Last news in Fakti

31 Октомври, 2022 19:19 2 098 8

Мистерия! Бил ли е Илон Мъск в Румъния или не, питат румънските медии

  • илон мъск-
  • румъния-
  • старлинк-
  • дракула

Днес двама източници от министерството на вътрешните работи заявиха за в. "Либертатя", че нито Илон Мъск, нито актрисата Анджелина Джоли са влизали в страната

Мистерия! Бил ли е Илон Мъск в Румъния или не, питат румънските медии - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Бил ли е или не в Румъния най-богатият човек на планетата Илон Мъск, пита днес информационният сайт Хотнюз, след като през уикенда в медиите беше разпространена информация, че Мъск и група негови приятели са участвали в парти по повод Хелоуин в замъка Бран край Брашов. Информацията, която беше съобщена първоначално от сайт Медия Флукс, обаче не е потвърдена от нито една официална институция, отбелязва изданието.

Днес двама източници от министерството на вътрешните работи заявиха за в. "Либертатя", че нито Илон Мъск, нито актрисата Анджелина Джоли са влизали в Румъния. Кметът на село Барн Йоан-Космин Ферою пък заяви за Хотнюз, че е бил сред 200-те гости на партито, но не е видял Мъск. Той все пак не изключи възможността милиардерът да е бил скрит зад някоя от маските.

Сигурно е, че на празненството в замъка Бран снощи е присъствал милиардерът Питър Тийл, основател на PayPal, и неговият партньор Мат Данцайзен, както и холивудски актьори, отбелязва сайтът.

"Имах честта да бъда поканен и аз на частното парти, на което имаше около 200 души, с костюми и маски. Аз лично не видях Мъск, но това не означава, че не е бил под някоя маска. Аз лично не съм го срещал", посочи кметът на Бран.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 румънещите да си

    1 0 Отговор
    направят филм комедия по озадачението им посрещането им - имат добър сюжет за касов филм
  • 2 Запознат

    0 0 Отговор
    Завода му загива, къша да не е бил при мамалигарите!
  • 3 Ротшилд

    0 0 Отговор
    Изпратих го да види и то милуто що е балканска цигания..
  • 4 Гост

    1 0 Отговор
    Така се прави туристически маркетинг
  • 5 пишат наизуст

    1 0 Отговор
    Разбира се ,че беше там - - даже носеше в ръце умивалника от туитър , знаете....
  • 6 Рошко

    0 0 Отговор
    Кой ми @@ав гащите, па може и путин да е бил там, кой ти казва
  • 7 Ксаниба

    3 0 Отговор
    ма такова, романско граждонство ли е взел???
  • 8 Блогър

    1 0 Отговор
    Ако журналистите не знаят, значи "толкова добре" са си свършили работата, че по - добре да си сдъвчат дипломите и да ги изхвърлят в кошчето незабавно и повече никога да не могат да работят като такива...ако не могат да проверят публична информация от Туитър и да проведат журналистическо разследване по въпроса...чеп за зеле не стават за професията!
Новини по държави: