от "Истината":

    от жлъч, бе Сороспинчо. Карай го по - лежерно, да можеш да се радваш на центчетата. Я излез да си купиш семки и двулитровка. Белким проветриш главичката. Взимай си ежедневно "антистенокардин" и "мента, глог и валериана". Само да те предупредя. Употребата им не води към зависимост.
  • 77 .......

    4 0 Отговор
    Е,какво ще се случи е ясно...ние тука сме близко и ако тея се почнат на нас крила ще ни поникнат...сатанистите ще са доволни как са намалили свръхнаселението.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Баба Ганка

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Димо":

    "Всичко ще се разтопи като лед, на края ще остане само славата на Владимир"

    Имаш в предвид славата на Владимир /Володимир/ Зеленски , нали....??!

    Коментиран от #87

  • 80 Ще пръцнат много силно

    1 0 Отговор
    no не се знае от кои родове войски, дали само амрията или ВВС-то или флота.
  • 81 Зелен хайвер

    2 0 Отговор
    Големи оптимисти. Сами си говорят и сами си вярват. Дано да е както казват.
  • 82 Читател

    4 3 Отговор
    Нечии нерви може и да не издържат... и Европа ще "духа супата". Ама да видим.
  • 83 Само за Москва

    2 6 Отговор

    До коментар #44 от "РЕАЛИСТ":

    са предвидени 27 ядрени бомби, за Питер почти още толкова.
  • 84 А на срещата

    0 3 Отговор

    До коментар #49 от "По - млад е. Факт.":

    в Самарканд как беше? Всичките петима ги чака на крака да му дойдат със закъснение. Да чака, млад е.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Драга ми партенко

    2 2 Отговор

    До коментар #64 от "Драги ми соросийчо,":

    Пределно ясно ни е, че комунизмът го няма в РФ. Той отдавна се е изродил в автокрация, клептокрация и диктатура. Каквото всъщност се случва с всички комунистически режими!
  • 87 Украинка

    3 2 Отговор

    До коментар #79 от "Баба Ганка":

    Глупчо, глупчо не позна, отговор е Путин. Жив и здрав да е
  • 88 Мечтай

    1 1 Отговор

    До коментар #70 от "Рико":

    Това няма да се случи
  • 89 Мислиш

    5 1 Отговор

    До коментар #66 от "Истината":

    За много умен, а ма не си, омраза погубва човека, приличаш на Паси или на тези от ДБ те са готови за пари на всичко.
  • 90 Проблем

    3 1 Отговор

    До коментар #60 от "Бай Натю":

    На Нато, че има Русия, която не се подчинява на Нато, а те свикнали на друго. Това го виждат всички, но коленичат пред тях, особенно наши политици от ДБ, а и Герб изведнъж смениха посока. На следващите избори Герб ще са на последно място. Никога няма повече да гласувам за Герб. Съжалявам.
  • 91 Украинка

    3 2 Отговор

    До коментар #38 от "Иван. Бай иван":

    Ти пък вярваш на поляци, най злобни те хора на света
  • 92 Любов

    3 2 Отговор

    До коментар #24 от "Съвсем сериозно!":

    Затова българи харесват руснаци, а не укри, защото ги заробила, сега ще видиш, какво означава заробване, то започна с f-16,богата държава Сащ, прибира парички, а стока нанай.
  • 93 Незнаещ

    2 0 Отговор

    До коментар #58 от "Смешници":

    Странно, как ги четеш тези вестници в Афганистан, като не можеш името му да напишеш?
  • 94 Аз.

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Славата":

    Грешка си шиб.... Ни... Те. Американци и се иска нямат с какво слаби са.
  • 95 Аз.

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Нищо не крият":

    Май си много зле провери си температурата.
  • 96 Аз.

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Съвсем сериозно!":

    Пълни глупост.
  • 97 Кладеца

    5 0 Отговор
    вика дръжте,крадеца, това,у борел не европолитик а слуга америка, е това не,е тайна не може човек от политически саюз да прави изказвания зя война съпоставяйки ЕС с НАТО така че първо да погледне себе си с такива ръководители като борел просто ЕС който е перфектно замислен като организация саюз,за взаимопомощ и свободно движение търтуване сам ще се самоунищожи жалко

    Коментиран от #105

  • 98 Бай Минас

    2 1 Отговор
    САЩ не ги бива и на криеница да си играят даже, а Бай Дън още по-малко, тъй като никога не знае къде точно се намира.
    Как може да се криеш или скрива нещо при това положение?
  • 99 САЩ умишлено крият от Путин какво ще му

    2 1 Отговор
    САЩ умишлено крият от Путин какво ще му се случи, ако използва ядрена бомба в Украйна

    А ВОВКА ЗНАЕТЬ ХОРОШОТА ЧТО ЩЯ БУДЯТ ОТНЕСЬ ЕСЛИ ИСПОЛЬЗУЕТЬ ЯДЕРНОЕ АРУЖИЕ ВОТ! ОН НАДЕЕТЬСЯ ЧТО МАКРОН, ОРБАН, БЕРЛУСКОНИ И РАДЕВ ЕМУ ПАМОЧЬ И БУДЯТЬ ВНЕСТИ РАСКОЛЬ В НАТО.
  • 100 САЩ умишлено крият от Путин какво

    2 2 Отговор
    ДЪРВО СА МУ ПРИГОТВИЛИ. МАЛОУМНОТО ДЖУДЖЕ С ТАЗИ ВОЙНА РАЗКРИ ВСИЧКИ ТАЙНИ НА КОЧИНАТА И ЩЕ ЯДЕ МЕШАНА СКАРА И ЩЕ ПИТА ЗА ОЩЕ....
  • 101 Деб

    2 0 Отговор
    Западняците да пуснат депилираните и педикюрираните джендъри и ще ни уплашат с голите си газове. Ше изпаднем в стрес шок и ужас.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 само да кажа

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Ограмоти се!":

    За този герой,който слагаш в кавички руснаците умираха с неговото име на уста!Можеш ли да кажеш дали американци и англичани са влизали в бой с думите"за чърчил(за рузвелт) за родината..."?Наистина трябва да се чете,но не и избирателно!Колкото за избитите и затворени в лагери руснаци-всички те са били престъпници и НЕП-овци,които са мародерствали на гърба на обикновенния руснак!Чети,чети...чети наред!!!
  • 104 хахахаха

    0 0 Отговор

    До коментар #60 от "Бай Натю":

    в отпуска ли си?С придружител?Кажи му за хапчетата!хахаххаа!
  • 105 о майко...

    0 0 Отговор

    До коментар #97 от "Кладеца":

    това можеш ли да го кажеш като премине....еуфорията?
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Голям умник

    2 0 Отговор
    Путин е гробокопачът на цялата Руска Федерация
  • 108 Ъъъ

    0 0 Отговор
    Ще отхлупят кубетата на крем Карамемъл и ще и ще избият Владимир Пудинг и другите алкохолици
Новини по държави: